Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm benıde aranıza katarsan sevınırım.
30-01-2012 transfer,
09-02-2012 gebelik testi
4.gün embriyosu
memorial
29 yaş
sperm azlığı, morfoloji,hareket azlıgı

AMİN.... rabbim kimseyi evlat özlemiyle sınamasın.. isteyen herkezi bebek sahibi yapsın... bu işde pozitif olmak rahat olmak çok önemli, çok zor ama stres yapmamaya çalışcaksın.....

bende yavaş yavaş başlayayım bari temizliğe kimsenın geleceği yok

başla şekerim sen temizliğine kaynanacın gelirse o da bi işin ucundan tutsun hamile kadına iş yaptırmasın bi zahmet ama tersine hizmet ister belki

yirim ben seniiii:125::125::125:

evet canım aynen öyle böyle daha iyi oldu...
demek 15 şubatta cinsiyet belli olacak hayırlısıyla çok heycanlısındır eminim...
ilaçlar konusunda hamişler yazar cicim ben anlamıyorum haliyle

cnm benıde aranıza katarsan sevınırım.
30-01-2012 transfer,
09-02-2012 gebelik testi
4.gün embriyosu
memorial
29 yaş
sperm azlığı, morfoloji,hareket azlıgı

canım hoşgeldin sefalar getirdin dolu göbüşünle aramızaaaa
ilk fırsatta eklerim listemize...
inşallah hayırlı ve güzel haberlerini paylaşacağız

Son düzenleme:
şaka bi yana yine süpppeeerrrr bi resim nereden bulduğunu merak ediyorum bunları...
bu arada bir numaram benim okul yıllarımın olduğu resimdir
saol kuzum sabah sabah güldürdün beni

Canım tebessüm ettirebiliyorsa ne mutlu

temizliğe gelicekti ama nerde lafta yağmur gibi gürlüyor

sende iyiki varsın canım...
ilk tedavin zamanında paylaşımlarımız olmuştu sonra kayboldun ortalıktan şimdi tekrar birbirimizi bulduk ve çok iyi oldu

temizliğe gelicekti ama nerde lafta yağmur gibi gürlüyor

haaaaaa öyle desene cicim temizliğe geleceğini şimdi dedin...
ondan gelmemiştir zatennnn bende diyorum gelin hizmet edecek ne güzel oturma kapısıda bulmuş niye gelmiyo demek ortalıkta temizlik mevzusu varmışşşşş...
baştan temizlik için gelecek deseydin ben sana gelmez derdim zaten beklememişte olurdun boşa zaman kaybı oldu
aman boşver yavaş yavaş kendi işini yaparsın

GÜLDEN cim sen hamile kalınca ben kontrollere bile gelirim seninle yeterki rabbim tez zamnda o günleri göstersin bize....

güzel yürekli arkadaşım... gene kimseyi atlamadan yazmışsın.... eline yüreğine sağlık...

GÜLDEN cim sen hamile kalınca ben kontrollere bile gelirim seninle yeterki rabbim tez zamnda o günleri göstersin bize....

çok duygulandım saol canım benimmmmm
bi gelse meleğim ah bi gelseeeee
biz seninle birgün dek gelecez zaten hastanede yakındır canım

ALlah senden de razı olsun canım,hımm aynı tarih oluyor zaten canım anladım şimdi,bende 10.gün yapmıştım testimi,çok düşünüp kurma kafanda ,buraya takıl bak rahatlarsın burda ,çünkü hepimiz aynı yollardan geçtik birbirimizi en iyi anlayan biziz,benim bir yumurtam gelişmişti ve bir yumurtam toplandı ve tutttu çok şükür,Allahım ol deyince olmayacak şey yok,ben umudumu asla kaybetmedim asla olumsuz düşünmedim,iyi düşün iyiyi çağır canım

Hoşbulduk canım, teşekkür ederim. 1. denemem olduğunuda eklemem gerekiyo sanırım:)

bilgiler eksizsiz olunca daha iyi oluyor...birbirimizin hakkında listeden yeni gelenler eskiler hepimiz bilgi almış oluyoruz durumlarımızda güncel kalmış oluyor...eksik bilgini tamamladığın için saol cicim

günaydın canımmm...bugün erken ben gireyim dedim ama bi baktım sen açılışı yapmıssın bile...sen nie yoktun kaç gündürr?

evet ya efsane döndüüüüüüüüüü ama baya aradım ve buldum karışmış bıraz ama iyi olmuş böyle sevindim yeni topiğimize

evet geldim canım teşekkürler canım bende sizi çok özledim karasu beni çokmu merek ettin : o beni sana şıkayet edecekdi

hoşgeldin tatlımm..... özledik seni

sağol canım bende seni çok özledim bebiş nasıl öptüm onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…