canım nasip değilmiş sakın moralini bozma bizdede aynı sroun var ben hiç yılmadım 3 negatifim var 4.denemeden önce eşime yöneldim öncelikle bütün genetikler vs hepsini yaptırın ....keçi boyunuzu suyunu hergün içir herügn arı sütü bal polen ve çaksır macunu hepsini hallet....ben birisi ile tanışmışım bizim sorunlarımız aynıydı kızın kocasının 800.00 spermi vardı morfoloji % 0 dı hareketlilik çok azdı direk tüp demişlerdi kıza oda dediki eğer allah tüp le nasip etçekse doğal yollada verir bu yukarıda yazdıklarımla 3. aydında hamile kalmış geçen gün gördüm nisanda doğum yapacak ozaman öğrendim bunları çok mutlu oldum tabi bende hemen eşime başladım...... şimdi de ankara gidicem kaan aydosa görüşücez onunla birlikte yol alıcaz kısmetse sperm kalitesi tamam olunca kaan bey onay verince 4.denememi yapıcam inşallah.....bizde varikosel yok hormonal bi bozukluk yok genetik bi sorunda yok ama neden spermler böle onu araştırıcaz iyi olmadan başlamak gene bir negatif demek senin içinde hayırlısı olsun inşllah bir an önce kavuşursun bebeğine ama biliyosundur spermler kendini 72 günde yenilermişşş bu yüzden uygulayacağınız ilaç veya bitkisel kürler mutlka 3 ay denemelisiniz bırakmadan...
cnm benım çok haklısın bu cadıcık kısa zaman da sataşır kesin bana ama olsun eğlence oluyor su da bana hem ben millstone na kızdım ben kıskanmam ki aksine sevinirim sizin bağınızı gördükce cadı millstoncukkkha ha haaaa demek kıskanırlar...karasu bi kaşık SU (1838) da boğulur anacım...su ya güven olurmu hiç cadı ooooo...yazık karasu bebişim mülayim...2 güne kalmaz başlarlar yine...bizim gibi olamazlar bi kerem...kk sayesinde beraberiz rabbim bozmasın ömürlük olsun inşallah...
arkadaşlar test sonucumu bugun aldım malesef gebe değilim((((((((( eşimin spermlerinde sorun vardı. zaten 4. kalite spermle oluşmuştu embriyouz ve 1. kalite deniliyordu. şimdi napcaz ne etcez hiç hiç birşey düşünemiyorum. bütün hayalerimiz gitti. acaba bundna sonra eşimin üstünde yogunlaşıp sperm sorununumu çözlim diyorum. çünkü o iyi olmadna olmuyo. tavsiyelerinizi bekliyorum...
canım bide normal mi yok sa mini tüp bebekmi ona nasıl karar veriliyor?
canim cok üzüldüm rabbim tez zamanda melegine kavustursun insallah hepimizi seni merak ediyordum cünki biliyorumki sen memorielde yaptirdin ve erkek faktöründe en iyilerden diye biliyorum peki olumsuz sonuctan sonra dr görüstünmü canim onlarin fikri ne ve esinin degerleri cokmu düsük canim hic birsey kullanmadanmi basladiniz tedaviye dr hangisiydi biraz bilgi verirsen sevinirim birde ilk denemen sizde IMSItekniyi kullandilarmi
canim soguk moguk valla benim testler tamam olsa bir dakka beklemem bence bir an önce basla beklicek bisey yok trde subattan sonra agir soguk olmaz ki sen igneleri falan yapip transferine kadar soguk kalmaz artik beklememeeee canim bismillah de basla derim canim
canım sağol. ben direkt tüp bebek istiyorum.ben muayne olup testler yaptırıp beklemek istemiyorum artık. adetimin ilk günü arayıp üçüncü ggünü başlamak istiyorum. kendisi muayne etmek tahlil görmek istermi acaba arayıp öğrenicem artık. rahim fimim var geçen seneden. (bu arda sürekli meşgul.özlem hanım açıyor o da görüştüremiyor)
yani sabrım yok anlayacağın hemen bu ay olsun stiyorum. inşallah yanlış yapmayız bu sabırsızlıkla
evet canım ben tüple hamile kaldım biz birlikte aynı dr.a gittik .canım sadece eşinmi o doktora tedavi oldu? eşinin gittiği bi doktor varmıyıdı?
eşinin morfoloji yapısı kürler ilemi düzeldi. eşim sigara içmiyor bizde uzun bi süre küreleri denedik sonuç yine şu şekilde bu iyi halleri . bizim ileri dogru hızlı hareketli %1 yavaş hareketli %10 yerinde hareketli %15 ve geri ye kalanalr hareketsiz. büyük baş anamolisi 5,uzun baş 15 şiddetli amorf baş anamolisi 10 yazıyo..
birde sen tüp bebeklemi hamile kaldın. embriyomuz 4.kalite spermle olmuştu doktor o nedenle tutunmadı diyo. sizin kalitesi neydi?
ya kizlar günlerdir gecmis okuyorum haftasonu girmedim ve hep geriden okuyorum ancak 226 sayfaya geldim bu ne hiz kizlar valla sakir sakir sohbet ediyorsunuz ben gecmis okumakdan ne yazabiliyorum ne kutlayabiliyorum ne üzüntülerimi dile getirebiliyorum beni mazur görün diycemde acaba diyorum bu gecmisi okumanin kisa bir yolu varda benmi bilmiyorum herkez gecmisi okuyup geliyim diyo yarim saat sonra ana sayfaya mesaj yaziyo valla anlamadim sanirim bende gecmis okuma konusunda sorun var neyse sohbetiniz cok güzel bende katilmak istiyorum ama tabi hiziniza yetisebilirsem(((
teşekkür ederim, telaşlanıyorum işte....
zayıflamaya çalışıyorum ama eşim acele ediyor,bazen erkeklere dert anlatmak zor
24 olmuşuz:))) 25 olursak kutlayalımmı ki???
ya bu ne hız bi önceki sayfada oluyorum cevap yazıyorum,ben cevabı gönderene kadar sayfa atlıyo bi bakıyom başka yerdeyimm..maşallahhh aboooooooooo
Anaaaaaaaaaam su ile karasu öpüşüppp barışıpp bide bizee sarmışlarrrr..Su hatunn için tabiii buuu..Düştü kafama taaaşş suuuuuuuuu rahat et sen yeterkiiiiii canım benimmmmmmmmmmmmmm
yok tatlım sabırsızlık değil ama dr. çok meşgül.. bence zaman konusunda bir ay sonra başlayalım diyebilir sana.. ben normal randevuda bile 2 hafta sonrasıa gün alabildim...
kolayından hemen bi kek tarifi veriyorum...
8 yemek kaşığı şeker,3 yumurta,2,5 su bardağı un,birer paket vanilya ve kabartma tozu,1 su bardağı süt,bir su bardağı sıvı yağ....istersen kakaolu da yapabilirsin...ben içine bazen ceviz fındık,portakal kabuğu rendesi,kuru üzüm hangisinden varsa koyuyorum tabi hepsini aynı anda değil...afiyet bal şeker olsun teyzoşa...
ankarada tipi var hava soğuk iyi giyinin ona göre ....
sana yazacağım cevap araya kaynamış:))))) sıkı giyin ankara felaket.. hem soğuk hem kar yağıyo.. benim kociş arabayla yolda kalmış...
ya kizlar günlerdir gecmis okuyorum haftasonu girmedim ve hep geriden okuyorum ancak 226 sayfaya geldim bu ne hiz kizlar valla sakir sakir sohbet ediyorsunuz ben gecmis okumakdan ne yazabiliyorum ne kutlayabiliyorum ne üzüntülerimi dile getirebiliyorum beni mazur görün diycemde acaba diyorum bu gecmisi okumanin kisa bir yolu varda benmi bilmiyorum herkez gecmisi okuyup geliyim diyo yarim saat sonra ana sayfaya mesaj yaziyo valla anlamadim sanirim bende gecmis okuma konusunda sorun var neyse sohbetiniz cok güzel bende katilmak istiyorum ama tabi hiziniza yetisebilirsem(((
canım şimdi görüştüm.dediğim gibi yaparsak yani adetin ilk günü ararsam 3.günü gidersem tayfun bey bakarmış. 2500dolr dedi fiyatı 6000tl tutar dedi ilaçlarla beraber.
afun bey nasıl bi dr. acaba onu da araştırıcam bi. sağol ilgiendiğin için
canım şimdi görüştüm.dediğim gibi yaparsak yani adetin ilk günü ararsam 3.günü gidersem tayfun bey bakarmış. 2500dolr dedi fiyatı 6000tl tutar dedi ilaçlarla beraber.
afun bey nasıl bi dr. acaba onu da araştırıcam bi. sağol ilgiendiğin için
mrb kizlar 4 gun once transferim gerceklesti. bugun sol kismimda kramp tarzi bir agri var. esnerken, nefes alirken kendini belli ediyor.ayrica ellerimdede elektriklenme var. ayrica nefes almakta ta zorlaniyorum. kendimi cok hantallasmis hissediyorum. acaba ilaclarin yan etkisi olabilir mi bunlar?
bu ohss dedikleri durum bu saatten sonra ortaya cikmaz demi. Allah rizasi icin cevap bekliyorum kizlarrr
cnm benım çok haklısın bu cadıcık kısa zaman da sataşır kesin bana ama olsun eğlence oluyor su da bana hem ben millstone na kızdım ben kıskanmam ki aksine sevinirim sizin bağınızı gördükce cadı millstoncukkk
arkadaşım rabbim sana mucizesinı en kısa zaman da doğl yoldan göndersin pes etmek yookkkk bak benm 1.tedavımde 1.kalitedi dr um biokimyasl olunca nasıl olur sok olduk butun ekip olarak dedi fakat dondurulmş embriyo tuttu hayalleri bitiricek bir durum yok ama bu içinde bulundugumz psikolojı bize bunu hissettiriyr sakın yıkmak yok yola devam rabbım yuzunu guldrsun inşllhhhh
( amanınnn sağ salim gelebilsek iyi yani ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?