Tüp Bebek Günlüğümüz !

tek mesaja cevap vermek istiyorsan alıntıyla cevapla butonuna basman yeterli...
o artı işareti birden fazla mesaja aynı anda cevap vermek istediğinde seçiliyor..[/QUOTE]

İste bende birden fazla istedigim icin artiya basiyorum ama ok isareti cikiyor okadar ;(
Kizlar bana kiziyomusunuz ya,hic bisey beceremiyorumm ;(((

gercekten yolun hollandaya duserse beklerim,misafirim ol zevkle agirlarim
diger hatunlar icinde gecerlidir

biz gelcez ya millstone la...tüp bebek yaptırmaya...hani süpürgemize atlamıştık geliyoduk ama rüzgardan saçlarım bozulduğu için hollandaya çirkin inmeyim diye yarı yoldan dönmüştük...unuttunmu

ahh canim ya simdilik bu sekil idare edersinde,prens veya prensesin geldinginde insallah zor olmaz
bebek olunca cok yorucu oluyor,gerci her bebek ayni degilde...
benim ilk oglum masallah hep uyurdu,halen duzenlidir uykusu
2.ise cin gibi uyumaz kolay kolay daha 4 aydir falan duzene girdi aksam uykusu

demem odur ki bugunlerin tadini cikar...

İste bende birden fazla istedigim icin artiya basiyorum ama ok isareti cikiyor okadar ;(
Kizlar bana kiziyomusunuz ya,hic bisey beceremiyorumm ;(((

hangi mesajları istiyorsan onları seç ve alıntıyla cevapla butonuna bas....niye kızalım cicim..

Son düzenleme:
biz gelcez ya millstone la...tüp bebek yaptırmaya...hani süpürgemize atlamıştık geliyoduk ama rüzgardan saçlarım bozulduğu için hollandaya çirkin inmeyim diye yarı yoldan dönmüştük...unuttunmu

bende sizi havalimaninda beklemistim ya unuttunmu cicim ama ne gelen var ne giden,beni ektiniz millstone ile birlikte

firsat bulurda buralara gelirseniz mutlaka beklerim,ozellikle amsterdam cok guzeldir..)) istanbul gibi olmasada guzeldir yane

canım walla çok yoruldum geçmişi okumaktanama okumadanda olmuo merak ediom:18:sen napıon iisin dimi?
canım benim bugün bende hep geriden geldim:))))) zor oluyo baya... akşam yemekten sonra annemlere gittik çay içmeye tam iki saat sonra geldim yine on sayfadan fazla ilerlemiş......
şimdide kociş kızıcak gelirgelmez yapıştın laptoba diye...

Oranin. Nasil oldunu Bilimiyorum Ama tv de Saglik Programinda COk cikiyor

yucel kahraman ayin belirli gunleri bruksele geliyor,hastasini hazirliyor tedaviye
hasta sadece yumurta toplama zamani icin gidiyor turkiyeye
zaman acisindan avantajli
sadece uyarayim dedim,ama sen zaten biliyormussun

bende sizi havalimaninda beklemistim ya unuttunmu cicim ama ne gelen var ne giden,beni ektiniz millstone ile birlikte

firsat bulurda buralara gelirseniz mutlaka beklerim,ozellikle amsterdam cok guzeldir..)) istanbul gibi olmasada guzeldir yane

tamam cicim millstone istanbuldan ben ankaradan geliriz türkiyede buluşamadık onunla hollanda da buluşuruz daha iyi olur senide görmüş oluruz

Güzellerr bende yatmadan bakıyım dedim ama 255 te mi ne bırakmışımmm ben bile şaşı oldummm gece geceee.

Daısy canım ben istanbulda devlet hastanesinde çektirmiştim hsg mi,ve burada herkeze aynen anlattığın gibi ağrı kesici ve antibiyotik mutlaka hsg den önce veriliyorrr..Bende kullandımmm..Kısa süreli iltihap varsa diye antibiyotikk,ağrı kesicide hafif zaten ne işe yarıyorsa sankiii boşa işteee.Sıvıda zaten işlem sırasında tüplere gönderilecek olan sıvı oluyor...İnş ağrısız sızısız geçerr.Yanına ped almayı unutma...Kanama oluyorr çünküüü..

annem diyoki çocuğunda kesin sana benzer diyo... ben ta bebekken gündüzleri çok uslu bi çocukmuşum beni nereye koyarlarsa orda ağlamadan saatlerce otururmuşum ama gece olunca cin olup bağırırmışım sabaha ca.....

Ok cnm tavsiyelerin icin cok tskk. Dediklerini yapicam beybi

tamam cicim millstone istanbuldan ben ankaradan geliriz türkiyede buluşamadık onunla hollanda da buluşuruz daha iyi olur senide görmüş oluruz

Benim acilen hava değişikliğine ihtiyacım var zatennnn..Gitsekkmii ne güldenimmmm..Valla zaten hollanda olmadı Ankara bana görünür artık herhaldee sen hamile kalıncaa...Bazen ne düşünüyorum biliyormusun Allah yaşatmasında ilk tüpte hani hastanede falan yatmıştınn,ohss yüzünden o günler aklıma gelince ölürümm meraktan ,üzüntüden ben burada ne yaparım diyorummm.Eşimi Ankara ya sürüklemezsemm iyidir valaa.Bennn Gülldeniii görücemmmm tutmayınn benii diyeeeeee:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…