iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim 7 subatta trasferim yapıldı simdi sonucu bekliyorum
izmir irenbede yaptırdım memnun kaldım inş. sonuçta güzel olur
hanımlar son dk haberini paylaşayım hemn sizlerle...flaş flaş flaş yarın sabah dr agidiyoruz..bildiginiz üzre cumartesi gitcektik ama bizde dr degişikligi yapıyoruz eşimin istegi üzerine ve docent bi dr a başlıyoruz yarın inş..patronumuzun dr arkadaşı onların sayesinde randevu aldık yarın sabah gelsinler demiş,ve biz miniklerimizi görmeye gidiyoruz..dua edin kuzucuklarım iyi olsun ,herşey yolunda olsun,büyümüş olsunlar teyzeleri:))heyecanlandım birden yaa..şu bi ay gecmek bilmedi..sabah bi olsaaaaa..
Akhisardayım canım izmire gelicem tedavi için
gitmeee smyrnayaa gitmeeee .....................
bir izmirli daha.. insallah bebişn sağlıcakla göbüşüne gelir..... sonradaaaa sağlıcakla kucağında uyur...
nereye gekeceksin kii? ben izmirdeyim ve egede tüp yaptırdım.çok şükür oğluşum karnımda
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim 7 subatta trasferim yapıldı simdi sonucu bekliyorum
Merhaba benimde yedi gün önce transferim oldu. benimde başlarda sol yumurtalığımda ağrı ve yanma vardı. sonra geçti. şu an hiç ama hiiiiç bi belirti yok hamileliğe dair. Yarın kan testi yaptırcam sabah gidicem. Ne olur şans dileyin. tutunmuştur inşallah... Beklemek en zoruymuş. Umarım herkesin bebişi tutunur, bıcırıklar bi an önce büyümeye başlarlar...
amin canım izmirli çok galiba.....
smyrnayı düşünüyordum vazgeçtim ama eşim vazgeçmiyorrrr(
Allah oğluşuna uzun ömürerversin canım
smyrnayı düşünüyordum vazgeçtim ama eşim vazgeçmiyorrrr(
Allah oğluşuna uzun ömürerversin canım
cnm ben de irenbeliyim inşallh sende pozitif sonç alırsın cnmm dr un kim ay sana şimdi zaman geçmek bilmez sıkıca sarıl bebeklerine hayrlı olsun cnmm
cnm ben de irenbeliyim inşallh sende pozitif sonç alırsın cnmm dr un kim ay sana şimdi zaman geçmek bilmez sıkıca sarıl bebeklerine hayrlı olsun cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?