Tüp Bebek Günlüğümüz !

hosgeldik sekerlik,ben burda bekliyorum seni
nasilsa batti balik yan gider,yarinada firindan hazir biseyler alir giderim arkadasa

sanırım misafirin gelicek henüz geçmişi okumadım... sonra okucam:))))) ama bencede ne uğraşıcan.... misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş....

Nasip olursa neden olmasin insallah gelirim Canim Benim

ooooo liste süper.işşallah görcez en kısa zamanda burda yazılanları
kız nasıl oluo o yayla çorbası gibi mi?
yaaa geldim ve hepsini okudum cicimmmama bayılıomm wallla yaa....

oh şükür kavuşturana nediyoruz fazla gezenti olmamak iyidir göz sağlığına faydalıdır...
listeyi aynen uygulayacaz cicim..
he canım yayla çorbası gibi ama ben içine haşlanmış nohutta katıyorum...

aramizda bi tane hamis var oda zaten gece kusumuz akasya bacidir..))

bizlerde ciraklar olarak buralardayiz

kuzum sen beni mi bekledin.walla bütün geçmişi okudummaferin bana.çatlarım walla meraktan neler olmuş die

Kizlar ben su sizin yaptiginiz gibi yapamiyorum, "alinti ile cevapla"nin yanindaki +ya basiyorum ok isareti cikiyor okadar, bekliyorum sayfa acilirmi diye ama yokk

canım walla çok yoruldum geçmişi okumaktanama okumadanda olmuo merak ediom:18:sen napıon iisin dimi?

Daisy Ataşehir canım.

Kızlar hepinize iyi geceler.

Görüşmek üzere

iyi geceler şekerimmm...

kuzum sen beni mi bekledin.walla bütün geçmişi okudummaferin bana.çatlarım walla meraktan neler olmuş die

he valla çok bekledim...ama bu saatte anca kavuştuk...

Kizlar ben su sizin yaptiginiz gibi yapamiyorum, "alinti ile cevapla"nin yanindaki +ya basiyorum ok isareti cikiyor okadar, bekliyorum sayfa acilirmi diye ama yokk

tek mesaja cevap vermek istiyorsan alıntıyla cevapla butonuna basman yeterli...
o artı işareti birden fazla mesaja aynı anda cevap vermek istediğinde seçiliyor..

aramizda bi tane hamis var oda zaten gece kusumuz akasya bacidir..))

bizlerde ciraklar olarak buralardayiz

kociş kızmasa ben daha otururum:)))))) çünkü yatıncada uyuyamıyorum ama direniyom bu ara uycam diye... yoksa öğlen anca kalkıyom yataktan sabahca bölük pörçük uyku sabah 8 le 11 arasında mis gibi kesintisiz uyuyorum:))))))) de artık 10da kalkmaya çalışıyorum. benim uykular bi tuhaf ya... gerçi oldum olası böyleydi aman napıyım bebişim doğunca ona göre düzen alır elbet:))))

canını sıkma tatlım hepimiz yaşıyoruz bu tür durumları. BEBİŞLER GELİNCE UNUTURUZ:) O ZAMAN SEVERLERKEN HATIRLATIRIZ:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…