tüp bebek tedavisine başlarken bende sormuştum doktoruma gerek görmedi testi. corasprin kullandım kanamam olunca bıraktırmıştı.
teşekkür ederim ben doktorumu arayayım yarın.uzun sürüyormuş test sonuçlarını almak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüp bebek tedavisine başlarken bende sormuştum doktoruma gerek görmedi testi. corasprin kullandım kanamam olunca bıraktırmıştı.
sagol canım şimdilik iyiyiz..bulantılarım azaldı,akşam yemeginden sonra yogun oluyo,halbuki hep hafif şeyler yiyorum:))bugünlerde idrar yollarında bi problem var gibi geliyo ama bakalım:))yok teyzesi kuzucuklarım cok yaramazlık yapmıyolar bana coooook şükür..yoksa halim duman..tek başıma kim bakcak bana:26:
Bende test takıntısı varyaaaaa ondardir cicim Bu arada herkesin kandili kutlu olsuncanım ervam da gelmişşşş....hemde 3 kişi olarak...
gel tabiii cicim vallahi aklımdan geçiyordun elif testle ilgili bişey sormuş ona yazarken seni andım niye acaba
bu mubarek günde açılan topik hepimize hayırlı olsun... umarım herkeze uğurlu gelir ve topiğimizde nufus patlaması yaşanır......
başlıkta çok janjanlı olmuş
Yaptir derim canim