• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

LUTFENNNN CIKINNNNNNNN DEGILSE GOZUM ARKADA KALACAK
gozumu kapattimmi zaten tum nicknameler beynimde ucusup duruyor..:35:

hepinize iyi geceler,vallaha ben yazarken sayfalar ucuyor,yarin sabah gelipte okuyacaklara allah guc kuvvet sabir versin..))

optum hepinizi iyi varsiniz :16::16::16:

benim kocis yan koltuktan mesaj atiyor hadi yatalim diye..:1::1:

bende seni ve güzel yavrularını öptüm pardon yakışıklı paşalarını.....:54::54::54::54:
tatlı rüyalar.....

o yüzden hoş tutmak lazım gece yataktan kaçıp kaçıp topiklerde gezmemek lazım..

aynen ama hiç kaçmaya niyetimiz yok:9::9:ALLAHIM ben galiba bağımlı oldummmmmmm:9::9:ben kaçıom artık walla doğru sölüomm.önemli olan geç saatlere kadar topiğin başında olmakk.öle gündüz girmek kolay ben ondan gezmeye gidiom gündüz.ama gece mesai yapıom bak:9::9:kocamızı bile karşımıza alıozz:9::9: ben kaçıom canlarım hepinize ii gecelerrr.tatlı rüyalarrr:54::54:

farkındayımmm tatlımm ben sizin eserinizim işteee azıcık ilgisiz kalınca geliyor afakanlar ben ne yapimm başta sevgi yumağı yaptınız meleklerime örgüler ördünüz sizleriii çok seviyorum benn sizlere nazlanmayımda kime nazlanyım ki sizden başka kim anlayabilir beni heee :16::16::16::16::16::38::38::38::38::38:
nazını sevsinler senin.. sevgi kelebeği.....

hiçteeee bileneeee sarııı papatya benim bi kereeeee hıhhhhhhhhhhhhh :3::3::3::3::3::3:
görmeden inanmayız:19::19::19::19:

yatmadan once gelecegim dedin halen tik yok
uyuyup kaldin degilmi,gece icin energimi topluyorsun cicim:1::1::1:
geldim hatta sana bi dünya cvp yazdım... hatta hoşgeldin dediğimide kanıtladım:)))))

Kizlar dun gece ruyamda iki tane cok guzel pirlanta yuzuk gordum. Sabah hemen baktim internetten, yuzuk evli bayan icin bebek demekmis cok mutlu oldum bi an ;)))

(...ruyamda iki tane... Derken bebek diycegimi sandiniz dimi ;)) esimde oyle sandi sabah ;)) )

inşallh gerçekte olacak tez zamanda....
kıskanç kocası salmamıştır cicim...:4:

birazdan imiğimi sıkacak kocam:37::37:

Kızlar merhaba hepinize. Bana İstanbul da Anadolu yakasında iyi tecrübeli bı tup bebek merkezi onerebilirmisiniz? Ben yurt disindayim burdan arasam durumumla ilgili bilgi verirlermi önümüzdeki ay ikinciyi deneyeceğim Buda olmazsa Türkiye ye gitmeyi düşünüyorum.

sen çıktın ben geldim topiğe...

ben dedim kuzum 3 saati aşarsan zorlanırsın...sen yine 10 sayfa okuyacan ekin geldi o napıyo şu an kimbilir 1 saattir ses yok bakalım nasıl ve ne zaman dönüş yapacak bize...onu bekliyorum yoksa yatacam...
evet ya biz senle hiç konuşamadık bugün.... şimdi farkettim özlemişim ben bugün seni....

ahh ben ne kadar geriden geldim:50::50:60 sayfa okudum heralde..topikten ayrı kalma cezası bu bana:18::18:bida bu kaadar ayrı kalmıycamm:19::19:benim kociş yattı.3 buçuk senelik ewliyiz hep aynı anda yatrdık bu topik aramıza girdi:9::9:dedim sen yat ben gelcem kızdı gitti walla.bende kaçarım az sonra:10::10:
evet aynen bizde öyleydik annemlerden gelip laptop a yapışınca kızdı zaten yatalım diyip duruyodu bende dedim yetişemiyom sonra okuyup cevap yazmam lazım:)) en sonunda dayanamayıp gitti... şimdi sabahda surat asar bana:20::20:

eee ozaman armut dibine duser diyecegim ama demeyim:1::1: yazik sana
gerci gunduz beraber uyursunuz,aksamda oturursunuz yavrunla..)) amma senaryo yazdim gece gece akasya
bakıp görücez hep beraber allahın izniyle... işin kötüsü ben sadece sabahla öğle arası uyuyorum:))) eşim diyoki çok arayacaksın bu günleri sen yatma bakalım diyo.. sene yatmak isteyip vakit bulamayınca bana totsuyla gülecekmiş:1::1::1:

Tamam canımmm iyi gecelerr sana ve herkezee bende kaçıyimm.Bu arada melikee izinmi aldı işe de gitmiyor galibaa..Merak etmeye başladımmm..Haber alırsan haber et banada mutlaka,aklıma takıldı benim güzel arkadaşım yaaa..

Hepinizi öptümmm kızlarr...:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
sana iyi geceler datlummmm.....

ayy unuttunm söliim bugün istanbuldan aradılar kromozom testimiz çıkmış çok şükür eşimdede bendede bi sorun yok temiz çıkmış.hormon tahlillerimde gayet iyi.sewindim yanii...muhabbetten unuttum söliim:34:
hadi gözün aydın....

adamlar boşayacak bizi...beraber yatmaya gittik uyumuş numarası yapıp kalktım yanından hoooooppp doğru topiğe şimdi uyanırda yanında benim olmadığımı anlarsa bi de beni salonda bilgisayar başında görürse bilemiyorum artık gerisiniiiiii....:1:
onlarmı bizden bizmi onlardan çekiyoz belli değil... ama benimki topiğe iyice gıcık olmaya başladı....

Durun bende gelecem Akasya suan gectiiiii uctuuuuu uctuuuu guya yatacaktim:9:

şimdi topik bana kaldı rahat rahat yyazıyom:)))))
Kızlar merhaba hepinize. Bana İstanbul da Anadolu yakasında iyi tecrübeli bı tup bebek merkezi onerebilirmisiniz? Ben yurt disindayim burdan arasam durumumla ilgili bilgi verirlermi önümüzdeki ay ikinciyi deneyeceğim Buda olmazsa Türkiye ye gitmeyi düşünüyorum.
canım ben ankarada oturduğum için yardımcı olamayacağım ama kızlar yarın sana yazarlar... inşallah orda tutarda buraya bebişinle gezmeye gelirsin...

ama bende çıkıyorum hemen uyumam lazım sabah kalkamıcam ve kociş cvbı yapıştırıcak akşam yatmassan sabah kalkamassın die.... zaten yarın hep evde... bide sabah püskürtmeyim adamı ki gündüz topik mesaimi kaçırmayım:1::1::1::1:

Iyi geceler arkadaşlar bun bu ay tüp bebeye başlıcam aranızdaa yaptıran yada başlıyan varmı nerede yaptırıyonuz çok heyacanlıyım ...:18::18::18:

Back