hosgeldik sekerlik,ben burda bekliyorum seni
nasilsa batti balik yan gider,yarinada firindan hazir biseyler alir giderim arkadasa
hmm sende gurbettesin degilmi..neresinden almanyanin?? teyzemlerde almanyada
evet almanya daha bi soguk,gerci buraninda ordan farki yokya,hollandadayimda
bizim burda guzeldir arkadasliklar..dolu dolu gecer seytan kulagina kursun.)
yakin olsanda buyur gel desem,ama yinede buyur gel sen
sanırım yatıyosun... iyi geceler güzel rüyalar düşğnceli ince arkadaşım....Daisy Ataşehir canım.
Kızlar hepinize iyi geceler.
Görüşmek üzere
ooooo liste süper.işşallah görcez en kısa zamanda burda yazılanları
kız nasıl oluo o yayla çorbası gibi mi?
yaaa geldim ve hepsini okudum cicimmmama bayılıomm wallla yaa....
yavv kızlar ben hamileyken geçen sene bu zamanlar 2,5 aylık falandım:))saat 10 u zor görüyodum size maşallahh uyuyun bakın seneye ççok arıycaksınız:))
anamm yanlış yeremi yzdım dedim ama silinmiyoda msj:)
tabiki sor kafana takilani,iyice bi anla kafan rahatlar canim
Sagol cnm bnm, ama ben yine arayinca daha detayli sorucam, zaten bi kucuk ajandam var aklima takilan her soruyu yaziyorum, gidince doktorla roportaj yapicam)))
Sen okmeydani memorialemi gidiyosun tatlim, ben oraya birkere gittim.
Nasip olursa neden olmasin insallah gelirimCanim Benim
Bende okmeydaninda basliycam yuhuuuuuu
gercekten yolun hollandaya duserse beklerim,misafirim ol zevkle agirlarim
diger hatunlar icinde gecerlidir
Daisy Ataşehir canım.
Görüşmek üzere
kuzum sen beni mi bekledin.walla bütün geçmişi okudummaferin bana.çatlarım walla meraktan neler olmuş die
Kizlar ben su sizin yaptiginiz gibi yapamiyorum, "alinti ile cevapla"nin yanindaki +ya basiyorum ok isareti cikiyor okadar, bekliyorum sayfa acilirmi diye ama yokk
aramizda bi tane hamis var oda zaten gece kusumuz akasya bacidir..))
bizlerde ciraklar olarak buralardayiz
Daisy Ataşehir canım.
Görüşmek üzere
Daisy Ataşehir canım.
Görüşmek üzere
benimkide geçen bir laf etti delirtti beni içten içe.. neymiş tüp bebek tutmazsa sigarayı o zamn bırakacakmış, ilaç tedavisine tekrar başlayacakmış, varikosel ameliyatını olacakmış... delirtti beni ama bağırmak yerine mantıklıca açıklama yapmaya çalıştım.. yalnız içten içede çıldırdım.....bazen düşünemiyolar bizim gibi.. bu süreçte acıyı ızdırabı biz çekeceğiz.. onlar bir gün gelecek..işin zevkini yaşayacaklar... ohhhh ne güzel... bazı kararları bize bırakmalı, bazı lafları etmemeye dikkat etmeliler.. ama olmuyor işte .... adı üstünde ERKEK.......
Atasehir bana daha yakin, ama bi arkadasim okmeydaninda dogum yapti, mustafa beyin hastasiydi, bana da orayi onerdi bende gitmistim. Sonra bende o dr hasta oldum zaten))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?