Suan masum surat ifadesi yapmak istiyorum onu da beceremiyorum.. Ben en iyisi hic bir sembol kullanmadan sadece yazimi yazimm dimi
Güzellerr bende yatmadan bakıyım dedim ama 255 te mi ne bırakmışımmm ben bile şaşı oldummm gece geceee.
Daısy canım ben istanbulda devlet hastanesinde çektirmiştim hsg mi,ve burada herkeze aynen anlattığın gibi ağrı kesici ve antibiyotik mutlaka hsg den önce veriliyorrr..Bende kullandımmm..Kısa süreli iltihap varsa diye antibiyotikk,ağrı kesicide hafif zaten ne işe yarıyorsa sankiii boşa işteee.Sıvıda zaten işlem sırasında tüplere gönderilecek olan sıvı oluyor...İnş ağrısız sızısız geçerr.Yanına ped almayı unutma...Kanama oluyorr çünküüü..
canım benim bugün bende hep geriden geldim:))))) zor oluyo baya... akşam yemekten sonra annemlere gittik çay içmeye tam iki saat sonra geldim yine on sayfadan fazla ilerlemiş......
şimdide kociş kızıcak gelirgelmez yapıştın laptoba diye...
Iyi geceler kizlar gozlerim Kampaniyor artik
annem diyoki çocuğunda kesin sana benzer diyo... ben ta bebekken gündüzleri çok uslu bi çocukmuşum beni nereye koyarlarsa orda ağlamadan saatlerce otururmuşum ama gece olunca cin olup bağırırmışım sabaha ca.....
3800 + 1000 tl ilaclar 3800 icinde pgd mikrotese ve icsi var dondurulacak olursa onlar icinde Degil fiyatinida hic sormak aklima gelmedi onu sormam lazim
yucel kahraman ayin belirli gunleri bruksele geliyor,hastasini hazirliyor tedaviye
hasta sadece yumurta toplama zamani icin gidiyor turkiyeye
zaman acisindan avantajli
sadece uyarayim dedim,ama sen zaten biliyormussun
Benim acilen hava değişikliğine ihtiyacım var zatennnn..Gitsekkmii ne güldenimmmm..Valla zaten hollanda olmadı Ankara bana görünür artık herhaldee sen hamile kalıncaa...Bazen ne düşünüyorum biliyormusun Allah yaşatmasında ilk tüpte hani hastanede falan yatmıştınn,ohss yüzünden o günler aklıma gelince ölürümm meraktan ,üzüntüden ben burada ne yaparım diyorummm.Eşimi Ankara ya sürüklemezsemm iyidir valaa.Bennn Gülldeniii görücemmmm tutmayınn benii diyeeeeee:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
tamam cicim millstone istanbuldan ben ankaradan geliriz türkiyede buluşamadık onunla hollanda da buluşuruz daha iyi olur senide görmüş oluruz
ayy unuttunm söliim bugün istanbuldan aradılar kromozom testimiz çıkmış çok şükür eşimdede bendede bi sorun yok temiz çıkmış.hormon tahlillerimde gayet iyi.sewindim yanii...muhabbetten unuttum söliim
Tamam canımmm iyi gecelerr sana ve herkezee bende kaçıyimm.Bu arada melikee izinmi aldı işe de gitmiyor galibaa..Merak etmeye başladımmm..Haber alırsan haber et banada mutlaka,aklıma takıldı benim güzel arkadaşım yaaa..
Hepinizi öptümmm kızlarr...
ayy unuttunm söliim bugün istanbuldan aradılar kromozom testimiz çıkmış çok şükür eşimdede bendede bi sorun yok temiz çıkmış.hormon tahlillerimde gayet iyi.sewindim yanii...muhabbetten unuttum söliim
İyi geceler selocum bende yaticam birazdan ama kopamiyorum yahuu
Benim acilen hava değişikliğine ihtiyacım var zatennnn..Gitsekkmii ne güldenimmmm..Valla zaten hollanda olmadı Ankara bana görünür artık herhaldee sen hamile kalıncaa...Bazen ne düşünüyorum biliyormusun Allah yaşatmasında ilk tüpte hani hastanede falan yatmıştınn,ohss yüzünden o günler aklıma gelince ölürümm meraktan ,üzüntüden ben burada ne yaparım diyorummm.Eşimi Ankara ya sürüklemezsemm iyidir valaa.Bennn Gülldeniii görücemmmm tutmayınn benii diyeeeeee:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Tamam canımmm iyi gecelerr sana ve herkezee bende kaçıyimm.Bu arada melikee izinmi aldı işe de gitmiyor galibaa..Merak etmeye başladımmm..Haber alırsan haber et banada mutlaka,aklıma takıldı benim güzel arkadaşım yaaa..
Hepinizi öptümmm kızlarr...
artik cikiyorum iyiiiiiiii gecelerrrrrr cigerlerimmmmmİyi geceler selocum bende yaticam birazdan ama kopamiyorum yahuu
Allah kolaylik versin cnm insallah bebegine kavusmak uzun surmez.herkese versin rabbim.
canim fiyat konusunda bi bilgim yok,ama istersen tel ile gorusebilirsin detayli bilgi icin,turkce konusuyorlarOranin fiyati nasil pgd varmi Ordada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?