canım ben 3500 yanlış yazmışım
ilk tayfun beye muayene oldum bende çok iyi bir doktor merak etme içini ferah tut
canım çok teşekkürler bende aradım şimdi hastaneyi. tüp bebek servisinin direkt hattını verdi ama sürekli meşgul. ulaşmaya çalşıyorum
canım sen izmirdemisn??
valla bugün beynim bulandı okuyup cevap yazmaktan... bende senin msjını arıyodıum cevap yazmak için... gözün aydın dicektim artık bunu buldum bunun altına yazıyom:))) yarın ıcırla bıcırı görmeye gidiyomuşsun resim getir teyzelerine.....ya bu ne hız bi önceki sayfada oluyorum cevap yazıyorum,ben cevabı gönderene kadar sayfa atlıyo bi bakıyom başka yerdeyimm..maşallahhh aboooooooooo
bebişinin belirtileridir insallah tatlım.. ama ohss sonradan çıkmıyor bildiğim kadarıyla..ilaç aşamasında çıkıyor.. bence bebeğinin sana müjdesidir bunlar...
şimdi eşimle görüştüm de israel aruhu istemezmiş o yahudiymiş diye((
smyrnaya gidic ez sanırım.eşim orayı istiyor.inşallah tutar yaaa. tereddütlüyüm şimdi(
oooo şekerim biz günün belli saatlerine erkekleri çekiştiriyoruz o ara senide bekleriz o zaman...
ay kutla kutla nereye kadar kahretsin bizim işimizde çok zor dimi akasyacımukalalıkta tavan yaptı yaniiiii
süpersin valla ne güzel anlatmışsın çok güldüm....demek bi bakıyosun başka sayfadasın haaaa.....ALLAH iyiliğini versin emiii...kaybolduk sayfaların arasında...
he vallaaaa barıştılar biz kötü olduk....
neyse sulh olması iyidir...
mrb kizlar 4 gun once transferim gerceklesti. bugun sol kismimda kramp tarzi bir agri var. esnerken, nefes alirken kendini belli ediyor.ayrica ellerimdede elektriklenme var. ayrica nefes almakta ta zorlaniyorum. kendimi cok hantallasmis hissediyorum. acaba ilaclarin yan etkisi olabilir mi bunlar?
bu ohss dedikleri durum bu saatten sonra ortaya cikmaz demi. Allah rizasi icin cevap bekliyorum kizlarrr
smyrnaya gidic ez sanırım.eşim orayı istiyor.inşallah tutar yaaa. tereddütlüyüm şimdi(
olacaksa orada da olacak canım merak etme
ısrael bey ın dini kendine canım önemli olan işini iyi yapması
nasip
hayırlı olsun... yarın biraz erken test için.. umarım tutunmuştur bebişin...Merhaba benimde yedi gün önce transferim oldu. benimde başlarda sol yumurtalığımda ağrı ve yanma vardı. sonra geçti. şu an hiç ama hiiiiç bi belirti yok hamileliğe dair. Yarın kan testi yaptırcam sabah gidicem. Ne olur şans dileyin. tutunmuştur inşallah... Beklemek en zoruymuş. Umarım herkesin bebişi tutunur, bıcırıklar bi an önce büyümeye başlarlar...
canım yok ohss olsan çoktan farkederrdin. bende çok şişip hantallaşmıştım ama ileri boyutta nefes almanı engellemediği sürece telaş yapma...mrb kizlar 4 gun once transferim gerceklesti. bugun sol kismimda kramp tarzi bir agri var. esnerken, nefes alirken kendini belli ediyor.ayrica ellerimdede elektriklenme var. ayrica nefes almakta ta zorlaniyorum. kendimi cok hantallasmis hissediyorum. acaba ilaclarin yan etkisi olabilir mi bunlar?
bu ohss dedikleri durum bu saatten sonra ortaya cikmaz demi. Allah rizasi icin cevap bekliyorum kizlarrr
amin... sağ salim gelir mutlu bi şekilde dönersiniz inşallah...yandık deseneee :))) kazasız belasız geliriz inşallahhh
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim 7 subatta trasferim yapıldı simdi sonucu bekliyorum
izmir irenbede yaptırdım memnun kaldım inş. sonuçta güzel olur
IMSI teknıgı kullandılar,yukarıda yazıdıgm gıbı hareketlilik morfoloji derken şiddetli OAT denıldı. ve embrıyom 1. kalieydi hernekadar 4. kalite sperm olmasına ragmen. bugun test sonucumu ogrendıkten sonra doktorum sperm kalitesinden olabılecegını soyledı. haftaya kafanı toparladıktan sonra görusleım dedi. durum bu.. eşim ben kötu durumdayız hele özellikle eşim.... ilk denememizdi bizim.
Merhaba benimde yedi gün önce transferim oldu. benimde başlarda sol yumurtalığımda ağrı ve yanma vardı. sonra geçti. şu an hiç ama hiiiiç bi belirti yok hamileliğe dair. Yarın kan testi yaptırcam sabah gidicem. Ne olur şans dileyin. tutunmuştur inşallah... Beklemek en zoruymuş. Umarım herkesin bebişi tutunur, bıcırıklar bi an önce büyümeye başlarlar...
Merhaba benimde yedi gün önce transferim oldu. benimde başlarda sol yumurtalığımda ağrı ve yanma vardı. sonra geçti. şu an hiç ama hiiiiç bi belirti yok hamileliğe dair. Yarın kan testi yaptırcam sabah gidicem. Ne olur şans dileyin. tutunmuştur inşallah... Beklemek en zoruymuş. Umarım herkesin bebişi tutunur, bıcırıklar bi an önce büyümeye başlarlar...
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM Emir Bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?