• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

paşalarımın çalınan jeep inde son durum:1:
aklımıza 40 yıl düşünsek gelmeyecek şekilde gelişen bir olay...
apartmanda çocukların bisikletlerinin büyük oyuncaklarının bulunduğu bir alan var jeep te orda haliyle...
apartman yöneticisi kendiniz bilmez hadsiz demişki kapıcıya bu alanı boşalt oyuncakları ne var ne yok hepsini depoya indir demiş..
kapıcıda jeep i depoya koymuş sahiplerinden habersiz...
tabii biz emniyeti herkesleri ayağa kaldırdık hırsız var diye tesadüfen market kameralarını kontrol ederken damat ve polis yönetici ile karşılaşırlar ve hayırdır noldu der damatta jeep çalındı hırsız dolanıyoo haber yok diye söyleniyo adamda ben kaldırttım diyo depoya paşalarımın babasının gözü dönmüş ama adam kusura bakmayın vs...sürekli konuşmuş...
bizden habersiz bize ait birşeyi ortadan kaldır ve haber verme tesadüfen ortaya çıkıyor bi de bu nasıl bir saçmalıktır gün içinde yaşanan gerilim polisin olay yeri incelemenin gelip tutanak tutması vs..herkes ayakta adam rahat rahat ben kaldırttım depoya deyince naparsın bunu eşşek sudan gelene kadar gıdıklamak lazım dimi:47::47::1: neyseki paşam okuldan gelmeden olay çözüldü...

güldenim bulunmasına olayın tatlıya bağlanmasına sevindim gözünüz aydın yöneticinizde iyi bi fırçayı haketmiş yani :34::34::34::34::34::34:

Günaydın kızlar nasılsınız benkayra canım geçmiş olsun dikkat et kendine annelerinizin kıymetini bilin keşke benimde annem yanımda olsaydı en çok ihtiyaç duyduğun zamanlar varlığı bile destek veriyodur insana

haklısın canım kıymetlerini bilmemiz gerekiyor..
sende harika bir anne olacaksın:38:

yeterki dogurgan oldugumuz günler gelsin ikiz üçüz beşizzz dogururuz evvel Allah:nazar::17::9::9:

hepsini doğururum çokuz olsun :1:

kızçelerrr beni başkatopiklere bırakmayın eskisi gibi muhabbetimizi cok özledim kaç yere yazıyorum ama burası baskaaaa
sizleri cooooooookkkkkkkkkk seviyorum:16::16:

anaa niye güleyim yük deyince aklıma öyle geldi:1:
varlığı yeter canım..bak gelişini bile nasıl bekliyorsun..

Oradan sadece torunlarına organik yünden yatak yorgan ve yastık yaptırdı. Bizim yükler sebze meyve turşu vs organik annemin bahcesinin mahsulleri:1: Tabi Gülden ben birşey istemem yeterki gelsin..

güldenim bulunmasına olayın tatlıya bağlanmasına sevindim gözünüz aydın yöneticinizde iyi bi fırçayı haketmiş yani :34::34::34::34::34::34:

saol canım fırçayı yedi zaten çok fena..

kızçelerrr beni başkatopiklere bırakmayın eskisi gibi muhabbetimizi cok özledim kaç yere yazıyorum ama burası baskaaaa
sizleri cooooooookkkkkkkkkk seviyorum:16::16:

o nasıl mesaj öyleeeee:9::9::9::9:
bana sahip çıkın diyon yani:9::9::9:
başka topiklere kaptırmayın beni öylemi:9::9::9:

canım sahi geçmişi okuyunca yazdıklarını gördüm ne badire atlatmıssınız hee hemde sinirli komedi(traji momik demek istemedim böyle bişey cıktı ortaya:1:)
neyse ki paşa gelmeden hallolmuş:31:

canım sahi geçmişi okuyunca yazdıklarını gördüm ne badire atlatmıssınız hee hemde sinirli komedi(traji momik demek istemedim böyle bişey cıktı ortaya:1:)
neyse ki paşa gelmeden hallolmuş:31:

he valla gerilim dolu birgündü neyseki paşam gelmeden halledildi önemli olanda o çünkü:55::55::55:

Oradan sadece torunlarına organik yünden yatak yorgan ve yastık yaptırdı. Bizim yükler sebze meyve turşu vs organik annemin bahcesinin mahsulleri:1: Tabi Gülden ben birşey istemem yeterki gelsin..

en güzeli işte valla bende olsa isterim hem hazır geliyoo hem organik süpper annem memleketine gidince bis sürü siparişim oluyor yaylalardan tereyağı vs..bir sürü şey getiriyor nasıl güzel oluyor...

en güzeli işte valla bende olsa isterim hem hazır geliyoo hem organik süpper annem memleketine gidince bis sürü siparişim oluyor yaylalardan tereyağı vs..bir sürü şey getiriyor nasıl güzel oluyor...
kızce istediğin bişey varsa ben sana yolliim bahcemizden:34:

Valla nafiş burası bi başka bende bazen ekim annelerine takılıyorum ama buranın havası başka güldenim sağol canım eminim sende çok güzel bir anne olacaksın burdaki bütün güzel anneler gibi :52: ben temizliğe başladım kızlar gerçi ben bişey yapmıyorum sadece yönetiyorum akşam eşime halıları dürdürdüm şimdi halıcıyı aradım gelcek birazdan cumartesi günüde kadın gelcek evde bütün örtüleri topladım yıkadım yarında koltuk minderlerinin yüzlerini kırlentleri yıkıcam perdeleride cumartesi kadın silerken yıkar asarım benimkiler ütü istemiyo ıslak asıyorum sonrada mis gibi oturup bebişimi bekliyim

Valla nafiş burası bi başka bende bazen ekim annelerine takılıyorum ama buranın havası başka güldenim sağol canım eminim sende çok güzel bir anne olacaksın burdaki bütün güzel anneler gibi :52: ben temizliğe başladım kızlar gerçi ben bişey yapmıyorum sadece yönetiyorum akşam eşime halıları dürdürdüm şimdi halıcıyı aradım gelcek birazdan cumartesi günüde kadın gelcek evde bütün örtüleri topladım yıkadım yarında koltuk minderlerinin yüzlerini kırlentleri yıkıcam perdeleride cumartesi kadın silerken yıkar asarım benimkiler ütü istemiyo ıslak asıyorum sonrada mis gibi oturup bebişimi bekliyim

daha ne yapacan kuzum maşallah karnın burnunda benden hamaratsın bu ara bende tembellik almış yürümüş esiri oldum bırakmıyo beni:1:dikkat et ama perdeleri asarken yardım al yukarı uzanmak iyi değildir gebelerde...

evet canım yaa dediğin gibi burası başka herkesi ayrı ayrı seviyorum yerleriniz apayrı bende:16:
sende böyle yapmaya devam et fazla yorma kendini:34:
hee biliyom:1:
canım saol yakın bir köy var bize ordan istetiyorum geliyor:38:
tamamdır sekerr:16::16:

daha ne yapacan kuzum maşallah karnın burnunda benden hamaratsın bu ara bende tembellik almış yürümüş esiri oldum bırakmıyo beni:1:dikkat et ama perdeleri asarken yardım al yukarı uzanmak iyi değildir gebelerde...

Eşim asar ben zaten yetişemem canım biraz boy fakiriyim:52:

üşenmezsem kendimi bakıma alcam bugün regl sonrası sahalara döneyim diyorum:52::52::52::17::17::1:
ama sizinle yazışmaktan öylece kalcam pala egunal olarak hayatımın bundan sonrasını böyle geçircem:1:

evet canım yaa dediğin gibi burası başka herkesi ayrı ayrı seviyorum yerleriniz apayrı bende:16:
sende böyle yapmaya devam et fazla yorma kendini:34:

Evet canım burası ilk göz ağrısı benim burdaki herkesin yeri aynı bende doğumdan sonrada sizi takip edebildiğim kadar edicem hiç olmazsa doğum haberlerinizi alayım bu bana yeter

üşenmezsem kendimi bakıma alcam bugün regl sonrası sahalara döneyim diyorum:52::52::52::17::17::1:
ama sizinle yazışmaktan öylece kalcam pala egunal olarak hayatımın bundan sonrasını böyle geçircem:1:
puff bende sahalara dönüp maç yapsam iyi olacak ama hiç isteğim yok :31::31::9:

Back
X