Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim sagolun. ınş. dedıgınız gıbı sonucum pozıtıf cıkar. eşime adet belırtılerımın aynısı dedıkce oda caktırmasada cok etkılenıp uzuluyo. sizler gıbı tecrubesı yokki benı yatıstırsın. bana moral versın. Allah razı olsun . niş. hepımızın sonucu olumlu olur. zaten dun dıyorum eşime eger yavrumuz olursa buyudugugnde hep ona dua ettırcem, Allah ısteyen herkesede evlat versın dıye:) hani çocukların duaları kabul olurya :)
bende yavaş yavaş başlayayım bari temizliğe kimsenın geleceği yok
hem hoşgeldin.... Hemde kolay gelsin tatlım..... Ben gidenlere değil olupta beni görmezden gelenlere küstüm:))))))))) onlar gelsin egunal onları tek ayak üstünde çöpün yanında bekletcek Gerçi avukat hamile ona da kıyamamki....
bulmaz olurmuyum sizi,zaten girdiğim tek topik orasıydı ve sizler için giriyordum oraya,neyse sorunlar ve sorunlu kişiler orda kalsın o zaman..çok ii yapmışsınız yeni topik açmakla böyle daha ii olmuş,
ben bu hafta 15.haftayım,15 şubatta randevum var , ALlah kısmet ederse cinsiyetimiz belli olucak,,geçen gün aile hekimliğine gittiğimde bana devit 3 damlası verdi,hergün 6 damla kullanacakmışım,ben onu bebeklere veriliyor sanıyordum,prospektüsündede hamileler kullanması sakıncalı yazıyordu,bende doktoruma sorucam haftaya ,aranızda devit 3 kullanana varmı acaba ,
cnm benıde aranıza katarsan sevınırım.
30-01-2012 transfer,
09-02-2012 gebelik testi
4.gün embriyosu
memorial
29 yaş
sperm azlığı, morfoloji,hareket azlıgı
şaka bi yana yine süpppeeerrrr bi resim nereden bulduğunu merak ediyorum bunları...
bu arada bir numaram benim okul yıllarımın olduğu resimdir
saol kuzum sabah sabah güldürdün beni
başla şekerim sen temizliğine kaynanacın gelirse o da bi işin ucundan tutsun hamile kadına iş yaptırmasın bi zahmet ama tersine hizmet ister belki
yirim ben seniiii:125::125::125:
evet canım aynen öyle böyle daha iyi oldu...
demek 15 şubatta cinsiyet belli olacak hayırlısıyla çok heycanlısındır eminim...
ilaçlar konusunda hamişler yazar cicim ben anlamıyorum haliyle
teşekkür ederim canım inşallah seviniriz.çok iyi oldu bu topiğin açılması çok fazla takip edemesemde kafa dağıtmak için birebir çok güzel dostluklar kuruluyor birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz burdaki sıcaklığı diğer topiklerde bulamadım iyiki varsınız kızlar :))))
Canım tebessüm ettirebiliyorsa ne mutlu
temizliğe gelicekti ama nerde lafta yağmur gibi gürlüyor
güzel yürekli arkadaşım... gene kimseyi atlamadan yazmışsın.... eline yüreğine sağlık...
GÜLDEN cim sen hamile kalınca ben kontrollere bile gelirim seninle yeterki rabbim tez zamnda o günleri göstersin bize....
canım hoşgeldin sefalar getirdin dolu göbüşünle aramızaaaa
ilk fırsatta eklerim listemize...
inşallah hayırlı ve güzel haberlerini paylaşacağız
Canım benim o sizin yüreğinizin güzelliğinden.Hepinizi çok seviyorum.
yazdıklarını okurken okadar güzel oluyomki.. Allah razı olsun cnm. Rabbimde evladını saglıklı skeılde kucagına almanı nasıp etsın. ınş. bızlerede. benım test tarıhım persembe günü. ben memorialde yaptırdım.onlar transfer degılde yumurta toplamının 14. günü gelcen dediler. tarıhı o sekılde yazdılar. onların yazdıklarına uyup gıtcem transferımın 10. gunu oluyo aslında. ben işten 10 gun ızın aldım. transferden sonra hıc dısarı cıkmadım. hala evdeyım. persembe gunune kadar ınş. cok ama cok sabırsızlanıyorum. neler dusunmuyorumki. test sonucu ogrendıgımde olumlu olumsuz sonuca gore verecegım tepkıler gozumun onune gelıyo. eşim bana cok dusunme stress yapıyosun demesıne ragmen dayanamıyorum.
kızlar burayamı tasındınız ? Kasım -aralıkta tüp bebek yaptıranlar deılmı burası?? Yaniii burayamıııı tarnsfer oldunuz??
Hoşbulduk canım, teşekkür ederim. 1. denemem olduğunuda eklemem gerekiyo sanırım:)
günaydın canımmm...bugün erken ben gireyim dedim ama bi baktım sen açılışı yapmıssın bile...sen nie yoktun kaç gündürr?
suuuuuuu geldin demek şekeriiiimmmm valla bende sana bugün özelden yazacaktım yeni topiğimizin adresini verecektim
hoşgeldin cicim özledik valla...
kızların talebi üzerine 2 gün önce yeni topiğimizi açtık çok olay kaçırdın valla hareketli günler geçirdik...
karasu da seni merak ediyodu geldiğine çok sevinecek
hoşgeldin tatlımm..... özledik seni