Tüp Bebek Günlüğümüz !

yetercim bugün geç kaldınnn
sanada günaydınn

canım bu gün yarın adet olacağım merkeze gideceğim (aslında ekimde olsun istyorduk ama baytama denk gelecek diye dr görüşüp ayarlama yapalımdedik)dr istediği tetkiler vardı bulardan bir taneside meme usg idi bu gün onu yaptırmaya gittimm dr göğsümde bir kist gördü bende tedavine engel değil ama dr görüş dedii bunlarla uğraştığım için topiğe geç kaldım

Nafişim Müge anlıda çıkamadı işin içinden anlattıkları doğal olarak kadına mantıksız geliyor kız kaybolmuş gitmişler beyaz eşya falan almışlar kıza çamaşır almışlar müge anlıda normal bir imsan bunları yapmaz diyo haklı kadın

canımmmmmmmmm önemli bişey yok dimi:44:

ben bayadır izleyemiyorum ki ya off
gerçi adam akıllı tv e izleyemiyom ben

Geçmiş olsun canım inşallah önemli değildir kist bişey çıkmaz altından tedavine başlarsın hemen

ben o aileyi izlerken ALLAHIM EVLADINDA ANNE BABANINDA HAYILISINI NASİP ET DİYORUM

canımmmmmmmmm önemli bişey yok dimi:44:

Ben bayadır izleyemiyorum ki ya off
Gerçi adam akıllı tv e izleyemiyom ben

geçmiş olsun canım inşallah önemli değildir kist bişey çıkmaz altından tedavine başlarsın hemen

usg yapan dr ve genel cerah sıkıntı yok dedi kendi dr merkezde görüşeceğim 3 ila 6 ayda usg yapalım dediler

Selam canlar nasilsiniz halici aradi gun icinde gelicekmis halilar gelsin artik halisiz ev ne kadar bos oluyor aksamda esime bir guzel sildirip yerlestirtim ohhhh ondan sonra rahatim

Allah ın Rahmeti Bereketi ve selameti üzerimize olsun

ben pek uğrayamıyorumm bu aralar hafta sonu misafr ağırlayacam halaa devam ediyoruz düzene oturtamadım evi dün bir sürü ıvırzıvır ardiyeye gönderdimm..bir de pazardan domates kırmızı biber fasulye falan aldımm onlarla uğrasıyorumm bir kısmını buzluğa attım bir kısmını da konserve yapıcam boş kavanozlarımın hepsini eski evde bırakmışş benim umursuz kocam...halbuki 30-40 a aykın kavanozum vardı merdiven altında şimdi yeniden alıcam hem gereksiz masraf hem de israf

saol canım benm ve aleyküm selam
kolay gelsin sana hazırlıklar baya sıkısmıs galiba benmde bitti sayılır bi kaç poşette patlıcan yapıcam..
canm eski eve cokmu uzaksınız gidin alın dicem ama belki gitmekte istemiyo olabilrisiniz siz daha iyi bilirsiniz:26:
kolay gelsin canım cok özletme kendini

banane kocam düşünecek isterse gider alır ama getirmek mesele birkaç araç değiştirerek gidiliyor sonuçtaa...çok da umurumda değil ona unutma demiştimm günah benden gitti ...gider köşedeki 3.5 milyoncudan alırım yaptıkçaa...zaten çok yapmıcam 5-10 kavanoz yaparımm menemenlik tedaviden sonra rahatlık olsun diyee yemek yapmamak için biraz buzluğa biraz ardiyeye yerleştiririm..birkaç kavanoz da köz biberli patlıcanlı sos yapmayı düşünüyorum o kadar...gelirim bugün yemeğim var akşaamaa kavanoz alıp domatesleri şişeleyecem biraz temzilik yapıcam 5. kattayım nerden geliyo toz pislik anlamıyorumm..

VALLA CANIM BENDE EVDE KALMICAM TRANSFERDEN SONRA AMA BELKİ TUTAR BEBİŞİM DOĞAL BESLENEYİM diye yaptım b sürü hazırlık..
sen tedavi dedin hayırdır canım başlıyomusun kısmetse

Dr.dan geldik kızlar benim zilli kızlarım daha nst ye bağlanır bağlanmaz hareket etmeye başladılar. Resmen yalancı çıkardılar beni:26: Neyse ultrasona da girdik hiçbir sorun yok çok şükür

VALLA CANIM BENDE EVDE KALMICAM TRANSFERDEN SONRA AMA BELKİ TUTAR BEBİŞİM DOĞAL BESLENEYİM diye yaptım b sürü hazırlık..
sen tedavi dedin hayırdır canım başlıyomusun kısmetse

rapormu çıkarınca kısmetse başlamayı düşünüyorumm..ama hemen başlama durumum olmadı hiç ben bi tedaviye girdi mi aylar sürüyor bekle beklenasipse bu sefer uzamaz diye dua ediyorumm...önceki sene ocakta opuya girdim temmuzda transferim oldu düşün artık arada heray ilaç kullandım heray ertelendi...bu sefer raporum bitmeden yapılsın diye dua edecem artık

Dr.dan geldik kızlar benim zilli kızlarım daha nst ye bağlanır bağlanmaz hareket etmeye başladılar. Resmen yalancı çıkardılar beni:26: Neyse ultrasona da girdik hiçbir sorun yok çok şükür
ayy canım boş ver iyi olsunlarda sen yalancı oluver nolcak sevindim gerçekten

canım benim hadi hayırlısı diyelim o zaman inşallah cok ertelenmez hatta hiç ertelenmeden rapor cıkınca hemen olsun inşallah

Oyy masallah sorun olmamasina sevindim iki zilli annesine oyun yapiyorlar desene icerde benimkilerde bazen sanki halay cekiyolzr esim tam elni uzatiyo duruyolar bende diyorum beni yalanci cikariyolar

Oyy masallah sorun olmamasina sevindim iki zilli annesine oyun yapiyorlar desene icerde benimkilerde bazen sanki halay cekiyolzr esim tam elni uzatiyo duruyolar bende diyorum beni yalanci cikariyolar

Sorma canım ya inan ki daha dr.un yanına gitmeden nst de başladı oynamaya tekmelere çok şükür iyiler ya o yeter.. Aynısı bana da oluyor tam babalarına söylüyorum bakıyor çıt çıkmıyor :) Bu arada dr.la konuştum ağladım biraz kendime de kızdım niye ağladıysam Bu nefes sorunum çıktığından beri psikolojim bozuldu sürekli doğumla ilgili senaryolar yazıyorum panik oluyorum saçma sapan fikirler falan dr.da omega 3 al günde iki kere doğum sonrası depresyondan korur dedi çok üzüldü sarıldı bana yarın beni ara aklım sende kalır dedi. Istersen psikologa yonlendirebilirim seni dedi 10 gün sonra kontrol verdi yine..

Benkayra canım boşuna endişe etmişin bak iyimiş kuzular bende dün doktorumla yazıştım biraz dedim artık az hareket ediyor günde 10 defa hareket etmesi yeterli dedi dedim bazı yerlerde 1 saat içinde 10 hareket diyo öylemi hayır gün içinde dedi içim rahatladı çünkü bazen iki kıpırdanıyo duruyo 10 dk sonra tekrar kıpırdanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…