Tüp Bebek Günlüğümüz !

Merak ettim ne ettin )))

aslında sürekli karşısında durmuyorum ...masada laptop ve sandalyedeyim sürekli oturduğum yarım saattir...aralıklarla gider gelir bakarım yazarım yine giderim...bilmiyorum ne kadar radyasyon alıyorum aceba:26:

Canım bunun iki basit yöntemi var;eve birkaç tane kaktüs almak ve evi havalandırmak gibi.

Ya ben artik gece gunduz hep burda olmak istiyorummm, ama suan masayi toplamam lazim ( kocis jest yapip o hazirladi benimde toparlamam gerek ama birakamiyom burayi

Canım afiyet olsun.Hazırlamak toplamaktan daha kolay .Bir daha jesti sen yap

canım breshka ya bişi olmadı çok şükür sen isimleri karıştırmışsın...brnyns dün akşam bebeğini kaybetti zaten durumu riskli olduğu için hastanede yatıyordu...

Ayyy cok kotu ya, allah ona sabir versin, ne durumdadir simdi, cok uzuldum. İnsallah en kisa zamanda saglikli bir bebisi olur.

Amin cnm.. Aynen oyle, sanki yillardir burdayim ve hepinizi taniyor gibiyim, kotu birsey oldugunda uzuntuyle okuyorum.allah hepimize iyi gunler gormeyi nasip etsin, bol bebisli tabi

Ya ben artik gece gunduz hep burda olmak istiyorummm, ama suan masayi toplamam lazim ( kocis jest yapip o hazirladi benimde toparlamam gerek ama birakamiyom burayi

hep öyle olmak istiyoruz maalesef bağımlı olduk resmen...kalk topla sofrayı cicim...

Canım bunun iki basit yöntemi var;eve birkaç tane kaktüs almak ve evi havalandırmak gibi.

evet bu söylediklerini duymuştum kaktüs alayım hemen havalandırmakta kolay zaten...

Arkadaslar beni de listeye almissiniz tesekkurler. Insallah ugur getirir. Bruksel tup bebek de yapilacak deneme. Bu arada 2 tup arasi beklemedeyim. Adetime daha 10 gun var ama yumurtaliklarim agriyor ve adet olacakmis gibi belim agriyor ara ara. Neden acaba, dengemmi sasti ilaclardan nedir...

toipiğimizin güzel hatunları yemek arası veriyorum bi de dizim var...bakalım feriha ilk geceden hamile kalacakmı

cnm evet yemekler yaptım annemde arkamı topladı eşim ooo bu akşam ne gusel çeşit çok dedi sevındı kocacım benım çok hoşuma gider çeşit çeşit yemekler yapıp sofraya koymak iyi oldu kendime geldim bugun birazcık walla benım koca da giremicek gibi duruyor ama aral bey alıcam diyor bakalım inşallh allah nasip etsinde o gunleri kapıda beklesede olur darısı hepimizin başına inşallhhh
he valla dün gece tehlikeli bir gece atlattım sessiz sessiz yazacam diye perişan oldum...bu gece şakır şakır yazayım diyorum..

sorma yaaa pembe fena oldu...napcam onu düşünüyom bende...

evet cnm yaa heryer pembe ama sen bilgi vermişsin geçici durum olsun napalım idare edicez

Cnm ya ne guzel herkese birden yorum yapiyosun, aklindami tutuyosun o kadar kisiye yazacagini yoksa forumun bi ozelligi var da ben hala acemiyim ya onu mu bilmiyom anlamadim tatlim.

Neyse nasilsin cnm, ozledim seni yaw ))

Cnm ya ne guzel herkese birden yorum yapiyosun, aklindami tutuyosun o kadar kisiye yazacagini yoksa forumun bi ozelligi var da ben hala acemiyim ya onu mu bilmiyom anlamadim tatlim.

Neyse nasilsin cnm, ozledim seni yaw ))

Yaza yaza ilerliyorum canım.

Teşekkür ederim canım iyiyim,sen nasılsın?

Canlarım ben çıkıyorum hepinizi çoook öpüyorum gece uğrucam inşallh hoş sohbetler diliyorumm sizee öptümm hepinizi

kibar arkadaşım t ederim şükür iyiyim şimdilik herşey yolunda inşllh sonuda kadar da böyle devam eder sen nasılsın biz çok karşılaşamıyrz senınle

Amin canım inşallah.Sana ve meleğimize Allah sağlık,sıhat versin inş.Evet denk gelemez olduk .

Bende iyiyim çok şükür,şu kırmızılar gelsede,gidip kuzucukları alsam diye bekliyorum işte:106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…