• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

benn ben yarın sabah transfer oluyorum çok saskinim aniden oldu:))
1saat sonra nasipse eşimin dukkanindayim ordan ayrıntıları yazacagim :))

Valla sorma canım her gidişimizde yüreğimiz ağzımızda gidiyoruz bu arada hastanede dağıtmak için lokum yapıyorum içine badem şekeride koydum nasıl olmuş oğlum tatlılıkla gelsin inşallah

:nazar::emir_bebek:maşallah CANIM benim çok güzel olmuş yeğenimiz sağlıklara sıhatli doğsun da sevelim oyle olur artık doğum yaklaştıkça heycanda artıyor haliyle :24:seninkine DİYEYDİN uykusunu iyi ALSIN bebiş gelince yatamicak :1:sanada yardımcı OLCAK "Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat herşeye bedeldir".
BUDA benden hepinize ağzımızın tadı lokum gibi tatlı olsun :31:bende halıları VERCEM de geç geleceklerimiz başka yerimi arasam napsam :44:halılarım yıkanın gelsin Bayram temzliğinide aradan çıkarmış olrum:21:

:3:slm nafişim gözün Aydın hadi rabbim bebişini yollasın inş müjdeli haberini alamak nasip olsun darısında bizlere olur inş yaz fırsat bulunca :40:

kızlar dr a gittim rahime baktı ve ilacı az kullanmamıza ragmen kalınlasmıs dedi..
belki incelme olabilir diye transferi p.tesiye bırakmak istemedi o yüzden yarın sabah 10 da olucak transferim bilginiz olsun dualarınızı bekliyorummm:16::16:

:3:slm nafişim gözün Aydın hadi rabbim bebişini yollasın inş müjdeli haberini alamak nasip olsun darısında bizlere olur inş yaz fırsat bulunca :40:
saol canım benm Allah razı olsun inşallah hayırlı haberler alıp dönücem aranızaa:16:

Nafişim hadi hayırlısı benim bebekte beklemicek galiba 12 ekimi bakarsın tarihlerimiz yine aynı olur :49:

kızlar dr a gittim rahime baktı ve ilacı az kullanmamıza ragmen kalınlasmıs dedi..
belki incelme olabilir diye transferi p.tesiye bırakmak istemedi o yüzden yarın sabah 10 da olucak transferim bilginiz olsun dualarınızı bekliyorummm:16::16:

Allah gönlüne göre versin canım dualarım seninle.Olacağına inan ve öyle git hastaneye al bebişleri gel bakalım.

Canim hayirli olsun boyle bir suprizde 12 sonra gobisinde olsun insallah tefriciyeyi okuyorum 50 demissin rabbim kabul eylesin

kızlarrr dün maleseff 2 tüp bebek denemden de nagatif aldım üzüldüm ağladımm amaa geçtii çok şükürrr ....şimdi nerden nasıl başlıcamm bilmiyorummmm daha bi hırslandımm tekrar en yakın zamanda denemek istiyorumm ama korkuyorumm eşim tekrar aret beye gitme taraftarıı herşeyimizi biliyo belki başka bi tedavi şekli uygular diyooo kendince belki haklı ama ben o hastaneye giderken bile negatif bi şekilde gidicem biliyorumm:((( napıyımm kızlar bana nolur akıl verinn sizlerden gelen bilgiler benim için çok ama çok önemli eyer bildiğiniz rapor geçen bşka bir hastane varsa onuda yazında bilgim olsun araştırıyımmm... öpüldünüz canlarım..

Canım geçmiş olsun :50: Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Bu iş deneme yanılma işi. Bir dahakinde olur inşallah :49: Doktor hakkında bence hemen karra verme. Şuanki hayal kırıklığı ile negatif hissediyor olabilirsin. Biraz kendini toplayınca görüşürsünüz, neden olmadı başka neler yapılabilirdi diye. İçine sinmezse o zaman yeni doktor bakarsın. Dondurulmuşun yok mu canım? 15 yumurtan vardı.

Aa canım dularım seninle! Hamiş olarak dön inşallah :49::49::49:

Arkadaşlar ben de yarın gonal-f'e başlıyorum. Doktor kongreye gidecekmiş. 17-18 gün içerisinde bitiririz diyor. Nasıl olacaksa!? 5. gün transferi istiyoruz hem de.

Bu gonal-f'nin iğnesinin ucu biraz küt müydü sanki aklımda öyle kalmış :52:

Canım hayırlı olsun inşallah ice babylerin seni anne yapar nafisim..

topiğin güzel hatunları, nasılsınız? cepten zaman zaman takip ediyorum sizi ama yazmak zor geliyor. hazır evden girmişken selam vereyim dedim :)
çok şükür biz iyiyiz, oğlum beşiğinde uyuyor; sağlığı, yemesi falan her şey normal. benim de ağrılarım bitti neredeyse. göbeğim kalmadı, 8 kilo verdim ama tedavi öncesi kilomu hedeflediğim için daha 9 kilom var verecek :) bizden haberler bu kadar.

nafişim Allah yüzünü güldürsün, bebeğini bu tedavide kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

arkadaşlar okurken şunu yazayım diyorum hep ama unuttum valla şimdi, kusuruma bakmayın. hepinizi öpüyorum. çok yakında daha uzun sürelerle yanınızda olmak dileğiyle :)

Canım haberi verince çokkkkk sevindimm çok heyecnlandım gerçektennn:38: Rabbim yardımcın olsun bebişlerin İNŞALLH bu defa tutunucak gönülden inanıyorum tatlımmmm dualrım seninle ve diger tedvideki arkdaşlarımlrrr:16::16::16:

slmmmm hatunlar iyi akşamlar bugün transferimin 6.günü(blast) testim 30u pazartesi ama belirti felan yok yaa sedece arada bir kasıklarm agrıyo bide göüslerm bazenn sızlıyo korkuyorum tutmadı diye bennn:14::14:

Canım geçmiş olsun :50: Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Bu iş deneme yanılma işi. Bir dahakinde olur inşallah :49: Doktor hakkında bence hemen karra verme. Şuanki hayal kırıklığı ile negatif hissediyor olabilirsin. Biraz kendini toplayınca görüşürsünüz, neden olmadı başka neler yapılabilirdi diye. İçine sinmezse o zaman yeni doktor bakarsın. Dondurulmuşun yok mu canım? 15 yumurtan vardı.

Aa canım dularım seninle! Hamiş olarak dön inşallah :49::49::49:

canım 15 yumurta vardı ama döllenmeler güzel olmadıı...maleseff 2 tanesi çok iyiyidi onlarda olmadıı canım kısmet değilmiş pazartesi günü randevu alıcam doktorum yurt dışındaymış bakalım konuşucazz ne diyecek merak ediyorum hemşire 1 ay ara verelim dedii ben daha kararımı vermedim doktorumla görüşmem lazım dedimm :(

slmmmm hatunlar iyi akşamlar bugün transferimin 6.günü(blast) testim 30u pazartesi ama belirti felan yok yaa sedece arada bir kasıklarm agrıyo bide göüslerm bazenn sızlıyo korkuyorum tutmadı diye bennn:14::14:

canım hayırlısı neyse o olsun bende 2 gün önce aldım negatifiii maleseff :((belirtim vardıda nolduu lütfen kafana takma biliyorum mümkün değil belki söylemek kolay ama takmamaya çalış inan bu stres herşeyi maf ediyo dikkat et kendinee sakin olmaya çalışş sonuçta herşeyin hayırlısııı.

Back
X