• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar nasılsınızzzz

karmakarışık:37::37: ve domates kokuyorum:25::25:
sen nasılsın canımcım..

slmmmmmmmmm kızlaarrrrr dün yapıldı transferm şimdi sıra beklemede beklemek çok zor sabretmek çok zar zaradan dilenci :1::1::1:dinleyip duruyom

süpperrr canım çok sevindim şimdi sıra belirti aramaya geldi o aşamadasın:1:
ve Allahın izniyle güzel haber vereceksin test gününde...
kaçıncı gün embriyosu kondu:38:

karmakarışık:37::37: Ve domates kokuyorum:25::25:
Sen nasılsın canımcım..

Süpperrr canım çok sevindim şimdi sıra belirti aramaya geldi o aşamadasın:1:
Ve allahın izniyle güzel haber vereceksin test gününde...
Kaçıncı gün embriyosu kondu:38:

konservemi yaptın kız canım iyiyim yorgunumbiraz

karmakarışık:37::37: ve domates kokuyorum:25::25:
sen nasılsın canımcım..

süpperrr canım çok sevindim şimdi sıra belirti aramaya geldi o aşamadasın:1:
ve Allahın izniyle güzel haber vereceksin test gününde...
kaçıncı gün embriyosu kondu:38:

geçmişe bakmadan direk dalıyorum:1:
menemen yaptım kışlık hazırlık sebebiylen..
15 kavonoz yapmışım afiyet olsun bize:56:

ellerine sağlık afiyet olsun canım

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
hatres, kmehtapsu, sara_28+

Bizim topic başıııııııııııııııııııııııı:52::52::52::52::52:
Gene kaçıp gelmişsin buralara:52::52::52::52::52:
Tızım bu egunalin ne çekim gücü var ya:4::4::4::4::4::4:

belirti olmaz zaten şimdi:1:
maşallah 5.gün embriyosu:nazar:

he canım konserve yaptımdı..
azcıkda turşu ve diğer sebzelerle ilgili bişiler yapsam süpper olar...

ellerine sağlık bu yıl konserve ilk kez bende yaptım beğenirsem seneye yine yapacağım

KIZ haters HİÇ SORMA:44::44::44: BU egunal ÇOK FENA BİR HATUN :27::27::27::27:BİR BAŞLIYORSUN KONUŞMAYA :44::44::44::44:ÇOK CİDDİ BİR KONU KONUŞUYORSUN :40::40::40:15 DK BİLEMEDİN 20 DK SONRA:26: KONU ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ:9::9::9: ÖYLE YERELERE GİDİYOR Kİ KONU:44::44::44::44: BAZAN PAÇALI DONA BİLE GİDİYOR :60::60:ÖYLE GÜLÜYORSUN ÖYLE GÜLÜYORSUN:60::60: Kİ KARNIN AĞRIYOR :1::1::1::1::1:

Slm kızlar :5:canım cok SIKILIYOR Gül'den ablacım dün iş yerine gittim kalan paramı almak için müdür geri dön diyor eşşekliğini anlamış bizimkide gitme diyor kolum henüz eskisi gbi değil bi DENEYLİM diyor benim sağlığımı düşündüğü için çalışmaya gelme demiş gitmem ama Gül'den abla sizden ricam Yasin okurmusunuz OKADR sorun sıkıntı bende okuyorum ama sizden de reca ederiyorum allh hepimzin hayatına huzur saglık sıhat mutluluk versin rabbim İNŞ BNADA hayırlısyla iyi güzel günlerde yaşamayı nasip etsin :14:

he canım konserve yaptımdı..
azcıkda turşu ve diğer sebzelerle ilgili bişiler yapsam süpper olar...
aboov ben de gelemiyomm kah konserve kah turşu yapıyorumm..olmadı fasulye haşlayıp buzlupa atıyorumm..hatta iyice aştım kendimii domateslerin bir ksımından salça bilem yaptım :)ne nankör iş bu yaaa hepi topu 2 şer 3 er kavanoz çıkıyor o kadar uğraşmama...
Slm kızlar :5:canım cok SIKILIYOR Gül'den ablacım dün iş yerine gittim kalan paramı almak için müdür geri dön diyor eşşekliğini anlamış bizimkide gitme diyor kolum henüz eskisi gbi değil bi DENEYLİM diyor benim sağlığımı düşündüğü için çalışmaya gelme demiş gitmem ama Gül'den abla sizden ricam Yasin okurmusunuz OKADR sorun sıkıntı bende okuyorum ama sizden de reca ederiyorum allh hepimzin hayatına huzur saglık sıhat mutluluk versin rabbim İNŞ BNADA hayırlısyla iyi güzel günlerde yaşamayı nasip etsin :14:

Yok he bacımm sen ne yapıyosun koluna noldu ben kaçırdım sanırımm taşınma ve tatil arasındaa....geçmiş olsun kuzumm:26::26::16::16::16:

kızlar akşama lahana sarması yaptım baktım lahanaların içi tam turşuluk bende küçük bi kavanoz karışık turşu yaptım

Eki Görüntüle 808837
çok güzel görünüyor tatlımm ben de salı günü bir baş lahana aldımm...kendime lahana sarması yapıcam artık kocam hayatta yemez....ama asıl niyetim lahana diyeti yapmakdı...4-5 günde yaptım 2 sefer ve onunla verdiğim kiloda kaldımm...bayrama kadar 3-5 kilo daha veresim var...yarın lahana çorbamı yapiim barii de sonraki gün başliim diyetimeee... yoksa gitmii kilolar ne kadar kovsam da eziklesem dee ıhh çok inatçı çıktılar:19::19::19:
artan lahanayla da turşu mu yapsam ki acepp

saolll teşekkür ler darısı sizlere bişe soracam bu erken gebelik testleri varmış ya idrar o hangi marka :26:8. gün yaparım belkı:34:

Tedavin hayırlı uğurlu olsun canımm sonu doğumhane de bitsin inşaallah :nazar:16::16:::49::49::nazar:erken teste karşıyız topikçeee:20::20::20::20:senin 5. gün embriyosu olduğuna göre 9. gün kan testinde çıkması muhtemell.. ancak idrarda çıkmayabilir ve boşuna moralin bozulur..gene de sen bilirisn birkaç gün daha sabredip zamanında test yapmanı tavsiye ederim inşaallah bebeğin seninledir :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16::16:

Son düzenleme:
çok güzel görünüyor tatlımm ben de salı günü bir baş lahana aldımm...kendime lahana sarası yapıcam artık kocam hayatta yemez....ama asıl niyetim lahana diyeti yapmakdı...4-5 günde yaptım 2 sefer ve onunla verdiğim kiloda kaldımm...bayrama kadar 3-5 kilo daha veresim var...yarın lahana çorbamo yapiim barii de sonraki gün başliim diyetimeee... yoksa gitmii kilolar ne kadar kovsam da eziklesem dee ıhh çok inatçı çıktılar:19::19::19:
Tedavin hayırlı uğurlu olsun canımm sonu doğumhane de bitsin inşaallah :nazar:16::16:::49::49::nazar:erken teste karşıyız topikçeee:20::20::20::20:senin 5. gün embriyosu olduğuna göre 9. gün kan testinde çıkması muhtemell.. ancak idrarda çıkmayabilir ve boşuna moralin bozulur..gene de sen bilirisn birkaç gün daha sabredip zamanında test yapmanı tavsiye ederim inşaallah bebeğin seninledir :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16::16:

sağol canım sende yap ben çok seviyom turşuları

çok güzel görünüyor tatlımm ben de salı günü bir baş lahana aldımm...kendime lahana sarası yapıcam artık kocam hayatta yemez....ama asıl niyetim lahana diyeti yapmakdı...4-5 günde yaptım 2 sefer ve onunla verdiğim kiloda kaldımm...bayrama kadar 3-5 kilo daha veresim var...yarın lahana çorbamo yapiim barii de sonraki gün başliim diyetimeee... yoksa gitmii kilolar ne kadar kovsam da eziklesem dee ıhh çok inatçı çıktılar:19::19::19:

:72::72:TAMAM ELLER YUKARI KIZMAYIN:72::72::52::52::52: HEMŞİREDE ÇIKAR DEDI AMA GARNTI OLSUN DIYE 12. GÜNE ATTILLAR İNŞALLAH ŞUAN TUTUNMUŞTUR HERHALDE DIMI:18::18:

ellerine sağlık afiyet olsun canım

saol canım benim senin turşuyuda gördüm yalnız benim kuracağım turşu seninkini döver:1:
ellerine sağlık canım bende turşu işini anneme yükleyim diyorum bu sene:1:

telefon operatörleri halt etmiş şekerim benim çekim gücüm karşısında...
her daim çekerim ben öyle böyle değil kelimeler kifayetsizdir beni anlarmaya çok fena bişeyim ben:1::1::1:
hem sen neden kel osmandan bahsetmiyon görmeye gittin ya bişi demedin ya da yazdın ben görmedim...

ellerine sağlık bu yıl konserve ilk kez bende yaptım beğenirsem seneye yine yapacağım

menemende sorun yaşamıyorum ben kış boyu kullanıyorsun hem hazı süpperrr ama buzlukta koyduğum sebzeler vs..onları bi türlü sevemiyorum ben sanki tadı değişiyor hep yapmaya niyetleniyorum yapmaya her sene sadece menemen yapıp bırakıyorum:1:bu senede niyetliyim:1:

KIZ haters HİÇ SORMA:44::44::44: BU egunal ÇOK FENA BİR HATUN :27::27::27::27:BİR BAŞLIYORSUN KONUŞMAYA :44::44::44::44:ÇOK CİDDİ BİR KONU KONUŞUYORSUN :40::40::40:15 DK BİLEMEDİN 20 DK SONRA:26: KONU ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ:9::9::9: ÖYLE YERELERE GİDİYOR Kİ KONU:44::44::44::44: BAZAN PAÇALI DONA BİLE GİDİYOR :60::60:ÖYLE GÜLÜYORSUN ÖYLE GÜLÜYORSUN:60::60: Kİ KARNIN AĞRIYOR :1::1::1::1::1:

evet çok fenayım ben:1:
sana paçalı donlarımı göstercem baaakkkkkEki Görüntüle 808903 $disney_msntr%20(14).gif

markası ne bilen varmı o testn:1::1:

bir çok markanın erken gebelik testi var aslında illa niye bir marka peşine düştün sen:1:
mesela benim hem ovulasyon testi hem gebelik testi olarak tercih ettiğim bir marka var netten sipariş veriyordum..
20 tl ye 20 tane gebelik testi alıyordum yap yap at çok güzel oluyoooo gerçi çift çizgi çıkmayınca gerilim oluyor ama olsun test bol bol olmalı anne olmak isteyen bir hatunun evinde:1:
benimkinin markası lapaquick bu markanın erken gebelik testide var..

Back
X