adamlar boşayacak bizi...beraber yatmaya gittik uyumuş numarası yapıp kalktım yanından hoooooppp doğru topiğe şimdi uyanırda yanında benim olmadığımı anlarsa bi de beni salonda bilgisayar başında görürse bilemiyorum artık gerisiniiiiii....
adamlar boşayacak bizi...beraber yatmaya gittik uyumuş numarası yapıp kalktım yanından hoooooppp doğru topiğe şimdi uyanırda yanında benim olmadığımı anlarsa bi de beni salonda bilgisayar başında görürse bilemiyorum artık gerisiniiiiii....
Kıslarrr naptınız siz yaa uçmuş yine sayfalarrrr
HERKESE İYİ GECELER DİLİYORUM.TATLI RÜYALAR:)
GÜNAYDINI SABAH DERİM ARTIK TOPİK KALABALIK:)))))
bebekleri yapmadan boşamasalar bariadamlar boşayacak bizi...beraber yatmaya gittik uyumuş numarası yapıp kalktım yanından hoooooppp doğru topiğe şimdi uyanırda yanında benim olmadığımı anlarsa bi de beni salonda bilgisayar başında görürse bilemiyorum artık gerisiniiiiii....
çok saol canım....Ohh cok iyi cnm,cok sevindim sizin adiniza, hadi gozunuz aydin diyim simdiden.
Oh şükürler olsun canımmm..Darısı başıma diyeyimm,bir çıkmadı gitti benim genetik testlerimde..Yarın arayacağım inşş bende birr ohh derimm
Ayni durumu bende yasiyorum
Suan
Sayfa 275. Dayanamiyorum, cikmak da istemiyorum ama sabah ise gitmem gerek(
Kizlarr herkese iyi gecelerrrr, umarim yarin sirketten girebilirim de, aksama kadar sayfalar daha da birikmez..
İyigeceler minnoslar)
Tamam canımmm iyi gecelerr sana ve herkezee bende kaçıyimm.Bu arada melikee izinmi aldı işe de gitmiyor galibaa..Merak etmeye başladımmm..Haber alırsan haber et banada mutlaka,aklıma takıldı benim güzel arkadaşım yaaa..
Hepinizi öptümmm kızlarr...
ama gözlerimden yaşş gelldi gülmekktennn kızzzzzzzzzzzzzzzzzz....Napıcazz herkez aynı dertten müzdarip olduuu..Toplucaaaaa.....Diğer bir topikte rastladım 6 kullanıcıya ne kadar kalabalığız falan diye seviniyorlardıı..Çokk gülldümmm hihihihBizim öğlen saatlerinde 24 kullanıcı gece bile 10 kullanıcıyla sohbet muhabbet ettiğimizi görseler ne yaparlar acaba?? Koca kk da in cin top oynuyorr biz burada lakk lakkkk.. Hadiii yatalımmmm artıkkk..Öptümmmm..(Eşim gelldi başıma halenn gülüyorumm, bağırma kızz sessiz güll diyyooo aaaaa..)
ama gözlerimden yaşş gelldi gülmekktennn kızzzzzzzzzzzzzzzzzz....Napıcazz herkez aynı dertten müzdarip olduuu..Toplucaaaaa.....Diğer bir topikte rastladım 6 kullanıcıya ne kadar kalabalığız falan diye seviniyorlardıı..Çokk gülldümmm hihihihBizim öğlen saatlerinde 24 kullanıcı gece bile 10 kullanıcıyla sohbet muhabbet ettiğimizi görseler ne yaparlar acaba?? Koca kk da in cin top oynuyorr biz burada lakk lakkkk.. Hadiii yatalımmmm artıkkk..Öptümmmm..(Eşim gelldi başıma halenn gülüyorumm, bağırma kızz sessiz güll diyyooo aaaaa..)
Kizlarr herkese iyi gecelerrrr, umarim yarin sirketten girebilirim de, aksama kadar sayfalar daha da birikmez..
İyigeceler minnoslar)
Aaa 276 olmus)
Tamam gittim ben ;((
bebekleri yapmadan boşamasalar bari...
İyigeceler minnoslar)
yeter kız gülme daha çatlayacan...valla hep erkeklerinmi gece hayatı olacak benimde sanalda olsa bir gece hayatım var artıkOyyyyyyy Karnim agridi artik
oh oh yatmadan önce gülün işte böyleeee....
selooooo bu gece kaç kez iyi geceler dedin sen saydınmı
yaa hadi aynı anda çıkalımmmben sonra merak ediomm noldu diee:18::18:
ama banane ben yazmışım sana.. sen görmemişsin.. ben herkeze yazıyom araya kaynıyo sonra bana sitem ediyonuz... ben hepinizi seviyorum.. gurbet elde olduğun için seni daha çok seviyorum:))))))canim benim kiyamam sana sen iki canlisin
takiliyorum ben,benim oyle takintilarim yokturmaksat muhabbet cicim
benim senin gibi yazmayı becermem için yanıma kağıt kalem alıp not almam lazımCanım benim hepinizi ayrı ayrı,seviyor,merak ediyor,duruma ortak olmak istiyorum.Tamamen bu dürtünün yardımıyla keyifle okuyup,yazıyorum.
ara uykuları hiç yoktur bende yorgunluktan gebersem yinede zorlanırım:) anacuğuma çaya gidiyoz.gece mesayisi icin sekerlememi yapmaya gidiyorsun bakim
hahaha hemde nasil cikiyor, sasar kalirsiniz..))))
insallah isteyen herkeze hayirli dogumlar nasip etsin allahim
emin ol çok geçmiş olacak.....Iyi geceler kizlar 260 birakiyom Bakalim kacla uyanacam
ayyy... doğum neyse daha çok erken şimdilik düşünmüyorum:18::18::18::18::18:canim benim ilk dogumum cok kolay ve normal dogum oldu 2 saat icinde sancilandim ve dogurdum..))
2.dogumum ise zor ve yine normal oldu,sabahin 7 sinde sunni sanci verdiler ve bi turlu acilma olmadi ve sanciyla gece 12ýe kadar agladim yalvardim bittim tukendim ama yinede sezaryan yaptirmadilar
sonra beni uyuttular ama uykumun arasinda sancim siddetlendi ve gece 1.35 te ikinci oglum dunyaya geldi hemde babalar gunuydu..)))
kadinlarin dogum anlarida,erkeklerin askerlik hatiralari gibidir anlat anlat bitmez...))))
insallah sizlerde tadarsiniz bu duygulari canim
şimdiden sıhhatler olsun...kızlar herkes iyi geceler görüşmek üzere bende duş alıp yatiim..
cancağazlarım ıyı geceler tatlı uykular bende kacarrrrrr artık eee yarın ıs var ve yogun bır gun benı bekler cunku cuma o yuzden haydın by by =)))))))))))))))))))))))
egunal canim aslinda sana bi onerim var..)))
calisan hatunlar ve calismayan hatunlar diye liste yapsan..)
ve belirli saat girmeyenler icin ceza versen
bu arada esim diger laptoptan bana mesaj atiyor yatalim diye..)))
yuzune bakmiyorum ya,teknolojinin gozunu seveyim konusmak zorunda kalmiyorum
iyi geceler canımmm.....herkezeee iyi gecelerrrr hoşçakalın bebişli rüyalar göörün benide görün ama öptüm sizii allahım rahatlık versin
iyi geceler...tatlı rüyalar balım benim......hadi ben çıktım o zaman sende gel arkamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?