• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... dediğin gibi biz kalabalık bir topiğiz (eski kasım aralık topiği) sen ocak topiğindesin okumuştum daha önce:)))) bizde kanamsı olupta hamileliği gayet güzel devam eden:nazar::nazar: pekçok arkadaş var... benim 8.haftadan sonra ağrım sızım kalmadı. birde adet dönemleri geldiğinde lekelenme olması normalmiş. seninde bebişin iyidir,üzmez anneciğini....

kas iğneleri sağlık ocağında yaptırılıyor. deri altı iğneler evde yapılıyor. ben hep göbekten kenim yaptım daha doğrusu eşim yaptı:)

ben eşime göbekten iğne yapacakmışım dediğimde bile içi bir hoş oldu.. onu yaptırmaya bile dr. git dedi.. kaldı ki kendi yapacak... bayılır kalır herhalde...:1:
peki kas iğneleri sabah akşam mı? yoksa günde tek mi oluyor?

kızlar merhaba saat 2de transferim yapıldı 2tane blast embriyo transfer edildi şuan kuzucuklarım benimle inşallah sonuda güzel olur geri sayım basladı artık

hayırlı olsun... rabbim güzel haberi almayı nasip etsin....
canım bu yüzden zorlamıyorum ama biraz fedakarlık yapmasını da istiyorum...yani şu tedaviye kadar en azından sigarayı azaltsa eminim spermler daha sağlıklı olur.. dr. dedği tek şeyde buydu... yapabileceğin en iyi tedavi sigarayı bırakmak olur dedi...

o kadar önemliki... biz ilk görüşmeye gittiğimizde dr. gayet net bi şekilde sigarayı bırakın öyle gelin, sigarayla başarı şansınız çok az diyip bizi geri yollamıştı..... sperm ve yumurtalara zararı bi tarafa kullandığımız ilaçlarında etkisini değiştiriyormuş.

hahaha bende hamileyim çok şukur ama ilk ben geldim :) Arkadaslar sesimi duyan yokmu ya defalarca buraya mesaj attım derdimi anlatmaya sizlerle paylaşmaya çalıştım dedimki içimden en iyi gene kadın kadın anlar ama malesef anlamak söyle dursun beni kaileye alıp cvp veren bile olmadı ne yapmam lazım anlamadım zaten derdim başımdan aşkın bide burda hayal kırıklığına uğradım bırbırlerini tanıyan arkadaslar sadece birbirlerine cvp veriyor sanırım bide yazmıssınız tedavi görenlerin listesi diye benim bu listede 3.kez adım olması gerekiyodu bunu biliyomuydunuz suan cok ama cok kırgın vede sınırlıyım benim gibi olan insanlar yani benim yasadıklarımı yasayan insanlar en ihtiyacım olduğu zamanda beni hiçe saydılar siz kendi dunyanızda mutlu olun birbirinizle rahat rahat konusun selamlasın kolay gelsin

ben eşime göbekten iğne yapacakmışım dediğimde bile içi bir hoş oldu.. onu yaptırmaya bile dr. git dedi.. kaldı ki kendi yapacak... bayılır kalır herhalde...:1:

Arkadaslar sesimi duyan yokmu derdimi anlatmaya sizlerle paylaşmaya çalıştım dedimki içimden en iyi gene kadın kadın anlar ama malesef anlamak söyle dursun beni kaileye alıp cvp veren bile olmadı ne yapmam lazım anlamadım zaten derdim başımdan aşkın bide burda hayal kırıklığına uğradım bırbırlerini tanıyan arkadaslar sadece birbirlerine cvp veriyor sanırım bide yazmıssınız tedavi görenlerin listesi diye benim bu listede 3.kez adım olması gerekiyodu bunu biliyomuydunuz suan cok ama cok kırgın vede sınırlıyım benim gibi olan insanlar yani benim yasadıklarımı yasayan insanlar en ihtiyacım olduğu zamanda beni hiçe saydılar siz kendi dunyanızda mutlu olun birbirinizle rahat rahat konusun selamlasın kolay gelsin

rabbim mutlu sonla karşılaştırsın seni... ve tüm bekleyenleri...

Arkadaslar sesimi duyan yokmu derdimi anlatmaya sizlerle paylaşmaya çalıştım dedimki içimden en iyi gene kadın kadın anlar ama malesef anlamak söyle dursun beni kaileye alıp cvp veren bile olmadı ne yapmam lazım anlamadım zaten derdim başımdan aşkın bide burda hayal kırıklığına uğradım bırbırlerini tanıyan arkadaslar sadece birbirlerine cvp veriyor sanırım bide yazmıssınız tedavi görenlerin listesi diye benim bu listede 3.kez adım olması gerekiyodu bunu biliyomuydunuz suan cok ama cok kırgın vede sınırlıyım benim gibi olan insanlar yani benim yasadıklarımı yasayan insanlar en ihtiyacım olduğu zamanda beni hiçe saydılar siz kendi dunyanızda mutlu olun birbirinizle rahat rahat konusun selamlasın kolay gelsin

canım o iğnenin niye verildiğine bağlı.. hormon ilaçlarının geneli göbekten,çatlama iğnesi de öyle. ama pregestan var mesala çok sık kullanılan o kas iğnesi ve kalçadan oda senin durumuna göre sayısı değişir. ben pregestanı fitil olarak kullandığım için kalçadan hiç iğne olmadım. o yüzden kalçadan yapılan iğneleri pek bilmiyorum:)

rabbim mutlu sonla karşılaştırsın seni... ve tüm bekleyenleri...

canım o iğnenin niye verildiğine bağlı.. hormon ilaçlarının geneli göbekten,çatlama iğnesi de öyle. ama pregestan var mesala çok sık kullanılan o kas iğnesi ve kalçadan oda senin durumuna göre sayısı değişir. ben pregestanı fitil olarak kullandığım için kalçadan hiç iğne olmadım. o yüzden kalçadan yapılan iğneleri pek bilmiyorum:)

canım bu yüzden zorlamıyorum ama biraz fedakarlık yapmasını da istiyorum...yani şu tedaviye kadar en azından sigarayı azaltsa eminim spermler daha sağlıklı olur.. dr. dedği tek şeyde buydu... yapabileceğin en iyi tedavi sigarayı bırakmak olur dedi...

aman bitanecik arkadaşım doğru dediğin ama yani diyorum yaa sana ben bile içiyrdum hem derler yumurta kalitesi bozulur diye ama bendn maşallh 15 tane aldı dr um ve hep az doz da iğne kullandım ben ohss olma riskin var diyrdu ve 12 tane embriyo oldu geriye 10 tane kaldı sağlıklı yani demek istediğim takılma ve sinir olma benım dr um diyordu ki bak sigara içmeye devam edersen tedavi bırakıcam yarım içmek yook deyip eşime şikayet ediyordu beni bu işteki tek sır rahat olmak birde rabbım ol dedimi oldu bu iş seni o kadar iyi anlıyrm ki ben bile içmeme ragmen sigara kendime kızıyorum ya olmazsa diye inşallh eşinde bırakıcak senin vesilenle ama üstüne gitme onun da stresi çoktur eminim benim eşim hiçte kolay değil diyor eline kutuyu alıpta oraya kuzu gibi gitmek demişti bana onlarıda anlamak lazım çünkü onlar bizi hiç anlamıyorlar koca kafalıu bu adamlar:4::4:

daha yazdıklarını okuyamadım bile önceki sayfaları okuyup yazarak geliyorum ki herkez öyle... biraz zaman geçirirsen herkez yazıcaktır sana bu topiğe gelipte ilgi görmeyen biri olmamıştır daha.. bizim topiğimizde kalbimizde herkeze açık....

canım sayfalar öyle hızlı ilerliyorki bazen gerçekten gözden kaçan şeyler oluyor.. sakın sinirli olma...tabiki bizi bizden başka kimse anlamaz.... şimdi anlat tatlım sen... içini dök rahat rahat... ama sakın yalnız olduğunu düşünme... bizlerde birbirimiz topikten tanıyoruz... burdaki tüm arkadaşlarda yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor... kasıtlı bir şey olmadığına ben eminim...

canım ben sabahları çok erken işe gidiyorum.. dr gitme vaktim yok o yüzden sordum.. iştende izin alamam...bir fikrim olsa en azından dr. la bu şekilde konuşurum diye düşündüm...

cnm geçmiş olsun sakın kafaya takma lütfen ben de aynı sorunu yaşadım sendn daha küçüktu bebeğim benım kanamam başladığında kanama alanım vardı ve halen de azda olsa var devam ediyor yatmaya ben,ve benm duşuk tehlıkem de vardı pet koydum bır seferki kanamam da 5 tane ve bız yanlş hatrlamıyrsam 5+5 te altn muaynede kalp atışı görduk her sefer gittiğimzde dr alttn baktı çunku benım bebeğim 8. haftadn önce ustten de görülmedi buhafta dinledik kalp atışlarını sakın stres yapma benm dr hemen bene 3 gunde bir proluton depot ve hergun progestan iğne verdi o iğne dn sonra kanamam kesiliyrdu şuanda şükür kanamam yok uzun suredir kanama alanın varsa senın kıpırdamadan yatman lazım kanama alanı ciddi bir olay çunkü cnm bana dr um kese içine kanam olursa kalbi durur bebeğin yatıcaksın demişti inşallh yarın hiçbir sorunun olmadığı öğrenirsin cnmm

canım sanada çook geçmiş olsun. inşallah kucağına sağlıcakla alırsın. banada doktor o iğnelerden vermişti ama son gittiğimde kesti iğneleri. şimdi sadece cironen jel kullanıyorum. ben çalışıyorum canım o yüzden maalesef yatmak gibi bi lüksüm yok :((( ama kendimi çok yormuyorum, hareketlerime dikkat ediyorum. inşş bende cumartesi bebişimin kalp atışlarını duyarım senin gibi :emir_bebek:

Rabbim sağlık versin bebişinle sana... bak ne güzel çubuk kraker bağımlılık yapmış.. bizede bağımlılık yapsın.. bebişlerimiz sağlıcakla kucağımıza gelsinde...

aminn canım inşallah. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla, sağlıcakla nasip eylesin. hepimizin göbişini şişirsin inşşş :49::49::49:

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... dediğin gibi biz kalabalık bir topiğiz (eski kasım aralık topiği) sen ocak topiğindesin okumuştum daha önce:)))) bizde kanamsı olupta hamileliği gayet güzel devam eden:nazar::nazar: pekçok arkadaş var... benim 8.haftadan sonra ağrım sızım kalmadı. birde adet dönemleri geldiğinde lekelenme olması normalmiş. seninde bebişin iyidir,üzmez anneciğini....

inşallah dediğin gibidir canım. evet evet o topiğe de yazıyorum :)) ooo sen artık tecrübeli olmuşsun, darısı başımıza :46:

ama arkadşım neden sinir yaptın bakim sen şimdi al sana:71::71::71::71::71::71::71:sayfalar çok hızlı ilerliyor ya arada kalmıştr yapma böyle sinirlenme bakim hiç bir yerede gitme lütfen :55:

aman bitanecik arkadaşım doğru dediğin ama yani diyorum yaa sana ben bile içiyrdum hem derler yumurta kalitesi bozulur diye ama bendn maşallh 15 tane aldı dr um ve hep az doz da iğne kullandım ben ohss olma riskin var diyrdu ve 12 tane embriyo oldu geriye 10 tane kaldı sağlıklı yani demek istediğim takılma ve sinir olma benım dr um diyordu ki bak sigara içmeye devam edersen tedavi bırakıcam yarım içmek yook deyip eşime şikayet ediyordu beni bu işteki tek sır rahat olmak birde rabbım ol dedimi oldu bu iş seni o kadar iyi anlıyrm ki ben bile içmeme ragmen sigara kendime kızıyorum ya olmazsa diye inşallh eşinde bırakıcak senin vesilenle ama üstüne gitme onun da stresi çoktur eminim benim eşim hiçte kolay değil diyor eline kutuyu alıpta oraya kuzu gibi gitmek demişti bana onlarıda anlamak lazım çünkü onlar bizi hiç anlamıyorlar koca kafalıu bu adamlar:4::4:

hemde nasıl koca kafalılar bir bilsen... ah işte gönül sevmese neler yapacak mantık onlara ama... yinede iyi ki varlar be... hep iyi olsalarda sıkılırdım ben... her şeyime evet diyen bir adam... allah korusun...:9:

canım anlat sen... rahatla biraz...baştan başla her şeye..:54:

Back