Tüp Bebek Günlüğümüz !

topiğin gece mesaisi başladı...ekincim bi gayret okuyo hala ama biz ha bire üstüne koyuyoruz sayfaların...topiğin sesli uyarı sistemi yokmu ya hu...çağırsak hatunu...

Anladim canim ya zaten reglin ilk gunu aramami soylediler, arayinca iyice detayli sorucam, aklima takildi

ben geldim... ama maşallah yokluğumda yine çen çen çen dodurmuşsunuz sayfaları.... şimdi ben okuyup gelenece dağılırsınız hepiniz

sen çıktın ben geldim topiğe...

ben dedim kuzum 3 saati aşarsan zorlanırsın...sen yine 10 sayfa okuyacan ekin geldi o napıyo şu an kimbilir 1 saattir ses yok bakalım nasıl ve ne zaman dönüş yapacak bize...onu bekliyorum yoksa yatacam...

Hımmm ağrı kesici ve antibiyotik vermiş tamam.

Yok canım endişe etme

Canikom Telefon elimden hic dusmuyorki bu soguk alamanyada insanlar misafirlige bile zaman bulamiyosrki Kos Kos evde oturuyoz iste bos gunlerimizde keske Basimiza gelse

hmm sende gurbettesin degilmi..neresinden almanyanin?? teyzemlerde almanyada
evet almanya daha bi soguk,gerci buraninda ordan farki yokya,hollandadayimda

bizim burda guzeldir arkadasliklar..dolu dolu gecer seytan kulagina kursun.)
yakin olsanda buyur gel desem,ama yinede buyur gel sen

Hımmm ağrı kesici ve antibiyotik vermiş tamam.

Yok canım endişe etme

Sagol cnm bnm, ama ben yine arayinca daha detayli sorucam, zaten bi kucuk ajandam var aklima takilan her soruyu yaziyorum, gidince doktorla roportaj yapicam )))

Sen okmeydani memorialemi gidiyosun tatlim, ben oraya birkere gittim.

canım hayırlısı olsun.işşallah en kısa zamanda kavusursunn bebeğine...
çok sewindim bencede keyfini çıkar hamileliğinin.herşey yolunda olucak allahın izniyle...
ooooo liste süper.işşallah görcez en kısa zamanda burda yazılanları
canım o zaman sana çalışmak yok.bebiş yatmanı istio
kociş yoğurt çorbası istedi onu koyup geleyim başında durmam lazım malum karıştırmazsan kesiliyo yoğurt buralardayım döncem ben size...
kız nasıl oluo o yayla çorbası gibi mi?
yarın güzel haberleerini alırız işşallah.büyümüştür kuzular sen merak etme
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim 7 subatta trasferim yapıldı simdi sonucu bekliyorum
izmir irenbede yaptırdım memnun kaldım inş. sonuçta güzel olur
canım işşallah pozitif alırsın.bende irenbede tedavi gördüm 2 negatif 1 kimyasal gebelik.4. tedavi için istanbula gidiom.sen hamiş haberini werirsin işşallahh
kızlar merhaba saat 2de transferim yapıldı 2tane blast embriyo transfer edildi şuan kuzucuklarım benimle inşallah sonuda güzel olur geri sayım basladı artık
bebişlerini aldın geldin.güzel bak onlara.tutunsunlar sana sıkı sıkı
kızlar bu mesaj 207.sayfadan alıntıdır ve EKİN hala ortalıkta yok...
şu an 250 sayfayı aştık yaklaşık 50 sayfa okumak durumunda kalacak...
izniniz olursa ben bun katıla katıla gülmek istiyorum

yaaa geldim ve hepsini okudum cicimmmama bayılıomm wallla yaa....

yavv kızlar ben hamileyken geçen sene bu zamanlar 2,5 aylık falandım:))saat 10 u zor görüyodum size maşallahh uyuyun bakın seneye ççok arıycaksınız:))

anamm yanlış yeremi yzdım dedim ama silinmiyoda msj:)

Son düzenleme:
Daisy Ataşehir canım.

Kızlar hepinize iyi geceler.

Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…