Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok üzüldüm ya... en son okuduğumda kanaması vardı ama bebeği iyiydi.. hastaneden eve çıkmaya hazırlanıyodu... rabbim sabrını versin... çok zor...

çoook geçmişolsunn allahım sabrını bol versin inşaallah kötü günlerini unutturacak sağlıklı bebekler versin rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine

oooo bu güzel haber demek kasık ağrıların varrr...bebişler tutunmuş yerleşiyorlardır ve sana biz geldik annee sinyali veriyorlardır inşallahhh...valla ben çok mutlu oldum bu mesajına

senin dediklerini aynen yapıvedimm sıfılavedim geldim olmayıvemiş gali men ne yapim galiii

sıfırla dedin de sayfanın altındaki değişikliği kaydeti tıkladın mı:44:

tabiside tıkladım kuzum yaaa

olmus kuzummmmmm :):)))) alkıslar sana

ben topiğin 31 lik çıtırıyım

al sana alkış...
evet cicim yazıyı değiştirebiliyorsun...bir çoğumuzun nick inin altında kendi yazıları var..mesela benimki ''bekliyorum...''

ayrıca alkışların için teşekkür ediyorum... sizleri seviyorum kızlar...

oooo bu güzel haber demek kasık ağrıların varrr...bebişler tutunmuş yerleşiyorlardır ve sana biz geldik annee sinyali veriyorlardır inşallahhh...valla ben çok mutlu oldum bu mesajına:

gerçekten mi egunal...
ara sıra bende de kasık ağrısı oluyor ama ben düşünmemeye çalışıyordum, valla şimdi cevabını yazınca umutlandım....

birde dün Pınar levent arkadaş vardı . bugün test yaptırcam demişti....

tüp bebekte en erken ne zaman belli oluyor acaba...

benim transfer 6 sında yapıldı. 16 sında teste gel denildi...

erken belli oluyorsa boşuna 16 sını beklemeyelim..... dimi ama

bizde seni seviyoruz bebişimmm...
bizim topik geçmişimiz kasım-aralık topiği aslında sonradan buraya taşındık biliyorsundur...yani kasım ayından bu yana 50 inin üzerinde hamilemiz oldu...edindiğimiz gebelik belirtileri hakkındaki tecrübelerimi yazıyorum şimdi...
öncelikle hiç bir belirti yaşamadanda gebe olduğunu öğrenen çok arkadaşımız oldu yani belirtiler her zaman gebeliğin varlığı ya da yokluğu anlamında belirleyici olmayabiliyor...
genel olarak kasıklarda batma ve adet olacakmış hissi yaşayan bir çok arkadaşımız gebelik haberlerini aldılar...ama bu ağrılar transferden sonra 7. ya da 8. gün kesilenler yani bu ben ve benim gibiler negatif sonuç aldık...çok fazla takılmamak gerekiyor belirtilere... en erken 14 ünde kan testi yapabilirsin bence...

valla inşallah öyledir canım...bende 7 yıldır uğraşıyorummm rabbim daha fazla bekletmesin...normal hayatına dön ama abartma..yüksek bir yere uzanma,kabız olma,ağır kaldırma vs...

şimdi sana bişi sölicemm ama kızmak yokben çıkmak zorundayım yine ama geri gelcem markete gitcem çarşıda bi kaç işim war onları halledip hemen aranıza döncemmçok yazmayın ya öğle tatili yapın sizde

yok canım ben artık gezentilere kızmıyorum sadece gülüyoruummm
cezanız gelince geçmişi okumak oluyor ya ondan...
sen bilirsin cicim git gez dolaş sonra gel bayılıyoruuuuuummmm deeeee tamammııııı

canımcım işlerin varsa bu saatelerde git hallet hemen öğleden sonra topik kalabalık oluyor o zamana yetişirsin...

evet ben topiğe ilk başladığımda bir taşınma olayından bahsediyordunuz.
maşallah bereketliymiş topiğimiz 50 çok güzel bir sayı....

inşallah bizlerde dahil oluruz o gruba .. aslında bende belirtilere takılmak istemiyorum o yüzden hiç kale almamıştım kasıklarımdaki ara sıra meydana gelen sancıyı.. ama senin yazdıklarını okuyunca umutlandım işte ne yapayım...

acaba pınar levent arkadaşımız sonucunu aldı mı merak ettim doğrusu...

hey güzeller neredesiniz yaa...

topik en sakin halini yaşıyor inanamıyorum,...

yoksa topikte olmayanlara torpil mi geçiyorsunuz... geldiklerinde geçmişi okumakta zorlanmasınlar diye

merhaba arkadaşlar,oku oku bitmiyor yazdıklarınız.bugün kürtaj olalı24.günüm adet olmayaı bekliyorum.3.aşılama için.testlerim yapıldı geçen hafta haftaya sonuçları alacağım inşallah.iki gün önce hafif bir lekenme geçirdim devamı yok.acaba diyorum üstüne mi gördüm.ya da kürtajın etkisi mi bilmiyorum hayırlısı artık.

günaydın canlar nasılsızın tppiğe küsmek olmaz dedim sadece egunal ve millistone kusum muhatap olmuyorum

GEÇMİŞİ OKUYUP GELİYİM AMA MAŞALLAH 224/280 OLMUŞ

KARASUM CANIM GÜNAYDIN
canımmm sana da GÜNAYDIN İYİ GÜNLER VE hayırlı cumalar geçmişi okuyamadım ben tam okumak çok zor walla maşallh kızlar sizeee
bi gunaydin deyip hemen cikicam kizlar...
insallah hersey istekleriniz dogrultusunda olur....
fazla yazmayinda zorlanmayim,lutfen agirdan alin olurmu
mine canımmm nasılsınnnnn sana da hayırlı cumalar
canım ben izmir den umut tup bebek süleyman tosuna gittim şiddetle tavsiye ediyorum kendisini anadolu yakasında hayrlı olsun tedavin

canımmm benimmmm kan testi sonuçlarının temiz çıkıcağını ben tahmin ediyordum zaten sizin inşallh tedavinin sonucuda tahminimz gibi pozitif olucak kızım senin bebeler gezenti kime çektiler acaba çocuklar istanbulda aşk yaşamak istiyorlar bu kadarcık ohhh annecik senınde sefan olsun gez tadını çıkar heranın istanbulda ve bir gun mutlaka eyüp sultana git derim ben sana bol bol dua et hepimize buarada bana süleyman dr demiştiki dönebilirsin ama sen enaz 2 gun otelde dinlen sonra uçağada binebilirsin demişti sen de enaz 2 gun dinlen transfer sonrası ayrıca araba yolculuğu yorar be şekerim atla ucağa gel evine 1 saatte

canımcım işlerin varsa bu saatelerde git hallet hemen öğleden sonra topik kalabalık oluyor o zamana yetişirsin...

cnm nasılsınnnnnnn bugün maşallhh topik aldı başını gidiyor sayende teşekkur ederiz sana herşey için hiç bir topik senın olduğun gibi değil buranın neşesi sensin

geçmiş olsun arkadşım inşallh bu son olur tedavın buarada işine karışmk gibi olmasın ama neden aşılama ile vakit kaybediyorsun ki tup bebek denesen olmaz mı ben bilmiyorum konuyu tam şimdi okuyunca dikkatımı çekir rabbım yardımcın olsun inşallhh

cnm nasılsınnnnnnn bugün maşallhh topik aldı başını gidiyor sayende teşekkur ederiz sana herşey için hiç bir topik senın olduğun gibi değil buranın neşesi sensin

katılıyorum sana karasu...

egunal bu işi çok güzel yürütüyor... ve gerçektende topiğimizin neşesi gülü...

bak bunları duymasın ama .. şımarır sonra karışmam

aşılama ile gebelik oluştuğu için önermiyor doktorum.bir kez daha deneyelim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…