• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Eklenmek isteyenler yazsın lütfen:16:
Listedeki isimlerden okumak isteyenler sırasıyla hergün biri olmak şartıyla listedeki isimleri sayarak seher vakti bir meryem suresi okuyacaklar...Listeye her giren okumak durumunda değildir dua dan bende nasibimi almak istiyorum ama okuyamam diyorsanızda isminizi yazdırın lütfen...okumak şart değil...

Eki Görüntüle 809741

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]OKUYACAK YA DA
DUA DA YER ALAN İSİMLERİMİZ
[/TD]
[TD]OKUMA GÜNÜ[/TD]
[TD]OKUMA SAYISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD="align: center"]21 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD="align: center"]22 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tripbel[/TD]
[TD="align: center"]23 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bliss73[/TD]
[TD="align: center"]24 EYLÜL 2013
salı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerrya[/TD]
[TD="align: center"]25 EYLÜL 2013
çarşamba
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dmrsda[/TD]
[TD="align: center"]26 EYLÜL 2013
perşembe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD="align: center"]27 EYLÜL 2013
cuma
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkonce[/TD]
[TD="align: center"]28 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewest[/TD]
[TD="align: center"]29 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sara_28[/TD]
[TD="align: center"]30 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masideaydn[/TD]
[TD="align: center"]1 EKİM 2013
salı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gökyüzü3434[/TD]
[TD="align: center"]2 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benancan[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]julietta[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nfy_9185[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatres[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sultan33[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]highchemist[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]TOPLAM:12[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
canım bazı görüşmeler yapıyorum topiğe son anda bakınca göremedim ama sen kibarlık yaptın her zamanki gibi ve beni mutlu ettin saol canım yazdım bile:38:

pazar günü sırada olduğu için istemiştim ama önemli değil canım önemli olan surenin okunması ve Allahın dualarımızı kabul etmesi

hiç sorma çamaşır katlanmayı bekliyor ev temizlenmeyi yemek yok bende oturmuşum kk de geziniyorum :1::1::1::1:
aman boşver canım madalya mı takıolar dicektim ama yapmışssın bitirmişsin çoktan:)
tamam canım 100 tane yazıyorum bitiremezsem p.tesi salı haber veririm okuyablirsenbiraz daha okursun..
Allah kabul etsin canım

ayyy derinn 12 ekimmi:52::52:
benmde test tarihim o zamanda olacak nasipse:16::16:

canım şimdi
canım kullanıcı kontrol paneline gir profili düzenle de
asağıya doğru indiğinde hitap sekliniz diyo işte oraya kocana hitap şeklini yaz
sonraki secenekte özel gün türünü düğün olarak işaretle
özel gün tarihine evlilik tarihinizi yaz
görsel olarakta gelin damat seklin nasıl istiyosan onu sec
en altta değişiklikleri kaydet de bu kadar:34::16:
tamam tatlım okuyım de yarın tekrar konusalım kalırsa alırım.

bende sen dedin diye eski imzama dönüş yaptım şekerim..

sen pc ye giriş yaptın ben dışarı çıkış yaptım bi türlü iki lafın belini kıramadık yani dek gelip..

saol canım beğenmene sevindim..
kocacım biricik herifim uyumamış uykuya ramak kalmıştı ben gittiğimde baktım verimli iş çıkmaz bundan dedim sonra kullanırım damızlık olaraktan:1:

baktım bi tane bile gebe haberi yok çok bereketsiz birgün oldu :1:

koşmadan ağırdan takıldım...
anca gelebildim..

tabii canım anlık canlı canlı çok hamişimiz oldu da bu ara pek bi durgun :37:
marketten geldik şu etleri poşetleyip dolaba yerleştirim de iki lafın belini kıralım artık canım..

pazar günü sırada olduğu için istemiştim ama önemli değil canım önemli olan surenin okunması ve Allahın dualarımızı kabul etmesi

birbirimizden uzaklarda aynı dua da buluşacaz evlat için bu çok güzel Rabbim kabul etsin inşallah..

aman boşver canım madalya mı takıolar dicektim ama yapmışssın bitirmişsin çoktan:)
tamam tatlım okuyım de yarın tekrar konusalım kalırsa alırım.

marketten geldik şu etleri poşetleyip dolaba yerleştirim de iki lafın belini kıralım artık canım..

annem sen lafı bırak şimcik bak bu gece başlıyoruz listeye ekleyeyimmi seni

ben kaçtım kızlar dua da ilk gecemiz millstone arkadaşımız hepimizin ismini sayarak duamızı yapacak Rabbim kabul etsin:16::16::16:
iyi geceler...

evet paşam 4,5 yaşında olmasına rağmen erkenden dişlerini dökmeye başlıyor 6 yaşında başlıyor aslında dişler dökülmeye bizimkinin erkenden dökmesinin sebebi maşallah gelişimi önden gidiyormuş kemik gelişimini tamamlamış yaşına göre çoktaannnn o sebepten erkenden oluveriyor herşeyi mesela bebekken de erkenden ilk dişini çıkarmıştı ve çabucak dişleri tamamlanmıştı yaşıtlarının daha yarısı çıkmamışken..valla dua yı çok sevdim ben çok iyi oldu yazdığın:16: inşallah canım kendiliğinden geliverir sıpam yeter yahu yeter
bebeğim senin tedavinin ne zorluklarla ne risklerle ne acılarla olduğunu her seferinde ne eziyet yaşadığını hatırlıyorum:26::43::43:..ve Rabbimden tekrar aynı süreci sana yaşatmadan meleğini aşk meyvesi olarak göndermesini diliyorum...Eki Görüntüle 809787 Eki Görüntüle 809787 Eki Görüntüle 809787

erken gelişiyor demek Efe Paşam maşallah subhanallah paşama...kendi gibi sağlıklı kuzenleri olur inşaalah tez vakitte:16::16::16:
diyetemi başlayacaksın kaç kilosun ki
he gülüm ben ufak tefek tombalak hatunum evlilikten sonra kilo aldım biraz üstüne de tedaviler ameliyatlar önünü alamadık...doktorum da kilo veririsem daha raht olacağını söylerdi ..ben de yeniden başlamaya heveslendim madem zayıflamam şart 74 kiloyum bacımm 60 a kadar inmem lazım zor ama ne kadar insem kardır...

Eklenmek isteyenler yazsın lütfen:16:
Listedeki isimlerden okumak isteyenler sırasıyla hergün biri olmak şartıyla listedeki isimleri sayarak seher vakti bir meryem suresi okuyacaklar...Listeye her giren okumak durumunda değildir dua dan bende nasibimi almak istiyorum ama okuyamam diyorsanızda isminizi yazdırın lütfen...okumak şart değil...

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benancan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bliss73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewest[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerrya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkonce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tripbel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatres[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Dua listemiz hayırlı uğurlu olsun ne güzel oldu giderek kalabalıklaşıyoruz maşallah....
evet şekerim olan stokları verimli bir akşama saklamak lazım mesela bu akşama:17::1:
benim gezme dışarısıydı canım alışveriş yapayım dedim sadece iç çamaşırı ve çorap alabildim:1:
son trendlerden ama:12::1:
:23::23::23::23::23::23:vayy iççamaşırı aldın demek paçalı don kolleksiyonunu zenginleştirdin sanırsam...:52::52::52::23::23::23:
inşallah canım benim:16:

canım tefriciye başladım transfer öncesi okuyayım diye:16:

valla hem burda yazdıklarından hemde haksevere morlu yeleğinden öğrendim nasıl hamara oldugunu:1:
tatlım ne kadar kaldı eksiğinvarsa okuyabilirm ben de bilgin olsun bebişimm.

iyi akşamlar kızlar..
tüp bebiş serüvenimiz başladı.
bu akşam ilk iğneyi olduk elhamdülillah..
salı günüde kontrolümüz var inşallah yolunda gider herşey
:46::46::46::46:yeni serüvenin son serüvenin olsun bitanemm ....ilk iğnen hayırlı uğurlu olsun göbüşünde bol ve kaliteli yumoş olsun canım arkadaşımm:54::54::38::29::29:
:60::60:bitti ama acıdı yaff YA HEMŞİRE DELİ OLMUŞ BİR HASTAYA DAYAKTAN ZOR YIRTIM :60::60:
:9::9::9::1::1::1::1::1::35::35::35::9::9::9:
kızlar bugün misafirlerime yaptığım ikramlıklarım

kızılcık soslu sütlü irmik tatlısı Eki Görüntüle 809712 patates salatası Eki Görüntüle 809713 havuçlu kek Eki Görüntüle 809715 peynirli börek Eki Görüntüle 809716
ayyy bunlar ne güzel olmuş afiyet olsun misafirin pek bi şanslıymış Saracımm:54::54::54::38::38::48::48:

:46::46::46::46:yeni serüvenin son serüvenin olsun bitanemm ....ilk iğnen hayırlı uğurlu olsun göbüşünde bol ve kaliteli yumoş olsun canım arkadaşımm:54::54::38::29::29:

ayyy bunlar ne güzel olmuş afiyet olsun misafirin pek bi şanslıymış Saracımm:54::54::54::38::38::48::48:

beğenmene sevindim canım:38:

ben geldim geçmişten okuya okuya cevap yazarak herkes nereye kayboldu arkadaş kendi kendime yazıyorumm sayfada:44::44::44::1::1::1::9::9::9::9:
ben de çıkayım barii...bu gece uykumu alıiim de yarın gece dua sırası bende...üstüne sabah da karşıya geçecem kocişin muayenesi var....Allah rahatlık versin ekşıncı hatunların Gecesini bereketlendirsin :16::16:hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsunn:16::16::16::16:

birbirimizden uzaklarda aynı dua da buluşacaz evlat için bu çok güzel Rabbim kabul etsin inşallah..

annem sen lafı bırak şimcik bak bu gece başlıyoruz listeye ekleyeyimmi seni
canım sen ısrarla okumak şart değil demişsin ama ben okuyamıyorum onun iiçin listeye adımı yazdırmadım.okumadan da yazdırmak içime sinmiyor.

bebeğim senin tedavinin ne zorluklarla ne risklerle ne acılarla olduğunu her seferinde ne eziyet yaşadığını hatırlıyorum:26::43::43:..ve Rabbimden tekrar aynı süreci sana yaşatmadan meleğini aşk meyvesi olarak göndermesini diliyorum...Eki Görüntüle 809787 Eki Görüntüle 809787 Eki Görüntüle 809787

erken gelişiyor demek Efe Paşam maşallah subhanallah paşama...kendi gibi sağlıklı kuzenleri olur inşaalah tez vakitte:16::16::16:

he gülüm ben ufak tefek tombalak hatunum evlilikten sonra kilo aldım biraz üstüne de tedaviler ameliyatlar önünü alamadık...doktorum da kilo veririsem daha raht olacağını söylerdi ..ben de yeniden başlamaya heveslendim madem zayıflamam şart 74 kiloyum bacımm 60 a kadar inmem lazım zor ama ne kadar insem kardır...
saraaaaaaaaa ben de kilo vermek istiyommmmmmmmmmmm nasıl vercez?

amin sağol birtanemm inşallah öyle olur..hepimiz anne olalım inşallahhh

canım sen ısrarla okumak şart değil demişsin ama ben okuyamıyorum onun iiçin listeye adımı yazdırmadım.okumadan da yazdırmak içime sinmiyor.

saraaaaaaaaa ben de kilo vermek istiyommmmmmmmmmmm nasıl vercez?
ayy pardon canım ben sara yazdı sandım bian.nasıl vericez semuşum?

ne güzel şeyler yapmışsın cnm ellerine sağlık vallahi harika görünüyorlarr:56:

Back
X