• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

yokkk incir kürü yapmadım, tüp bebekle beraber yapıcaktım ama ohss olursun yapma dediler bende korktum yapmadım ama keşke yapsaymışım pişman oldum.
ben soğan kürü yapmıştım o ay hamile kaldım ama oda dış gebelik olmuş tüplerim tıkalı olduğu için sonra bi daha onuda yapmadım.
ama yinede kürlere karşı bi zaafım var :1: çaktırmadan araştırıyorum yani :34:
senindemi yumurtaların az benim gibi.:50:
ekstra dua içinde çok saol buarada, buna gerçekten ihtiyacım var, bende sana edicem:16:

Evet canım erken yumurta yetmezliği var bende..Maalesef benim fsh ta yüksek olduğundann tüpe bile başlayamıyorumm.Kasımda tüp yaptırmaya kalktım ama 4 folikül vardı zaten onlarda büyüyüp gelişmediğinden tedavi iptall olduu..Bu arada tüm bunlar 2011 ağustosta sol tüpümde sıvı birikimi varmı diye girdiğim ve sol tüpümün alınıp çıktığım laparoskopiden sonra başıma geldi canım..Anlaycağınn Rabbim beterinden korusun ama çookk dertliyim bu konuda çookkk..Sağol canımmm lafı bile olmazz.Trannsferinin olduğu gün kalkarr fetih suresi okurum senin içinn..Bende çook teşekkür ederim bana dua edeceğin içinn..İnan benimmde çok ihtiyacımm varr..

ayyyy ben kocişi doğuma soksam adam 3 gün kendisine gelemez kesin bayılır zatenn...
ha ha ha demek kocişin kordonu kesip açılışı yapacak..mağaza açılışında kırmızı kurdele keser gibiiii:9:
evet cnm benım kocam inşallh becerirse kesicek dun akşam dedim doğuma giricksin ayyy ben giremem dedi:4:ama ben istiyorum gelmesini yanımda ben biraz korkak bir tipimde daha doğrusu rahım filmnden sonra korku kaldı üzerimde gerçi benm kocamda pek bir nazlıdır kesin bayılır:9:
ha haaaa gecmişi okumadım dermişim bi kac sayfa baktım okadar,malesef bugün yorgun ve halsizim o kadar sayfayı okuyamıcam:((evet canım gelelim bize gittik dr ve meleklerimizi gördük,bi tanesi kıpır kıpır oynuyo,yan gelmiş yatmış keyfine bakıyo:9:digeri kafa üstü duruyo,ters dönmüş yani,iyi o da hareketli dr baktı inceledi iyiler bi yaramazlık yok dedi,kafaüstü duranada güldüm:9:yan gel yat dimi yermi yok?kalp atışlarıda iyi cook şükür..pazartesi ense kalınlıklarına bakılcak bi daha gitcez yani:))buarada bizim prof bize dediki 2 li 3 lü testleri önermiyorum,ikiz ve üçüzlerde yanıltıcı oluyo,kafanız karışır yaptırmayın dedi..bizim için önemli olan ense kalınlıgı dedi,o normalse herşey yolundadır dedi..bi de prof oldugu için doguma giremiyomuş,burdaki arkadaşlar dogumu yaptırır dedi,ama her sordugumu sakinlikle cevapladı begendim dr u ama dogum olayı kafamı karıştırdı,bi de ona muayene olmak için onu yakalamak gerekiyomuş,normalde hasta bakmıyolarmış,bizede rica üzerine baktı..orda bişey demedim ama kararsız kaldım sizce napayım??:26:araştırma hastanesi oldugu için bi gidiyim diyorum,ama herzaman bu prof u denk getiremezsem,dogumada girmezse ne olur diye düşünüyorum??öncekine gerimi dönsem??öptüm sizi..

cnm ne mutlu bebelerine maşallh:nazar::nazar::nazar:onlara rabbım kucağınada almayı nasip etsin inşllhhh ,komik şimdiki çocuklar bide bunlar özenle malzamedn çalınmadan yapılan çocuklar olunca ortaya ilginç manzaralar çıkıyor :9::9:benımki de 2 kere kafa attı keseye hop usulca döndu dr um iyi göstericek kendini bize dedi akıllı bıdıklar ama bayıldım senın ufaklığa kafa üstü duranı duymamıştım hiç:60::60:

Evet canım erken yumurta yetmezliği var bende..Maalesef benim fsh ta yüksek olduğundann tüpe bile başlayamıyorumm.Kasımda tüp yaptırmaya kalktım ama 4 folikül vardı zaten onlarda büyüyüp gelişmediğinden tedavi iptall olduu..Bu arada tüm bunlar 2011 ağustosta sol tüpümde sıvı birikimi varmı diye girdiğim ve sol tüpümün alınıp çıktığım laparoskopiden sonra başıma geldi canım..Anlaycağınn Rabbim beterinden korusun ama çookk dertliyim bu konuda çookkk..Sağol canımmm lafı bile olmazz.Trannsferinin olduğu gün kalkarr fetih suresi okurum senin içinn..Bende çook teşekkür ederim bana dua edeceğin içinn..İnan benimmde çok ihtiyacımm varr..

millstone canim bisey soracaktim sana... son zamanlarda benimde bu yumurta rezervine kafam takilmaya basladi,her tedavide azaliyor ve yumurtalarim galiba kalitesiz
mesela 6-7 yumurtadan 1 veya 2 tanesi zor dolleniyor
bunun icin hangi testi istemem gerek doktordan? neyime bakilmasi gerek?
birde belki bilgin vardir,benim her transferimde adet gunume ve test gunume gelmeden adet kanamam basliyor progestron kullanmama ragmen:44:

git kuzum yap bıcı bıcını bende yapacammm...merak etme bugün düne göre yoğunluk az daha az okursun...

kızlar duşa gircem ama gidemiyom.. bugün baya bir sayfa okudumm ya gerçekten korkuyorum.. bide zaten hafta sonu giremeyeceğim nete...
ben bıcı bıcı yaptım geldim.:12::12:burdan ayrılamadığımız için kokmaya başlıcazz:1::1:
kocişim bana hatun sen hayatı toz pembe görüyorsun derdi gerçek oldu heryer pembeeeeee...
ama ben bundan çok rahatsız oldum ya hu...hiç güzel olmadııı...
ya bende sevmedim kadınlar kulübü ya pembe yaptılarr...
gece mesaisine katılacaksanız önceden bilgim olsun ekin gibi benim de kocişe ayar çekmem lazım...bu akşamda uyutup kaçarsam içimden bir ses yakalanacaksın diyor...:4::4: kk kariyerimi bitirebilir:1:

aman senin kariyer bitmesinn..naparız sonra bizz sensiz.walla benimde aslında ihmal etmemem lazım haftaya gidiom zaten özlicem çokk:16:yaa ama ben orda ewimi çok özlicem kocişimi özlicem zaten çok sulu gözüm ağlar dururum.:43::43:ben ilk defa ewden ayrılıom hiç böle yalnız biyere gitmemiştim yaa:43::43:

millstone canim bisey soracaktim sana... son zamanlarda benimde bu yumurta rezervine kafam takilmaya basladi,her tedavide azaliyor ve yumurtalarim galiba kalitesiz
mesela 6-7 yumurtadan 1 veya 2 tanesi zor dolleniyor
bunun icin hangi testi istemem gerek doktordan? neyime bakilmasi gerek?
birde belki bilgin vardir,benim her transferimde adet gunume ve test gunume gelmeden adet kanamam basliyor progestron kullanmama ragmen:44:

Canım benim anti mulleren hormon testi yani amh deniliyorr.Buna baktırman sana rezervin ile alakalı bilgi verecektir..Ama bence moralini bozma hiçç yaptırma sonuçta çaresi yokk..İşte bizde sadece olanları kaliteli kılmak adına incir kürü falan yapıyoruz,arısütü balpolen karışımı yiyioruz falan filann gülümm..

Adet kanamasını bilemiyorumm,bu durumu umutluyum arkadaşımız yaşıyordu galibaa..Ben bilemicemm hiççç transferim bile olmadı kiii..Benn heptenn fakirim bu konudaaa:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

huhuuuuuuuuuu kızlar ne oluyr böyle sayfamıza gözlerim bozuk benm zaten zor okuyrm yazıları yardım et egunalimmm sen halledersin bu işi

gece mesaisine katılacaksanız önceden bilgim olsun ekin gibi benim de kocişe ayar çekmem lazım...bu akşamda uyutup kaçarsam içimden bir ses yakalanacaksın diyor...:4::4: kk kariyerimi bitirebilir:1:

Ayy ben sana kıyamammm yaaaaa..Saat en kötü 01,00 a kadar izin koparsak yeter aslında hepimiz..Dün gece gibi olmasında sonraa..

canım napıonn?yaptın mı yemeklerini?ya desene senin kocişde benimkinden hayatta gelemez öle şeylere hele doğuma hayatta girmez:1:ben doğurmadan kalırım onla ugraşmaktan:1:ayy bi hamile kalsamda girmesede olur o doğuma doktor kessin benim kurdeleyi:1::1:

topige verdigim kotu kokudan dolayi hepinizden ozur dilerim:42::16: bidaha WCden baglanti yapmiyacagim sozzzzzz
ama napim sizde cok yaziyorsunuz,sonra okumaktan canim cikiyor belki kokudan kacarsinizda azcik nefes aliriz diye seyyy ettiydim:1::1::1:

kizlar bu pregnly ignesindenmidir nedir bilmem, ama benim kasiklar felaket agriyor,acaba bu yumoslar halen catlayamadimi ki:26:

olsun canım napalım bi de sen kokut zaten kızlar topikten ayrılamadığı için kimse banyo da yapmıyı topik kokudan geçilmiyoo senin kokun arada kaynar artık...

ben burdayim cicim:32::32::32:

baksana kızlar kocalarından korkmuşlar bu akşam biri ayrılacam diye bahane ediyo öteki biraz hoş tutayım kızmaya başladı diyooo...ben korkarmıyım hiiççç uyutur kaçarım topiğeee...

hhaaaaa..ha... bugün senin dizinde var.... ben kesin takılırım diyemiyorum.. duruma göre bakıcaz artık....

eveeetttt ferihagilleri seyretcem bi yandan da evlendilerdi yaaa...bakalım dizilerde ilk geceden hamile kalma modasına onlarda uyacaklarmı..eğer modaya uyarlarsa tahminen 2 bölüm sonra doğurur 2.yede hamile olduğunu öğrenirrr...amma senaryo yazdım ha:1:

bilgisayarı sevgili kocam istiyo sıra ondaymış vermezsem :4: böyle yaparmış :19:
ben şimdilik çıktım:50:

gel hemen amaaaa...

ben bıcı bıcı yaptım geldim.:12::12:burdan ayrılamadığımız için kokmaya başlıcazz:1::1:

ya bende sevmedim kadınlar kulübü ya pembe yaptılarr...

aman senin kariyer bitmesinn..naparız sonra bizz sensiz.walla benimde aslında ihmal etmemem lazım haftaya gidiom zaten özlicem çokk:16:yaa ama ben orda ewimi çok özlicem kocişimi özlicem zaten çok sulu gözüm ağlar dururum.:43::43:ben ilk defa ewden ayrılıom hiç böle yalnız biyere gitmemiştim yaa:43::43:

kadınız diyeee heryer pembe öylemiiii hıhhhh çok saçmaaa:19::63:
sen ihmal etme tabii kocişini...bende ilk kez kardeşimin doğumunda artvine giderken ayrılmak durumunda kalmıştım...çooookkk zor gelmişti...yolculuk boyunca bunalımdaydım artvine varınca unuttum kocişi:1:

Ayy ben sana kıyamammm yaaaaa..Saat en kötü 01,00 a kadar izin koparsak yeter aslında hepimiz..Dün gece gibi olmasında sonraa..

he valla dün gece tehlikeli bir gece atlattım sessiz sessiz yazacam diye perişan oldum...bu gece şakır şakır yazayım diyorum..

huhuuuuuuuuuu kızlar ne oluyr böyle sayfamıza gözlerim bozuk benm zaten zor okuyrm yazıları yardım et egunalimmm sen halledersin bu işi

sorma yaaa pembe fena oldu...napcam onu düşünüyom bende...

breshkaya coook üzüldüm nasıl olur bu nasıl bir ihmal anlamadım ben detaillari anlatın nasıl olmuş gecmisi okudum geldim

Canım benim anti mulleren hormon testi yani amh deniliyorr.Buna baktırman sana rezervin ile alakalı bilgi verecektir..Ama bence moralini bozma hiçç yaptırma sonuçta çaresi yokk..İşte bizde sadece olanları kaliteli kılmak adına incir kürü falan yapıyoruz,arısütü balpolen karışımı yiyioruz falan filann gülümm..

Adet kanamasını bilemiyorumm,bu durumu umutluyum arkadaşımız yaşıyordu galibaa..Ben bilemicemm hiççç transferim bile olmadı kiii..Benn heptenn fakirim bu konudaaa:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canim benim ya kiyamam sana,uzdum seni ozur dilerim
ozaman yaptirmayim hic dedigin mantikli..ama azalma var 25 lerden 6-7 ye dustu onlarda kalitesiz

insallah seninde yavrularin olacak canim benim
benim arkadasima menopoz dendi,daha dogrusu hormonlarinda cikti ve 1 yil sonra bebegi oldu 1 tane bile yumurtasi zor oluyordu bazi aylarda olmuyordu bile
veren rabbim veriyor,yeterki sabir edelim sukredelim halimize

topige verdigim kotu kokudan dolayi hepinizden ozur dilerim:42::16: bidaha WCden baglanti yapmiyacagim sozzzzzz
ama napim sizde cok yaziyorsunuz,sonra okumaktan canim cikiyor belki kokudan kacarsinizda azcik nefes aliriz diye seyyy ettiydim:1::1::1:

kizlar bu pregnly ignesindenmidir nedir bilmem, ama benim kasiklar felaket agriyor,acaba bu yumoslar halen catlayamadimi ki:26:
iğnedendir tatlım... bencede heryerden yedi yirmidört bağlanmaya devam......

dunde bi gittin gec geldin:19::19:
dün anneme gittim, gelince sayfalara bakmaktan başım döndü:27::27:

canım napıonn?yaptın mı yemeklerini?ya desene senin kocişde benimkinden hayatta gelemez öle şeylere hele doğuma hayatta girmez:1:ben doğurmadan kalırım onla ugraşmaktan:1:ayy bi hamile kalsamda girmesede olur o doğuma doktor kessin benim kurdeleyi:1::1:

kizlar normal dogumda katmayin kocalarinizi benden tavsiye,adamlar etkisinden cikamaz ve eksin hayatiniz bi sure kesintiye ugrar uyardi demeyin..:27:

canim benim ya kiyamam sana,uzdum seni ozur dilerim
ozaman yaptirmayim hic dedigin mantikli..ama azalma var 25 lerden 6-7 ye dustu onlarda kalitesiz

insallah seninde yavrularin olacak canim benim
benim arkadasima menopoz dendi,daha dogrusu hormonlarinda cikti ve 1 yil sonra bebegi oldu 1 tane bile yumurtasi zor oluyordu bazi aylarda olmuyordu bile
veren rabbim veriyor,yeterki sabir edelim sukredelim halimize

Ayyy bunu paylaşman benim için o kadarr iyi oldu ki gülüm anlatamammm.Arkadaşınla durumumuz benzer demekkii.Ben hep diyorum zatenn; TIPTAN ÜMİDİMİ KESTİM AMA RABBİMDEN ASLAAA..ASLA O'NA DUA ETMEKTEN BİR GÜN BİLE MUTSUZ OLMADIM..O DİLERSE OLUCAK..

Sabırmış benim imtihanımda böyleymiş napayımm..Benim elimde değil sonuçta..Derdi veren Mevla dermanınıda birilerini vesile kılarak göndericek inşş..

breshkaya coook üzüldüm nasıl olur bu nasıl bir ihmal anlamadım ben detaillari anlatın nasıl olmuş gecmisi okudum geldim

canım breshka ya bişi olmadı çok şükür sen isimleri karıştırmışsın...brnyns dün akşam bebeğini kaybetti zaten durumu riskli olduğu için hastanede yatıyordu...

canım breshka ya bişi olmadı çok şükür sen isimleri karıştırmışsın...brnyns dün akşam bebeğini kaybetti zaten durumu riskli olduğu için hastanede yatıyordu...

Valla benimde aklımı oynattıı yaaaa..Bende breshkaya ne zaman ne oldu diyeee,neyii kaçırdımm diyorummmm..Off offf ailemde biri oldu herkezz yaaaaa.Sevinçleriyle sevinir,üzüntüleriyle üzülür oldukk..
Allah Brnysada sabırlar versinn..Allah diğer iki evladına sağlık sıhhat,uzun ömürler versin inş..Bir daha yaşatmasın..

Back