• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

doğru düşünmüş enişte..
geçenlerde yazdım burdan tüple doğum yapan bir arkadaşımız tüp bebişi 1 yaşına yeni girmişti şimdi kendiliğinden 2.ye hamile kaldı...
bencede hemen 2.yi düşünün derim...

Evet canım zaten yaşta var ama ben 2 yaşına gelince düşünüyorum tabi benim düşüncemle olmazda keşke öyle denk gelse çünkü 3 yaşına gelince benimle birlikte okula götürcem oğlumu 2. De o sırada yeni doğmuş olur öyle olursa ikiside evde kalmaz benim için daha rahat olur ama biz yinede denicez şansımıza belki olur dondurulmuş yumurtamda yok zaten 1 tanecik yumurtam vardı iyice yaş geçmeden bi tanecik daha olsa bari

ama dikkat et onlara benzeme hergün göre göre:1:
baba üvey dedin ya bişey cıkarmı sence:44:

üvey olmasından çok kızın kendisinden olmadığını sonradan öğreniyor o sebeple bişiler yapmış olabilir ama kadını neden yanında tutuyor anne babanın içinden çıkcak bence bu iş..

Evet canım zaten yaşta var ama ben 2 yaşına gelince düşünüyorum tabi benim düşüncemle olmazda keşke öyle denk gelse çünkü 3 yaşına gelince benimle birlikte okula götürcem oğlumu 2. De o sırada yeni doğmuş olur öyle olursa ikiside evde kalmaz benim için daha rahat olur ama biz yinede denicez şansımıza belki olur dondurulmuş yumurtamda yok zaten 1 tanecik yumurtam vardı iyice yaş geçmeden bi tanecik daha olsa bari

bekleme canım doğumdan sonra zaten uzun bir süre süt koruyor regl olamıyorsun ondan sonrada korunmazsınız doğal haline bırakın baktınız olmuyor 2 yaşına gelince görkem o zaman bir tüp daha yaparsınız...o kadar plan yapma Rabbim bir kolaylık verir...evlat için plan program yapacak lüksümüz yok maalesef olursa olsun akışına bırak..

üvey olmasından çok kızın kendisinden olmadığını sonradan öğreniyor o sebeple bişiler yapmış olabilir ama kadını neden yanında tutuyor anne babanın içinden çıkcak bence bu iş..
banada öyle geliyo sahsen zaten babayı sevmemiştim ben sürekli konusuyo çünkü:19:
olan kıza olmus

günaydın kızlar:16::16::16::16::16::16: keyifler nasılll:26::26::26::26::26:

en güzeli işte valla bende olsa isterim hem hazır geliyoo hem organik süpper annem memleketine gidince bis sürü siparişim oluyor yaylalardan tereyağı vs..bir sürü şey getiriyor nasıl güzel oluyor...

Olmaz mı hiç benim sütüm bile oradan geliyor yoğurdumu kendim mayalıyorum herşey organik mis gibi..

müge anlı ya bakıyorum ayyy fenalık geldi yaw bu nezen in anası babası beni yordu genç yaşımda ihtiyar ettiler beni:37::37::27::27:
onlar anne babaysa benim annem babam neydi diyorum biz evlat için yanıyoruz insanlardaki soğukkanlılığa bak kızları ölmüş ne rahatlar töbe Ya Rabbim...

Ayyy onu diyecektim çıldırıyorum şu salakları izledikçe bir yandan da bırakamıyorum off:52: Kendi kızı olmadığını yeni öğrenmiş güya 18 yıllık evli kız 14 yaşında öldü melahat karısı demiş ki ben senle evlendiğimde 2 aylık hamileydim diye arada 4 yıl var ne komikk kesin bunlardan birşey çıkacak hep yalan hep yalan..:19:

Ayyy onu diyecektim çıldırıyorum şu salakları izledikçe bir yandan da bırakamıyorum off:52: Kendi kızı olmadığını yeni öğrenmiş güya 18 yıllık evli kız 14 yaşında öldü melahat karısı demiş ki ben senle evlendiğimde 2 aylık hamileydim diye arada 4 yıl var ne komikk kesin bunlardan birşey çıkacak hep yalan hep yalan..:19:
Allah ıslah etsin hepsini:19:

Bu arada doktorumla görüştüm nst ye ve ultrasona sokacaklarmış kocamı bekliyorum bu arada hemen bir duşa gireyim miss olayım inşallah iyidir kuzularım dua edin bize dr.dan çıkınca yazarım size öpüldünüz kızlarımla ve benim tarafımdan:54::54::54:

Müge anlıyı delirttiler sonunda:52:
noldu kızzz naptılarr:1:

Bu arada doktorumla görüştüm nst ye ve ultrasona sokacaklarmış kocamı bekliyorum bu arada hemen bir duşa gireyim miss olayım inşallah iyidir kuzularım dua edin bize dr.dan çıkınca yazarım size öpüldünüz kızlarımla ve benim tarafımdan:54::54::54:
ohhh hadi annesi önce misslen sonra süslen ve kızlarını görmeye git:16::16:
sizde öpüldünüz:54:

Back
X