dur ben aklımdayken kuru kayısı yiyim belki etkisi olur ya..
dile kolay 4 gün oldu
zamanla tıkanabiliyor değil mi?
ben mayısta çekilmiştim sorun yoktu?
ya tıkanmışsa? ne yaparlar tam tüp aşamasındayken..
açıp tüpleri öyle yerleştirebilirler değil mi?
Canım tatlı uykunda kulakların çınlatmak olmaz ama bu topic geceleri senin yokluğuna alışkın değil
Egunal,her yeri kontrol ettim,kapıları iyice kilitledim,asayiş berkemal canım.
valla dün yıkandım akça pakçayım.. sabahtan eşim uyanmadan gireyim dedim topiğe sonra işlerim var çoookkk...
sağol canım çok iyi yapmışsın...bende gece yattıktan sonra kızlar kapıyı pencereyi açık unutup yatmasınlar diyordum içimden neyseki sen halletmişsin benim düşünceli arkadaşım
ohhhhh missss gibi olmuşsun du bi sarılarım sana
kolay gelsin cicim...
Canım ben tedaviye başlayalı epey oldu,aşılamalar,takipler,tetkikler derken,kabullendim gittiTedavilerden çok umutluyum o ayrı.
Sen henüz tedavinin çok başındasın,böyle düşünme,pozitif olabilmek çok önemli.
Aslında vakti geldiğinde olacak bir vesileyle tek gerçek bu ...
Güzeller bende yatıyım artıkk.Yarın sabah erkenden doktorda randevum varr.(akupunktur) Sonrada oradan avrupa yakasına annemin yanına geçicemm..Valla bende diğer kızlar gibi dicemm napıyimm h.sonu inş fazla kaynatmazsınızzz.Hepinizi öpüyorumm.İyi hafta sonları..
kanda pıhtılaşma için Ankara hrs hastanesini öneririm çok uygun sgk varsa yoksa 110 tl sanırım....
histereskopi yaptıracağım bende...yalnız amhın güvenirliği tartışılıyor...
kızlar ben çıkıyorum.. kocacığımı daha fazla kızdırmayım... şakayla karışık laf sokuyo haklı die ses çıkarmıyom tepem atıverecek.... o yüzden kaçayım ben... hepinizi çok seviyorum...
ii geceler kızlar bu sefer kesin kaçtımmmm.çok kaynatmayın bakiimmm...
Yaaa evet yaaa SEN im ben bugün senin sesinide duymadım zatenn,içimde bir boşluk oldu valla..Marketti,mutfaktı derken, sende yoğundun konuşamadık,sesini duyamadımm..Neyse enişte süper hareket yaptı benceee..Çook öpüyorum Sen imi bendeeeeeee
Bekletme bari kocisini))
Bu arada sayfalari nasil 2 dk okuyon cicim bizde oyle yapalim
inşallah canım dikişlerim alınınca daha rahatlayacam inşallah... sanada geçmiş olsunn bu sefer inşallah kızına kavuşursunn...
ne yaparsın canım git kocişe sarıll yat ... benim kocamda böyle bensiz yatmaz ve onun uyku saatine göre yatarız. eğer aşk yapmasak yatar yatmaz yaparsak ki gün aşırı bitiminde hemen uyur ben öyle debelenirimmm...
neyse canım özleyeceğiz seni iyi geceler tatlı rüyalarrr...
bitirdim bile okumayı.. eşim uyanmadan takılayım dedim.. ama banada hak verin eşim iş için şehir dışında 3 haftada bir görüşüyoruz nerdeyse...şimdi o uyanmadfan ona şöööllleeee güüüzeellll bir kahvaltı hazırlıyım ayol....
kızlar yarın test günüm.... çok heyecanlıyım.
Peki pihtilasmami bunu yapiyor????
merhab arkadalar..
yaklaşık 2-3 gündür topiğinizi takip ediyorum..
şimdi sze kısaca anlatayım.
2011 ekim aında bebe fikri yerleti kafamıza
ve 2011 ekim ayında 2 yıl oldu evleneli.
bebek fkri yerleşince kfamıza bi doktora gittik muayen flan derken
dokto yumurta takibii yaplım dedi çünküüü bende pıhtılaşma var.
ne kadar kontrl altında olusan o kadr iyi dedi
çünkü tam 1 yllık evliyken pıhtı beyin damarımı ttıkadı hstane faslı filan neyse
tdavi filan sonuç:ÖMÜR BOYU kan suladırıcı..
neyse işteböyleyken yumurta takibi yapılırken yumurtalıklarımın yavaş çalştığını öğrendim..
ilk ay klomen denedik pek bi gelişme olmadı..
sonraki y purogen iğne denedik 17mm oldu yumurta...
doktor çatlatma iğnesini yp dedi ve ilişki önerdi..
herşey dediği yapıldı sonucu 17-18 şubatta beli olacak
amaben 14 şubatta kan testine gidicem..
iğne tedavisini de devam edemiyorum çünkü kanım pıhtılaşmaya eğilimli oduğu için
doktor istenmeyen snuçlar ortaya çıkabilir dedi
ama önemli olan bu deil tabiksi..
doktrum çok umutlu olmdığını söyledi ve beni tüp bebeğe yönlendirdi.
istnbul anadou yaksında hem hesaplı ssk ile anlaşması olan(özel siggortam yok)
ve de güvenilir bi tüp bebek merkezi..
yardım edeceğinizden eminim.. beni bu konuda yönlendiriceğinizden ve bilgilendireceğinizden..
rapor olyları filanvar bildiğim kadarı ile rapor için herhangi bi şart filan varmı..
okuduğuma göre raporalmak için 3 kere aşılama yapılması grekio..
yada böyle bi süreç varmı..
eğer raporiçin aşılamy gerek yoksa raporu almak uzun mu sürüyor..
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..
Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın..(aminn)
ne kaaa uzun yasdım yau..
sonucu aldım kızlar 3.tüp bebek denemem de negatif içimdeki acıyı nasıl tarıf etsem bilmemki
egunal sonuç negatif çıktı olmmadı gitti neden neden
amin arkadaşım inşallah,rabbim isteyen herkese versin,kimsenin kucağını boş bırakmasın ve kimseye özendirmesin,çok zorliste çok güzel olmuş,allah herkesin yardımcısı olsun...aminnn
ya ekinim maşallh ben bilmiyordum kızın olduğunuyaa siz beni deli ediceksinz madem beben var ne uğraşıp duruyorsun kendinle tatlım bırak yaa allh ona uzun ömur versin bize baksana 1 tane bile yok ay şimdi işinize karışmış gibi oldum dimiii ne bilim rabbım bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde bir daha uğraşmam rabbim verirse başımn üstünde yeri var derim
günaydınn millett..
saat 10,00 oldu ya hala uyuyomusunuzzz.
bu arada sayfalar çok ilerlememiş çok mutlu oldum :)
günaydın egu ve emel, nasılsınız bugün kızlar..
bebişlerimize bir an önce kavuşsakta gaz sıkıntılarından konuşsak değil mi ama?
şekerim gecenin bi vakti topikten ayrılmışsın sende zaten nasıl ilerlesin o saatten sonra sayfalar delüüüüü...
iyiyim cicim kahvaltı yapıyorum bi yandan geçmişe bakıp yazıyorum diğer yandan da listeler için bilgileri güncelliyorum...birazdan da listeleri yayınlayacam...sabah sabah hareketliyim yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?