canım bizim sorun erkek infertilitesi...bunun raporu nasıl alınıyor bilmiyorum...ayrıca rapor almak için 3 kez aşılama yaptırmak gerekiyor.. bunun için zamn harcamak istemiyorum.. ve eşim iş için şehir dışında zaten bekleyeceğim.. ve birde bu aşılamalarda zaman kaybedemem.. bu yüzden sanırım özeli seçiyoruz biz...
. Almanyadayim Canimcanım sen hangi şehirdesin?_
merhaba arkadaşlar,
maşallah ya ne kalabalık bi topik burası :))
bizde ocak ayında tüp bebeği denedik. şükür ki ilk denememizde tuttu. yalnız biraz sıkıntılı geçiyo. şuan 6+5 doktor son kontrolünde rahim içinde kanamalar var düşük olabilir dedi. o zaman henüz kalp atışlarıda duyulmuyodu. cumartesi günü randevumuz var inş. kalp atışlarını duyabiliriz. kasıklarımda ki sancılarda hala geçmedi bide bugün çamaşırım hafif kahve rengi lekelenmiş gibi. kafaya takmamaya çalışıyorum ama yinede işte bi türlü aklımdan çıkmıyo. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin. isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.
uzanıyorum cnm şimdi hiç kıpırdamadan hiç pakette ellemedim taşıma işini de annemle görevli yaptı yerleştirme işide annemde walla ben rahata bağladım sorma inşallh sende gusel hbrler vericeksin bize benm dr um hiç bir zararı yok dedi ultrasonun neyse sen dogru olanı yapmışsın zaten şimdi 2li test var senıncok sagol canım,evet bende kendimi tebrik ediyorum dermişimama bizim dr bi sorun yok ayda bir gelin diyince bizde uyduk..zaten saglık ocagındaki ebelerde 9 haftadan önce ultrason tavsiye etmiyoz demişlerdi..artık 11 haftalık olduk teyzesi bi gidip görelim napıyolar içimde:))yarın inş.güzel haberler veririm size..sende kendine dikkat et,annenlede alışverişe gitmişsin ama iyi bişey taşımamışsın..dedigin gibi canım hamilelik zor iş,bi saatin bi saatine uymuyo,agrında varmış lütfen yat dinlen..korkutma bizi ok
benimkide geçen bir laf etti delirtti beni içten içe.. neymiş tüp bebek tutmazsa sigarayı o zamn bırakacakmış, ilaç tedavisine tekrar başlayacakmış, varikosel ameliyatını olacakmış... delirtti beni ama bağırmak yerine mantıklıca açıklama yapmaya çalıştım.. yalnız içten içede çıldırdım.....bazen düşünemiyolar bizim gibi.. bu süreçte acıyı ızdırabı biz çekeceğiz.. onlar bir gün gelecek..işin zevkini yaşayacaklar... ohhhh ne güzel... bazı kararları bize bırakmalı, bazı lafları etmemeye dikkat etmeliler.. ama olmuyor işte .... adı üstünde ERKEK.......
canım benimm aynı durumda olan çok arkadaşım oldu.. arkadaşımda da aynı sorun vardı. hiç aşılama yapmadan direk tüpe geçtiler.raporlu tabii
AMİNNNNNNNNNN....
hiç haberim yoktu.. duruyu dr.umuz aynı olduğu için takip ediyodum ama en son değeri yükselipte hamileyim dediğinde bırakmıştım. gerçekten rabbimin mucizesi... rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah....Arkadaşlarrımm, bugün öğlen durulife adlı arkadaşımızın boş gebelik olduğu yönünde yazılarını okuyunca çok üzülmüştümm.Dün yazdığı yazıda bugün bebeğini alacaklarını yazmıştı..Onun durumuda benim gibi azalan rezerv olduğundan çok canım sıkılıp üzülmüşştümm.Kendi kendime bakk hamile kalmakla bitmiyorr diyorrdumm..Değeri 1500 dn 2000 lere kadar çıkmıştı ama kalp atışı görülmediğinden sonlandırılacaktıı.Hatta topikteki hamişler endişelenmesinler diye yazıp paylaşmamıştımm..Veeeeeeeee durulife a özelden geçmiş olsun mesajı atmıştımm..Şimdi canım arkadaşım nelerr yazzmışşşşş..Masaya almışlar ultrasonla bir baksınlarkiii bebişşinn kalbii pıt pıttlıyorrrrrrrrrrrrrrr..Ve elhamdulillahhhh Rabbime şimdi bebişi karnındaa.İnanın bütün gün o kadar üzülmüştümm kii.
Şimdi tutamıyorum kendimi ağlıyorummzaten içliyimmmmm Rabbimmminn mucizesiiiiii
Çokk mutlu oldumm çokkkk.
...kizla sagolun cevap verdiginiz icin. Allah ne muradiniz varsa versin. doktor ile gorustum ama arada kaynadi. midemin agridigindan bahsettim o da ilac onerdi iste, ama almam. diger sikayerlerin arasinda kaynadi.
kizlar soyle nefes alirken gogsum (gogus kafesi) yaniyor iste. ve sol gogus altinda bi agri var.
ohh olup olmadigimi ogrenmek icin idrarimi nasil takip edebilirim ki??
hoşgeldiiinnnnnn......cannalr ben geldimmm.nasılız bakalım bugünnn.okul toplantı vs derkenn nevrim döndü valla.
varmı güzel haberlerrr.
iyi akşamlar kızlar öptüm
Ben ozeldE yaptircam 3850 € ve 1000 tl ilaclar Icin oduyecem gelip gitmem 1500€ hesabliyom ne yapalim herseye Katlanma gucu veriyor Allah
masallah bende cok sevindim. Allah yeter ki Ol desin, kim onunde durabilir ki..
dediğin gibi tatlım.. düşünme öyle kötü şeyler...bak bebişin sana bir kez tutunmuş... rabbim tamamına erdirir insallah.. bak gör kontrolde güzel haberleri alınca nasılda unutacaksın bu günleri...
AMİNNNNNNNNNN....
hiç haberim yoktu.. duruyu dr.umuz aynı olduğu için takip ediyodum ama en son değeri yükselipte hamileyim dediğinde bırakmıştım. gerçekten rabbimin mucizesi... rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah....
...
ne demek tatlım... şişkinlik normal sonuçta için hava alıyo:))) bende de çok şişkinlik vardı bide kabız olmuştum çok fenaydım anlayacağın.. ama bulantı kusma yüksek ateş gibi şikayetlerin olmadığı sürece korkulacak bişey yok.... test sonucunu yaz bize
hoşgeldiiinnnnnn......
iyi akşamlar canım...
ah selocanım niye okadar pahalı? benim dr. 3tane tüp yapar o fiyata
merhaba arkadaşlar,
bizde ocak ayında tüp bebeği denedik. şükür ki ilk denememizde tuttu. yalnız biraz sıkıntılı geçiyo. şuan 6+5 doktor son kontrolünde rahim içinde kanamalar var düşük olabilir dedi. o zaman henüz kalp atışlarıda duyulmuyodu. cumartesi günü randevumuz var inş. kalp atışlarını duyabiliriz. kasıklarımda ki sancılarda hala geçmedi bide bugün çamaşırım hafif kahve rengi lekelenmiş gibi. kafaya takmamaya çalışıyorum ama yinede işte bi türlü aklımdan çıkmıyo. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin. isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.
buna bile şükrediyorum ki hamile kalabilmek bile benim için bir mucizee :) eminim burda ki biçok kişi içinde öyledir. elimden geleni yapıyorum gerisi Allah ın takdiri. inşş burdaki tüm arkadaşlar hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alırlar.
bu ara acayip mide bulantım var hatta bazen bu kusmayla sonuçlanıyo. öyle zamanlarda ne kadar kötü olsamda bu halime bile şükrediyorum
Allah çubuk krakeri icat edenden razı olsun. olmasa napardık
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... dediğin gibi biz kalabalık bir topiğiz (eski kasım aralık topiği) sen ocak topiğindesin okumuştum daha önce:)))) bizde kanamsı olupta hamileliği gayet güzel devam edenmerhaba arkadaşlar,
kas iğneleri sağlık ocağında yaptırılıyor. deri altı iğneler evde yapılıyor. ben hep göbekten kenim yaptım daha doğrusu eşim yaptı:)kalçadan iğneyi sağlık ocaklarına mı yaptırıyorsunuz?sabah akşam mı veriyorlar.. göbekten iğnede varmış sanırım... biraz bilgilendirir misin tatlım beni?
uzanıyorum cnm şimdi hiç kıpırdamadan hiç pakette ellemedim taşıma işini de annemle görevli yaptı yerleştirme işide annemde walla ben rahata bağladım sorma inşallh sende gusel hbrler vericeksin bize benm dr um hiç bir zararı yok dedi ultrasonun neyse sen dogru olanı yapmışsın zaten şimdi 2li test var senın
aman sakın eşini sıkma rahat bırak lütfen zaten hepimiz çok gergin oluyouz benım eşimde sigara içiyor ben de içiyordum ben transfer olmadan 12 saat önce bıraktım sigarayı rabbıme şükür bu vesileyle kurtuldum da sakın çıldırma lütfen cnmmm herşey güzel olucak inşallh hepimiz içinn
aminnnnnn.... herkezde işe yaramı bilmiyorum ama limon benim mideme iyi geliyodu dilimleyip tuzlayıp limon yiyodum... birde ayva ayvayı lokmalık parçalara ayırıp üzereine limon sıkıp tuzlayıp yiyodum tabi ayvayı parçalamadan önce ağır bir cisimle (ben dambılla yapıyodum) üzerine vurup hem sulandırıyosun hemde yumuşatıyosun.... hem çok lezzetli oluyo hemde mideye iyi geliyo.. zaten dr.umda bana ayva ye demişti denk geldi on gün öncesine kadar baya tükettim:)buna bile şükrediyorum ki hamile kalabilmek bile benim için bir mucizee :) eminim burda ki biçok kişi içinde öyledir. elimden geleni yapıyorum gerisi Allah ın takdiri. inşş burdaki tüm arkadaşlar hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alırlar.
bu ara acayip mide bulantım var hatta bazen bu kusmayla sonuçlanıyo. öyle zamanlarda ne kadar kötü olsamda bu halime bile şükrediyorum
Allah çubuk krakeri icat edenden razı olsun. olmasa napardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?