• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

cementa hayatım son durumun nedir ne zaman dondurulmuş için gideceksin doktora :26::26::26::26:

Canım merhaba :70:Şubat adetiyle olacak sanırım,bir kaç test var,onların sonucu için yarın gideceğim doktora,bakalım neler diyecek.:52:

sende iyiki varsın canım...
ilk tedavin zamanında paylaşımlarımız olmuştu sonra kayboldun ortalıktan şimdi tekrar birbirimizi bulduk ve çok iyi oldu:29:

evet ortalıktan kayboldum kendimi çalışmaya verdim üzülmemek ve kötü şeyler düşünmemek için insan ister istemez isyan ediyor maalesef.

slm kızlarrrr

nilla doktora gidecekti bugün haber alan varmı? merak ettim :44:

benim bildiğim yarın gidecekti...sonradan bi değişiklik oldumu bilmiyorum ama randevu yarındı...dün kanaması olmuş ve çok tedirgindi salı günü gideceğinden bahsediyordu...sende yarın gideceksin ve durumlarınız çok benzer bende son durumunuzu çok merak ediyorum küçük melekler büyük meleklere yetişmişlerdir inşallah...bi haber alırsam yazarım cicim...

evet ortalıktan kayboldum kendimi çalışmaya verdim üzülmemek ve kötü şeyler düşünmemek için insan ister istemez isyan ediyor maalesef.

haklısın zor bir süreç sonrasında bir anda bomboş kalıveriyorsun yorgun ve üzgün...ilk zamanlar çok zor oluyor alışması ama zaman her şeyin ilacı derler ya işte o devreye giriyor yeni tedavi için uygun zamanı düşünmeye başlıyorsun...rabbim bu kez yüzünü güldürsün yaşadıklarını unuttursun inşallahhh...

benim bildiğim yarın gidecekti...sonradan bi değişiklik oldumu bilmiyorum ama randevu yarındı...dün kanaması olmuş ve çok tedirgindi salı günü gideceğinden bahsediyordu...sende yarın gideceksin ve durumlarınız çok benzer bende son durumunuzu çok merak ediyorum küçük melekler büyük meleklere yetişmişlerdir inşallah...bi haber alırsam yazarım cicim...

kanaması olduğu için bugün gideceğini söylemişti..ondan dedim..bakalım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelir...benimde yarın 10:30 da randevum..

biraz işim var kızlar şimdilik öptüm sizi....
benimde işim var ama yapıştım yine topiğe:51:[/QUOTE]

işler bittimi bayanalarrrr :37::37::37::37:
Canım merhaba :70:Şubat adetiyle olacak sanırım,bir kaç test var,onların sonucu için yarın gideceğim doktora,bakalım neler diyecek.:52:

inş güzel haberlerlerle gelırsın cnm benim ben basladım lucrın kullanıyorum şimdi 13 de gıdecem bakalım test ıstıycekmi ben bısey yaptırmadım ama benım uzun protokol belkı daha ıster bilmiyorum yanı :1::1::1::1::1:

aise arkadasım hep ıyı dusunup ıyı oluyoruz cnm benımmmm pozitiflik ön planda herzamannnnnn :50::50::50:

kanaması olduğu için bugün gideceğini söylemişti..ondan dedim..bakalım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelir...benimde yarın 10:30 da randevum..

inşallah iyi haberle gelir sabah bir ara topikteydi ama bişey yazmadı...
seninde ne kadar heycanlı ve tedirgin olduğunu tahmin edebiliyorum rabbim korusun meleklerinizi inşallah yarın bi oh der rahatlarsın:16:

kuzum oku oku bitiremedin dimiiiiii:1:
dersini çalıştınmı sırayla hepimize cevaplar yazmanı bekliyorummmm:9:

selam arkadaşlar nasılsınızz bi durgunluk var sanki topikte ben dün hiç giremedim alışveriş manyağı oldum dün bi sürü şeyler aldım kendime ben çok kilo aldım yaa ilaçlar beni mahvetti bedenime uygun doğru dürüst bişe bulamadım resmen:(:(:(:(:(:(:(

inş güzel haberlerlerle gelırsın cnm benim ben basladım lucrın kullanıyorum şimdi 13 de gıdecem bakalım test ıstıycekmi ben bısey yaptırmadım ama benım uzun protokol belkı daha ıster bilmiyorum yanı :1::1::1::1::1:

Canım teşekkür ederim,inşallah:16:

Seninde hayırlı,uğurlu,bebişli olsun inşallah.:emir_bebek:

Doktorun istemezse,sen istet canım.:1:Test listeni direkt sunuver kendisine :1:

İnanırmısın testler benim içimi rahatlatıyor.En azından,"şuda şöyle miydi acaba" sorularından kurtarıyor.Kafam rahat olsun,içime sinsin istiyorum.

selam arkadaşlar nasılsınızz bi durgunluk var sanki topikte ben dün hiç giremedim alışveriş manyağı oldum dün bi sürü şeyler aldım kendime ben çok kilo aldım yaa ilaçlar beni mahvetti bedenime uygun doğru dürüst bişe bulamadım resmen:(:(:(:(:(:(:(

iş saatimiz canımcım ondan çok yazışma yok şu an...öğlen gelseydin hareket vardı akşama doğru enerjimiz yerine gelir kalabalıklaşırız...
hamile mağazalarına baksaydın ordadamı bişey yoktu e malum artık hamilesin oralardan rahat bulursun

gelde bi işin ucundan tutta bitsin şekerim bi yandan temizlik bi yandan topik anca akşama biter benimki:1:

haha allah kolaylık versın sekerım atladım uçaga geliyorum:10::10::10::10: son surat güzelimmmm bu temizlik anca biter aksama kadar cnm benım senı kızını ogluma lamıycam tembel anne tembel kız olur haha :9::9::9::9::52::52::52::52::52::52:

merhaba arkadaşlar...sizlere cevap vermiyorum ama sürekli takip ediyorum.doktorumla görüştüm biraz önce kürtajdan sonraki ilk adetimde aşılamaya başlıyorum 3.kez.hayırlısı artık.öncelikle genetik testlerimi yaptıracak 2.düşük olduğundan.hayırlısı artık..sizlesevgiyle...ri gerçekten seviyorum her gece yatmadan önce hepinize dua ediyorum.rabbim kabul etsin inşallah..

iş saatimiz canımcım ondan çok yazışma yok şu an...öğlen gelseydin hareket vardı akşama doğru enerjimiz yerine gelir kalabalıklaşırız...
hamile mağazalarına baksaydın ordadamı bişey yoktu e malum artık hamilesin oralardan rahat bulursun

öğlen uyuyodum valla 1 de uyandım :) neyse bende ütülerimi yapayımda akşama doğru gelirim .. hamile mağazasıda yoktu maalesef avm de bişe bulamadım o yüzden pijamalarla dolaşıyom evde :)

egunalcim biz geldik ama ben çoook üzgünüm ben meleklerimi göremedim :5::5::5::5::5::5::5::5:

ne demek bu şimdi korkutma beni...erken daha keseleri görememiş olabilirsin ve durumunda aynen böyledir inşallah...
2.kan testini yaptırsaydın değerine bakıldımı daha fazla detay ver lütfen

Back