- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
paşalarımın çalınan jeep inde son durum
aklımıza 40 yıl düşünsek gelmeyecek şekilde gelişen bir olay...
apartmanda çocukların bisikletlerinin büyük oyuncaklarının bulunduğu bir alan var jeep te orda haliyle...
apartman yöneticisi kendiniz bilmez hadsiz demişki kapıcıya bu alanı boşalt oyuncakları ne var ne yok hepsini depoya indir demiş..
kapıcıda jeep i depoya koymuş sahiplerinden habersiz...
tabii biz emniyeti herkesleri ayağa kaldırdık hırsız var diye tesadüfen market kameralarını kontrol ederken damat ve polis yönetici ile karşılaşırlar ve hayırdır noldu der damatta jeep çalındı hırsız dolanıyoo haber yok diye söyleniyo adamda ben kaldırttım diyo depoya paşalarımın babasının gözü dönmüş ama adam kusura bakmayın vs...sürekli konuşmuş...
bizden habersiz bize ait birşeyi ortadan kaldır ve haber verme tesadüfen ortaya çıkıyor bi de bu nasıl bir saçmalıktır gün içinde yaşanan gerilim polisin olay yeri incelemenin gelip tutanak tutması vs..herkes ayakta adam rahat rahat ben kaldırttım depoya deyince naparsın bunu eşşek sudan gelene kadar gıdıklamak lazım dimineyseki paşam okuldan gelmeden olay çözüldü...
güldenim bulunmasına olayın tatlıya bağlanmasına sevindim gözünüz aydın yöneticinizde iyi bi fırçayı haketmiş yani