Arkadaslar sesimi duyan yokmu derdimi anlatmaya sizlerle paylaşmaya çalıştım dedimki içimden en iyi gene kadın kadın anlar ama malesef anlamak söyle dursun beni kaileye alıp cvp veren bile olmadı ne yapmam lazım anlamadım zaten derdim başımdan aşkın bide burda hayal kırıklığına uğradım bırbırlerini tanıyan arkadaslar sadece birbirlerine cvp veriyor sanırım bide yazmıssınız tedavi görenlerin listesi diye benim bu listede 3.kez adım olması gerekiyodu bunu biliyomuydunuz suan cok ama cok kırgın vede sınırlıyım benim gibi olan insanlar yani benim yasadıklarımı yasayan insanlar en ihtiyacım olduğu zamanda beni hiçe saydılar siz kendi dunyanızda mutlu olun birbirinizle rahat rahat konusun selamlasın kolay gelsin
ben sana hak veriyorum canım buradaki arkadaşlar çok iyiler ben çok seviyorum hepsini ama aralarına girmek bazen zor olabiliyor sonradan geldiğimiz için belkide arkadaşlar birbirlerini daha iyi anlayabiliyor tabii kolay değil herkezin herkeze cevap vermesi mecburide değil fakat insan bekliyor işte bizde düzenli giriyoruz ben felan kuş gibi bekliyorum banada laf atıcaklarmı diye okadar sıcak olmuşlarki uzun zamandırdırda arkadaşlık kurulmuş tabi dahaa topiğee girildiği andaa oooo kim gelmiş hoşgeldin diyorlar çok güzel ama sanırım zor neyse üzme sende kendini