cementa hayatım son durumun nedir ne zaman dondurulmuş için gideceksin doktora :26::26::26::26:
Canım merhaba Şubat adetiyle olacak sanırım,bir kaç test var,onların sonucu için yarın gideceğim doktora,bakalım neler diyecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cementa hayatım son durumun nedir ne zaman dondurulmuş için gideceksin doktora :26::26::26::26:
sende iyiki varsın canım...
ilk tedavin zamanında paylaşımlarımız olmuştu sonra kayboldun ortalıktan şimdi tekrar birbirimizi bulduk ve çok iyi oldu
slm kızlarrrr
nilla doktora gidecekti bugün haber alan varmı? merak ettim :44:
evet ortalıktan kayboldum kendimi çalışmaya verdim üzülmemek ve kötü şeyler düşünmemek için insan ister istemez isyan ediyor maalesef.
benim bildiğim yarın gidecekti...sonradan bi değişiklik oldumu bilmiyorum ama randevu yarındı...dün kanaması olmuş ve çok tedirgindi salı günü gideceğinden bahsediyordu...sende yarın gideceksin ve durumlarınız çok benzer bende son durumunuzu çok merak ediyorum küçük melekler büyük meleklere yetişmişlerdir inşallah...bi haber alırsam yazarım cicim...
benimde işim var ama yapıştım yine topiğe[/QUOTE]biraz işim var kızlar şimdilik öptüm sizi....
Canım merhaba Şubat adetiyle olacak sanırım,bir kaç test var,onların sonucu için yarın gideceğim doktora,bakalım neler diyecek.
evet ortalıktan kayboldum kendimi çalışmaya verdim üzülmemek ve kötü şeyler düşünmemek için insan ister istemez isyan ediyor maalesef.
kanaması olduğu için bugün gideceğini söylemişti..ondan dedim..bakalım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelir...benimde yarın 10:30 da randevum..
işler bittimi bayanalrrrr
inş güzel haberlerlerle gelırsın cnm benim ben basladım lucrın kullanıyorum şimdi 13 de gıdecem bakalım test ıstıycekmi ben bısey yaptırmadım ama benım uzun protokol belkı daha ıster bilmiyorum yanı
selam arkadaşlar nasılsınızz bi durgunluk var sanki topikte ben dün hiç giremedim alışveriş manyağı oldum dün bi sürü şeyler aldım kendime ben çok kilo aldım yaa ilaçlar beni mahvetti bedenime uygun doğru dürüst bişe bulamadım resmen
gelde bi işin ucundan tutta bitsin şekerim bi yandan temizlik bi yandan topik anca akşama biter benimki
cicim ekledim seniiiiiiiiiii...bakarsın.....
iş saatimiz canımcım ondan çok yazışma yok şu an...öğlen gelseydin hareket vardı akşama doğru enerjimiz yerine gelir kalabalıklaşırız...
hamile mağazalarına baksaydın ordadamı bişey yoktu e malum artık hamilesin oralardan rahat bulursun
egunalcim biz geldik ama ben çoook üzgünüm ben meleklerimi göremedim