Tüp Bebek Günlüğümüz !

LUTFENNNN CIKINNNNNNNN DEGILSE GOZUM ARKADA KALACAK
gozumu kapattimmi zaten tum nicknameler beynimde ucusup duruyor..

hepinize iyi geceler,vallaha ben yazarken sayfalar ucuyor,yarin sabah gelipte okuyacaklara allah guc kuvvet sabir versin..))

optum hepinizi iyi varsiniz

benim kocis yan koltuktan mesaj atiyor hadi yatalim diye..

bende seni ve güzel yavrularını öptüm pardon yakışıklı paşalarını.....
tatlı rüyalar.....

o yüzden hoş tutmak lazım gece yataktan kaçıp kaçıp topiklerde gezmemek lazım..

aynen ama hiç kaçmaya niyetimiz yokALLAHIM ben galiba bağımlı oldummmmmmmben kaçıom artık walla doğru sölüomm.önemli olan geç saatlere kadar topiğin başında olmakk.öle gündüz girmek kolay ben ondan gezmeye gidiom gündüz.ama gece mesai yapıom bakkocamızı bile karşımıza alıozz ben kaçıom canlarım hepinize ii gecelerrr.tatlı rüyalarrr

nazını sevsinler senin.. sevgi kelebeği.....

hiçteeee bileneeee sarııı papatya benim bi kereeeee hıhhhhhhhhhhhhh
görmeden inanmayız

yatmadan once gelecegim dedin halen tik yok
uyuyup kaldin degilmi,gece icin energimi topluyorsun cicim
geldim hatta sana bi dünya cvp yazdım... hatta hoşgeldin dediğimide kanıtladım:)))))

inşallh gerçekte olacak tez zamanda....
kıskanç kocası salmamıştır cicim...

birazdan imiğimi sıkacak kocam

Kızlar merhaba hepinize. Bana İstanbul da Anadolu yakasında iyi tecrübeli bı tup bebek merkezi onerebilirmisiniz? Ben yurt disindayim burdan arasam durumumla ilgili bilgi verirlermi önümüzdeki ay ikinciyi deneyeceğim Buda olmazsa Türkiye ye gitmeyi düşünüyorum.

evet ya biz senle hiç konuşamadık bugün.... şimdi farkettim özlemişim ben bugün seni....

evet aynen bizde öyleydik annemlerden gelip laptop a yapışınca kızdı zaten yatalım diyip duruyodu bende dedim yetişemiyom sonra okuyup cevap yazmam lazım:)) en sonunda dayanamayıp gitti... şimdi sabahda surat asar bana

eee ozaman armut dibine duser diyecegim ama demeyim yazik sana
gerci gunduz beraber uyursunuz,aksamda oturursunuz yavrunla..)) amma senaryo yazdim gece gece akasya
bakıp görücez hep beraber allahın izniyle... işin kötüsü ben sadece sabahla öğle arası uyuyorum:))) eşim diyoki çok arayacaksın bu günleri sen yatma bakalım diyo.. sene yatmak isteyip vakit bulamayınca bana totsuyla gülecekmiş

sana iyi geceler datlummmm.....

ayy unuttunm söliim bugün istanbuldan aradılar kromozom testimiz çıkmış çok şükür eşimdede bendede bi sorun yok temiz çıkmış.hormon tahlillerimde gayet iyi.sewindim yanii...muhabbetten unuttum söliim
hadi gözün aydın....

onlarmı bizden bizmi onlardan çekiyoz belli değil... ama benimki topiğe iyice gıcık olmaya başladı....

Durun bende gelecem Akasya suan gectiiiii uctuuuuu uctuuuu guya yatacaktim

şimdi topik bana kaldı rahat rahat yyazıyom:)))))
canım ben ankarada oturduğum için yardımcı olamayacağım ama kızlar yarın sana yazarlar... inşallah orda tutarda buraya bebişinle gezmeye gelirsin...

ama bende çıkıyorum hemen uyumam lazım sabah kalkamıcam ve kociş cvbı yapıştırıcak akşam yatmassan sabah kalkamassın die.... zaten yarın hep evde... bide sabah püskürtmeyim adamı ki gündüz topik mesaimi kaçırmayım

Iyi geceler arkadaşlar bun bu ay tüp bebeye başlıcam aranızdaa yaptıran yada başlıyan varmı nerede yaptırıyonuz çok heyacanlıyım ...:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…