Demeeeeeee benimki gece çalışıyor evde yalnız yatıyorumcanım ya nereye kaçtınız.bizim gececi hatunlar yok ortalıkta?walla ben bu gece çok kalamıcam.kociş dedi ki bu iş artık canımı sıkıo
canım aslında daha çok bende yumurta toplamadan korkuyorum ( halbuki daha önce apandist ameliyatı ve laparoskopi olmama rağmen :18: ) canım speklum ne oluyor ki :26:şifacım iğnelerden korkma ben yumoşları toplamada ve speklumdan korkuyorum transfer zamanı:18:
ya ekinim maşallh ben bilmiyordum kızın olduğunuyaa siz beni deli ediceksinz madem beben var ne uğraşıp duruyorsun kendinle tatlım bırak yaa allh ona uzun ömur versin bize baksana 1 tane bile yok ay şimdi işinize karışmış gibi oldum dimiii ne bilim rabbım bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde bir daha uğraşmam rabbim verirse başımn üstünde yeri var derim
slm kizlar .....
geldim canim pasalari doyurdum,yatirdim hemen laptopu kaptim
keyfler nasil?
ayy demek kizin var(kopegin) cok severim ama ben kilimdir yani titizim..))bi ara jackrussel vardi harika biseydi,hayvana eziyet oluyor diye arkadasa verdim,tum gun calistigim icin ilgilenemiyordum
sağol cnm ya..sonuçta doktorumun dediğinin yapıyorum ama
şifacım iğnelerden korkma ben yumoşları toplamada ve speklumdan korkuyorum transfer zamanı:18:
haklısın canım yaaa aslında benimde aklımda hep var iğneleri kocişe yaptırsam diyecanımm iğneler tedavinin acı gerçeklerinden biri sonuç negatif olmasındaa katlanacağız artık.. cesaret gelmiyor mecbur olunca yapıyorsun ilk tedavimde hep eşim yapıyordu bu son tedavide hemşire hayır senle ben ilk iğneyi birlikte yapacağız dedi ve sonrasınıda hep ben yaptım. bazen acıyordu yanma oluyo morarıyo ama en çok bebek gelmeyince her yerin ağrıyooooo(
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
sifaa*, zuzu25+, fundaonr, akasya1978, nehir35, selo26, ekin0486, ikramaya İşaretlemeler
hayırdır ses soluk pek çıkmıyor kızlar
canım aslında daha çok bende yumurta toplamadan korkuyorum ( halbuki daha önce apandist ameliyatı ve laparoskopi olmama rağmen :18: ) canım speklum ne oluyor ki :26:
aleykum selam hoşgeldin canım ....
yaniii yaptığında yanlış birşey yokk
ayy toplama hiç zor değil ama transfer sıkışık olmak bide speklum ömrümden ömür gidiyor ama embriyoların gelişini görmekte tarifsiz birşeyyyy....
işşallah bize güzel haberler verirsin canım yarınnn
içindeki acıyı çok iyi anlıyorumm canım.1 deil 2 deil 3 nie olmuo die soruon tabi.bende 3 kez negatif aldım 3. sü kimyasal gebelikti.bendende izmirdeki doktorum hiç bir test istemedi.artık istanbul yollarına düşüoz 4. deneme için.burdaki doktoruma neden olmuo dediğimde hiç bi cvp alamadım mekan değiştirmek ii gelebilir dedi sadece.bence sende merkezini değiştir.istanbulda genetik testleri falan yapıldı çok şükür bişi çıkmadı en azından içim rahat bence sende yaptır bir an önce.ALLAHIM sabrını verio.bizimde hayatta ki sınavımız bu...başarıyla vericez işşallah.umudunu kaybetmee...
ya seninde mi kızın var benimde war.onlarda arkadaş olsunlarrrbizim gibi
slm kizlar .....
geldim canim pasalari doyurdum,yatirdim hemen laptopu kaptim
keyfler nasil?
ayy demek kizin var(kopegin) cok severim ama ben kilimdir yani titizim..))bi ara jackrussel vardi harika biseydi,hayvana eziyet oluyor diye arkadasa verdim,tum gun calistigim icin ilgilenemiyordum
hani vajinaya yerleştiriliyor ya rahim ağzını aralamak için rahatça içeriyi görecekler
ben onun tadına 2 kez baktım..
pek sevmem kendilerini
aleykum selam hoşgeldin canım ....
yaniii yaptığında yanlış birşey yokk
ayy toplama hiç zor değil ama transfer sıkışık olmak bide speklum ömrümden ömür gidiyor ama embriyoların gelişini görmekte tarifsiz birşeyyyy....
hımmm geçmiş okumak zor be bacım iyiyim canım tüp bebek ile ilgili sizlerin tecrübelerinizden yaralanmaya geldim sen nasılsın canımGecmisi okumaya calisiyom ama bir türlü olmuyor gözlerim ağrıyor artık sen ne yapıyor canim
canim hosgeldin,sende topigin sayfalarinda kaybolanlardan oldun::
Benimde 3 cocuğum var (muhabbetkusu) 2 kızım bir oğlum biride konuşuyor insan gibi valla
ayy benimde en nefret ettigim bolum orasi
nerdesiniz kızlar yaaa.gece mi toplaşcaz?ama benim kociş hayatta bırakmaz bu gece.gelin artık çıkcam az sonraa yyaa...
bende şimdi öğrendim sıkışık olunmayı :18: uff yaaa can acıtıyooo sıkışıkkenzuzucum aynı şeyi konuşuyordum eşimle varya azönce..
gelmese bile onu içimde azda olsa kalacağını bilmekte güzel
sıkışık mı olmak gerekiyor birde:26: tam çin işkencesi bu ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?