• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

müge anlı ya bakıyorum ayyy fenalık geldi yaw bu nezen in anası babası beni yordu genç yaşımda ihtiyar ettiler beni:37::37::27::27:
onlar anne babaysa benim annem babam neydi diyorum biz evlat için yanıyoruz insanlardaki soğukkanlılığa bak kızları ölmüş ne rahatlar töbe Ya Rabbim...

müge anlı ya bakıyorum ayyy fenalık geldi yaw bu nezen in anası babası beni yordu genç yaşımda ihtiyar ettiler beni:37::37::27::27:
onlar anne babaysa benim annem babam neydi diyorum biz evlat için yanıyoruz insanlardaki soğukkanlılığa bak kızları ölmüş ne rahatlar töbe Ya Rabbim...
yaaa onlar halamı ordaaa gecen sezondada vardılar:44:
bide uyuz bi konuşmaları var dediğin gibi ana baba gibi değiller:ssz:

Bende sağol didim sahalara dön tabi canım biz unuttuk o işleri kaç ay oldu:17:

yaklaşık bir aydır dokundurtmuyom ben kinciyimde biraz gerilim yaşıyordum hasret bıraktım gül yüzüme:1:
artık uzatmayım yazzııııkkkkkkk kuzu gibi takılıyo zaten:1:

Kız bende bakıyorummüge anlıya kız pisi pisine gitmiş valla böyle ailenin yanında çok bile durmuş töbe yarabbim nasıl anne baba bunlar hadi baba neyse bi derece anneye bak ya

yaklaşık bir aydır dokundurtmuyom ben kinciyimde biraz gerilim yaşıyordum hasret bıraktım gül yüzüme:1:

Ay kız bende çok severim süründürtmeyi peşinden koşuyolar ya nasıl bi zevk alıyosun ama tabi bi yerekadar :45:

Kız bende bakıyorummüge anlıya kız pisi pisine gitmiş valla böyle ailenin yanında çok bile durmuş töbe yarabbim nasıl anne baba bunlar hadi baba neyse bi derece anneye bak ya

aynen canım kusura bakmasın öyle annelik olmaz..
baba zaten üveymiş dün öğrendim:53::53::53:
kadın evliyken bişiler yapmış nezen olmuş işte:19::19::19:
adamda geçen gün kadına sen benim başımın tacısın diyoooo hadi ordan leeennnnnnn:63:

Ay kız bende çok severim süründürtmeyi peşinden koşuyolar ya nasıl bi zevk alıyosun ama tabi bi yerekadar :45:

dur dedim zaten geçen gece bakıma girmesemde tenhada kıstırıldım sıkıyosa süründür göreyim mümkünatı yok kurtulamadım:1::1:

ayyy ne komik oluyo dimi bende regldan önce 1 hafta yanasmadıydıim şimdi de regl oldum ya değin gibi bizim aslan da kuzu olduuu:52:
evet hala varlar artık programın dekoru olmuşlar yandık yani:1::1:
kuzum valla ben işte izleyemiyom o yüzden bence bi problem yok siz düşünün:27:

aynen canım kusura bakmasın öyle annelik olmaz..
baba zaten üveymiş dün öğrendim:53::53::53:
kadın evliyken bişiler yapmış nezen olmuş işte:19::19::19:
adamda geçen gün kadına sen benim başımın tacısın diyoooo hadi ordan leeennnnnnn:63:

Valla ne anneler var anne demeye bin şahit lazım biz şanslıyız anne olcaz ama bizim bebişlerimizde şanslı bence o kadar özlemden sonra elimize gelcekler el bebek gül bebek büyücekler

dur dedim zaten geçen gece bakıma girmesemde tenhada kıstırıldım sıkıyosa süründür göreyim mümkünatı yok kurtulamadım:1::1:

:1::1: e biraz cilve naz sonrası malum ne diyeyim allah muhabbetinizi arttırsın bizimkide şimdiden 2. Çocuğu düşünüyo tüpten sonra kendiliğinden olabilir diye duymuş çalışmalara hemen başlıyalım diyor

Valla ne anneler var anne demeye bin şahit lazım biz şanslıyız anne olcaz ama bizim bebişlerimizde şanslı bence o kadar özlemden sonra elimize gelcekler el bebek gül bebek büyücekler

evet canım bebeklerimiz çok şanslılar bence bu kadar özlemle beklenen bebeklerimiz gelince sonradan görme gibi takılcaz ama tam manasıyla sonradan görmeyiz bu konuda:1:

ayyy ne komik oluyo dimi bende regldan önce 1 hafta yanasmadıydıim şimdi de regl oldum ya değin gibi bizim aslan da kuzu olduuu:52:

kuzum valla ben işte izleyemiyom o yüzden bence bi problem yok siz düşünün:27:

arada bir mola vermek iyi oluyo bence..
ben izlerim kendimi feda ederim sizin için:1:
son dakika haberlerini veririm mutlaka kim öldürdü kızı çok merak ediyorum..

:1::1: e biraz cilve naz sonrası malum ne diyeyim allah muhabbetinizi arttırsın bizimkide şimdiden 2. Çocuğu düşünüyo tüpten sonra kendiliğinden olabilir diye duymuş çalışmalara hemen başlıyalım diyor

doğru düşünmüş enişte..
geçenlerde yazdım burdan tüple doğum yapan bir arkadaşımız tüp bebişi 1 yaşına yeni girmişti şimdi kendiliğinden 2.ye hamile kaldı...
bencede hemen 2.yi düşünün derim...

arada bir mola vermek iyi oluyo bence..
ben izlerim kendimi feda ederim sizin için:1:
son dakika haberlerini veririm mutlaka kim öldürdü kızı çok merak ediyorum..
ama dikkat et onlara benzeme hergün göre göre:1:
baba üvey dedin ya bişey cıkarmı sence:44:

Back
X