Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim 7 subatta trasferim yapıldı simdi sonucu bekliyorum
izmir irenbede yaptırdım memnun kaldım inş. sonuçta güzel olur

bir izmirli daha.. insallah bebişn sağlıcakla göbüşüne gelir..... sonradaaaa sağlıcakla kucağında uyur...

Akşama misafirim var kaç saattir bi kek yapamadım yahu. hep bu topik yüzünden:)))))
gidip yapayım bari muhabbetin sonu gelmez

cnm bnm hadi hayrlısı walla senı tebrik ediyorum ben, nasıl dayandın sen 1 aydır ben nerdeyse 5 ocakta kesinlşti hamilelik 9.hafta içindeym ve 5 defa gitmişimdir ve haftaya tekrar gidicem gerçi bu benm canım doktorcuğumdn da kaynaklanıyor sen şimdi özlersın bebeğini gel 17 subtta dedi tekrar nerdeyse 15 gun olmadan tekrar gidicem kontrole inşallh bebişlerin sana slm annecim diyip tekme atarlar inşallh

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim 7 subatta trasferim yapıldı simdi sonucu bekliyorum

cnm ben de irenbeliyim inşallh sende pozitif sonç alırsın cnmm dr un kim ay sana şimdi zaman geçmek bilmez sıkıca sarıl bebeklerine hayrlı olsun cnmm

hadi inşallah güzel haberle gelirsin canım bize haber ver lütfen...

hayırlı olsun....şekerim epeydir yoktun diğer topikte listeye eklemiştim seniii...
baktım hiç takılmıyosun bize bi daha gelmezsin sandım listeden çıkardım şimdi test günü bekleyenler arasına ekleyecem seni...durumunu güncel tutar bilgi verirsen sevinirim...

smyrnayı düşünüyordum vazgeçtim ama eşim vazgeçmiyorrrr(
Allah oğluşuna uzun ömürerversin canım

cnm bende sana smyrna gitme dicektim ben hıç gitmedim ama orada tup deneyen arkadşım var hıç memnun kalmadı ben de irenbe aral bey tavsiye ederim enazından önmuayne ol hem eşinle konuş burda duyduklarını anlar o zaman seni

Arkadaşlarrımm, bugün öğlen durulife adlı arkadaşımızın boş gebelik olduğu yönünde yazılarını okuyunca çok üzülmüştümm.Dün yazdığı yazıda bugün bebeğini alacaklarını yazmıştı..Onun durumuda benim gibi azalan rezerv olduğundan çok canım sıkılıp üzülmüşştümm.Kendi kendime bakk hamile kalmakla bitmiyorr diyorrdumm..Değeri 1500 dn 2000 lere kadar çıkmıştı ama kalp atışı görülmediğinden sonlandırılacaktıı.Hatta topikteki hamişler endişelenmesinler diye yazıp paylaşmamıştımm..Veeeeeeeee durulife a özelden geçmiş olsun mesajı atmıştımm..Şimdi canım arkadaşım nelerr yazzmışşşşş..Masaya almışlar ultrasonla bir baksınlarkiii bebişşinn kalbii pıt pıttlıyorrrrrrrrrrrrrrr..Ve elhamdulillahhhh Rabbime şimdi bebişi karnındaa .İnanın bütün gün o kadar üzülmüştümm kii.
Şimdi tutamıyorum kendimi ağlıyorumm zaten içliyimmmmm Rabbimmminn mucizesiiiiii

Çokk mutlu oldumm çokkkk.

smyrnayı düşünüyordum vazgeçtim ama eşim vazgeçmiyorrrr(
Allah oğluşuna uzun ömürerversin canım

canım sıkma içini symrnada hamile kalanlarda var.. eşimi zor ikna ettim diyorsun.. en azından dene derim ben.. RAbbim kısmetse verir zaten...

cnm ben de irenbeliyim inşallh sende pozitif sonç alırsın cnmm dr un kim ay sana şimdi zaman geçmek bilmez sıkıca sarıl bebeklerine hayrlı olsun cnmm

canım alah bağışlasın inş. kucağına alırsın ahmet beydi dr um çok memnun kaldım herkesten
evet zaman geçmiyor inş. benimledirler amin canım inş.

canım alah bağışlasın inş. kucağına alırsın ahmet beydi dr um çok memnun kaldım herkesten
evet zaman geçmiyor inş. benimledirler amin canım inş.

kizla sagolun cevap verdiginiz icin. Allah ne muradiniz varsa versin. doktor ile gorustum ama arada kaynadi. midemin agridigindan bahsettim o da ilac onerdi iste, ama almam. diger sikayerlerin arasinda kaynadi.

kizlar soyle nefes alirken gogsum (gogus kafesi) yaniyor iste. ve sol gogus altinda bi agri var.
ohh olup olmadigimi ogrenmek icin idrarimi nasil takip edebilirim ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…