Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sorma canım her gidişimizde yüreğimiz ağzımızda gidiyoruz bu arada hastanede dağıtmak için lokum yapıyorum içine badem şekeride koydum nasıl olmuş oğlum tatlılıkla gelsin inşallah
benn ben yarın sabah transfer oluyorum çok saskinim aniden oldu:))
1saat sonra nasipse eşimin dukkanindayim ordan ayrıntıları yazacagim :))
saol canım benm Allah razı olsun inşallah hayırlı haberler alıp dönücem aranızaaslm nafişim gözün Aydın hadi rabbim bebişini yollasın inş müjdeli haberini alamak nasip olsun darısında bizlere olur inş yaz fırsat bulunca
![]()
okudum canım az önce hadi hayırlısı bakalım nasıl olacak canım cok heyecanlıyım yaaNafişim hadi hayırlısı benim bebekte beklemicek galiba 12 ekimi bakarsın tarihlerimiz yine aynı olur![]()
saol canım benm Allah razı olsun inşallah hayırlı haberler alıp dönücem aranızaa![]()
,nşallah bebeeeeeeeeeeeeeeeğiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmhay maşallah hadi hayırlısı olsun bebişler geliyor
dualarımız hepimize CANIM benim
![]()
kızlar dr a gittim rahime baktı ve ilacı az kullanmamıza ragmen kalınlasmıs dedi..
belki incelme olabilir diye transferi p.tesiye bırakmak istemedi o yüzden yarın sabah 10 da olucak transferim bilginiz olsun dualarınızı bekliyorummm![]()
kızlar dr a gittim rahime baktı ve ilacı az kullanmamıza ragmen kalınlasmıs dedi..
belki incelme olabilir diye transferi p.tesiye bırakmak istemedi o yüzden yarın sabah 10 da olucak transferim bilginiz olsun dualarınızı bekliyorummm![]()
kızlarrr dün maleseff 2 tüp bebek denemden de nagatif aldım üzüldüm ağladımm amaa geçtii çok şükürrr ....şimdi nerden nasıl başlıcamm bilmiyorummmm daha bi hırslandımm tekrar en yakın zamanda denemek istiyorumm ama korkuyorumm eşim tekrar aret beye gitme taraftarıı herşeyimizi biliyo belki başka bi tedavi şekli uygular diyooo kendince belki haklı ama ben o hastaneye giderken bile negatif bi şekilde gidicem biliyorumm(( napıyımm kızlar bana nolur akıl verinn sizlerden gelen bilgiler benim için çok ama çok önemli eyer bildiğiniz rapor geçen bşka bir hastane varsa onuda yazında bilgim olsun araştırıyımmm... öpüldünüz canlarım..
Canım geçmiş olsunNe kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Bu iş deneme yanılma işi. Bir dahakinde olur inşallah
Doktor hakkında bence hemen karra verme. Şuanki hayal kırıklığı ile negatif hissediyor olabilirsin. Biraz kendini toplayınca görüşürsünüz, neden olmadı başka neler yapılabilirdi diye. İçine sinmezse o zaman yeni doktor bakarsın. Dondurulmuşun yok mu canım? 15 yumurtan vardı.
Aa canım dularım seninle! Hamiş olarak dön inşallah![]()
slmmmm hatunlar iyi akşamlar bugün transferimin 6.günü(blast) testim 30u pazartesi ama belirti felan yok yaa sedece arada bir kasıklarm agrıyo bide göüslerm bazenn sızlıyo korkuyorum tutmadı diye bennn![]()