Tüp Bebek Günlüğümüz !

Suan masum surat ifadesi yapmak istiyorum onu da beceremiyorum.. Ben en iyisi hic bir sembol kullanmadan sadece yazimi yazimm dimi

şimdilik bununla idare et sarı kafalar sende kapalı olabilir direk basınca eklenir sayı yazmana gerek yok yaniii...ama onu anlatması uzun şimdi...sonra bakarız...

kuzum ben yatacam...bişi demiyosan

ahh ben ne kadar geriden geldim60 sayfa okudum heralde..topikten ayrı kalma cezası bu bana:18::18:bida bu kaadar ayrı kalmıycammbenim kociş yattı.3 buçuk senelik ewliyiz hep aynı anda yatrdık bu topik aramıza girdidedim sen yat ben gelcem kızdı gitti walla.bende kaçarım az sonra

eee ozaman armut dibine duser diyecegim ama demeyim yazik sana
gerci gunduz beraber uyursunuz,aksamda oturursunuz yavrunla..)) amma senaryo yazdim gece gece akasya

ah canııım benimmm..gece gece içlendirdin bak beniiii
bende istanbul yollarına düşerdim

Kıslarrr naptınız siz yaa uçmuş yine sayfalarrrr
HERKESE İYİ GECELER DİLİYORUM.TATLI RÜYALAR:)
GÜNAYDINI SABAH DERİM ARTIK TOPİK KALABALIK:)))))

Tamam canımmm iyi gecelerr sana ve herkezee bende kaçıyimm.Bu arada melikee izinmi aldı işe de gitmiyor galibaa..Merak etmeye başladımmm..Haber alırsan haber et banada mutlaka,aklıma takıldı benim güzel arkadaşım yaaa..

Hepinizi öptümmm kızlarr...

ayy unuttunm söliim bugün istanbuldan aradılar kromozom testimiz çıkmış çok şükür eşimdede bendede bi sorun yok temiz çıkmış.hormon tahlillerimde gayet iyi.sewindim yanii...muhabbetten unuttum söliim

adamlar boşayacak bizi...beraber yatmaya gittik uyumuş numarası yapıp kalktım yanından hoooooppp doğru topiğe şimdi uyanırda yanında benim olmadığımı anlarsa bi de beni salonda bilgisayar başında görürse bilemiyorum artık gerisiniiiiii....

ayy unuttunm söliim bugün istanbuldan aradılar kromozom testimiz çıkmış çok şükür eşimdede bendede bi sorun yok temiz çıkmış.hormon tahlillerimde gayet iyi.sewindim yanii...muhabbetten unuttum söliim

Oh şükürler olsun canımmm..Darısı başıma diyeyimm,bir çıkmadı gitti benim genetik testlerimde..Yarın arayacağım inşş bende birr ohh derimm

hiç slm sabah yok bana wallagaliba sen beni beğenmedinnn

Ohh cok iyi cnm,cok sevindim sizin adiniza, hadi gozunuz aydin diyim simdiden.

millstonecim vallaha cikin cikin gelin guzelim,hic pisman olmazsiniz
siz bunu sari papatyayla bi degerlendirin,toplanti yapin okis
bi bilet alin gerisi mohim degil yane

evet canım 10 gün izin aldı...müsait olunca girerim topiğe demişti...benide aramadı halaaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…