iyi canım tansiyonun hiç korkma o zaman dediğin gibi uyuyamadıgından agrıyordur basınÖlçtüm şimdi canım 12/7 çıktı iyi doktor tansiyonun fırlarsa bebeği hemen alırım dedi o yüzden korkuyorum tansiyondan günde 4-5 kere ölçüyorum
iyi canım tansiyonun hiç korkma o zaman dediğin gibi uyuyamadıgından agrıyordur basın
dualarımız seninle hayırısyıla dogurursun inşallah görkem paşamızı
canım yaa sıkıntı yapma lütfen güzel olacak herşey ben inanıyorumAmin canım inan artık zaman geçmiyor bazen yeter artık biran önce gelsin diyorum bazende karnımda biraz daha dursun orası daha emniyetli diyorum karışık duygular içindeyim akşamları rüyamda hep doğuruyorum değişik senaryolar görüyorum 18 gün kaldı yarın yine doktora gidicem artık haftada 2 kere gidiyorum nst ye bağlanıyorum doğumdan sonrası içinde korkuyorum kimsem yok yanımda yalnız başa çıkabilcekmiyim bakabilcekmiyim çocuğuma endişe ediyorum sabah sabah aklıma geldi yine bak :44:
canım dikkat et kendine dediğin gibiyse 2 günde ne hale gelmişsin
canım tefriciyelerden 2000 kadar kaldı kendim okuyorum bayasını cunku hiç kimse musait değilmiş
sen ne kadar okuyabilirsen söyle ben yazayım sonra onları bitirnce kalırsa tekrar alırsın olurmu
ama hasta halinle seni daha kötü yaparsa boşver canım
canım Allah razı olsun büyük bi kısmını aldın saolnfy ciğim 24 saatte toparladım gülüm çok şükür gayet iyiyim..Arginmax kullanmaya başlayalı ilk defa hasta oldum o da 24 saatte toparladım şükür öksürüp tıksırmadan sadece ishal mide bulantıısı ve halsizlik gece terlemişim o terle düzeldim Allahı ma şükürler olsun bugün pazara gidecemm az daha kışlık biber vs yapmayı düşünüyorumm..
500 tanesini alayım ben o zaman....bitirince haber veriirm gene
sağol kuzum sabah kahvaltıla geri aldım bir kısmını merak etmee...nerde öle kalıcı gidecek kilolar ishaldenmiş ooogeçmiş olsun canım kilo vermen güzel ama hastalıkla değil sağlıkla zayıfla
hayırlı uğurlu olsun Sonunda bebişin geldim anne desin canım...cilimara bant kullanıyo muusn onun yan etkisi batın ağrısı yapıyor..ben de sürekli bir karın ağrısı çektimm.kullanmıyosan tutunmaya çalışıylar bebeler diyelimm inşaallahgunaydın arkadaşlar....bugün transferimin 4.günü.karnımın altı çok ağrıyor ..aslında bu bnm 2.tüp bebek deneyimim ama ilkini unuttum ben .
ondandır uykusuzluktandır başağrın gülüm:26::26: sinir yapmaaaGünaydın kızlar nasılsınız bugün biz iyiyiz oğluşumla biraz başım ağrıyor ama sabah kapıın önündeki işçilerden uyuyamadım sinir oldum kaldırım yapıyolar sabah sabah ya herhalde ondan baş ağrım yada tansiyonum çıktı bi ölçeyim en iyisi
neyse ki tansiyonun gayet normal...maşallah subhanallahÖlçtüm şimdi canım 12/7 çıktı iyi doktor tansiyonun fırlarsa bebeği hemen alırım dedi o yüzden korkuyorum tansiyondan günde 4-5 kere ölçüyorum
bakarsın gülüm anne olmak bambaşka bir güç verir sen bile şaşarsın enerjine ....kendine güvenn Allah yardım eder inşaallahAmin canım inan artık zaman geçmiyor bazen yeter artık biran önce gelsin diyorum bazende karnımda biraz daha dursun orası daha emniyetli diyorum karışık duygular içindeyim akşamları rüyamda hep doğuruyorum değişik senaryolar görüyorum 18 gün kaldı yarın yine doktora gidicem artık haftada 2 kere gidiyorum nst ye bağlanıyorum doğumdan sonrası içinde korkuyorum kimsem yok yanımda yalnız başa çıkabilcekmiyim bakabilcekmiyim çocuğuma endişe ediyorum sabah sabah aklıma geldi yine bak :44:
İkramaya geçmiş olsun canım evet salgın var sanırım bizim teyze oğluda ishalden hastanelik oldu serum falan yedi bende ishal gibi çıkıyorum ama benimki ilaçlardan kan hapı yapıyo sanırım tam hastalık mevsimi sabah akşam soğuk öğlen sıcak oluyo dikkat edin kendinize ohhh kışlıklarıda yapıyonuz bende biraz bileyler koydum geçen seneden kalmada vardı bişeyler idare etcez artık
yıkanırsın gecer kokun yada parfüm sıkar gelisinben çıkıyorum evi mutfağı toparlayım pazara gidip gelcem artık akşama dönerim inşaallah domates biber kokmazsam tabiii
kızlar tefriciyelerimden kaldı baya yardımcı olabilecek yokmu acaba:44::44:
yaaaaaa sabahtan bu yana yokum kimse merak etmemiş beni
cnm bugun kontrolün vardı senin ne oldu anlat hadi?
cnm bugun kontrolün vardı senin ne oldu anlat hadi?
yok yok anlatmayacağım küstüm size bir kişi bile sormamış bu yeter nerde diyee
ahh bebişim bnmde bugundu kontrolüm benide sormamışlarrr
her şey yolunda dedi dr ilaçları düzenledi cuma kontrol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?