• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben çıkıcam kıslar...

herkese şimdiden hayırlı kandiller dilerim..
dualarımız kabul olur ınsallah..

iyi akşamlar

hoşgeldik hepimiz yeni topiğimize...şekerim şubatta başlıyon ama tedavi marta sarkacak hem ne önemi var dimi...
zaten başlığı değiştirelim diyoruz...
yani önemli olan beraber olmak tabi.başlık önemli deil çok ya ama sen bilirisn benim aklıma pek bi fikir gelmedi.
önemli değil canım 2'li test için kan tahlili

önemli deil dio deluuuu:1:ii hadi gözün aydın sewindim sonuçların güzel çıkmasına.:1:

hayırlı olsun.arka planda olsada sizi hergün takip ediyorum.heyecanlandım yeni topik deyince.bana ne oluyorsa..hayırlı kandiller....

ne demek bana ne oluyorsaaaa....
az da olsa bizimle durumunu paylaştın az dua etmedim sana...
o günleri unuturmuyum cicim...
sende hoşgeldin bu kez aktif olarak takıl bize öyle uzaktan değil:29:

ben çıkıcam kıslar...

herkese şimdiden hayırlı kandiller dilerim..
dualarımız kabul olur ınsallah..

iyi akşamlar

iyi akşamlar canım:16:
sanada hayırlı kandiller olsun bebişinle...
yarın buluşmanızda doktor foto verirse yayınla görelim meleğini:emir_bebek:

amin inş. martta darısı başına

2'li için önemli değil dermiyim kuzum o tabi önemli
unutuyorum kusura bakma dediya ona dedim ilahi gülden :1::1:

AMİNNN inşallah gelsin artık bebeğim yaaaa...
heeeee demek onun için dediydin önmeli değil diye...
napıyım cümlede anlatım bozukluğu varsa benim suçum mu yani:1:

ne demek bana ne oluyorsaaaa....
az da olsa bizimle durumunu paylaştın az dua etmedim sana...
o günleri unuturmuyum cicim...
sende hoşgeldin bu kez aktif olarak takıl bize öyle uzaktan değil:29:

sağol tüp yaptırmadığım için yazmıyorum.ama sizi takip etmezsem bir eksiklik hissediyorum.hastalık derecesinde yani.bende beklemedeyim ikinci adetten sonra yine aşılama.hayırlısı artık...bir şey soracağım bu benim ikinci düşüğüm.diğeri on sene önceydi.kan pıhtılaşması testlerini yaptırmam gerekli mi acaba.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olur mu?

selam kızlarrr acılınnn ben geldim,,daha dogrusu bizz geldik,anca sıgarız...artık burdayız haaa:))hepimize hayırlı ugurlu bol sohbetli olsun inş.byyyyy

sağol tüp yaptırmadığım için yazmıyorum.ama sizi takip etmezsem bir eksiklik hissediyorum.hastalık derecesinde yani.bende beklemedeyim ikinci adetten sonra yine aşılama.hayırlısı artık...bir şey soracağım bu benim ikinci düşüğüm.diğeri on sene önceydi.kan pıhtılaşması testlerini yaptırmam gerekli mi acaba.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olur mu?
Yaptir derim canim

sonucunuza cok sevindim canım,ne güzel,inş.böyle devam eder hadi balkalım..:34:

seninde sonucun temiz cıkmış ne güzel,cok sevindim canım,darısı başımıza inş.:34:

çoğumuz aşılama serüveninden geçtik canım ayrıca aşılama yaptıracakta var listemizde sende bilgilerini yaz ekleyim...yaş,merkez,aşama bunları yaz cicim...
ayrıca testi yaptırman iyi olur...daha detaylı bilgiyi diğer arkadaşlar yazarlar sana...

sonucunuza cok sevindim canım,ne güzel,inş.böyle devam eder hadi balkalım..:34:

inş. canım hep böyle sorunsuz gider benım ve butun hamile arkadaşlarımızın yolculuğu
sen nasılsın bulantıların ne durumda ikizler yaramazlık yapıyormu :1:

egunal canım yeni topiğin ve topiğimiz hayırlı olsun inşallahh...

demin karasuyu ararken kapsam dışı olduğunu gördüm mesajlarına baktım neden diye tabi sabahtan beri yazılanları okudum baştan....öncelikle benim devam ettirdiğim diğer topicte dua listesini ben başlattım ve aylardır çok güzel bir şekilde devam ediyor..sonuçta evet başlık olarak açılınca sorun oluyor sadece, yoksa karışan yok topik içindekilere...öyle olsa bizim kapatılmamız lazım çoktan...öyleki bizim donmuşlarla topiği ama sırf bizimle dua etmek için donmuş tedavisi olmayanlar bile listemize katılıyor..bu durumlarda bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz şey dua..neyse bu konuyu geçiyorum

bir diğer konu topic sahipliği konusu hiç haz etmedim açıkçası..ben 5 senedir buraya üyeyim onlarca topic kurdum 1000 lerce sayfa ilerledi tabi bir saatten sonra bırakıyorsun ve devam eden ettirir yani...karışamamki ne yaparlarsa yapsınlar...

egunal açıklamalarına tamamen katılıyorum..başta okurken korktum açıkcası burda devam edicez dedin..hatta mesaj atıcaktım sana gerek kalmadı çok şükür..bende olsam 1 dkka durmam orda yani sonuçta başlıkta genel bir başlık değil eskidi artık..en iyisini yaptın yenisini açarak...

inşallah burada kat ve kat güzel haberler alırız....rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ....

ve herkesin MÜBAREK MEVLİT KANDİLİNİ kutluyorum...bu gece rabbim dua eden herkesin dualarını kabul etsin inşallah....

:16::16::16::16::16::16::16::16:

tüp bebek tedavisine başlarken bende sormuştum doktoruma gerek görmedi testi. corasprin kullandım kanamam olunca bıraktırmıştı.

sagol canım şimdilik iyiyiz..bulantılarım azaldı,akşam yemeginden sonra yogun oluyo,halbuki hep hafif şeyler yiyorum:))bugünlerde idrar yollarında bi problem var gibi geliyo ama bakalım:))yok teyzesi kuzucuklarım cok yaramazlık yapmıyolar bana coooook şükür..yoksa halim duman..tek başıma kim bakcak bana:26:

selam kızlarrr acılınnn ben geldim,,daha dogrusu bizz geldik,anca sıgarız...artık burdayız haaa:))hepimize hayırlı ugurlu bol sohbetli olsun inş.byyyyy

canım ervam da gelmişşşş....hemde 3 kişi olarak...:16:

Bendeeeeeeeeee geldimmmmmmmm bende Mart'a basliyacam subattan vaz geçtim:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

gel tabiii cicim:70: vallahi aklımdan geçiyordun elif testle ilgili bişey sormuş ona yazarken seni andım niye acaba:9:

Back