Memorial mi seninki de, cok harika bir yer, ben kist ameliyati icin oraya gitmistim dr adi mustafa beydi, cok iyi bir doktor. Ama orda ameliyat olmadim, butcemizi biraz asti(
gercekten yolun hollandaya duserse beklerim,misafirim ol zevkle agirlarim
diger hatunlar icinde gecerlidir
kociş kızmasa ben daha otururum:)))))) çünkü yatıncada uyuyamıyorum ama direniyom bu ara uycam diye... yoksa öğlen anca kalkıyom yataktan sabahca bölük pörçük uyku sabah 8 le 11 arasında mis gibi kesintisiz uyuyorum:))))))) de artık 10da kalkmaya çalışıyorum. benim uykular bi tuhaf ya... gerçi oldum olası böyleydi aman napıyım bebişim doğunca ona göre düzen alır elbet:))))
anladigim kadariyla tedavini trde yaptiracaksin degilmi
peki bruksel tup bebek merkezi hakkinda bi bilgin varmi canim?
İste bende birden fazla istedigim icin artiya basiyorum ama ok isareti cikiyor okadar ;(
Kizlar bana kiziyomusunuz ya,hic bisey beceremiyorumm ;(((
biz gelcez ya millstone la...tüp bebek yaptırmaya...hani süpürgemize atlamıştık geliyoduk ama rüzgardan saçlarım bozulduğu için hollandaya çirkin inmeyim diye yarı yoldan dönmüştük...unuttunmu
Bende orda tup bebise basliycam Evet Biraz Tuzlu orasi Ama Ekip klarkam COk basarililar
canım benim bugün bende hep geriden geldim:))))) zor oluyo baya... akşam yemekten sonra annemlere gittik çay içmeye tam iki saat sonra geldim yine on sayfadan fazla ilerlemiş......canım walla çok yoruldum geçmişi okumaktanama okumadanda olmuo merak ediom:18:sen napıon iisin dimi?
Oranin. Nasil oldunu Bilimiyorum Ama tv de Saglik Programinda COk cikiyor
hangi mesajları istiyorsan onları seç ve alıntıyla cevapla butonuna bas....niye kızalım cicim..
bende sizi havalimaninda beklemistim ya unuttunmu cicimama ne gelen var ne giden,beni ektiniz millstone ile birlikte
firsat bulurda buralara gelirseniz mutlaka beklerim,ozellikle amsterdam cok guzeldir..)) istanbul gibi olmasada guzeldir yane
annem diyoki çocuğunda kesin sana benzer diyo... ben ta bebekken gündüzleri çok uslu bi çocukmuşum beni nereye koyarlarsa orda ağlamadan saatlerce otururmuşum ama gece olunca cin olup bağırırmışım sabaha ca.....ahh canim ya simdilik bu sekil idare edersinde,prens veya prensesin geldinginde insallah zor olmaz
bebek olunca cok yorucu oluyor,gerci her bebek ayni degilde...
benim ilk oglum masallah hep uyurdu,halen duzenlidir uykusu
2.ise cin gibi uyumaz kolay kolay daha 4 aydir falan duzene girdi aksam uykusu
demem odur ki bugunlerin tadini cikar...
Iyi geceler kizlar gozlerim Kampaniyor artik
Iyi geceler kizlar gozlerim Kampaniyor artik
Güzellerr bende yatmadan bakıyım dedim ama 255 te mi ne bırakmışımmm ben bile şaşı oldummm gece geceee.
Daısy canım ben istanbulda devlet hastanesinde çektirmiştim hsg mi,ve burada herkeze aynen anlattığın gibi ağrı kesici ve antibiyotik mutlaka hsg den önce veriliyorrr..Bende kullandımmm..Kısa süreli iltihap varsa diye antibiyotikk,ağrı kesicide hafif zaten ne işe yarıyorsa sankiii boşa işteee.Sıvıda zaten işlem sırasında tüplere gönderilecek olan sıvı oluyor...İnş ağrısız sızısız geçerr.Yanına ped almayı unutma...Kanama oluyorr çünküüü..
tamam cicim millstone istanbuldan ben ankaradan geliriz türkiyede buluşamadık onunla hollanda da buluşuruz daha iyi olur senide görmüş oluruz
Ne guzel cnm sevindim senin adina. Ayip olmazsa ne kadar odediniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?