kızlar burayamı tasındınız ? kasım -aralıkta tüp bebek yaptıranlar deılmı burası?? yaniii burayamıııı tarnsfer oldunuz??
camentaaaaa kuzum hastamısın yüzün kıpkırmızı olmuşşşşş
çok duygulandım saol canım benimmmmm
bi gelse meleğim ah bi gelseeeee
biz seninle birgün dek gelecez zaten hastanede yakındır canım
merhaba arkadaşlar, aranıza yenı katıldım. bentbenımde gecen pzrtesi transferım yapıldı şuan beklıyorum. yumurta toplamamın 14. gunu test yaptırcm ınş. yanlız son gunlerde yasadıklaırm benı umıtsızlendırı bıraz.
ılk 4-5 gun adet agrısı gıbı hem belımde hem kasıklaırmda agrı vardı bu ılaçlardandır yada normaldır dıyıp onemsemedım.
ben normalde adet olmadan enaz 1 hafta once sıtma oluyorum yanı üşüyüp titriyorum. dün gecede böyle oldum. ve kokrtum acaba adetmi olcam embriyom Allah korusun tutunmadımı diye içime kurt düştü. sizinde böyle olup embriyolaı tutundugu hakkında bılgınız varmı. yardımcı olursanız sevınırım. kac gundur kafayı yiyorum.
temizliğe gelicekti ama nerde lafta yağmur gibi gürlüyor
evet ya efsane döndüüüüüüüüüüama baya aradım ve buldum karışmış bıraz ama iyi olmuş böyle sevindim yeni topiğimize
evet geldim canım teşekkürler canım bende sizi çok özledim karasu beni çokmu merek ettin: o beni sana şıkayet edecekdi
sağol canım bende seni çok özledim bebiş nasılöptüm onu
Topiğin hastasıyım canım.:122:
ah canım ankaranın şu karakışı azcık azalsa buluşuruz biz senle... ama şu aralar o kadar soğukki gözüm yemiyo hasta olurum diye...
kızlar burayamı tasındınız ? kasım -aralıkta tüp bebek yaptıranlar deılmı burası?? yaniii burayamıııı tarnsfer oldunuz??
bu aralar olmaz canım dediğin gibi nolur nolmaz çok soğuk...ilk fırsatta kızılayda buluşur bi yerlerde bişeyler içer sohbet ederiz ben laptobu vınn ıda getiririm topiğe oradan beraber katılır yazarız...ne güzel olur...
evet ya.... hakkat süper olur.. havalar düzelsin en kısa zamanda yapalım bu buluşmayı
biraz işim var kızlar şimdilik öptüm sizi....
evet cicim çok merak etti seni aynı zamanda da şikayet etti ama araya hasretlik girince bi de yeni topiğe geçince herşey eskide kaldı sevgi kelebekleri olduk:103::103::103:
senle karasunun didişmesi olmayınca topikte bişey eksikmiş duygusu yaratıyo:))))) iyiki geldin karasu hakkat sevinecek seni sorup duruyodu dedim merak etme iyi izne ayrıldı... şimdi seni görünce mutlu oacaktır. bebişime gelince bugün görmeye gidicem kendisini gelince yazarım teyzelerine.....
cnm belırtı arama kanamam var dıyen arkadaşlardan bile hamile kalanlar oldu sıkma cacnını ve bebgimizi üzme kuzum ıyı düşün iyi olsun ben adet olduğum halde test yaptırdım yaaa o yuzden uzulmek yok
cnm benıde aranıza katarsan sevınırım.
30-01-2012 transfer,
09-02-2012 gebelik testi
4.gün embriyosu
memorial
29 yaş
sperm azlığı, morfoloji,hareket azlıgı
egunele inanmamda sana inarımı gerçektenmıi ya:2::2::2:
evet hiç erinmedim gittim şikayetlerini okudum yok çok yediği için onunla alay ediyomuşum sende hemen beni sattın çekerim onun kulaklarını filan demişşin aşk olsun yaben karasuyu bekliyorum gelmedi gösterecem ona ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?