• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım sadece eşinmi o doktora tedavi oldu? eşinin gittiği bi doktor varmıyıdı?
eşinin morfoloji yapısı kürler ilemi düzeldi. eşim sigara içmiyor bizde uzun bi süre küreleri denedik sonuç yine şu şekilde bu iyi halleri . bizim ileri dogru hızlı hareketli %1 yavaş hareketli %10 yerinde hareketli %15 ve geri ye kalanalr hareketsiz. büyük baş anamolisi 5,uzun baş 15 şiddetli amorf baş anamolisi 10 yazıyo..

birde sen tüp bebeklemi hamile kaldın. embriyomuz 4.kalite spermle olmuştu doktor o nedenle tutunmadı diyo. sizin kalitesi neydi?

Selam , biz de morfoloji den muzdaribiz. 1 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemesi yaptık. Bizde toplam sayı 50 milyon. ml'de 20 milyon. Hareketlilik %65. Progresif hareketli (+3 +4) % 35 diyor. Morfoloji %1.
Şimdilik proxeed ve evicap kullanıyor eşim. Arada bir de keçiboynuzu kaynatıyorum..Sizin kullandığınız özel bir şey var mı?

ayyyyyy.....
deme napıcam ben şimdi??
sen de mi şikayetçisin?

ya bu konuda aslında çok yorum yapmak doğru değil memnun kalanda var sizin sorun ne bilmiyorum tam ama ben orda ilk denememi yaptım çok aptal konuşmaları var gereksiz esprileri var ....ben doğru düzgün funda hanımın yüzünü bile görmedim hem ben özel yaptırdım 5500 para verdim oraya devlet raporluda yapılıyo biliyosun o kadar kalabalıkkii anamm kurbanlık koyun gibi asansöre alıyolar ameliyathaneye gidiyosun sırada bekliyosun sonra benim için en can alıcı nokta olayı bitirmemde yanii.. benim eşim sigara içiyodu o dönem bana dediki eşine söle sigarayı bıraksın yoksa başkasının spermini kullanırım haa dedi güya espri yaptı ben dondum kaldım eşim bunu duysa sanırım hastaneyi yıkardı ....bu yüzden hiç içime sinmiyo bir doktor olarak yaptığı espride olsa doğru değildi bu yüzden hiç kimseye tavsiye etmiyorum tanıdığım oraya gidien kimsede hamie kalamadı valla.... bu kadar ama önemli olan sizin gidip görüşüp konuşup içinize sinmesi eşinde bu işi dine dökmesin ama zor tabi istemiyosa kısmet kafanı karıştrmak istemiyorum ama özellile erkek infertelitesi ise bence şansını kentte yada irenbede dene derimm....yada ege üniv.bol şans canım allah gönlüne göre versin inşalahh ...

Arkadaşlarrımm, bugün öğlen durulife adlı arkadaşımızın boş gebelik olduğu yönünde yazılarını okuyunca çok üzülmüştümm.Dün yazdığı yazıda bugün bebeğini alacaklarını yazmıştı..Onun durumuda benim gibi azalan rezerv olduğundan çok canım sıkılıp üzülmüşştümm.Kendi kendime bakk hamile kalmakla bitmiyorr diyorrdumm..Değeri 1500 dn 2000 lere kadar çıkmıştı ama kalp atışı görülmediğinden sonlandırılacaktıı.Hatta topikteki hamişler endişelenmesinler diye yazıp paylaşmamıştımm..Veeeeeeeee durulife a özelden geçmiş olsun mesajı atmıştımm..Şimdi canım arkadaşım nelerr yazzmışşşşş..Masaya almışlar ultrasonla bir baksınlarkiii bebişşinn kalbii pıt pıttlıyorrrrrrrrrrrrrrr..Ve elhamdulillahhhh Rabbime şimdi bebişi karnındaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.İnanın bütün gün o kadar üzülmüştümm kii.
Şimdi tutamıyorum kendimi ağlıyorumm:43::43::43::43::43::43::43: zaten içliyimmmmm Rabbimmminn mucizesiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çokk mutlu oldumm çokkkk.:43::43::43::43::43:

mucizelerimiz sağlıkla, huzurla bizlerle olsun insallah...

Arkadaşlarrımm, bugün öğlen durulife adlı arkadaşımızın boş gebelik olduğu yönünde yazılarını okuyunca çok üzülmüştümm.Dün yazdığı yazıda bugün bebeğini alacaklarını yazmıştı..Onun durumuda benim gibi azalan rezerv olduğundan çok canım sıkılıp üzülmüşştümm.Kendi kendime bakk hamile kalmakla bitmiyorr diyorrdumm..Değeri 1500 dn 2000 lere kadar çıkmıştı ama kalp atışı görülmediğinden sonlandırılacaktıı.Hatta topikteki hamişler endişelenmesinler diye yazıp paylaşmamıştımm..Veeeeeeeee durulife a özelden geçmiş olsun mesajı atmıştımm..Şimdi canım arkadaşım nelerr yazzmışşşşş..Masaya almışlar ultrasonla bir baksınlarkiii bebişşinn kalbii pıt pıttlıyorrrrrrrrrrrrrrr..Ve elhamdulillahhhh Rabbime şimdi bebişi karnındaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.İnanın bütün gün o kadar üzülmüştümm kii.
Şimdi tutamıyorum kendimi ağlıyorumm:43::43::43::43::43::43::43: zaten içliyimmmmm Rabbimmminn mucizesiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ne guzel bır hbr rabbım inşallh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşımıza inşallhhhh

canım alah bağışlasın inş. kucağına alırsın ahmet beydi dr um çok memnun kaldım herkesten
evet zaman geçmiyor inş. benimledirler amin canım inş.

inşallh cnm senınle bebeklerin benm dr da aral bey ben de memnunum ve dr değiştrmeyide duşunmuyrm ve bırçok arkadşımda doğal yoldan olmasına rağmen bebekleri aral beye devam ediyrolar rabbım sana nasip etsin inşallh hepimz kucağımıza alalım bebeklerimizi

canım yazdıgın arkadaşından cok etkilendim,gözlerim yaşardı,içim cız etti birden,,cok şükrü rabbim mucizesini göstermiş bak,annesine ,dr lara ben burdayım demiş,maşallah ona cok sevindim..hakkaten hamile kalmakla bitmiyo ama mucizeleri gördükce,dr a her gidişinde iyi olduklarını bilince şükür diyosun,ohhh diyosun..arkadaşınada cok selam,rabbim melegini ona bagışlamış,inş.kucagına almayıda nasip eder..

canım sıkma içini symrnada hamile kalanlarda var.. eşimi zor ikna ettim diyorsun.. en azından dene derim ben.. RAbbim kısmetse verir zaten...

evet canım zor ikna ettim. şimdi üstüe gidersem başka yer diye vazgeçiverir huyunu biliyorum. gitme diyen arkadaşlar bana demiştik biz diyecekler belki tedaviden sonra ama napayım.off şubat sonuna daha var belki eimde fikrini değiştiirir. Hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden

ya bu konuda aslında çok yorum yapmak doğru değil memnun kalanda var sizin sorun ne bilmiyorum tam ama ben orda ilk denememi yaptım çok aptal konuşmaları var gereksiz esprileri var ....ben doğru düzgün funda hanımın yüzünü bile görmedim hem ben özel yaptırdım 5500 para verdim oraya devlet raporluda yapılıyo biliyosun o kadar kalabalıkkii anamm kurbanlık koyun gibi asansöre alıyolar ameliyathaneye gidiyosun sırada bekliyosun sonra benim için en can alıcı nokta olayı bitirmemde yanii.. benim eşim sigara içiyodu o dönem bana dediki eşine söle sigarayı bıraksın yoksa başkasının spermini kullanırım haa dedi güya espri yaptı ben dondum kaldım eşim bunu duysa sanırım hastaneyi yıkardı ....bu yüzden hiç içime sinmiyo bir doktor olarak yaptığı espride olsa doğru değildi bu yüzden hiç kimseye tavsiye etmiyorum tanıdığım oraya gidien kimsede hamie kalamadı valla.... bu kadar ama önemli olan sizin gidip görüşüp konuşup içinize sinmesi eşinde bu işi dine dökmesin ama zor tabi istemiyosa kısmet kafanı karıştrmak istemiyorum ama özellile erkek infertelitesi ise bence şansını kentte yada irenbede dene derimm....yada ege üniv.bol şans canım allah gönlüne göre versin inşalahh ...

benim eşime böyle bir şey deseler.. o sakin adam gider.. orayı ana avrat söverek dağıtırdı herhalde... gerizekalı.... böyle laf mı denir ya....benimki en azından yahudi falan ama eşimin spermleriyle en iyisini yapmaya çalışacak... ay sanki psikolojimiz çok düzgün gidiyoruzda.. böyle salakça espriler... salak bu insanlar ya gerçekten....

cnm ben de irenbeliyim inşallh sende pozitif sonç alırsın cnmm dr un kim ay sana şimdi zaman geçmek bilmez sıkıca sarıl bebeklerine hayrlı olsun cnmm

canım inş. kucağına alırsın dr ahmet beydi irenbeden çok memnun kaldım tüm çalışanlardan
inş. bebeğim benimledir amin canım inş.

mucizelerimiz sağlıkla, huzurla bizlerle olsun insallah...

ne guzel bır hbr rabbım inşallh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşımıza inşallhhhh

canım yazdıgın arkadaşından cok etkilendim,gözlerim yaşardı,içim cız etti birden,,cok şükrü rabbim mucizesini göstermiş bak,annesine ,dr lara ben burdayım demiş,maşallah ona cok sevindim..hakkaten hamile kalmakla bitmiyo ama mucizeleri gördükce,dr a her gidişinde iyi olduklarını bilince şükür diyosun,ohhh diyosun..arkadaşınada cok selam,rabbim melegini ona bagışlamış,inş.kucagına almayıda nasip eder..

AMİNNNNNNNNNNNNN Canlarımmmmmmmmm..Rabbim bize önce sağlığımızı,sonra hamile kalabilmeyi,sonrada 9 ayın sonunda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasibb etsinnn..:49::nazar::emir_bebek:

cok sagol canım,evet bende kendimi tebrik ediyorum dermişim:9:ama bizim dr bi sorun yok:nazar:ayda bir gelin diyince bizde uyduk..zaten saglık ocagındaki ebelerde 9 haftadan önce ultrason tavsiye etmiyoz demişlerdi..artık 11 haftalık olduk teyzesi bi gidip görelim napıyolar içimde:))yarın inş.güzel haberler veririm size..sende kendine dikkat et,annenlede alışverişe gitmişsin ama iyi bişey taşımamışsın..dedigin gibi canım hamilelik zor iş,bi saatin bi saatine uymuyo,agrında varmış lütfen yat dinlen..korkutma bizi ok:34:

evet canım zor ikna ettim. şimdi üstüe gidersem başka yer diye vazgeçiverir huyunu biliyorum. gitme diyen arkadaşlar bana demiştik biz diyecekler belki tedaviden sonra ama napayım.off şubat sonuna daha var belki eimde fikrini değiştiirir. Hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden

benimkide geçen bir laf etti delirtti beni içten içe.. neymiş tüp bebek tutmazsa sigarayı o zamn bırakacakmış, ilaç tedavisine tekrar başlayacakmış, varikosel ameliyatını olacakmış... delirtti beni ama bağırmak yerine mantıklıca açıklama yapmaya çalıştım.. yalnız içten içede çıldırdım.....bazen düşünemiyolar bizim gibi.. bu süreçte acıyı ızdırabı biz çekeceğiz.. onlar bir gün gelecek..işin zevkini yaşayacaklar... ohhhh ne güzel... bazı kararları bize bırakmalı, bazı lafları etmemeye dikkat etmeliler.. ama olmuyor işte .... adı üstünde ERKEK.......

Bende COk etkilendim

sagol canım,inş.güzel haberler veririm size yarın..bakalım içimde top mu oynuyolar,ip mi atlıyolar görcez:9:buarada ay sagol canım ne güzel anlattım dimi hızımızı ama aynen öle haa:9:

sagol canım ıcırıkla bıcırık napıyo görcez yarın bakalım:9:inş.güzel ve büyümüş haberleriyle gelcez teyzesi:))

çoookkkkk güzelllll....

buna ne denebilirkiiiiiii...rabbimin mucizesi...ben durumu biliyordum diğer topiklerde gözetimim altında bilirsin...ama bugünkü yoğunluğumdan diğer topiklere geçiş yapamadım iyi oldu haber verdiğin çok sevindim...içlenmekten için çıktı yeter paralama kendini artık...

kizla sagolun cevap verdiginiz icin. Allah ne muradiniz varsa versin. doktor ile gorustum ama arada kaynadi. midemin agridigindan bahsettim o da ilac onerdi iste, ama almam. diger sikayerlerin arasinda kaynadi.

kizlar soyle nefes alirken gogsum (gogus kafesi) yaniyor iste. ve sol gogus altinda bi agri var.
ohh olup olmadigimi ogrenmek icin idrarimi nasil takip edebilirim ki?? :43:

canım ben hastanede yatarken bi plastik bardakla ölçüm yaptırıyorlardı..ona işiyorsun yaniii..ve ne sıvı aldıysan aşağıyukarı bi tahmin yapılıyooo...gerçi bi sorun olsa sen farkederdin...ohss sık sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorsun ve gittiğinde azcık yapıyorsun bunuda farkedersin yani..şu an ciddiye alınacak bişeyin yok telaşlanma...iğnelerde o şişliğe neden olur.aşırı bi durum varsa harekete geç...ateşlenme,kusma ,mide bulantısı,nefes darlığı,bel çevresinin ani kalınlaşması gibi...bunların dikkat çekici boyutta olması ohss belirtisidir...dikkatli ol yeter...

buarada transfer olup test günü bekleyen arkadaşlar var aramızda onlarada inş.güzel haberler almayı diliyorum..belirti aramayın ve erken test yaptırmayın diyorum..sanırım bi arkadaş 4 gün önce tahlil yaptırcak bence cok erken gününü beklemesini tavsiye ediyorum..sonra birlikte halay cekeriz inş.:34:

ALLAHIMMMM SEN NELERE KADİRSİNNNN YARABBIM NE MUTLUDUR ŞİMDİ RABBİM SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INS :nazar::nazar::nazar::nazar:

kizla sagolun cevap verdiginiz icin. Allah ne muradiniz varsa versin. doktor ile gorustum ama arada kaynadi. midemin agridigindan bahsettim o da ilac onerdi iste, ama almam. diger sikayerlerin arasinda kaynadi.

kizlar soyle nefes alirken gogsum (gogus kafesi) yaniyor iste. ve sol gogus altinda bi agri var.
ohh olup olmadigimi ogrenmek icin idrarimi nasil takip edebilirim ki?? :43:

cnm ıdrarın az gelıyorsa karnın sısse nefes almakta zorlanıyorsan doktoruna gıt derımamana gec kalam gecırmıs bırısı olarak soyluyorum :(((

Back