Tüp Bebek Günlüğümüz !

bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş.
herkeste aynı belirtiler olacak diye bir kaide yok benım bulantılar 5.hafta başladı ve 11.haftaya kadar devam etti 8 kilo kaybım oldu görümcemle aramızda 4 hafta var onun ne bulantısı oldu ne başka birşeyi 7-8 kilo aldı ilk 3 ayda.
ha birde annenın hamileliği nasıl geçerse senın hamileliğinde aynı geçiyormuş[/QUOTE]

doğrudur bizde gelinleberaber hamile kaldık.10 gün var aramızda.ondada bişey yokmuş... benim annemde de hiç olmamış bulantı v.s..hayırlısı güselim.sağlıklı şekilde gelsinde bebklerimiz bu yolda çekilen çileler unutulur gider....

teşekkür ederim. bizimde genetikte hormonlarda bişey yok ve varikosel yok. sadece sayı morfoloji ve yapısı bozuk. desteğin için sagol. Rabbım hepımıze yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınş.

cnm benım çok haklısın bu cadıcık kısa zaman da sataşır kesin bana ama olsun eğlence oluyor su da bana hem ben millstone na kızdım ben kıskanmam ki aksine sevinirim sizin bağınızı gördükce cadı millstoncukkk

arkadaşım rabbim sana mucizesinı en kısa zaman da doğl yoldan göndersin pes etmek yookkkk bak benm 1.tedavımde 1.kalitedi dr um biokimyasl olunca nasıl olur sok olduk butun ekip olarak dedi fakat dondurulmş embriyo tuttu hayalleri bitiricek bir durum yok ama bu içinde bulundugumz psikolojı bize bunu hissettiriyr sakın yıkmak yok yola devam rabbım yuzunu guldrsun inşllhhhh

ya kizlar günlerdir gecmis okuyorum haftasonu girmedim ve hep geriden okuyorum ancak 226 sayfaya geldim bu ne hiz kizlar valla sakir sakir sohbet ediyorsunuz ben gecmis okumakdan ne yazabiliyorum ne kutlayabiliyorum ne üzüntülerimi dile getirebiliyorum beni mazur görün diycemde acaba diyorum bu gecmisi okumanin kisa bir yolu varda benmi bilmiyorum herkez gecmisi okuyup geliyim diyo yarim saat sonra ana sayfaya mesaj yaziyo valla anlamadim sanirim bende gecmis okuma konusunda sorun var neyse sohbetiniz cok güzel bende katilmak istiyorum ama tabi hiziniza yetisebilirsem(((

IMSI teknıgı kullandılar,yukarıda yazıdıgm gıbı hareketlilik morfoloji derken şiddetli OAT denıldı. ve embrıyom 1. kalieydi hernekadar 4. kalite sperm olmasına ragmen. bugun test sonucumu ogrendıkten sonra doktorum sperm kalitesinden olabılecegını soyledı. haftaya kafanı toparladıktan sonra görusleım dedi. durum bu.. eşim ben kötu durumdayız hele özellikle eşim.... ilk denememizdi bizim.

yok tatlım sabırsızlık değil ama dr. çok meşgül.. bence zaman konusunda bir ay sonra başlayalım diyebilir sana.. ben normal randevuda bile 2 hafta sonrasıa gün alabildim...

evet canım ben tüple hamile kaldım biz birlikte aynı dr.a gittik .
bizde normal morfoloji %40 civarında çıkmış.baş şekil anomolisi birinde %23 çıkmış amorf a %20 yazmış.
birinde %28 olmuş.

aslında çokta anlamıyorum tek bildiğim sayıların düşük olduğu ve dr. direk tüp bebek dediği. 1,5 sene önce gittimiz dr. varikosel yaptırın doğal yolla çok rahat hamile kalırsın dedei ama. yanıldı.

canım ben bir yandan günceli okurken.. sayfanın iki dakika takılmasından yararlanarak kaldığım sayfadan devam ediyorum.. yoksa günceli kaçırıyorum ayol....

teşekkür ederim, telaşlanıyorum işte....
zayıflamaya çalışıyorum ama eşim acele ediyor,bazen erkeklere dert anlatmak zor

oooo şekerim biz günün belli saatlerine erkekleri çekiştiriyoruz o ara senide bekleriz o zaman...

24 olmuşuz:))) 25 olursak kutlayalımmı ki???

ay kutla kutla nereye kadar kahretsin bizim işimizde çok zor dimi akasyacımukalalıkta tavan yaptı yaniiiii

ya bu ne hız bi önceki sayfada oluyorum cevap yazıyorum,ben cevabı gönderene kadar sayfa atlıyo bi bakıyom başka yerdeyimm..maşallahhh aboooooooooo

süpersin valla ne güzel anlatmışsın çok güldüm....demek bi bakıyosun başka sayfadasın haaaa.....ALLAH iyiliğini versin emiii...kaybolduk sayfaların arasında...

Anaaaaaaaaaam su ile karasu öpüşüppp barışıpp bide bizee sarmışlarrrr..Su hatunn için tabiii buuu..Düştü kafama taaaşş suuuuuuuuu rahat et sen yeterkiiiiii canım benimmmmmmmmmmmmmm

he vallaaaa barıştılar biz kötü olduk....
neyse sulh olması iyidir...

yok tatlım sabırsızlık değil ama dr. çok meşgül.. bence zaman konusunda bir ay sonra başlayalım diyebilir sana.. ben normal randevuda bile 2 hafta sonrasıa gün alabildim...

canım şimdi görüştüm.dediğim gibi yaparsak yani adetin ilk günü ararsam 3.günü gidersem tayfun bey bakarmış. 2500dolr dedi fiyatı 6000tl tutar dedi ilaçlarla beraber.
afun bey nasıl bi dr. acaba onu da araştırıcam bi. sağol ilgiendiğin için

( amanınnn sağ salim gelebilsek iyi yani ..

vealeyküm selaaammmmmm...
geçmişi okumak işi bu ara gerçekten çok zor en iyisimi 3 saatte bir girip bakmak lazım yoksa kaçırırsın olup biteniii....

mrb kizlar 4 gun once transferim gerceklesti. bugun sol kismimda kramp tarzi bir agri var. esnerken, nefes alirken kendini belli ediyor.ayrica ellerimdede elektriklenme var. ayrica nefes almakta ta zorlaniyorum. kendimi cok hantallasmis hissediyorum. acaba ilaclarin yan etkisi olabilir mi bunlar?
bu ohss dedikleri durum bu saatten sonra ortaya cikmaz demi. Allah rizasi icin cevap bekliyorum kizlarrr

aaa.. şaşırdım şimdi.. ben israel beyi tek sanıyordum kentte.. doğum katında değilde infertilite konusunda.. iyidir o da tatlım.. ben israel beyin hastası olarak giderim kente herhalde...bir dahaki randevuda sormak lazım...
baharın dr. kim acaba?

canım ben 3500 yanlış yazmışım
ilk tayfun beye muayene oldum bende çok iyi bir doktor merak etme içini ferah tut

vealeyküm selam... geçmişi okumak zor iş hele arda gün atladıysan:)))) kontrol panelinden bir sayfada 20 msj yayınlama var o zaman daha kolay olur belki senin için... yada hergün düzenli uğrayacaksın yanımıza....

bebişinin belirtileridir insallah tatlım.. ama ohss sonradan çıkmıyor bildiğim kadarıyla..ilaç aşamasında çıkıyor.. bence bebeğinin sana müjdesidir bunlar...

millstone kötü bişi demedi gülüm...hem o senin arkandan bana biblo bebek gibi kız çok sevdim dedi...sen bi de cadı diyon oldumu hiçççç ya huuuu....

( amanınnn sağ salim gelebilsek iyi yani ..

AMİNNNN inşallah canım...yolunuz açık olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…