Ayyy bunu paylaşman benim için o kadarr iyi oldu ki gülüm anlatamammm.Arkadaşınla durumumuz benzer demekkii.Ben hep diyorum zatenn; TIPTAN ÜMİDİMİ KESTİM AMA RABBİMDEN ASLAAA..ASLA O'NA DUA ETMEKTEN BİR GÜN BİLE MUTSUZ OLMADIM..O DİLERSE OLUCAK..
Sabırmış benim imtihanımda böyleymiş napayımm..Benim elimde değil sonuçta..Derdi veren Mevla dermanınıda birilerini vesile kılarak göndericek inşş..
Ya brnyns bebeginimi kaybetti,sizden ögrendim,coook üzüldüm yaa...iyiyim diyodu,evine cıkmıştı ne oldu ki..rabbim nasip etmedimi olmuyo..ne denir sabır ve güç diliyorum..inş.en kısa zamanda toparlanır..
bizi aydinlattigin icin cok tesk.ederiz guzel insan sari papatya[canım arkadaşlarım sayfaların bu şekilde pembe renk oluşu geçici bir süre içindir...sitede bir çalışma yapılıyor ve en kısa zamanda eski haline dönecektir...
TOMURCUĞUM merhaba hoşgeldin,doğru yerdesin.Aramızda tüp tedavisine başlamayan & yaptırmayan yok
AMASYAM canım benim gece burdaymışsın,bilseydim gelirdim,bir türlü uyuyamadım.
ECRİN_MERT dua paylaşımın için teşekkürler canım,okuyalım inş.
MİLLSTONE canım Kenzül Arş duasını bende duydum.Allah kabul etsin dualarını ve en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah
BRNYNS'e çok üzüdüm.Allah sabır ve güç versin,yardım etsin inşallah.
SİNEM8484 inşallah kuzucuklar yerleşiyorlardır onun habercisidir bu belirtiler.
KARASU canım hiç denk gelemiyoruz son zamanlarda nasılsın?Arkadaşına hayırlı doğumlar,kuzucuğuna sağlıklı,uzun ömürler dilerim
PINAR_LEVENT tebrik ederim canım,gözün aydın.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
MASİDEAYDN maşallah pıtırcığınaİyiliğiniz daim olsun...
EDSİN & MASALLAR06 hoşgeldiniz canlar.Tedaviniz hayırlı olsun.Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.
EKİN0486 canım benim doktorum 3 gün sonra yolculuk öneriyor.
MİSSMATRUSKA herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.Sağlıkla kucagına alman dileğile...
ELVANELVAN hayırlı olsun canım.Allah yüzünü güldürsün inşallah.
TURGİNUR canım çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
ERVA maşallah canım kuzucuklara
MİNECAN canım evet o çatlatma iğnesi ağrı yapabiliyor.Aynen okumaya daldim,anca çıktım
EGUNAL canım vallahi bravo,buraya verdiğin emek takdire şayanAnacım her sayfadasın ve herkese yetişmektesin,helal olsun diyorum.
dün akşam kaybetmiş maalesef...bu üstüste 2.oluyor...rabbim sabır versin..
kız ALLAH iyiliğini versin affet demişsin üzülmüşsün niye böyle şeyler yazıp benide üzüyorsun...ben üzülmen için bişi demedim canımm...sadece diğer topiklerde niye dolandığımı yazdım sana yazdığım içinde senden örnek verdim ve güldüm...alt tarafı bilgi ya hu gezmedende sana sorarak öğrenebilirdim lütfen üzülme bak avazım çıktığı kadar bağırarak ağlarım haaaa:84::84::84::84:
camentacim hastayim senin su cevap verme sistemine
cok duzenli bi hatunsun belli
Sebebi bellimi peki ????????
EGUNAL canım vallahi bravo,buraya verdiğin emek takdire şayanAnacım her sayfadasın ve herkese yetişmektesin,helal olsun diyorum.
bizi aydinlattigin icin cok tesk.ederiz guzel insan sari papatya
Geçmişi okuyupp herkeze ayrı ayrı mesaj yazmak her yiğidin harcı değil güzelimm.Seni bu düşünceli nazik tavrından dolayı kutluyorummm senii seviyorumm..Zatenn ilk günden berii avatarın beni mest ediyorr..
ha haaaa gecmişi okumadım dermişim bi kac sayfa baktım okadar,malesef bugün yorgun ve halsizim o kadar sayfayı okuyamıcam(evet canım gelelim bize gittik dr ve meleklerimizi gördük,bi tanesi kıpır kıpır oynuyo,yan gelmiş yatmış keyfine bakıyo digeri kafa üstü duruyo,ters dönmüş yani,iyi o da hareketli dr baktı inceledi iyiler bi yaramazlık yok dedi,kafaüstü duranada güldüm yan gel yat dimi yermi yok?kalp atışlarıda iyi cook şükür..pazartesi ense kalınlıklarına bakılcak bi daha gitcez yani:))buarada bizim prof bize dediki 2 li 3 lü testleri önermiyorum,ikiz ve üçüzlerde yanıltıcı oluyo,kafanız karışır yaptırmayın dedi..bizim için önemli olan ense kalınlıgı dedi,o normalse herşey yolundadır dedi..bi de prof oldugu için doguma giremiyomuş,burdaki arkadaşlar dogumu yaptırır dedi,ama her sordugumu sakinlikle cevapladı begendim dr u ama dogum olayı kafamı karıştırdı,bi de ona muayene olmak için onu yakalamak gerekiyomuş,normalde hasta bakmıyolarmış,bizede rica üzerine baktı..orda bişey demedim ama kararsız kaldım sizce napayım??:26:araştırma hastanesi oldugu için bi gidiyim diyorum,ama herzaman bu prof u denk getiremezsem,dogumada girmezse ne olur diye düşünüyorum??öncekine gerimi dönsem??öptüm sizi..
buyrun beraber olsun...hepimize sağlık olsun bebişlere kavuşacak vitamin olsun... ay bebekle kafayı yedim galiba ben...
saol kuzum...kızlara diyorum size laf yetiştirecem diye asosyal bilgisayar bağımlısı bir hatun oldum...
Yani gercekten ciddi emek veriyorsun canım ya,
Günlük işler,yemek,burası derken 24 saat sana anca yeter valla
Ama sen şu Millstone'un dediği battaniyeden al,iyice bir örtün,burada takılırken
gece mesaisine katılacaksanız önceden bilgim olsun ekin gibi benim de kocişe ayar çekmem lazım...bu akşamda uyutup kaçarsam içimden bir ses yakalanacaksın diyor...kk kariyerimi bitirebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?