• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Suan masum surat ifadesi yapmak istiyorum onu da beceremiyorum.. Ben en iyisi hic bir sembol kullanmadan sadece yazimi yazimm dimi ;)

şimdilik bununla idare et sarı kafalar sende kapalı olabilir direk basınca eklenir sayı yazmana gerek yok yaniii...ama onu anlatması uzun şimdi...sonra bakarız...

Güzellerr bende yatmadan bakıyım dedim ama 255 te mi ne bırakmışımmm ben bile şaşı oldummm gece geceee.

Daısy canım ben istanbulda devlet hastanesinde çektirmiştim hsg mi,ve burada herkeze aynen anlattığın gibi ağrı kesici ve antibiyotik mutlaka hsg den önce veriliyorrr..Bende kullandımmm..Kısa süreli iltihap varsa diye antibiyotikk,ağrı kesicide hafif zaten ne işe yarıyorsa sankiii boşa işteee.Sıvıda zaten işlem sırasında tüplere gönderilecek olan sıvı oluyor...İnş ağrısız sızısız geçerr.Yanına ped almayı unutma...Kanama oluyorr çünküüü..

kuzum ben yatacam...bişi demiyosan:34:

canım benim bugün bende hep geriden geldim:))))) zor oluyo baya... akşam yemekten sonra annemlere gittik çay içmeye tam iki saat sonra geldim yine on sayfadan fazla ilerlemiş......
şimdide kociş kızıcak gelirgelmez yapıştın laptoba diye...

ahh ben ne kadar geriden geldim:50::50:60 sayfa okudum heralde..topikten ayrı kalma cezası bu bana:18::18:bida bu kaadar ayrı kalmıycamm:19::19:benim kociş yattı.3 buçuk senelik ewliyiz hep aynı anda yatrdık bu topik aramıza girdi:9::9:dedim sen yat ben gelcem kızdı gitti walla.bende kaçarım az sonra:10::10:

annem diyoki çocuğunda kesin sana benzer diyo... ben ta bebekken gündüzleri çok uslu bi çocukmuşum beni nereye koyarlarsa orda ağlamadan saatlerce otururmuşum ama gece olunca cin olup bağırırmışım sabaha ca.....:52::52::52::52::52:

eee ozaman armut dibine duser diyecegim ama demeyim:1::1: yazik sana
gerci gunduz beraber uyursunuz,aksamda oturursunuz yavrunla..)) amma senaryo yazdim gece gece akasya

Benim acilen hava değişikliğine ihtiyacım var zatennnn..Gitsekkmii ne güldenimmmm..Valla zaten hollanda olmadı Ankara bana görünür artık herhaldee sen hamile kalıncaa...Bazen ne düşünüyorum biliyormusun Allah yaşatmasında ilk tüpte hani hastanede falan yatmıştınn,ohss yüzünden o günler aklıma gelince ölürümm meraktan ,üzüntüden ben burada ne yaparım diyorummm.Eşimi Ankara ya sürüklemezsemm iyidir valaa.Bennn Gülldeniii görücemmmm tutmayınn benii diyeeeeee:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ah canııım benimmm..gece gece içlendirdin bak beniiii:43::43::43:
bende istanbul yollarına düşerdim :10::10::10:

Kıslarrr naptınız siz yaa uçmuş yine sayfalarrrr :10::10::10:
HERKESE İYİ GECELER DİLİYORUM.TATLI RÜYALAR:)
GÜNAYDINI SABAH DERİM ARTIK TOPİK KALABALIK:))))) :1:

Tamam canımmm iyi gecelerr sana ve herkezee bende kaçıyimm.Bu arada melikee izinmi aldı işe de gitmiyor galibaa..Merak etmeye başladımmm..Haber alırsan haber et banada mutlaka,aklıma takıldı benim güzel arkadaşım yaaa..

Hepinizi öptümmm kızlarr...:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ayy unuttunm söliim bugün istanbuldan aradılar kromozom testimiz çıkmış çok şükür eşimdede bendede bi sorun yok temiz çıkmış.hormon tahlillerimde gayet iyi.sewindim yanii...muhabbetten unuttum söliim:34:

adamlar boşayacak bizi...beraber yatmaya gittik uyumuş numarası yapıp kalktım yanından hoooooppp doğru topiğe şimdi uyanırda yanında benim olmadığımı anlarsa bi de beni salonda bilgisayar başında görürse bilemiyorum artık gerisiniiiiii....:1:

ayy unuttunm söliim bugün istanbuldan aradılar kromozom testimiz çıkmış çok şükür eşimdede bendede bi sorun yok temiz çıkmış.hormon tahlillerimde gayet iyi.sewindim yanii...muhabbetten unuttum söliim:34:

Oh şükürler olsun canımmm..Darısı başıma diyeyimm,bir çıkmadı gitti benim genetik testlerimde..Yarın arayacağım inşş bende birr ohh derimm:5::5::5::5::5:

Tamam canımmm iyi gecelerr sana ve herkezee bende kaçıyimm.Bu arada melikee izinmi aldı işe de gitmiyor galibaa..Merak etmeye başladımmm..Haber alırsan haber et banada mutlaka,aklıma takıldı benim güzel arkadaşım yaaa..

hiç slm sabah yok bana walla:19:galiba sen beni beğenmedinnn:19::19:

Ohh cok iyi cnm,cok sevindim sizin adiniza, hadi gozunuz aydin diyim simdiden.

Benim acilen hava değişikliğine ihtiyacım var zatennnn..Gitsekkmii ne güldenimmmm..Valla zaten hollanda olmadı Ankara bana görünür artık herhaldee sen hamile kalıncaa...Bazen ne düşünüyorum biliyormusun Allah yaşatmasında ilk tüpte hani hastanede falan yatmıştınn,ohss yüzünden o günler aklıma gelince ölürümm meraktan ,üzüntüden ben burada ne yaparım diyorummm.Eşimi Ankara ya sürüklemezsemm iyidir valaa.Bennn Gülldeniii görücemmmm tutmayınn benii diyeeeeee:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

millstonecim vallaha cikin cikin gelin guzelim,hic pisman olmazsiniz
siz bunu sari papatyayla bi degerlendirin,toplanti yapin okis:34:
bi bilet alin gerisi mohim degil yane:42:

evet canım 10 gün izin aldı...müsait olunca girerim topiğe demişti...benide aramadı halaaa:44:

Back