• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin canımm hakkında hayırlısı olsun... istersen senide listemize ekleriz sen bilgilerini yaz yaşın probleminiz merkez ile deneme sayını zaten yazmışsın. eksikleride tamamlarsan egunal yarın seni ekler. inşallah canım ama kalp atışı duymayla bitmiyo rabbim sağlıkla kucağımıza versinn:16::16:

amin canım.ben hiç hamile kalmadım o duyguyu hiç yaşamadım.o kalbin atışını duymayı çok istiyorum.tabi dediğin gibi sağlıkla kucağımıza almak çok daha önemli.
ben 26 yaşındayım. problemimiz varikosel ilk deneme smyrna'da olacak inşallah.şubat sonuna denk gelicek bi aksilik olmazsa.

orkidecimm selamm canımmm..varikosel için ameliyatt oldunuzzmu???

Son düzenleme:
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
biz de şubatta ilk kez tüp bbebek deneyeceğiz. 5 senedir bekliyoruz.
smyrna'da yaptırmayı düşünüyoruz. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BEBEĞİNİN KALP ATIŞLARINI DUYMAYI...

tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun... göbüşün bebiş dolsun.....

Hiç sorma ya korktumm vallaaa ne oluyorr dedimmmm..Cannnsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zuzuzuuuuuuuuuuuuuu:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sende cana cansııın :29::29::29::54::54:

amin canım.ben hiç hamile kalmadım o duyguyu hiç yaşamadım.o kalbin atışını duymayı çok istiyorum.tabi dediğin gibi sağlıkla kucağımıza almak çok daha önemli.
ben 26 yaşındayım. problemimiz varikosel ilk deneme smyrna'da olacak inşallah.şubat sonuna denk gelicek bi aksilik olmazsa.[/QUOTE]

inşallah olmaz canım erkek problemli olanlar daha kolay hamile kalıyor. aramızda hamile arkadaşlarımızda var o yüzden hamile kalmasakta kalınca neler yaşayacağımızı da biliyoruz .inşallah rabbim seninde bizimde meleklerimizi gönderir.

sende cana cansııın :29::29::29::54::54:

ben 26 yaşındayım. problemimiz varikosel ilk deneme smyrna'da olacak inşallah.şubat sonuna denk gelicek bi aksilik olmazsa.

inşallah olmaz canım erkek problemli olanlar daha kolay hamile kalıyor. aramızda hamile arkadaşlarımızda var o yüzden hamile kalmasakta kalınca neler yaşayacağımızı da biliyoruz .inşallah rabbim seninde bizimde meleklerimizi gönderir.[/QUOTE]

amiinnn!!
Allahım hepimize nasip etsin inşallah

ameliyat olmadık çok faydası olmuyormuş.hatta ilk sene değerler azıcık düzeliyormuş,sonrasında eskisinden kötü oluyormuş.

Aynen canım ondan sordumm.Biz oldukkk.Dediğin gibi ilk 6 aydan sonra yapılan tahlillerde en azından sayıda düzelme vardıı.Üzerinden 2 sene geççtii şimmdi geçen hafta spermiogram yaptırdıkk berbatt çıktıı.Morfolojii %1 çıkmışş şok oldumm.%48 falandı daha öncee.Ama şimdi asıl problem benimm üzerimde yoğunlaşıldığından tüp bebek doktorumuz önemsemedii bileee..

bana da testler verdi cannn ama hala yaptıramadım eşim çoook yoğun.ptesi ilk işim yaptırmak olcek.bakalım bende testler çıkınca bi görüşcem bakalım ne dicek.Allah bize de bebişler versin inşallahhhh.:49::49:

evet testlerini yaptır canım ama bence tedavi içinde acele etme 3 regli dönemini bekle vücut ancak toplanıyormuş bu tedavi hem madden hem manen zor işini risk etme testlerinin sonucuda güzel çıkar inşallah ben akapunktura da gitmeyi düşünüyorum inşallah canım her duamda istiyorum hem kendim hem sizler için :14:

alıntı ile cevaplayayım dedim beceremedim sanrım:( öğrencek ablası:)

:))))))))) dabi ki öğrenecekk;)))

Aynen canım ondan sordumm.Biz oldukkk.Dediğin gibi ilk 6 aydan sonra yapılan tahlillerde en azından sayıda düzelme vardıı.Üzerinden 2 sene geççtii şimmdi geçen hafta spermiogram yaptırdıkk berbatt çıktıı.Morfolojii %1 çıkmışş şok oldumm.%48 falandı daha öncee.Ama şimdi asıl problem benimm üzerimde yoğunlaşıldığından tüp bebek doktorumuz önemsemedii bileee..

canım ben yeni geldim ya prblemini bilmiyorum.senin neyin var?
tüp bebek deneyeceksin sende değilmi?

evet testlerini yaptır canım ama bence tedavi içinde acele etme 3 regli dönemini bekle vücut ancak toplanıyormuş bu tedavi hem madden hem manen zor işini risk etme testlerinin sonucuda güzel çıkar inşallah ben akapunktura da gitmeyi düşünüyorum inşallah canım her duamda istiyorum hem kendim hem sizler için :14:

canımmm bende akapunktura başlıcam migren var bende bide tü pbebeğe faydalı oluyomuş diye de duydum sen araştırdınmı kayseride nereler var?

bişey sorucm kızlar,ben geçen sene rahim filmi çektirdm temiz çıktı.şimdi tekrar isterlermi acaba?

canım ben yeni geldim ya prblemini bilmiyorum.senin neyin var?
tüp bebek deneyeceksin sende değilmi?

Ahhh aahhh be güzelimmm Rabbim daha beterinden korusun ama bende ne yokkii???? 2011 ağustos ayında hidrosalpenks sıvı birikimi yüzünden laparoskopi oldumm.Sol tüpüm alındı sağ tüpümde tıkalıı çıktı..Sonra adet göremedim falann.Bir baktılar kii fshhh tavann yappmışş.Yumurta rezervii alarmm veriiyormuşş 26 yaşındaa:43::43::43::43::43: Amh falan bakıldı oda çok düşükk çıktıı.Kasım ayında tüp denemeye kalktım ama zaten 4 tane olan foliküllerim hiçç büyümedilerrr..Tedavi iptall olduu..Şimdide hem fshı düşürmek için uğraşıyorum hemde yumoşlarımın az ama özz:) yani kaliteli olmaları içinn ne var ne yyokk yiyip içiyorumm.Ne zaman ki fsh düşerse hemen tüpe başlıcamm..İşştee kısa özettimm buu benimm..

canımmm bende akapunktura başlıcam migren var bende bide tü pbebeğe faydalı oluyomuş diye de duydum sen araştırdınmı kayseride nereler var?

Kızlarrr ben akupunkturda 10. seansımı tamamladımm..Benn çok memnunummm..İnşş sizede şifa olurrr...

Son düzenleme:
canımmm bende akapunktura başlıcam migren var bende bide tü pbebeğe faydalı oluyomuş diye de duydum sen araştırdınmı kayseride nereler var?[/QUOTE]

canım bir kaç yerde var ama alparslanda bir yer var adam çok tecrübeli zaten doktor hem evede yakın ilk onla görüşecem zaten bundada transferden önce istiyordum eşim ağırdan aldı kaldı ama bundan sonrakinde en azından transfer aşamasında bile olsa gitmek istiyorum onun isteğine bırakmayacağım

bişey sorucm kızlar,ben geçen sene rahim filmi çektirdm temiz çıktı.şimdi tekrar isterlermi acaba?

genelde istemiyorlar canım ilk denemelerde çok test bile yapmıyorlar...

demekki herkezde aynı... bizde olmuştuk bizdede tahliller güzel çıktı bizde bi umut denedik durduk bebiş yapalım diye ama nafile.... sonra sayısı yine düştü.. dr.un önemsememesi normal çünkü eğer saayı sıfır değilse tüp öncesi klomen ve proxeed veriyo birazda evde keçiboynuzu fındık fıstık derken çok şükür biraz yükseliyo...

Ahhh aahhh be güzelimmm Rabbim daha beterinden korusun ama bende ne yokkii???? 2011 ağustos ayında hidrosalpenks sıvı birikimi yüzünden laparoskopi oldumm.Sol tüpüm alındı sağ tüpümde tıkalıı çıktı..Sonra adet göremedim falann.Bir baktılar kii fshhh tavann yappmışş.Yumurta rezervii alarmm veriiyormuşş 26 yaşındaa:43::43::43::43::43: Amh falan bakıldı oda çok düşükk çıktıı.Kasım ayında tüp denemeye kalktım ama zaten 4 tane olan foliküllerim hiçç büyümedilerrr..Tedavi iptall olduu..Şimdide hem fshı düşürmek için uğraşıyorum hemde yumoşlarımın az ama özz:) yani kaliteli olmaları içinn ne var ne yyokk yiyip içiyorumm.Ne zaman ki fsh düşerse hemen tüpe başlıcamm..İşştee kısa özettimm buu benimm..

canım kıyamam ya.Allah yardımcın olsun.li boş öylece beklemek çok zor.inşallah bir an önce yumurtlama iyileşir.güzel haberlerini bekliycem

Kızlarrr ben akupunkturda 10. seansımı tamamladımm..Benn çok memnunummm..İnşş sizede şifa olurrr...

sen memnunsun yani inşallah canım . ama bir çok yerde transferden önce 1 seans transferden sonra 1 seans yapılan akapunkturun bebeğin tutunmasına yardımcı olduğu yazıyor. üstelik amerikalılar araştırma yapmış bu konuda faydalı diye tescillenmiş.

Back