• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

şimdi eşimle görüştüm de israel aruhu istemezmiş o yahudiymiş diye:(((
smyrnaya gidic ez sanırım.eşim orayı istiyor.inşallah tutar yaaa. tereddütlüyüm şimdi:((

Merhaba benimde yedi gün önce transferim oldu. benimde başlarda sol yumurtalığımda ağrı ve yanma vardı. sonra geçti. şu an hiç ama hiiiiç bi belirti yok hamileliğe dair. Yarın kan testi yaptırcam sabah gidicem. Ne olur şans dileyin. tutunmuştur inşallah... Beklemek en zoruymuş. Umarım herkesin bebişi tutunur, bıcırıklar bi an önce büyümeye başlarlar...

ya bu ne hız bi önceki sayfada oluyorum cevap yazıyorum,ben cevabı gönderene kadar sayfa atlıyo bi bakıyom başka yerdeyimm..maşallahhh aboooooooooo:nazar:
valla bugün beynim bulandı okuyup cevap yazmaktan... bende senin msjını arıyodıum cevap yazmak için... gözün aydın dicektim artık bunu buldum bunun altına yazıyom:))) yarın ıcırla bıcırı görmeye gidiyomuşsun resim getir teyzelerine.....

bebişinin belirtileridir insallah tatlım.. ama ohss sonradan çıkmıyor bildiğim kadarıyla..ilaç aşamasında çıkıyor.. bence bebeğinin sana müjdesidir bunlar...

oyle mi dersin canim. inan kalcamdaki igne agrilarindan yerimden kalkamiyorum dogru duzgun. ama onun normal oldugunu okudum. ama su sol tarafimdaki, yani kalbimin altindaki agri beni cok rahatsiz ediyor bugun. Allahim insallah bi problem yoktur...

smyrnaya gidic ez sanırım.eşim orayı istiyor.inşallah tutar yaaa. tereddütlüyüm şimdi:((

olacaksa orada da olacak canım merak etme
ısrael bey ın dini kendine canım önemli olan işini iyi yapması
nasip

oooo şekerim biz günün belli saatlerine erkekleri çekiştiriyoruz o ara senide bekleriz o zaman...

ay kutla kutla nereye kadar kahretsin bizim işimizde çok zor dimi akasyacım:21::21::21:ukalalıkta tavan yaptı yaniiiii:9:

:60::60::60: süpersin valla ne güzel anlatmışsın çok güldüm....demek bi bakıyosun başka sayfadasın haaaa.....ALLAH iyiliğini versin emiii...kaybolduk sayfaların arasında...

he vallaaaa barıştılar biz kötü olduk....
neyse sulh olması iyidir...

:1::1::1::1::1::1::1:

mrb kizlar 4 gun once transferim gerceklesti. bugun sol kismimda kramp tarzi bir agri var. esnerken, nefes alirken kendini belli ediyor.ayrica ellerimdede elektriklenme var. ayrica nefes almakta ta zorlaniyorum. kendimi cok hantallasmis hissediyorum. acaba ilaclarin yan etkisi olabilir mi bunlar?
bu ohss dedikleri durum bu saatten sonra ortaya cikmaz demi. Allah rizasi icin cevap bekliyorum kizlarrr :5:

hayırlı olsun canım...
biliyorsun ben ohss maduruyum...hemen sana bilgi vereyim...
ohss opu dan sonra gebelik testine kadar ortaya çıkabilir...
küçük idrarının miktarı nasıl yani içtiğin kadar çıkarman önemli...
nefes almakta zorlanman kötü...
ohss belirtileri bunlar...bi iyi tarafı var bebeğinin tuttuğunuda gösterir...ohss bhgc artışıyla ortaya çıkar...
dereceleri var sanırım şu an ciddi boyutta değil ama ohss olmuşsun resmen...
doktorunla bi görüş lütfen...

canım tabikide eşinin de fikri önemli.. ama biz o konuya hiç takılmadık, adamın görüşü dini beni ilgilendirmezki.. ne biliyim ben çok memnun kaldım gerçekten.. orta yaşlı birisi olması rahatlattı beni...ama baharında dediği gibi tatlım olacağı varsa her yerde olur...Rabbim aracı olarak kullandırsın bize tüm bebek merkezlerini...eli çok hafif ben onu biliyorum.. ben nice bayan dr. lara gittim canım yaktı.. ama bunda hiç bir şey hissetmedim..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim 7 subatta trasferim yapıldı simdi sonucu bekliyorum
izmir irenbede yaptırdım memnun kaldım inş. sonuçta güzel olur

olacaksa orada da olacak canım merak etme
ısrael bey ın dini kendine canım önemli olan işini iyi yapması
nasip

bence de önemli olan işini yapması canım ama benimki birazz tuhaf bu konularda bi yahudi der bi de ermeni.
bırak hastaneyi de istemedi.
inşallah smyrnada olsa da tutar.eşimi çok zor ikna ettim ben.fazla kurcalamasam iyi olacak

Merhaba benimde yedi gün önce transferim oldu. benimde başlarda sol yumurtalığımda ağrı ve yanma vardı. sonra geçti. şu an hiç ama hiiiiç bi belirti yok hamileliğe dair. Yarın kan testi yaptırcam sabah gidicem. Ne olur şans dileyin. tutunmuştur inşallah... Beklemek en zoruymuş. Umarım herkesin bebişi tutunur, bıcırıklar bi an önce büyümeye başlarlar...
hayırlı olsun... yarın biraz erken test için.. umarım tutunmuştur bebişin...

mrb kizlar 4 gun once transferim gerceklesti. bugun sol kismimda kramp tarzi bir agri var. esnerken, nefes alirken kendini belli ediyor.ayrica ellerimdede elektriklenme var. ayrica nefes almakta ta zorlaniyorum. kendimi cok hantallasmis hissediyorum. acaba ilaclarin yan etkisi olabilir mi bunlar?
bu ohss dedikleri durum bu saatten sonra ortaya cikmaz demi. Allah rizasi icin cevap bekliyorum kizlarrr :5:
canım yok ohss olsan çoktan farkederrdin. bende çok şişip hantallaşmıştım ama ileri boyutta nefes almanı engellemediği sürece telaş yapma...

yandık deseneee :))) kazasız belasız geliriz inşallahhh
amin... sağ salim gelir mutlu bi şekilde dönersiniz inşallah...

IMSI teknıgı kullandılar,yukarıda yazıdıgm gıbı hareketlilik morfoloji derken şiddetli OAT denıldı. ve embrıyom 1. kalieydi hernekadar 4. kalite sperm olmasına ragmen. bugun test sonucumu ogrendıkten sonra doktorum sperm kalitesinden olabılecegını soyledı. haftaya kafanı toparladıktan sonra görusleım dedi. durum bu.. eşim ben kötu durumdayız hele özellikle eşim.... ilk denememizdi bizim.

COk uzuldum Canim insallah bidanki denemen tutar ve son olur bEnde memorialde olcam ya tedavi neden o zaman Transfer ettiler Ben onu anlamadim kafam karisti Oat ne demek???

canım dualarımız birbirimiz için.. bizi bizden başka kimse anlamaz... iyi düşün iyi olsun... insallah yarında güzel heberlerini bekliyoruz...

canım senin test tarihin 13 şubat değil miydi....

4 gün erken yaptırıyorsun testi . sonuç bu kadar erken belli olur mu ki ?????????

Back