• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

oyyyyy ben yerim senin o örgü ören ellerini felannnn egunal teyzesi biz birazdan doktora addaya gidiyoruz meleklerle 2.30a randevü verdiler be dayanamadım haberin olsun diyim dedim:49:49:

Canım bu transferden sonraki ilk randevun mu? Benim transfer tarihim 14 ocak 3.gün embriyosu, dayanamadım artık yarına aldım randevumu. Patlıycam meraktan yaaaa...

Canım bu transferden sonraki ilk randevun mu? Benim transfer tarihim 14 ocak 3.gün embriyosu, dayanamadım artık yarına aldım randevumu. Patlıycam meraktan yaaaa...

demek sende gidiyorsun ilk randevuya inşallah senden de güzel haberler gelir bize bilgi vermeyi unutma canım:16:

kolay gelsin bebeeemmmm...... bu arada benim bugün dr.randevum var biliyon dimi?

demedin ki kuzum nerden biliyim yoksa unuturmuyum hiiiççççç....hulusiciğime selam söyle az kaldı buluşmamıza:1:
inşallah mutlu keyifli anlar yaşarsın meleğinle...gelince yaz hemen demiyorum çünkü yazacağını biliyorum...bu arada da demiş gibi oldum zaten:9:

evet canım transferden sonra ilk randevüm 30 ocakta olmuştu sonucum ben iyi durmuşum valla allahım bütün bebek isteyen arkadaşlarıma tez zamanda bebekler bebek haberlerini alanlarada sağlıcakla kucaklarına almayı tez zamanda nasip et allahımmm inşaallahhh

hoşbulduk tatlım benim bizde akasya teyzemiz bizi görmedi diye içli içli kenarda ağlıyorduk öyyyyleee vaalla akasyacım ya bi rgideyimde içim rahat etsin gelir gelmez hemen haber ederim size kocaman kocamanda öptük dua edin bize tamamm mı

sürekli aşağıyı kontrol ediyom kimler onlıne die. görür görmez yazdım:16::16::16::16:
bi hafta daha sabredesin kalp atışınıda duyardın gerçi içinin rahat etmesi daha önemli git ve güzel haberlerle gel inşallah....

kızlar nerdesiniz yaaa,sizi bulamayınca korktum valla,,2-3 gün giremedim,neler olmuş anlayamadım???egunalcim kısa bir özet geçermisin neler olduğuna dair anlayamadım,,

:52::52::52:çok heycanlandım demek ilk randevunuz ve bebeklerini göreceksin...çok güzel yaaa...gelince hemen yaz çok merak ediyorum şimdiden...hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallahh...:10::10::10:

aminnnn inşaaallah egunalim benimm rabbim hepimze güzel güzel haberler verdirsin her zaman sanada kacaman kocaman dualar ediyoruz teyzesi hemen gelir gelmez bize ne derlerse dr hemen aynen sizlere nakledecem fıstıklarım benimmm

demedin ki kuzum nerden biliyim yoksa unuturmuyum hiiiççççç....hulusiciğime selam söyle az kaldı buluşmamıza:1:
inşallah mutlu keyifli anlar yaşarsın meleğinle...gelince yaz hemen demiyorum çünkü yazacağını biliyorum...bu arada da demiş gibi oldum zaten:9:

demez olurmuyum bikaç kere yazdım ama o ara sen paşalarınla meşguldün atlaman normal, 2hafta önce gittiğimde 2li test için randevu vermişlerdi ama hulusicime gitmicem ayrıntılı taramaları başka bi dr. yapıyomuş.

sürekli aşağıyı kontrol ediyom kimler onlıne die. görür görmez yazdım:16::16::16::16:
bi hafta daha sabredesin kalp atışınıda duyardın gerçi içinin rahat etmesi daha önemli git ve güzel haberlerle gel inşallah....

amminnn akasyacım inşaallah hayırlı haberlerle gelirim tatlım benimmm ama ama ben çoook heyecanlıyımmm ya sanki kalbim felan duracak allah korusun

Güzellerr bende bir merhaba diyipp kaçıyorummm.Temizlik varr benimmdeeeeeeeeeeee..Herkezii çokk öpüyorummm papattyaaaaa bugün güzel duygularla gelicekksinn heyecannla bekliyorumm...

Akasyaaaaaaaaaammm seni yalnızmı bırakktıkkk ahhh ne bileyim benn herkez iyi geceler yazınca bende çıkmıştımmmm..Bilseyydim bırakırmıydım senii hiççç..:9::9::9::9::9::9::9:

canım mesajını aldım benide eklersen sevinirim

04-02-2012 transfer,
16-02-2012 gebelik testi
medical park bahçelievler
29 yaş
sperm hareketi azlığı

kızlar nerdesiniz yaaa,sizi bulamayınca korktum valla,,2-3 gün giremedim,neler olmuş anlayamadım???egunalcim kısa bir özet geçermisin neler olduğuna dair anlayamadım,,

hoşgeldin canım bende bize ulaşamayanları tek tek belirleyip özelden mesaj yazmaya başladım...
çok sevindim bizi bulmana...
olayın çok detayına girip o gergin günlere dönmek istemiyorum genel hatlarıyla anlatayım...
topikte bir konu vardı ve o biraz gerginliğe sebep olmuştu bu konuda bir sorun kalmadı çok ta önemli değildi zaten asıl konu yani bizim yeni topik açma mevzumuz önceki topiğin konusunu açan arkadaşın TOPİĞİMDE böyle gerginlikler olamaz diyerek o günkü olaya giriş yapmasıyla başladı ve biz bu söze çok kırıldık...hepimizin topiği olan bir topiğe topiğim diyerek gelen bir hatunun ve sonraki yazdıklarının üzerine biz yeni bir topik açma kararı aldık ve arkadaşlarımın isteği üzerine ben yeni konu açtım ve hepimizin topiğine listelerimizle beraber geçiş yaptık...çok ta iyi oldu...sen nasılsın canım???

canım bızım kılzar dua listesı yapalım dedi ama kk yönetimine soralım dediler ordan basladı olay dını konulara yer vermeyelım fln dıye sonrada hly benım topıgım deyınce olay buyudu ve guldenımızde ayrı topık acalım dedık ve sımdı burdayız pek kısa anlattım ıstersen ordakı topıkte son 5 sayfayı okursan anlarsın kuzum :)
bende yavaş yavaş başlayayım bari temizliğe kimsenın geleceği yok :52:

kolay gelsın hayatımmmm :1::1::1:
Ben işyerimdeyim, çalışıyorum, yarına randevu aldım ya heyecandan ellerim tutmuyor :emir_bebek:

hayırlısı olsun cnm benımmmm en guzel haberler senın olur ıns kuzummm :nazar::nazar::nazar::nazar:

güzellerr bende bir merhaba diyipp kaçıyorummm.temizlik varr benimmdeeeeeeeeeeee..herkezii çokk öpüyorummm papattyaaaaa bugün güzel duygularla gelicekksinn heyecannla bekliyorumm...

akasyaaaaaaaaaammm seni yalnızmı bırakktıkkk ahhh ne bileyim benn herkez iyi geceler yazınca bende çıkmıştımmmm..bilseyydim bırakırmıydım senii hiççç..:9::9::9::9::9::9::9:

inşaallah canım benim hepinize çok tşk ediyorum bana verdiğiniz moralden dolayı ben şimdi çıkıyorum gelince haber veririmhepinizi öpüyorummm muck

Back