• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bebeklerim tutunamadı karasu sonuç negatif napcam şimdi ben

canımmm benim üzülmek yok diyemiyorum benımde ilkinde tutmadı ki tatlım hepimiz yaşadık bu acıyı inşallh olucak hepimiz anne olucaz pes etmek yok yola devam önune bak lütfen arkana bakmak yok rabbım yardımcın olsun kucağını doldursun geçicek bunlar hepimz için dua edelim

arkadaşlar kafama takılan çok şey var ve doktorların cvpları beni tatmın etmiyo bazen bizim 3.deneme olduğu halde neden tutmadığını bilen yok ciddi bir problemımız yok kistim yok adetlerim çok düzenli yumurta yasın 25 dedi doktor 24 tane yumurtam çıktı ilkinde mesela sadece eşimin ileilir sizce ri hareketlisi yok anlam veremiyorum

Amin canım inşallah.Sana ve meleğimize Allah sağlık,sıhat versin inş.:nazar:Evet denk gelemez olduk .:59:

Bende iyiyim çok şükür,şu kırmızılar gelsede,gidip kuzucukları alsam diye bekliyorum işte:106:
cnm inşallh en kısa zaman da alıcaksın bebeklerini rabbım bu tedavının son olmasını nasip etsin
kızlar yarın test günüm.... çok heyecanlıyım. :D

ay inaşllh sabah güzel hbrler alıcaz senden ben de heyecan yaptım şimdiii çok bekletme bizi sabah erken kan ver

sadece eşimin leri hareketlisi yok anlam veremiyorum kader mı kısmetmi onuda bilemiyorum deneyimli olan yardımcı olurmusunuz bana neden olabilir kötü yerlerdemi yaptırdık acaba bundan sonra ne yapmalıyım sizce

bana 3.denemde yani şimdi önerdiler kimse bişey demedi illaki bu acıları mı yaşamammı gerekiyodu acaba yanlış yerlerdemı yaptırdım anlamadımkı yoksa bizim sanssızlığımızmı bide histerografi önerdiler napim şimdi ben

Canim sizdeki sorun neydi? inan ben de seni okuyunca negatifi aldigim ana dondum. Dr un onunde gozlerim dolmustu. Cikinca tuvalete kacip agladim hungur hungur. Biliyorum cok zor. Mutlaka genetik testi yaptir. Nerede yaptirdin denemelerini? artik 3 negatiften sonra merkez degistir bence. Yani nacizane fikrim. Histeroskopi de yaptir. 4 denemeye aklinda hicbir soru isareti kalmadan git.
Ve umudunu kesme. Benim kuzenim ilk bebegini kaybetmisti. Asla cocugun olmaz demislerdi. 3 cocugu daha oldu. 2 sine tup bebek sonrasi hamile kaldi. Sonuncusuna ise tedavisiz kendi kendine oldu. Yani zamani gelince oluyor hersey iste. Biraz sabir :)

Canim sizdeki sorun neydi? inan ben de seni okuyunca negatifi aldigim ana dondum. Dr un onunde gozlerim dolmustu. Cikinca tuvalete kacip agladim hungur hungur. Biliyorum cok zor. Mutlaka genetik testi yaptir. Nerede yaptirdin denemelerini? artik 3 negatiften sonra merkez degistir bence. Yani nacizane fikrim. Histeroskopi de yaptir. 4 denemeye aklinda hicbir soru isareti kalmadan git.
Ve umudunu kesme. Benim kuzenim ilk bebegini kaybetmisti. Asla cocugun olmaz demislerdi. 3 cocugu daha oldu. 2 sine tup bebek sonrasi hamile kaldi. Sonuncusuna ise tedavisiz kendi kendine oldu. Yani zamani gelince oluyor hersey iste. Biraz sabir :)

canım biz 2 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama hamile kalamadım dr bana sorun yok dedi dediğim gibi adetlerim düzenli kistim yok yumurta yasım oldukça iyi 24 tane yumurtam çıktı ilkinde eşimde ileri hareketli sorunu var nedenini anlamaıyorum yani düşünmekten kafayı yıycem ilk iki denememi antepte 3.yü adana başkentte yaptırdım genetik testi mutlaka yaptırcaz histeroskopide yaptırcaz ama butun bunlara hiç gücüm yok sanki benim gibi 3 defada tutmayan varmı aranızda 4.5.de tutan varmı mesela of off

sadece eşimin leri hareketlisi yok anlam veremiyorum kader mı kısmetmi onuda bilemiyorum deneyimli olan yardımcı olurmusunuz bana neden olabilir kötü yerlerdemi yaptırdık acaba bundan sonra ne yapmalıyım sizce

cnm bu kesinlkle bir imtihan unutma bunu kader yanii ama ne yapman gerekıyrsa yaptır mutlaka ve kesin merkz değiştr derim ben sana

işşallah bize güzel haberler verirsin canım yarınnn:16:
sonucu aldım kızlar 3.tüp bebek denemem de negatif içimdeki acıyı nasıl tarıf etsem bilmemki
içindeki acıyı çok iyi anlıyorumm canım.1 deil 2 deil 3 nie olmuo die soruon tabi.bende 3 kez negatif aldım 3. sü kimyasal gebelikti.bendende izmirdeki doktorum hiç bir test istemedi.artık istanbul yollarına düşüoz 4. deneme için.burdaki doktoruma neden olmuo dediğimde hiç bi cvp alamadım mekan değiştirmek ii gelebilir dedi sadece.bence sende merkezini değiştir.istanbulda genetik testleri falan yapıldı çok şükür bişi çıkmadı en azından içim rahat bence sende yaptır bir an önce.ALLAHIM sabrını verio.bizimde hayatta ki sınavımız bu...başarıyla vericez işşallah.umudunu kaybetmee...
Cikmam lazimm, gece gorusuruz..kizim surekli oynamak istiyor bi huzur vermedi, onunla ilgilenmem gerek... ( hee bu arada kizim, kopegim ;))

ya seninde mi kızın var benimde war.onlarda arkadaş olsunlarrr:1::1:bizim gibi:9::9:

cnm bu kesinlkle bir imtihan unutma bunu kader yanii ama ne yapman gerekıyrsa yaptır mutlaka ve kesin merkz değiştr derim ben sana

canım bizim ilk denememizden kalan 3 embriyomuz daha var dondurmuştuk sence onlarımı denesek merkez değiştirmeyi çok isterdim ama malesef çalışıyoruz gidip gelmek cok zor oluyor zaten bu 3 denemeyide 5 aya sığdırdık çok rapor aldık istanbulda yaptırmayı cok isterdim ama yaza artık

içindeki acıyı çok iyi anlıyorumm canım.1 deil 2 deil 3 nie olmuo die soruon tabi.bende 3 kez negatif aldım 3. sü kimyasal gebelikti.bendende izmirdeki doktorum hiç bir test istemedi.artık istanbul yollarına düşüoz 4. deneme için.burdaki doktoruma neden olmuo dediğimde hiç bi cvp alamadım mekan değiştirmek ii gelebilir dedi sadece.bence sende merkezini değiştir.istanbulda genetik testleri falan yapıldı çok şükür bişi çıkmadı en azından içim rahat bence sende yaptır bir an önce.ALLAHIM sabrını verio.bizimde hayatta ki sınavımız bu...başarıyla vericez işşallah.umudunu kaybetmee...

ya seninde mi kızın var benimde war.onlarda arkadaş olsunlarrr:1::1:bizim gibi:9::9:

cok teşekkürler ekin bende yaptırcam genetik testleri bakalım neolcak sanırım testler uzun sürede cıkıyor nasıl yapılıyo bu testler sadece kanmı alıyorlar bide sen histerografi yaptırdınmı

ya ekinim maşallh ben bilmiyordum kızın olduğunu:nazar::nazar: yaa siz beni deli ediceksinz madem beben var ne uğraşıp duruyorsun kendinle tatlım bırak yaa allh ona uzun ömur versin bize baksana 1 tane bile yok :9:ay şimdi işinize karışmış gibi oldum dimiii ne bilim rabbım bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde bir daha uğraşmam rabbim verirse başımn üstünde yeri var derim

canım bizim ilk denememizden kalan 3 embriyomuz daha var dondurmuştuk sence onlarımı denesek merkez değiştirmeyi çok isterdim ama malesef çalışıyoruz gidip gelmek cok zor oluyor zaten bu 3 denemeyide 5 aya sığdırdık çok rapor aldık istanbulda yaptırmayı cok isterdim ama yaza artık

rabbım inşllh en kısa zaman da göndersin meleğini kucağına yuzunu guldursun tatlım dua edicem sana ve olmazsada yaza kadar mutlaka istbula git derim sana hatta bahçeçi fulya derim

iyi akşamlar kızlar...
iyiy akşamlar canımm
cok teşekkürler ekin bende yaptırcam genetik testleri bakalım neolcak sanırım testler uzun sürede cıkıyor nasıl yapılıyo bu testler sadece kanmı alıyorlar bide sen histerografi yaptırdınmı

testler benim 2 haftada çıktı eet sadece senden ve eşinden kan alıolar o kadar.rahim filmini soruosan eet yaptırdım canım.işşallah 4. denememiz son olucakk.bebişlerimiz gelicekk...

ya ekinim maşallh ben bilmiyordum kızın olduğunu:nazar::nazar: yaa siz beni deli ediceksinz madem beben var ne uğraşıp duruyorsun kendinle tatlım bırak yaa allh ona uzun ömur versin bize baksana 1 tane bile yok :9:ay şimdi işinize karışmış gibi oldum dimiii ne bilim rabbım bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde bir daha uğraşmam rabbim verirse başımn üstünde yeri var derim

kız sen çok yaşa emiiii:9::9::9::9::9:daisy demişki "kızım var onla oynıcam" ama kızı dediği köpeği bende deim benimde kızım war onlarda arkadaş olsun:60::60::60::60:köpekten bahsettik yanii.yani gerçekten kızım falan yokkk....ALLAH nasip ederse olur işşallah.(ama 2 tane melek kızım var ayşeyle ece onlar annelerini izlio cennetten yani anne sayılırım yine)

Canım bunun iki basit yöntemi var;eve birkaç tane kaktüs almak ve evi havalandırmak gibi.
canım benim... ben sana hoşgeldin dedim ama görmedin sanırım:)))) sitem etmek için sölemiyorum sadece bilesin diye senin inceliğin karşısında bişey sayılmaz ama olsun... kaktüs hakkaten işe yarıyomu?

inşallah hayırlı sonucu alırsın tatlım...

Kızlar bende kaçıyorum şimdilik:16:
..Görüşmek üzere:3:
özletme kendini....

sonucu aldım kızlar 3.tüp bebek denemem de negatif içimdeki acıyı nasıl tarıf etsem bilmemki

arkadaşlar kafama takılan çok şey var ve doktorların cvpları beni tatmın etmiyo bazen bizim 3.deneme olduğu halde neden tutmadığını bilen yok ciddi bir problemımız yok kistim yok adetlerim çok düzenli yumurta yasın 25 dedi doktor 24 tane yumurtam çıktı ilkinde mesela sadece eşimin ileilir sizce ri hareketlisi yok anlam veremiyorum

ah canım ya... bizde senden haber bekliyoduk... ne kadar üzüldüğümü anlatamam... rabbim sabırlar versin.. seninle durumlarımız oldukça benzer... rabbim ol demeyince olmuyo ne yazıkki... dilerim tez zamanda meleğin kendiliğinden gelir....

kız sen çok yaşa emiiii:9::9::9::9::9:daisy demişki "kızım var onla oynıcam" ama kızı dediği köpeği bende deim benimde kızım war onlarda arkadaş olsun:60::60::60::60:köpekten bahsettik yanii.yani gerçekten kızım falan yokkk....ALLAH nasip ederse olur işşallah.(ama 2 tane melek kızım var ayşeyle ece onlar annelerini izlio cennetten yani anne sayılırım yine)

aman offf şimdi beni duygusala bağlama zaten hep sulu gözlü oldum 1 haftadr rabbim sana cennette geri vermek için evlat vermiş hemde 2 tane rabbim bu dunyada da elini tutucağın bebekler nasip etsin inşallhh ay ben ne bilim kızım diyince evladın var sandım benm de var kızım hemde çok tatlı ama ben hamile kalınca çok uzaklaştım ondan özlüyorum ama eşim izin vermiyor çok yanaşmama senınkı evdemi yaşıyor sizinle

kızlar ben çıkıyorum uzanıcam altım acayıp acıyor yanıyor gibi tuhaf belmde ağrıyr çok öptümm sizi i geceler

aman offf şimdi beni duygusala bağlama zaten hep sulu gözlü oldum 1 haftadr rabbim sana cennette geri vermek için evlat vermiş hemde 2 tane rabbim bu dunyada da elini tutucağın bebekler nasip etsin inşallhh ay ben ne bilim kızım diyince evladın var sandım benm de var kızım hemde çok tatlı ama ben hamile kalınca çok uzaklaştım ondan özlüyorum ama eşim izin vermiyor çok yanaşmama senınkı evdemi yaşıyor sizinle

kıyamam özür üzdüysem senii...ikizdi benim kızlarımm...
aminn canım güzel dileğin içinnn işşallah hepimiz tutarız bebeklerimizin ellerinden...
benim ki golden senin ki ne?ya aslında bahçede duruo ama hava soğuk olunca içeri alıoz nazlı çok bi örtüom battaniyeyle sabaha kadar hiç kıpırdamıo.arabada ön koltukta oturur felaket bişi.ama çok titiz olduğum için sadece koridorda yatıo:1:şimdi havalar soğuk annemlerin orda kalıo bizim bahçede üşür die.onların müsait yeri war oraya yolladım..benimkide tedavi sürelerinde annemlerde kalıo:1:(bak şimdi bu yazıları okuyunca gerçekten seninde benimde kızımız olduğunu sancaklar)

Back