• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

topiğin gece mesaisi başladı...ekincim bi gayret okuyo hala ama biz ha bire üstüne koyuyoruz sayfaların...topiğin sesli uyarı sistemi yokmu ya hu...çağırsak hatunu...

canim ilac kullanmadim derken agri kesici degil,ekstra bi ilac demek istedim
ayrica telas yapma lutfen,hic olmadi ara detayli bilgi al doktorundan
egerki o ilaclari verdilerse vardir bi bildikleri,seni yanlis yonlendirmeyelim
telas yapma lutfen,belki farkli calisiyorlardir cunki ben yurt disindayim:26: burda oluyorum desen anca ilac verirlerde ondan yani

Anladim canim ya zaten reglin ilk gunu aramami soylediler, arayinca iyice detayli sorucam, aklima takildi :(

ben geldim... ama maşallah yokluğumda yine çen çen çen dodurmuşsunuz sayfaları.... şimdi ben okuyup gelenece dağılırsınız hepiniz:47::47::47::47:

sen çıktın ben geldim topiğe...

hakkat topik mesaisi aksatmaya gelmiyo... bugün bi aksattım bütün gün geçmişi okuyup güncele yetişcem diye debelendim durdum:37::37::37::37::37:
hani kızlar isyan ediyo ya haksız sayılmazlar yani... iki saatte on sayfadan fazla yazmışsınız...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben dedim kuzum 3 saati aşarsan zorlanırsın...sen yine 10 sayfa okuyacan ekin geldi o napıyo şu an kimbilir 1 saattir ses yok bakalım nasıl ve ne zaman dönüş yapacak bize...onu bekliyorum yoksa yatacam...

Daha tuplerle ilgili bir asama olmadiki bu gittigim doktorla.. Rahim filminin ne oldugunu da bilmiyodum zaten, tuplerin acik olup olmadigina bakiliyormus, ama bilseydim doktora soylerdim, ben kist ameliyati oldugumda tuplere de bakmislar ve acikmis. Dosyamda rahim filmi olmayinca doktor birde kizdi zaten, "okadar doktor gezmissin,bir rahim filmi cektirmemissin" dedi, bende sinirlendim dedimki doktorlar ne istediyse onu yaptik biz, eger istemis olsalardi rahim filmini de cektirirdik dedim..

Vedigi ilaclar da biri agri kesici, digeri tedradox kapsul yaziyor, digeri detelebrix diye bir sivi. Bu siviyi doktora giderken goturucekmisim, rahim filmini cekerken bunu icime bosaltacaklarmis... İste boyle, ay simdi telas yaptim ya, yanlislik yoktur insallahh

Hımmm ağrı kesici ve antibiyotik vermiş tamam.

Yok canım endişe etme:70:

Canikom Telefon elimden hic dusmuyorki bu soguk alamanyada insanlar misafirlige bile zaman bulamiyosrki Kos Kos evde oturuyoz iste bos gunlerimizde keske Basimiza gelse:1:

hmm sende gurbettesin degilmi..neresinden almanyanin?? teyzemlerde almanyada
evet almanya daha bi soguk,gerci buraninda ordan farki yokya,hollandadayimda

bizim burda guzeldir arkadasliklar..dolu dolu gecer seytan kulagina kursun.)
yakin olsanda buyur gel desem,ama yinede buyur gel sen:42::42:

Hımmm ağrı kesici ve antibiyotik vermiş tamam.

Yok canım endişe etme:70:

Sagol cnm bnm, ama ben yine arayinca daha detayli sorucam, zaten bi kucuk ajandam var aklima takilan her soruyu yaziyorum, gidince doktorla roportaj yapicam ;))))

Sen okmeydani memorialemi gidiyosun tatlim, ben oraya birkere gittim.

arkadaşlar test sonucumu bugun aldım malesef gebe değilim :(((((((((( eşimin spermlerinde sorun vardı. zaten 4. kalite spermle oluşmuştu embriyouz ve 1. kalite deniliyordu. şimdi napcaz ne etcez hiç hiç birşey düşünemiyorum. bütün hayalerimiz gitti. acaba bundna sonra eşimin üstünde yogunlaşıp sperm sorununumu çözlim diyorum. çünkü o iyi olmadna olmuyo. tavsiyelerinizi bekliyorum...
canım hayırlısı olsun.işşallah en kısa zamanda kavusursunn bebeğine...
Doktora gittik. Kan sonuçlarım iyi dedi.1 değer ense kalnlığının yine fazla olduğunu gösteriyor dedi. Ama çk değil sınırda şimdi kafana takma. keyfine bak dedi.
16.haftada tekrar bakarız olumsuz birşey olursa amniyosentez yaparız dedi .Sağlıklı bir bebek dedi.Biraz olsun rahatladım.İnşallah daha iyi olurr.
çok sewindim bencede keyfini çıkar hamileliğinin.herşey yolunda olucak allahın izniyle...

yok yetmez 3 gün 3 gece...ben kutlama planını çoktan yaptım...etkinlikler şöyle başlıyor...
1- haber alınınca bir kaç saat şoku yaşanacak...
2- şoktan çıkınca bi süre ağlanacak...
3- ağlama bitince önce topik tarafından tebrik edilecek...
4- sonra yakın arkadaşlar tarafından topik topik gezilip bu mutlu haber verilecek...aynı zamanda kutlama partisi için topiğimize davet edilecekler...
5- topikte kutlamalar başlayacak 40 gün 40 gece...
ooooo liste süper.işşallah görcez en kısa zamanda burda yazılanları:16:
slm kızlar, ne kadar hızlı ilerliyo bu topikte sayfalar yetişemiyorum size. ben dün işe başladım ama malesef çalışmak bana yaramadı ve yine kanamam oldu. bugünde yine dr daydım. rapor aldım yine 45 gün daha evdeyim. ama çok güzel birşey oldu. bebeğimi ilk kez hareket ederken gördüm :))))) elini kaldırdı önce sonrada döndü. çok ama çok güzel bir his çok mutlu oldum :)))
canım o zaman sana çalışmak yok.bebiş yatmanı istio:1:
kociş yoğurt çorbası istedi onu koyup geleyim başında durmam lazım malum karıştırmazsan kesiliyo yoğurt buralardayım döncem ben size...
kız nasıl oluo o yayla çorbası gibi mi?
hanımlar son dk haberini paylaşayım hemn sizlerle...flaş flaş flaş yarın sabah dr agidiyoruz..bildiginiz üzre cumartesi gitcektik ama bizde dr degişikligi yapıyoruz eşimin istegi üzerine ve docent bi dr a başlıyoruz yarın inş..patronumuzun dr arkadaşı onların sayesinde randevu aldık yarın sabah gelsinler demiş,ve biz miniklerimizi görmeye gidiyoruz..dua edin kuzucuklarım iyi olsun ,herşey yolunda olsun,büyümüş olsunlar teyzeleri:))heyecanlandım birden yaa..şu bi ay gecmek bilmedi..sabah bi olsaaaaa..:10:
yarın güzel haberleerini alırız işşallah.büyümüştür kuzular sen merak etme:34:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim 7 subatta trasferim yapıldı simdi sonucu bekliyorum
izmir irenbede yaptırdım memnun kaldım inş. sonuçta güzel olur
canım işşallah pozitif alırsın.bende irenbede tedavi gördüm 2 negatif 1 kimyasal gebelik.4. tedavi için istanbula gidiom.sen hamiş haberini werirsin işşallahh:nazar:
kızlar merhaba saat 2de transferim yapıldı 2tane blast embriyo transfer edildi şuan kuzucuklarım benimle inşallah sonuda güzel olur geri sayım basladı artık
bebişlerini aldın geldin.güzel bak onlara.tutunsunlar sana sıkı sıkı:nazar::nazar:
kızlar bu mesaj 207.sayfadan alıntıdır ve EKİN hala ortalıkta yok...
şu an 250 sayfayı aştık yaklaşık 50 sayfa okumak durumunda kalacak...
izniniz olursa ben bun katıla katıla gülmek istiyorum
:60::60::60::60::60::60::60:

yaaa geldim ve hepsini okudum cicimmm:1:ama bayılıomm wallla yaa....

yavv kızlar ben hamileyken geçen sene bu zamanlar 2,5 aylık falandım:))saat 10 u zor görüyodum size maşallahh uyuyun bakın seneye ççok arıycaksınız:))

anamm yanlış yeremi yzdım dedim ama silinmiyoda msj:)

Son düzenleme:
Daisy Ataşehir canım.

Kızlar hepinize iyi geceler.:16:

Görüşmek üzere:3:

Back