senden haberleri alalımahh bebişim bnmde bugundu kontrolüm benide sormamışlarrr
senden haberleri alalım
yakalım vallaaa
bende perşembe gidicem cnm kontrole.
Gonal f kullanıyordum şimdi birde cetrotide başlıyorum bugun.
Sen hangi merkezdesin yetercim?
ben adanadayım canımm bende gonal f menagon kulanıyorum yarında cetrotide başlayacağım cumada kontrol inşş bu yoldaki herkesin yüzü gülüsün inş
biz seninle önceden bir topikten tanışıgız adanada oldugunu biliyorum cnm
Hadi hayırlısı olsun cnm..
ben bunuyorum sanırımhiç hatırlamıyorumm sen nerde yaptırıyorsun:26::26::26::26::26:
istanbuldayım cnm ben.ama normaldir coook oldu muhabbet edeli
Başka bir topikti muhabbetimizin oldugu yer cnm
aslında normal değil canım kişi ve isimleri unutyorum ben çok fenaunutuyorum hemen :26::26::26::26::26::26::26:kuzum inş sende güzel haberler al koca göbüşlü ol inş
bende öyleyim cnm hatırlamakta gücluk çekiyorum.b12 cok az ben ona bağlıyorumm..
amin aynı zamanlarda kalalım inşallah carpıştıralım göbüşleriiiii
bende tüp bebek öncesi baby start die bi kapsül vardı onu kullandım... coraspirini olmazsa yumurta toplama işlemi bittikten sonra transfer öncesi kullanıyım o zaman.. coraspirini geçen sene clexane ile kullanırken ara ara burnum falan kanamıştıo yüzden şuan için almak istemedim...omega 3 ilacını öncesinde mi kullanmak gerekiyo??
sanada hayırlı akşamlar canım..
acaba üşüttünmü belki ondan öyle ağrıların oluyordur malum Ankara havası bi güneş bi soğuk bu zamanlarda..
bende İstanbul istiyorum hem gezer kafa dağıtırımdiyorum bakalım ama bu sefer eşimde ne kadarsa
verelim en iyisi nereyse o olsun istiyor
ben biraz yorgun hissediyorum canım beklemek istemem o yüzden
ilkinde acele ettim ama şimdi acelesiz yapmam lazım diyor aklım
bana kalsa hemen istiyorum bebek ama vücut olarak hazır değilim diyorum
ayy çok heyecanlı cuma günü doğuma gidiyorsun demek arkadnas KuşummCanlar gelemiyorum nette sorun var gidip geliyor deli ediyor beni ben ALLAH kismet ederse cuma gunu sabah 8 de hastaneye doguma gidiyorum geley calisicam yine nette sorun olmazsa hepiniz icin dua edicem bugune kadar bana cok destek oldunuz hakkinizi helal edin benden yana helal hos olsun kizlarim ve ben hepinizi cok seviyoruz
her şey yolunda dedi dr ilaçları düzenledi cuma kontrol var
slm kızlar iyi akşamlar BİŞEY SORACAM el işleri ve hobiler FELAN ve böyle süs EŞYALARI yapanların siteleri varmıdır bildiğinizi yazarsanız sevinirim nafiyecim rabbim bebişini yollasın inş dualarımız hepimzle olsun hayırlısını saglık lo sıhatli versin ALLHIM Gül'den ablacım okumanın yaşı yoktur ALLHIN İZNYLE İNŞ yapabilirim hayalimdekileri önce saglık sıhat HUZR mutluluk versin ALLHIM sorunlarımdan sıkıntılarımdan da kurtulmak nasip olsun başka bişey istmiyorum canım cok sıkılıyor
Canım çok haklısın! Kesinlikle hazır olduğun zamanı bekle. Bir doktor durumu zor olan bir hastasının kendimi hazır hissediyorum diye çıkıp geldiğini, kendisi pek umutlu olmasa bile hastanın umudunu kırmamak için denediklerini ve sadece 1 yumurta toplanmasına rağmen hamile kaldığını anlattı. Ben de ikincisinden hazır değildim. Piskolojim kan vermeyi bile kaldırmadı. İdrarda baktım çıkmayınca bıraktım ilaçları. sonra da 15 gün regl olmadım ardından da ateşlendim çok ağrım oldu falan. Bazen acaba vardı da ilacı bırakınca düştü mü diyorum. Tabi bunu hiç bir zaman bilemeyeceğim. Kendini en iyi hissettiğin zaman yap. İstanbulda sahilde yürüyüşler yaparak keyifle yap.
ayy çok heyecanlı cuma günü doğuma gidiyorsun demek arkadnas Kuşumm....
Rabbim bir avazda ağrısız sızısız sancısız doğum nasip etsin sağlıkla kucağın almayı cennet kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşaallah...
Vee biiziim için de hemen bu gün başlıyorsun isim listemiizi yapıyosun ve doğum sırasında dua ediyorsun bizeyeniden doğmuş gibi tertemiz olduğun o anda biizi duanda unutmaaa arkadaşlarımız liste yaptı isimlerimizi sağolsunlar herbirisi....
maşallah tedavin yolunda ilerliyor bu şekilde devam eder ve sonunda bebeğini kucağına alacağın süreç başlar inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?