Tüp Bebek Günlüğümüz !

şifacım iğnelerden korkma ben yumoşları toplamada ve speklumdan korkuyorum transfer zamanı:18:
canım aslında daha çok bende yumurta toplamadan korkuyorum ( halbuki daha önce apandist ameliyatı ve laparoskopi olmama rağmen :18: ) canım speklum ne oluyor ki :26:

kizim alemsin ya hormon tavan yapmis sende guzelim:
ama allah soyletti insallah ekininde gercek bi kizi olur

aksam aksam guldurdun beni ya

aleykum selam hoşgeldin canım ....

sağol cnm ya..sonuçta doktorumun dediğinin yapıyorum ama

yaniii yaptığında yanlış birşey yokk

şifacım iğnelerden korkma ben yumoşları toplamada ve speklumdan korkuyorum transfer zamanı:18:

ayy toplama hiç zor değil ama transfer sıkışık olmak bide speklum ömrümden ömür gidiyor ama embriyoların gelişini görmekte tarifsiz birşeyyyy....

haklısın canım yaaa aslında benimde aklımda hep var iğneleri kocişe yaptırsam diye dediğin gibi bebiş gelmezse vay halimize :18: ALLAH ım korktuğumza uğratmasın inşşş

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

sifaa*, zuzu25+, fundaonr, akasya1978, nehir35, selo26, ekin0486, ikramaya İşaretlemeler

hayırdır ses soluk pek çıkmıyor kızlar

Gecmisi okumaya calisiyom ama bir türlü olmuyor gözlerim ağrıyor artık sen ne yapıyor canim

canım aslında daha çok bende yumurta toplamadan korkuyorum ( halbuki daha önce apandist ameliyatı ve laparoskopi olmama rağmen :18: ) canım speklum ne oluyor ki :26:

hani vajinaya yerleştiriliyor ya rahim ağzını aralamak için rahatça içeriyi görecekler
ben onun tadına 2 kez baktım..
pek sevmem kendilerini

hosbulduk zuzucum
nasilsin canim?

Aa ne gusel. Ekincim baktim bebis olmuyo bende daisyi aldim, cok tatli bisey.. Cavaller king charles spaniel cinsi cinsi, 7 aylik daha. Seninkinin cinsi nedir cnm

Benimde 3 cocuğum var (muhabbetkusu) 2 kızım bir oğlum biride konuşuyor insan gibi valla

merhaba

canım çok geçmiş olsun...ben geçen ay histereskopi geçirdim aynı gün çıktım dikişsiz bir ameliyat 3-5 gün kasık ağrısı çektim sonradan ... Bence

sen de önce bir rahim filmi çektirip tüplerde sorun var mı diye baktırmalısın..yaptırmadıysan tabi..sonrasında iyi bir doktorun olması şart tabii..
ben tüplerim tıkalı olduğu için laporoskopi ile alındı şimdi ilk tüp bebek denememi yapacağım 2 ay önce yumurtalarım toplandı..rahimde kalınlaşma olmadığı için geşen ay histereskopi yapıldı.yapışıklar oluşmuş onları temizlediler bu akşam da adet oldum yarın kısmetse doktorumla konuşacağım muayene ye gideceğim ve dondurulmuş embriyolarım için transfere hazırlık yapacağız..ben de yalarca bende sebepsiz infertilite teşhisiyle dolandım durdum eşime sigarayı bırak diye baskı yaptım...onda da ileri hareketlilik az dediler teslerde ama sonraki testte herşey normal çıktı...mutlaka gerekli tetkiklerini yaptır...ihmal etme güzelim..

zuzucum aynı şeyi konuşuyordum eşimle varya azönce..
gelmese bile onu içimde azda olsa kalacağını bilmekte güzel
sıkışık mı olmak gerekiyor birde:26: tam çin işkencesi bu ama yaaa

Gecmisi okumaya calisiyom ama bir türlü olmuyor gözlerim ağrıyor artık sen ne yapıyor canim
hımmm geçmiş okumak zor be bacım iyiyim canım tüp bebek ile ilgili sizlerin tecrübelerinizden yaralanmaya geldim sen nasılsın canım

zuzucum aynı şeyi konuşuyordum eşimle varya azönce..
gelmese bile onu içimde azda olsa kalacağını bilmekte güzel
sıkışık mı olmak gerekiyor birde:26: tam çin işkencesi bu ama yaaa
bende şimdi öğrendim sıkışık olunmayı :18: uff yaaa can acıtıyooo sıkışıkken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…