dünden beri gelen giden yok bugun gidince duş alırım ama ona sölemicem belki yarın belki yarındanda yakın bi zamanda söylerim![]()
yarından da yakınsa bu gece

bu gece çok işimiz var o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünden beri gelen giden yok bugun gidince duş alırım ama ona sölemicem belki yarın belki yarındanda yakın bi zamanda söylerim![]()
doğru düşünmüş enişte..
geçenlerde yazdım burdan tüple doğum yapan bir arkadaşımız tüp bebişi 1 yaşına yeni girmişti şimdi kendiliğinden 2.ye hamile kaldı...
bencede hemen 2.yi düşünün derim...
ama dikkat et onlara benzeme hergün göre göre
baba üvey dedin ya bişey cıkarmı sence:44:
yoookk bu gece kaçmayı dşünüyrum canım yeni bitecek biraz beklemezsem 1 gün filan devam edşyo benm regl bi kaç kez basıma geldiyarından da yakınsa bu gece
bu gece çok işimiz var o zaman![]()
Evet canım zaten yaşta var ama ben 2 yaşına gelince düşünüyorum tabi benim düşüncemle olmazda keşke öyle denk gelse çünkü 3 yaşına gelince benimle birlikte okula götürcem oğlumu 2. De o sırada yeni doğmuş olur öyle olursa ikiside evde kalmaz benim için daha rahat olur ama biz yinede denicez şansımıza belki olur dondurulmuş yumurtamda yok zaten 1 tanecik yumurtam vardı iyice yaş geçmeden bi tanecik daha olsa bari
yoookk bu gece kaçmayı dşünüyrum canım yeni bitecek biraz beklemezsem 1 gün filan devam edşyo benm regl bi kaç kez basıma geldi![]()
banada öyle geliyo sahsen zaten babayı sevmemiştim ben sürekli konusuyo çünküüvey olmasından çok kızın kendisinden olmadığını sonradan öğreniyor o sebeple bişiler yapmış olabilir ama kadını neden yanında tutuyor anne babanın içinden çıkcak bence bu iş..
git gittt biz iki muhabbeti belini kıralım diye geliyoz sen oyun kulübüde gitazcık oyun kulübe takılıyam sonra bakıma gircem gelirim sık sık![]()
yetercim bugün geç kaldınnngünaydın kızlarkeyifler nasılll:26::26::26::26::26:
en güzeli işte valla bende olsa isterim hem hazır geliyoo hem organik süpper annem memleketine gidince bis sürü siparişim oluyor yaylalardan tereyağı vs..bir sürü şey getiriyor nasıl güzel oluyor...
müge anlı ya bakıyorum ayyy fenalık geldi yaw bu nezen in anası babası beni yordu genç yaşımda ihtiyar ettiler beni
onlar anne babaysa benim annem babam neydi diyorum biz evlat için yanıyoruz insanlardaki soğukkanlılığa bak kızları ölmüş ne rahatlar töbe Ya Rabbim...
Allah ıslah etsin hepsiniAyyy onu diyecektim çıldırıyorum şu salakları izledikçe bir yandan da bırakamıyorum offKendi kızı olmadığını yeni öğrenmiş güya 18 yıllık evli kız 14 yaşında öldü melahat karısı demiş ki ben senle evlendiğimde 2 aylık hamileydim diye arada 4 yıl var ne komikk kesin bunlardan birşey çıkacak hep yalan hep yalan..
![]()
noldu kızzz naptılarrMüge anlıyı delirttiler sonunda![]()
ohhh hadi annesi önce misslen sonra süslen ve kızlarını görmeye gitBu arada doktorumla görüştüm nst ye ve ultrasona sokacaklarmış kocamı bekliyorum bu arada hemen bir duşa gireyim miss olayım inşallah iyidir kuzularım dua edin bize dr.dan çıkınca yazarım size öpüldünüz kızlarımla ve benim tarafımdan![]()
Müge anlıyı delirttiler sonunda![]()