• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Güzellerr bende bir merhaba diyipp kaçıyorummm.Temizlik varr benimmdeeeeeeeeeeee..Herkezii çokk öpüyorummm papattyaaaaa bugün güzel duygularla gelicekksinn heyecannla bekliyorumm...

bi yandan telefondan sesini duyuyorum bi yandan mesajına cevap yazıyorum kolay gelsin canıııımmmmm

güzellerr bende bir merhaba diyipp kaçıyorummm.temizlik varr benimmdeeeeeeeeeeee..herkezii çokk öpüyorummm papattyaaaaa bugün güzel duygularla gelicekksinn heyecannla bekliyorumm...

akasyaaaaaaaaaammm seni yalnızmı bırakktıkkk ahhh ne bileyim benn herkez iyi geceler yazınca bende çıkmıştımmmm..bilseyydim bırakırmıydım senii hiççç..:9::9::9::9::9::9::9:

hem hoşgeldin.... Hemde kolay gelsin tatlım..... Ben gidenlere değil olupta beni görmezden gelenlere küstüm:))))))))) onlar gelsin egunal onları tek ayak üstünde çöpün yanında bekletcek:52::52::52::52::52: Gerçi avukat hamile ona da kıyamamki....

merhaba arkadaşlar, aranıza yenı katıldım. bentbenımde gecen pzrtesi transferım yapıldı şuan beklıyorum. yumurta toplamamın 14. gunu test yaptırcm ınş. yanlız son gunlerde yasadıklaırm benı umıtsızlendırı bıraz.
ılk 4-5 gun adet agrısı gıbı hem belımde hem kasıklaırmda agrı vardı bu ılaçlardandır yada normaldır dıyıp onemsemedım.
ben normalde adet olmadan enaz 1 hafta once sıtma oluyorum yanı üşüyüp titriyorum. dün gecede böyle oldum. ve kokrtum acaba adetmi olcam embriyom Allah korusun tutunmadımı diye içime kurt düştü. sizinde böyle olup embriyolaı tutundugu hakkında bılgınız varmı. yardımcı olursanız sevınırım. kac gundur kafayı yiyorum.

hoşgeldin canım bende bize ulaşamayanları tek tek belirleyip özelden mesaj yazmaya başladım...
çok sevindim bizi bulmana...
olayın çok detayına girip o gergin günlere dönmek istemiyorum genel hatlarıyla anlatayım...
topikte bir konu vardı ve o biraz gerginliğe sebep olmuştu bu konuda bir sorun kalmadı çok ta önemli değildi zaten asıl konu yani bizim yeni topik açma mevzumuz önceki topiğin konusunu açan arkadaşın TOPİĞİMDE böyle gerginlikler olamaz diyerek o günkü olaya giriş yapmasıyla başladı ve biz bu söze çok kırıldık...hepimizin topiği olan bir topiğe topiğim diyerek gelen bir hatunun ve sonraki yazdıklarının üzerine biz yeni bir topik açma kararı aldık ve arkadaşlarımın isteği üzerine ben yeni konu açtım ve hepimizin topiğine listelerimizle beraber geçiş yaptık...çok ta iyi oldu...sen nasılsın canım???

bulmaz olurmuyum sizi,zaten girdiğim tek topik orasıydı ve sizler için giriyordum oraya,neyse sorunlar ve sorunlu kişiler orda kalsın o zaman..çok ii yapmışsınız yeni topik açmakla böyle daha ii olmuş,
ben bu hafta 15.haftayım,15 şubatta randevum var , ALlah kısmet ederse cinsiyetimiz belli olucak,,geçen gün aile hekimliğine gittiğimde bana devit 3 damlası verdi,hergün 6 damla kullanacakmışım,ben onu bebeklere veriliyor sanıyordum,prospektüsündede hamileler kullanması sakıncalı yazıyordu,bende doktoruma sorucam haftaya ,aranızda devit 3 kullanana varmı acaba ,

merhaba arkadaşlar, aranıza yenı katıldım. bentbenımde gecen pzrtesi transferım yapıldı şuan beklıyorum. yumurta toplamamın 14. gunu test yaptırcm ınş. yanlız son gunlerde yasadıklaırm benı umıtsızlendırı bıraz.
ılk 4-5 gun adet agrısı gıbı hem belımde hem kasıklaırmda agrı vardı bu ılaçlardandır yada normaldır dıyıp onemsemedım.
ben normalde adet olmadan enaz 1 hafta once sıtma oluyorum yanı üşüyüp titriyorum. dün gecede böyle oldum. ve kokrtum acaba adetmi olcam embriyom Allah korusun tutunmadımı diye içime kurt düştü. sizinde böyle olup embriyolaı tutundugu hakkında bılgınız varmı. yardımcı olursanız sevınırım. kac gundur kafayı yiyorum.

hayırlı olsun canım transferin,yumurta toplamanın 14.günü değil,transferin 14.günümü yaptıraksın testi??öyle çok belirti arama ,hamilelik belirtisi aynı adet belirtisi gibidir,bende de öyle olmuştu,kesin hastalanacam diyordum ama olmadı,ümidini kaybetme olumlu düşün,o belirtilerin olması çok normal,benimde adetime 1 hafta kala başlardı karın ve kasık ağrılarım yine öyle olmuştu ama sonuç hamileyim....:))

canım bızım kılzar dua listesı yapalım dedi ama kk yönetimine soralım dediler ordan basladı olay dını konulara yer vermeyelım fln dıye sonrada hly benım topıgım deyınce olay buyudu ve guldenımızde ayrı topık acalım dedık ve sımdı burdayız pek kısa anlattım ıstersen ordakı topıkte son 5 sayfayı okursan anlarsın kuzum :)

hımm teşekkürler canım,,çok saçma olmuş bence öyle yazmasına gerek yokmuş ama her işte vardır bir hayır böyle daha ii olmuş,gerçek yüzü çıkmış ortaya demekki:)

hayırlı olsun canım transferin,yumurta toplamanın 14.günü değil,transferin 14.günümü yaptıraksın testi??öyle çok belirti arama ,hamilelik belirtisi aynı adet belirtisi gibidir,bende de öyle olmuştu,kesin hastalanacam diyordum ama olmadı,ümidini kaybetme olumlu düşün,o belirtilerin olması çok normal,benimde adetime 1 hafta kala başlardı karın ve kasık ağrılarım yine öyle olmuştu ama sonuç hamileyim....:))

maşallah canım. bende acaba senin gibi hamileyim yazısını yazacakmıyıyım acaba.. darısı başımızı tüm isteyenlere diyelim inş. ayrıca sen transfer sonrası nasıl davrandın. ben ılk 2 gun cogu yatıysamda arada ve 2 gundend onra evın ıcınde yavas yavas dolasmaya basladım. yavasta olsa dızleırmı kırarak egılıyorum. yanı evın ıcınde hareketlı sayılırım. buda benı korkutuyo keske yapmasyadım dedıeıgm dahı oluyo. ve transferımın ıkıncı gunu progestron ıgnesınden olsa gerek bende bi sinir bi stress bagıra cıgıra aglıyodum. acaba bu zarar verdımı dıye dusunuyorum. .

maşallah canım. bende acaba senin gibi hamileyim yazısını yazacakmıyıyım acaba.. darısı başımızı tüm isteyenlere diyelim inş. ayrıca sen transfer sonrası nasıl davrandın. ben ılk 2 gun cogu yatıysamda arada ve 2 gundend onra evın ıcınde yavas yavas dolasmaya basladım. yavasta olsa dızleırmı kırarak egılıyorum. yanı evın ıcınde hareketlı sayılırım. buda benı korkutuyo keske yapmasyadım dedıeıgm dahı oluyo. ve transferımın ıkıncı gunu progestron ıgnesınden olsa gerek bende bi sinir bi stress bagıra cıgıra aglıyodum. acaba bu zarar verdımı dıye dusunuyorum. .

amin canım aminnn,Allah isteyen herkese versin inşallah,,benim transferim istanbulda oldu,transferden sonra istanbulda arkadaşımda kaldım,ertesi günü otobüsle evime yani edirneye geldim,ve 3 gün evdeydim ,yattım uzandım çok kasmadım kendimi,ve sonra işe başladım,doktorlar diyor zaten normal hayatınıza devam edin,sakın korkma eğilmenden bir zarar gelmez,rahat olmaya çalış,sende yazacaksın inşallah hamileyim diye,,ne zaman test tarihin?ah o sinir bende de vardı,hele adet tarihime yakın daha da artmıştı,ve 15 haftalık hamileyim her adet tarihimde ben sinirleniyorum:))

canım ne güzel tarifler vermişsin,hemen kaydedeceğim,teşekkürler.:70:

egunal canım elin uf olmuş,geçmiş olsun.:71:

şifa ve orkide hoşgeldiniz aramıza.:70:hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.güzel haberlerinizi almak dileğiyle.:16:

aise canım hayırlı olsun.dilerim 16 şubat'ta hep birlikte seviniriz.:16:

teşekkür ederim canım inşallah seviniriz.çok iyi oldu bu topiğin açılması çok fazla takip edemesemde kafa dağıtmak için birebir çok güzel dostluklar kuruluyor birbirimizin halinden çok iyi anlıyoruz burdaki sıcaklığı diğer topiklerde bulamadım iyiki varsınız kızlar :))))

merhaba arkadaşlar, aranıza yenı katıldım. Bentbenımde gecen pzrtesi transferım yapıldı şuan beklıyorum. Yumurta toplamamın 14. Gunu test yaptırcm ınş. Yanlız son gunlerde yasadıklaırm benı umıtsızlendırı bıraz.
Ben normalde adet olmadan enaz 1 hafta once sıtma oluyorum yanı üşüyüp titriyorum. Dün gecede böyle oldum. Ve kokrtum acaba adetmi olcam embriyom allah korusun tutunmadımı diye içime kurt düştü. Sizinde böyle olup embriyolaı tutundugu hakkında bılgınız varmı. Yardımcı olursanız sevınırım. Kac gundur kafayı yiyorum.

öncelikle hayırlı olsun ve inşallah sonucu olumlu olsun.... Belirtiler herkezde değişebiliyo ama genelde adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı... O yüzden içinş karartma pozitif ol... Rabbim hayırlısını versin....

amin canım aminnn,Allah isteyen herkese versin inşallah,,benim transferim istanbulda oldu,transferden sonra istanbulda arkadaşımda kaldım,ertesi günü otobüsle evime yani edirneye geldim,ve 3 gün evdeydim ,yattım uzandım çok kasmadım kendimi,ve sonra işe başladım,doktorlar diyor zaten normal hayatınıza devam edin,sakın korkma eğilmenden bir zarar gelmez,rahat olmaya çalış,sende yazacaksın inşallah hamileyim diye,,ne zaman test tarihin?ah o sinir bende de vardı,hele adet tarihime yakın daha da artmıştı,ve 15 haftalık hamileyim her adet tarihimde ben sinirleniyorum:))

yazdıklarını okurken okadar güzel oluyomki.. Allah razı olsun cnm. Rabbimde evladını saglıklı skeılde kucagına almanı nasıp etsın. ınş. bızlerede. benım test tarıhım persembe günü. ben memorialde yaptırdım.onlar transfer degılde yumurta toplamının 14. günü gelcen dediler. tarıhı o sekılde yazdılar. onların yazdıklarına uyup gıtcem transferımın 10. gunu oluyo aslında. ben işten 10 gun ızın aldım. transferden sonra hıc dısarı cıkmadım. hala evdeyım. persembe gunune kadar ınş. cok ama cok sabırsızlanıyorum. neler dusunmuyorumki. test sonucu ogrendıgımde olumlu olumsuz sonuca gore verecegım tepkıler gozumun onune gelıyo. eşim bana cok dusunme stress yapıyosun demesıne ragmen dayanamıyorum.

öncelikle hayırlı olsun ve inşallah sonucu olumlu olsun.... Belirtiler herkezde değişebiliyo ama genelde adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı... O yüzden içinş karartma pozitif ol... Rabbim hayırlısını versin....

çok teşekkür ederim sagolun. ınş. dedıgınız gıbı sonucum pozıtıf cıkar. eşime adet belırtılerımın aynısı dedıkce oda caktırmasada cok etkılenıp uzuluyo. sizler gıbı tecrubesı yokki benı yatıstırsın. bana moral versın. Allah razı olsun . niş. hepımızın sonucu olumlu olur. zaten dun dıyorum eşime eger yavrumuz olursa buyudugugnde hep ona dua ettırcem, Allah ısteyen herkesede evlat versın dıye:) hani çocukların duaları kabul olurya :)

MİMO55MEGİ,FULYA41 hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah.:70:

ZFYLMAZ,DEMİR_AKİNCİ hayırlı olsun,melekleriniz size sımsıkı tutunsun ve Allah bir ömür ayırmasın inşallah.:16:

LOTUS bugün ağır misafirlerin varmış,kolay gelsin canım.:34:

PAPATYA canım bugün bebişleri görecekmişsin:nazar:Güzel haberlerini bekliyoruz:16:

AKASYA canım seninde dr.randevun varmış,meleğini görüp mest olacaksın:69:Dönüşünde gelişmeleri merakla bekliyoruz.:70:

EGUNAL,MİLLSTONE canlarım temizlik varmış,kolay gelsin.:16:

GÜLENDAM hoşgeldin.:70:Hayırlı olsun,Allah yüzünü güldürsün inşallah.İlaçların etkisiyle olabiliyor bu tip şeyler,endişe etme.:16:

TURGİNUR meleğinin cinsiyeti belli olacakmış,maşallah:nazar:Merakla prenses ya da prens haberini bekliyoruz.:52:Rabbim bu güzel heyecanı isteyen herkese nasip etsin inşallah.:16:

aminnnn inşaaallah egunalim benimm rabbim hepimze güzel güzel haberler verdirsin her zaman sanada kacaman kocaman dualar ediyoruz teyzesi hemen gelir gelmez bize ne derlerse dr hemen aynen sizlere nakledecem fıstıklarım benimmm

bekliyoruz cicimmm...

demez olurmuyum bikaç kere yazdım ama o ara sen paşalarınla meşguldün atlaman normal, 2hafta önce gittiğimde 2li test için randevu vermişlerdi ama hulusicime gitmicem ayrıntılı taramaları başka bi dr. yapıyomuş.

ay bak kınıyorum kendimi demek kaçırdım ben bu önemli ayrıntıyı...:37:
sen benden önde gittiğin için her tecrübenden ve hastane düzeninden bilgim olacak...
benim için çok iyi bişi bu canım arkadaşım:29:

Back