• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

benimkide geçen bir laf etti delirtti beni içten içe.. neymiş tüp bebek tutmazsa sigarayı o zamn bırakacakmış, ilaç tedavisine tekrar başlayacakmış, varikosel ameliyatını olacakmış... delirtti beni ama bağırmak yerine mantıklıca açıklama yapmaya çalıştım.. yalnız içten içede çıldırdım.....bazen düşünemiyolar bizim gibi.. bu süreçte acıyı ızdırabı biz çekeceğiz.. onlar bir gün gelecek..işin zevkini yaşayacaklar... ohhhh ne güzel... bazı kararları bize bırakmalı, bazı lafları etmemeye dikkat etmeliler.. ama olmuyor işte .... adı üstünde ERKEK.......

Canim Benim Morelini bozma tatlim sen Hamile kaldiktan snr bunun acisini cikar kocisinden

kızlar ben cıktım sonra görüşürüz..yemek zamanı kociş gelcek..öptüm sizi..fazla yazmayın ha bugün resmen dagıldım acıyın hamişlere:37:

sagol canım,inş.güzel haberler veririm size yarın..bakalım içimde top mu oynuyolar,ip mi atlıyolar görcez:9:buarada ay sagol canım ne güzel anlattım dimi hızımızı ama aynen öle haa:9:

gerçekten çok güldüm akşam akşam...bi baktım sayfalar arasında kaybolmuşsun :1:

Canim Benim Morelini bozma tatlim sen Hamile kaldiktan snr bunun acisini cikar kocisinden

hem nasıl çektircem bir bilseniz kızlar... :23:gerçi üzüldüğünden diyor 10 sen oldu artık.. onun neyi neden dediğini biliyorum...ama düşünceli olmasınıda istiyorum...bebişime veya bebişlerime kavuşayımda... sağlıkla hayırlısıyla.. başka ne isterim ki...

iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız??
3. iğneyi de yedik hayırlısıyla..yalnız bende oturacak kalça kalmadı..
kaldı 3 iğne pazartesiye kontrol varr:31:

evet raporlu. eee sizde raporlu yaptırın.... olmuyor mu?

canım bizim sorun erkek infertilitesi...bunun raporu nasıl alınıyor bilmiyorum...ayrıca rapor almak için 3 kez aşılama yaptırmak gerekiyor.. bunun için zamn harcamak istemiyorum.. ve eşim iş için şehir dışında zaten bekleyeceğim.. ve birde bu aşılamalarda zaman kaybedemem.. bu yüzden sanırım özeli seçiyoruz biz...

canım ben hastanede yatarken bi plastik bardakla ölçüm yaptırıyorlardı..ona işiyorsun yaniii..ve ne sıvı aldıysan aşağıyukarı bi tahmin yapılıyooo...gerçi bi sorun olsa sen farkederdin...ohss sık sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorsun ve gittiğinde azcık yapıyorsun bunuda farkedersin yani..şu an ciddiye alınacak bişeyin yok telaşlanma...iğnelerde o şişliğe neden olur.aşırı bi durum varsa harekete geç...ateşlenme,kusma ,mide bulantısı,nefes darlığı,bel çevresinin ani kalınlaşması gibi...bunların dikkat çekici boyutta olması ohss belirtisidir...dikkatli ol yeter...

cnm ıdrarın az gelıyorsa karnın sısse nefes almakta zorlanıyorsan doktoruna gıt derımamana gec kalam gecırmıs bırısı olarak soyluyorum :(((

dikkate alacagim dediklerinizi. cok sagolun kizlar icim ferahladi. Allah hayirli evlarlarla mujdelendirsin sizi...

cannalr ben geldimmm.nasılız bakalım bugünnn.okul toplantı vs derkenn nevrim döndü valla.:27::27::27:
varmı güzel haberlerrr.

Arkadaşlarrımm, bugün öğlen durulife adlı arkadaşımızın boş gebelik olduğu yönünde yazılarını okuyunca çok üzülmüştümm.Dün yazdığı yazıda bugün bebeğini alacaklarını yazmıştı..Onun durumuda benim gibi azalan rezerv olduğundan çok canım sıkılıp üzülmüşştümm.Kendi kendime bakk hamile kalmakla bitmiyorr diyorrdumm..Değeri 1500 dn 2000 lere kadar çıkmıştı ama kalp atışı görülmediğinden sonlandırılacaktıı.Hatta topikteki hamişler endişelenmesinler diye yazıp paylaşmamıştımm..Veeeeeeeee durulife a özelden geçmiş olsun mesajı atmıştımm..Şimdi canım arkadaşım nelerr yazzmışşşşş..Masaya almışlar ultrasonla bir baksınlarkiii bebişşinn kalbii pıt pıttlıyorrrrrrrrrrrrrrr..Ve elhamdulillahhhh Rabbime şimdi bebişi karnındaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.İnanın bütün gün o kadar üzülmüştümm kii.
Şimdi tutamıyorum kendimi ağlıyorumm:43::43::43::43::43::43::43: zaten içliyimmmmm Rabbimmminn mucizesiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çokk mutlu oldumm çokkkk.:43::43::43::43::43:

masallah bende cok sevindim. Allah yeter ki Ol desin, kim onunde durabilir ki..

merhaba arkadaşlar,

maşallah ya ne kalabalık bi topik burası :))

bizde ocak ayında tüp bebeği denedik. şükür ki ilk denememizde tuttu. yalnız biraz sıkıntılı geçiyo. şuan 6+5 doktor son kontrolünde rahim içinde kanamalar var düşük olabilir dedi. o zaman henüz kalp atışlarıda duyulmuyodu. cumartesi günü randevumuz var inş. kalp atışlarını duyabiliriz. kasıklarımda ki sancılarda hala geçmedi bide bugün çamaşırım hafif kahve rengi lekelenmiş gibi. kafaya takmamaya çalışıyorum ama yinede işte bi türlü aklımdan çıkmıyo. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin. isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.

iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız??
3. iğneyi de yedik hayırlısıyla..yalnız bende oturacak kalça kalmadı..
kaldı 3 iğne pazartesiye kontrol varr:31:

kalçadan iğneyi sağlık ocaklarına mı yaptırıyorsunuz?sabah akşam mı veriyorlar.. göbekten iğnede varmış sanırım... biraz bilgilendirir misin tatlım beni?

Back