yokkk incir kürü yapmadım, tüp bebekle beraber yapıcaktım ama ohss olursun yapma dediler bende korktum yapmadım ama keşke yapsaymışım pişman oldum.
ben soğan kürü yapmıştım o ay hamile kaldım ama oda dış gebelik olmuş tüplerim tıkalı olduğu için sonra bi daha onuda yapmadım.
ama yinede kürlere karşı bi zaafım varçaktırmadan araştırıyorum yani
senindemi yumurtaların az benim gibi.
ekstra dua içinde çok saol buarada, buna gerçekten ihtiyacım var, bende sana edicem
evet cnm benım kocam inşallh becerirse kesicek dun akşam dedim doğuma giricksin ayyy ben giremem dediayyyy ben kocişi doğuma soksam adam 3 gün kendisine gelemez kesin bayılır zatenn...
ha ha ha demek kocişin kordonu kesip açılışı yapacak..mağaza açılışında kırmızı kurdele keser gibiiii
ha haaaa gecmişi okumadım dermişim bi kac sayfa baktım okadar,malesef bugün yorgun ve halsizim o kadar sayfayı okuyamıcam(evet canım gelelim bize gittik dr ve meleklerimizi gördük,bi tanesi kıpır kıpır oynuyo,yan gelmiş yatmış keyfine bakıyo digeri kafa üstü duruyo,ters dönmüş yani,iyi o da hareketli dr baktı inceledi iyiler bi yaramazlık yok dedi,kafaüstü duranada güldüm yan gel yat dimi yermi yok?kalp atışlarıda iyi cook şükür..pazartesi ense kalınlıklarına bakılcak bi daha gitcez yani:))buarada bizim prof bize dediki 2 li 3 lü testleri önermiyorum,ikiz ve üçüzlerde yanıltıcı oluyo,kafanız karışır yaptırmayın dedi..bizim için önemli olan ense kalınlıgı dedi,o normalse herşey yolundadır dedi..bi de prof oldugu için doguma giremiyomuş,burdaki arkadaşlar dogumu yaptırır dedi,ama her sordugumu sakinlikle cevapladı begendim dr u ama dogum olayı kafamı karıştırdı,bi de ona muayene olmak için onu yakalamak gerekiyomuş,normalde hasta bakmıyolarmış,bizede rica üzerine baktı..orda bişey demedim ama kararsız kaldım sizce napayım??:26:araştırma hastanesi oldugu için bi gidiyim diyorum,ama herzaman bu prof u denk getiremezsem,dogumada girmezse ne olur diye düşünüyorum??öncekine gerimi dönsem??öptüm sizi..
Evet canım erken yumurta yetmezliği var bende..Maalesef benim fsh ta yüksek olduğundann tüpe bile başlayamıyorumm.Kasımda tüp yaptırmaya kalktım ama 4 folikül vardı zaten onlarda büyüyüp gelişmediğinden tedavi iptall olduu..Bu arada tüm bunlar 2011 ağustosta sol tüpümde sıvı birikimi varmı diye girdiğim ve sol tüpümün alınıp çıktığım laparoskopiden sonra başıma geldi canım..Anlaycağınn Rabbim beterinden korusun ama çookk dertliyim bu konuda çookkk..Sağol canımmm lafı bile olmazz.Trannsferinin olduğu gün kalkarr fetih suresi okurum senin içinn..Bende çook teşekkür ederim bana dua edeceğin içinn..İnan benimmde çok ihtiyacımm varr..
git kuzum yap bıcı bıcını bende yapacammm...merak etme bugün düne göre yoğunluk az daha az okursun...
ben bıcı bıcı yaptım geldim.kızlar duşa gircem ama gidemiyom.. bugün baya bir sayfa okudumm ya gerçekten korkuyorum.. bide zaten hafta sonu giremeyeceğim nete...
ya bende sevmedim kadınlar kulübü ya pembe yaptılarr...kocişim bana hatun sen hayatı toz pembe görüyorsun derdi gerçek oldu heryer pembeeeeee...
ama ben bundan çok rahatsız oldum ya hu...hiç güzel olmadııı...
gece mesaisine katılacaksanız önceden bilgim olsun ekin gibi benim de kocişe ayar çekmem lazım...bu akşamda uyutup kaçarsam içimden bir ses yakalanacaksın diyor...kk kariyerimi bitirebilir
millstone canim bisey soracaktim sana... son zamanlarda benimde bu yumurta rezervine kafam takilmaya basladi,her tedavide azaliyor ve yumurtalarim galiba kalitesiz
mesela 6-7 yumurtadan 1 veya 2 tanesi zor dolleniyor
bunun icin hangi testi istemem gerek doktordan? neyime bakilmasi gerek?
birde belki bilgin vardir,benim her transferimde adet gunume ve test gunume gelmeden adet kanamam basliyor progestron kullanmama ragmen:44:
gece mesaisine katılacaksanız önceden bilgim olsun ekin gibi benim de kocişe ayar çekmem lazım...bu akşamda uyutup kaçarsam içimden bir ses yakalanacaksın diyor...kk kariyerimi bitirebilir
topige verdigim kotu kokudan dolayi hepinizden ozur dilerimbidaha WCden baglanti yapmiyacagim sozzzzzz
ama napim sizde cok yaziyorsunuz,sonra okumaktan canim cikiyor belki kokudan kacarsinizda azcik nefes aliriz diye seyyy ettiydim
kizlar bu pregnly ignesindenmidir nedir bilmem, ama benim kasiklar felaket agriyor,acaba bu yumoslar halen catlayamadimi ki:26:
ben burdayim cicim
hhaaaaa..ha... bugün senin dizinde var.... ben kesin takılırım diyemiyorum.. duruma göre bakıcaz artık....
bilgisayarı sevgili kocam istiyo sıra ondaymış vermezsemböyle yaparmış
ben şimdilik çıktım
ben bıcı bıcı yaptım geldim.burdan ayrılamadığımız için kokmaya başlıcazz
ya bende sevmedim kadınlar kulübü ya pembe yaptılarr...
aman senin kariyer bitmesinn..naparız sonra bizz sensiz.walla benimde aslında ihmal etmemem lazım haftaya gidiom zaten özlicem çokkyaa ama ben orda ewimi çok özlicem kocişimi özlicem zaten çok sulu gözüm ağlar dururum. ben ilk defa ewden ayrılıom hiç böle yalnız biyere gitmemiştim yaa
Ayy ben sana kıyamammm yaaaaa..Saat en kötü 01,00 a kadar izin koparsak yeter aslında hepimiz..Dün gece gibi olmasında sonraa..
huhuuuuuuuuuu kızlar ne oluyr böyle sayfamıza gözlerim bozuk benm zaten zor okuyrm yazıları yardım et egunalimmm sen halledersin bu işi
Canım benim anti mulleren hormon testi yani amh deniliyorr.Buna baktırman sana rezervin ile alakalı bilgi verecektir..Ama bence moralini bozma hiçç yaptırma sonuçta çaresi yokk..İşte bizde sadece olanları kaliteli kılmak adına incir kürü falan yapıyoruz,arısütü balpolen karışımı yiyioruz falan filann gülümm..
Adet kanamasını bilemiyorumm,bu durumu umutluyum arkadaşımız yaşıyordu galibaa..Ben bilemicemm hiççç transferim bile olmadı kiii..Benn heptenn fakirim bu konudaaa
iğnedendir tatlım... bencede heryerden yedi yirmidört bağlanmaya devam......topige verdigim kotu kokudan dolayi hepinizden ozur dilerimbidaha WCden baglanti yapmiyacagim sozzzzzz
ama napim sizde cok yaziyorsunuz,sonra okumaktan canim cikiyor belki kokudan kacarsinizda azcik nefes aliriz diye seyyy ettiydim
kizlar bu pregnly ignesindenmidir nedir bilmem, ama benim kasiklar felaket agriyor,acaba bu yumoslar halen catlayamadimi ki:26:
dün anneme gittim, gelince sayfalara bakmaktan başım döndüdunde bi gittin gec geldin
canım napıonn?yaptın mı yemeklerini?ya desene senin kocişde benimkinden hayatta gelemez öle şeylere hele doğuma hayatta girmezben doğurmadan kalırım onla ugraşmaktan ayy bi hamile kalsamda girmesede olur o doğuma doktor kessin benim kurdeleyi
canim benim ya kiyamam sana,uzdum seni ozur dilerim
ozaman yaptirmayim hic dedigin mantikli..ama azalma var 25 lerden 6-7 ye dustu onlarda kalitesiz
insallah seninde yavrularin olacak canim benim
benim arkadasima menopoz dendi,daha dogrusu hormonlarinda cikti ve 1 yil sonra bebegi oldu 1 tane bile yumurtasi zor oluyordu bazi aylarda olmuyordu bile
veren rabbim veriyor,yeterki sabir edelim sukredelim halimize
breshkaya coook üzüldüm nasıl olur bu nasıl bir ihmal anlamadım ben detaillari anlatın nasıl olmuş gecmisi okudum geldim
canım breshka ya bişi olmadı çok şükür sen isimleri karıştırmışsın...brnyns dün akşam bebeğini kaybetti zaten durumu riskli olduğu için hastanede yatıyordu...
canım breshka ya bişi olmadı çok şükür sen isimleri karıştırmışsın...brnyns dün akşam bebeğini kaybetti zaten durumu riskli olduğu için hastanede yatıyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?