Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aman aman dikkat et ya,kizdirma kocani ) bizimkisi de playstation oynuyo, o benden de gec yatar ) biz de boyle bi sorun yok allahtan, kim ne zaman yatacaksa yatar )

Hee buarada egunalcim bende o sari kafalar yokkk, ıpaddenmidir nedir anlamadim. Bi ara bakalim yazmisisn ya , unutmayalim bak şaka şaka :)) tek derdimiz bu olsun be dimi

ama gözlerimden yaşş gelldi gülmekktennn kızzzzzzzzzzzzzzzzzz....Napıcazz herkez aynı dertten müzdarip olduuu..Toplucaaaaa.....Diğer bir topikte rastladım 6 kullanıcıya ne kadar kalabalığız falan diye seviniyorlardıı..Çokk gülldümmm hihihih Bizim öğlen saatlerinde 24 kullanıcı gece bile 10 kullanıcıyla sohbet muhabbet ettiğimizi görseler ne yaparlar acaba?? Koca kk da in cin top oynuyorr biz burada lakk lakkkk..Hadiii yatalımmmm artıkkk..Öptümmmm..(Eşim gelldi başıma halenn gülüyorumm, bağırma kızz sessiz güll diyyooo aaaaa..)

bebekleri yapmadan boşamasalar bari
Ohh cok iyi cnm,cok sevindim sizin adiniza, hadi gozunuz aydin diyim simdiden.
çok saol canım....
Oh şükürler olsun canımmm..Darısı başıma diyeyimm,bir çıkmadı gitti benim genetik testlerimde..Yarın arayacağım inşş bende birr ohh derimm

amin işşallah seninde güzel çıkcak.2 haftada çıktı ben daha uzun sürer sanmıştım ama bugün arayınca şaşırdım ama çok sewindim.hiç bi sorun yok daha öncede hamile kalmıştım kendiliğinden ama neden şimdi olmuo anlamadım.ALLAH bilio artık hayırlısı nasip etsin işşallah hepimize...

HTML:

sanada iyi geceler,allah rahatlik versin

Oyyyyyyy Karnim agridi artik

oh oh yatmadan önce gülün işte böyleeee....
selooooo bu gece kaç kez iyi geceler dedin sen saydınmı

Sayfa 275. Dayanamiyorum, cikmak da istemiyorum ama sabah ise gitmem gerek (

Kizlarr herkese iyi gecelerrrr, umarim yarin sirketten girebilirim de, aksama kadar sayfalar daha da birikmez..

İyigeceler minnoslar)

sanada ii gecelere canımmm...bakalım çıkabilcen miii

hepinize iyi geceler,vallaha ben yazarken sayfalar ucuyor,yarin sabah gelipte okuyacaklara allah guc kuvvet sabir versin..))

optum hepinizi iyi varsiniz

benim kocis yan koltuktan mesaj atiyor hadi yatalim diye..

bebekleri yapmadan boşamasalar bari...

o yüzden hoş tutmak lazım gece yataktan kaçıp kaçıp topiklerde gezmemek lazım..

Sayfa 275. Dayanamiyorum, cikmak da istemiyorum ama sabah ise gitmem gerek (

Kizlarr herkese iyi gecelerrrr, umarim yarin sirketten girebilirim de, aksama kadar sayfalar daha da birikmez..

İyigeceler minnoslar)

iyi gecelerrrr...

Oyyyyyyy Karnim agridi artik
yeter kız gülme daha çatlayacan...valla hep erkeklerinmi gece hayatı olacak benimde sanalda olsa bir gece hayatım var artık

Son düzenleme:
canim benim kiyamam sana sen iki canlisin
takiliyorum ben,benim oyle takintilarim yoktur maksat muhabbet cicim
ama banane ben yazmışım sana.. sen görmemişsin.. ben herkeze yazıyom araya kaynıyo sonra bana sitem ediyonuz... ben hepinizi seviyorum.. gurbet elde olduğun için seni daha çok seviyorum:))))))

Canım benim hepinizi ayrı ayrı,seviyor,merak ediyor,duruma ortak olmak istiyorum.Tamamen bu dürtünün yardımıyla keyifle okuyup,yazıyorum.
benim senin gibi yazmayı becermem için yanıma kağıt kalem alıp not almam lazım hakkatten bravo sana....

gece mesayisi icin sekerlememi yapmaya gidiyorsun bakim
ara uykuları hiç yoktur bende yorgunluktan gebersem yinede zorlanırım:) anacuğuma çaya gidiyoz.

hahaha hemde nasil cikiyor, sasar kalirsiniz..))))
insallah isteyen herkeze hayirli dogumlar nasip etsin allahim

amiinnnnnn.....
Iyi geceler kizlar 260 birakiyom Bakalim kacla uyanacam
emin ol çok geçmiş olacak.....

ayyy... doğum neyse daha çok erken şimdilik düşünmüyorum:18::18::18::18::18:

kızlar herkes iyi geceler görüşmek üzere bende duş alıp yatiim..
şimdiden sıhhatler olsun...

cancağazlarım ıyı geceler tatlı uykular bende kacarrrrrr artık eee yarın ıs var ve yogun bır gun benı bekler cunku cuma o yuzden haydın by by =)))))))))))))))))))))))

ecrinimmmmm tatlı rüyalar yarın görüşürüz.....

herkezeee iyi gecelerrrr hoşçakalın bebişli rüyalar göörün benide görün ama öptüm sizii allahım rahatlık versin
iyi geceler canımmm.....

gercekten cok guldum ama sari kafa yapacak halim bilem kalmadi..)) siz cok yasayin ya,allahimda sizin yuzunuzu guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…