sonucu aldım kızlar 3.tüp bebek denemem de negatif içimdeki acıyı nasıl tarıf etsem bilmemki
Reçeten : Kegel egzersizi canımHerşeyde , doğumda vs.çok faydası olacak.Dar diye birsey yok,ordan bebişler çıkacak.
canim benim ilk dogumum cok kolay ve normal dogum oldu 2 saat icinde sancilandim ve dogurdum..))
2.dogumum ise zor ve yine normal oldu,sabahin 7 sinde sunni sanci verdiler ve bi turlu acilma olmadi ve sanciyla gece 12ýe kadar agladim yalvardim bittim tukendim ama yinede sezaryan yaptirmadilar
sonra beni uyuttular ama uykumun arasinda sancim siddetlendi ve gece 1.35 te ikinci oglum dunyaya geldi hemde babalar gunuydu..)))
kadinlarin dogum anlarida,erkeklerin askerlik hatiralari gibidir anlat anlat bitmez...))))
insallah sizlerde tadarsiniz bu duygulari canim
ayy unuttunm söliim bugün istanbuldan aradılar kromozom testimiz çıkmış çok şükür eşimdede bendede bi sorun yok temiz çıkmış.hormon tahlillerimde gayet iyi.sewindim yanii...muhabbetten unuttum söliim
Güzellerrr hepinize günaydınn,tünayydınn..Akşam ne gülldük ama..Valla aklıma geldikçe kocişe uyuma numarası yapıp topiğe geldiğini halen gülüyorummm..Şu mübarek cuma günü,saatinde Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul buyuraaa..Ben başka bir forumdan arkadaşlarımla hatim bitirmiştimm..Bu öğlen kayınpederim camide duasını yaptıracakk,o yüzden heyecannlı ve mutluyummm..Bende ecrinn gibi oturupp birazz dua ediyimmm..Kenzül arş okuyoruz bide arkadaşlarla 7 cuma üst üste okunması gerekliymişş..Benim 6. cumammmm..Hepinizi seviyorumm,sevgi pıtırcıklarımmmm..
Bu arada benim eltimin oğlu minik paşamm dün akşam aşağı indiğinde annesine şikayett etmiş beniii.Yengemin sırrını çözemedim annee,çözemedim sırrını diyip durmuşş..Laptopa bakıp bakıp gülüyordu,ben sorduğumda da bana bakktı hiç birşey demedi gülldüü demişş..Balık oldum iyice geçmişi okuyupp,laf yetiştiricemm diye çocukta anlamışş.Çok güldümm vallaa sabah kahvaltısındaa..
Bu arada su hanımmmm sennn küsss yapp ama benn senii çokk seviyorummmm..Merkezdaşımsınn sen benimmm hemmmm..Küsmeeeeeeee...
canım arkadaşları BRNYNS arkadaşımız 6 şubatta düşük riski nedeniyle hastaneye yatmıştı...dün 2.kez bebeğini kaybettiii....
merhaba arkadaşlar,oku oku bitmiyor yazdıklarınız.bugün kürtaj olalı24.günüm adet olmayaı bekliyorum.3.aşılama için.testlerim yapıldı geçen hafta haftaya sonuçları alacağım inşallah.iki gün önce hafif bir lekenme geçirdim devamı yok.acaba diyorum üstüne mi gördüm.ya da kürtajın etkisi mi bilmiyorum hayırlısı artık.
Kızlar 2 şubatta tranferim vardı bugün doktora gittim kan testi sonucum 40 çıktı sanırım hamileyiiiiim
selam arkadaslar annemdeyim ve burda dayanamadım ablamın doktoruna 14 hafta 4 günlük göründü uyltrasonda 25 grm 8 cm ve cinsiyetine erkeğe benziyo dedi kesin cevapdeğil tabiki :)
slm kızlar beide ekleyim yeni katıldım,haftaya ilk randevum var ilk defa gidicem
ad: masallar06
sebep: sperm hareketsizliği ve azlığı
merkez: maslak acıbadem
deneme : 0 (henüz yapmadık,haftaya ilk randevu:)
slm kızlar
biraz önce hastaneden geldim benim yumoşlarım büyümüş artık. pazartesi yumurta toplama, çarşambayada transferim var kısmetse. bu defa gelişmiş sadece 3 yumurtam varmış biraz üzülür gibi oldum ama sonra hemen kendime gelip halime şükrettim.
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz, hepimizinde yüzüne güler inşallah
selam kızlar,,ben idrar yolu enfeksiyonu zannederek doktoruma gittim fakat kum döküyormuşum,,,10 gün rapor verdi,bol bol su iç ve dinlen dedi..Allahıma çok şükürler olsunki bebeğim iyi ve ona bir zararı yokmuş,bende evde yatıyorum,ve ilaçlarımı içiyorum,yeterki bebeğimiz ii olsun dimi ama
ha haaaa gecmişi okumadım dermişim bi kac sayfa baktım okadar,malesef bugün yorgun ve halsizim o kadar sayfayı okuyamıcam(evet canım gelelim bize gittik dr ve meleklerimizi gördük,bi tanesi kıpır kıpır oynuyo,yan gelmiş yatmış keyfine bakıyo digeri kafa üstü duruyo,ters dönmüş yani,iyi o da hareketli dr baktı inceledi iyiler bi yaramazlık yok dedi,kafaüstü duranada güldüm yan gel yat dimi yermi yok?kalp atışlarıda iyi cook şükür..pazartesi ense kalınlıklarına bakılcak bi daha gitcez yani:))buarada bizim prof bize dediki 2 li 3 lü testleri önermiyorum,ikiz ve üçüzlerde yanıltıcı oluyo,kafanız karışır yaptırmayın dedi..bizim için önemli olan ense kalınlıgı dedi,o normalse herşey yolundadır dedi..bi de prof oldugu için doguma giremiyomuş,burdaki arkadaşlar dogumu yaptırır dedi,ama her sordugumu sakinlikle cevapladı begendim dr u ama dogum olayı kafamı karıştırdı,bi de ona muayene olmak için onu yakalamak gerekiyomuş,normalde hasta bakmıyolarmış,bizede rica üzerine baktı..orda bişey demedim ama kararsız kaldım sizce napayım??:26:araştırma hastanesi oldugu için bi gidiyim diyorum,ama herzaman bu prof u denk getiremezsem,dogumada girmezse ne olur diye düşünüyorum??öncekine gerimi dönsem??öptüm sizi..
toipiğimizin güzel hatunları yemek arası veriyorum bi de dizim var...bakalım feriha ilk geceden hamile kalacakmı
sonucu aldım kızlar 3.tüp bebek denemem de negatif içimdeki acıyı nasıl tarıf etsem bilmemki
kızlar ohh koyu muhabbet varnaber nasılsınız
canım nasıl gidiyoriğneler devam mı ayyyy bende heyecanlandım yaa inşşşş müjden gelecek inşş hepimizin ( diğer arkadaşlar yani şu an tedavide olan arkadaşlar yanlış anlamayın , düzenli takılamadığım için kimler tedavide bilmiyorum , dualarım hepimiz için )
canım benim geçmiş olsun inşşş tüm bu katlandıkların bebişine minicik bi adım kaldı inşşş geçecek unutcaksın bunlarıcnm bnm evet iğneler devam ama bnm popişko iptal oturacak gıcımla yerim kaldı
sen nasılsın?
bende heyecanlıyım ama ümitsizliğe kapıldığım anlarda oluyor:26:
kızlar
lucrin koldan ve menogon u kalçadan vurdurttunuz değil mi?
ben bu şekilde kullanıyorum..doktorum öyle dedi..
bazıları göbekten vurulmuş kafam karıştı yaa:26:
canım nerde bizim gececi hatunlar yaa...
zuzumm ben korkuyomm beee daha şimdiden :18: iğneler bile korkutuyooo yaaa bana bol cesaret ne zaman gelecek yaaaacanım bi sorun yok menogon kalçadan lucrin kol bacak ve göbeğe yapılabilir. senin doktorun kolu tercih etmiş .
canım nerde bizim gececi hatunlar yaa...
nerdesiniz kızlar yaaa.gece mi toplaşcaz?ama benim kociş hayatta bırakmaz bu gece.gelin artık çıkcam az sonraa yyaa...
nerdesiniz kızlar yaaa.gece mi toplaşcaz?ama benim kociş hayatta bırakmaz bu gece.gelin artık çıkcam az sonraa yyaa...
canım benim geçmiş olsun inşşş tüm bu katlandıkların bebişine minicik bi adım kaldı inşşş geçecek unutcaksın bunları canım ben henüz tedavide değilim ki 2-3 ay sonra inşallah başlıycamm tedaviye ama buraya uğruyom hem ortamı sevdim hem ön bilgiler alıyorum işte buralardayım
canım bi sorun yok menogon kalçadan lucrin kol bacak ve göbeğe yapılabilir. senin doktorun kolu tercih etmiş .
zuzumm ben korkuyomm beee daha şimdiden :18: iğneler bile korkutuyooo yaaa bana bol cesaret ne zaman gelecek yaaaa
zuzumm ben korkuyomm beee daha şimdiden :18: iğneler bile korkutuyooo yaaa bana bol cesaret ne zaman gelecek yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?