Tüp Bebek Günlüğümüz !

millstone yakalandıkkkkk
evet bizim aramızda dostluğumuzun verdiği büyük bir aşk var...ben ve SEN ilişkisi bununda bi hikayesi var tabii...canım o benimmm...kardeşim dostummm....

Evet yakalanmışızzzzz..söylediklerine den den koymak istiyorummm..Şimdi sana duyduğum aşkı,sevgiyi kelimelere dökersemm,karasu ve suda kıskanıp aralarındaki ilişkiyi anlatmaya falan başlarlarr işin içinden çıkamayızzzzzz..

Ama evettt ecrincimm doğru tespitt kk ya binlerce teşekkürrr bana böyle dostluklar kazandırdığı içinnnnnnnnnnnnn..Dostluk diyorum çünkü güldenimle biz artık inş.. ömür boyu iyi günde kötü günde birbirimize destek olma yolunda ilerliyoruzz.AMinnnnnnnnnnnnn Rabbim bozmasınn..Onu çooooooookk seviyorummmmmmmmmmmm..

herkese günaydınlar hanımlar

her zamanki gibi uçurmuşuz sayfaları :)
günaydın canım....

hoşgeldin.. tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun...

ilahi papatya.... kız o cm değil milimdir

sanadaa slmmmm hoşgeldin tatlımmm benimm
hoşbuldum cancazım:))))))

hoşgeldin cicimmm...

dikkat et başın dönemesin:111::111::111:
ay dönmezmi bide araya çok çeneli komşum girince sayfalar uçtu gitti.. ben yazanaca yenileri birikiyo:))
canım benim eşimde benden peydahlayamadında tüpçüdenmi peydahlıyosun diyo yanı ben ben onu tüpçüyle boynuzluyorum

bende haberlerde duymuştum..
ya bu tüp bebekde ilaçların ismileri ve sırası nasıl bana yazarmısınz benimki erkek faktörü bunda uzun ve kısa prokotol varmış
canımm ben kısa protokoldüm 9gün gonalf kullandım bide bi ilaç daha ama adı aklıma gelmiyo onu 4 yada 5 gün kullandım. 9.gün çatlama iğnesi 11 gün opu oldum.

heeeee bi bakiiiimmmm...ama benim telefonum çeksin arayanım çok bana ulaşsınlar dimiii:102:
radyosyon için iyi tabiiii...ama ben eşime alalım desem o da az gir kk ya telefonla da az konuş hiç bişicik olmaz der
aynını benim kociş de der

akasyacım sanırım bana kırgınsın dünde slm mı almadın bugünde dün çok bekledim çıktım sonraa bugünde almadın neyse canınız sağolsun sonrada adım arsıza çıkıyo
ah alıngan papatyam.. pcnin başında değildim o aralığa bakarsan hiç msj yazmamışım. aşkıolsun sana selamını niye almayım... ben kolay kolay msj atlamam nasıl olduda dünkini atladım bilmiyorum bugünü bitirebilsem dünede bakıcam ama daha bugüne yetişemedim:))))) kusura bakma yani isteyerek yapmadım...

olucak tabi güzel arkadaşım ve biz burda üçgün üç gece kutlama yaıcaz senin için....

ha ha haaaa demek kıskanırlar...karasu bi kaşık SU (1838) da boğulur anacım...su ya güven olurmu hiç cadı ooooo...yazık karasu bebişim mülayim...2 güne kalmaz başlarlar yine...bizim gibi olamazlar bi kerem...kk sayesinde beraberiz rabbim bozmasın ömürlük olsun inşallah...

Son düzenleme:
Canım benim transferimde 14 ocak bende de hiçbir belirti yok, akşamları iş çıkışı bir uyku basıyor o kadar. Kesenin içini gördün mü sen? Kesenin içini ilk ne zaman göreceğiz bilen var mı?
17 şubatta benim randevum.o zaman görülecek bebek dedi bize dr.kalp atışlarını duyacağız dedi..bende de güselim hiç bir belirti yok ama 8. haftadan sonra artıyormuş.sadece bende kokulara karşı hassasiyet oluştu.her kokudan etkileniyorum.
aslında ben 7. haftaya girdim olması lazım yavaş yavaş bide ikizlerde daha önce başlar diyor arkadaşlar ama bende çok şükür bişey yok aksine acayip bir iştah var 3 kilo aldım tedavi süresinden bu yana:))))

evet canım ya çok kötü oldu, canım yanıyor bide tatlı kaşınıyorki sormayın gitsin...ben sordum doktora bişey olmaz dedi bana ped kullanma,suyla yıka dedi ama dayanılacak gibi değil ,bende travazol krem vardı bi damla sürdüm dışına inşallah bişey olmaz....

maşallah gözün aydın arkadaşım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....[/QUOTE]
amin canım inşallah hepimize nasip etsin.

haklısın egunalcim....
yaşadıklarımız kolay şeyler değil aslında... sende çok sıkıntı çekmişsin canım benim....

inşallah bu sıkıntılarımızın karşılığını rabbim bebişlerimize kavuşturarak mükafatlandırırı bizleri....

AMİİNNNN inşallahhhh...bugünlerde geçiyoda kucağımız boş kalmasa yaşadıklarımız çektiklerimiz aklımıza gelirmi acaba...

sağol canım....Ben bu hafta Pazartesi gittim.11+5 falandı herhalde. Doktorum fazla geckme demişti. ben ultrasona girdim ertesi günde kan verdim....

[/QUOTE]

bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş.
herkeste aynı belirtiler olacak diye bir kaide yok benım bulantılar 5.hafta başladı ve 11.haftaya kadar devam etti 8 kilo kaybım oldu görümcemle aramızda 4 hafta var onun ne bulantısı oldu ne başka birşeyi 7-8 kilo aldı ilk 3 ayda.
ha birde annenın hamileliği nasıl geçerse senın hamileliğinde aynı geçiyormuş

başımmm acayipp ağrıyor..... yemek yapacam üşeniyorm. misafirimde gelecek.kekte yapmam gerekiyor. kızlar değişik bir kek tarifi verebilirmisniz_

tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun.... şişme normal canım benim karnım davul gibiydi tedavi sürecinede...

arkadaşlar ben çıkıyorum hoşçakalınn
küskün papatyam geri gelde barışalım:)))

aman bu kocişler hep aynı... benimkide hadi benle ilgilenmiyon bebişedemi acımıyon pc sürekli kucağında diye demogoji yapıyo...

yürüyüşün başını ben çekecem ama ona göre...

çok bunalttı beni ya....

sağa dönüyom aman diyo .. sola dönüyom aman diyo....

tam kaynana olacak adam walla....

:2::2:
şekerim duymamazlıktan geleceksin.. ne dese tamam aşkım diye diye oyalayacaksın adamı... bi süre sonra o da kendi kendine söylenmeye başlıyo

canım benim eşimde uzun süre keçi boynuzu içti, polen bal karışımı tüketti sonra dr. proxeed verdi o zaten reçetesiz 130tl civarı onu içti sonra klomen e başladı.

rabbim sabrını versin umarım tez zamanda meleğine kavuşursun... benim eşimde ydi problem neler kullandığımı yukarda su arkadaşıma yazdım.
oh be.... şükürler olsun... bak boşa üzdün hem kendini hem şehzadeni... gözün aydın arkadaşım rabbim sanada oğluşuna da sağlık sıhhat versin...

haha senı ozlemıs ve gelmıs kuzummm aaaaa cok ceneli super haha :)
ya bi duysan.. kadın anlatırken benim başım dönüyo.. takip ederken zorlanıyorum

demek gezentilerin arkasındasın yaniiii
neyse bende isterim demişsiiinnn ama ben teyzoşu öpcemmm

oh... öpücüğümüzüde aldık keyfimiz yerinde artık
nazar değmesin muhabbetimize

Akasyamm benimm güzell yüreklimmmm...Üçgün üçgece demekkk..Bayıldımmm bakk bu fikkredee...Ahhhh ahh inşş..

yok yetmez 3 gün 3 gece...ben kutlama planını çoktan yaptım...etkinlikler şöyle başlıyor...
1- haber alınınca bir kaç saat şoku yaşanacak...
2- şoktan çıkınca bi süre ağlanacak...
3- ağlama bitince önce topik tarafından tebrik edilecek...
4- sonra yakın arkadaşlar tarafından topik topik gezilip bu mutlu haber verilecek...aynı zamanda kutlama partisi için topiğimize davet edilecekler...
5- topikte kutlamalar başlayacak 40 gün 40 gece...

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim bakalım bizimki kaça patlayacak. inşallah tedavin hayırlı sonucu mtlu olur.transferin ne zaman? kaç iğne vurulacaksın?

egucum napayım ama yaa baktım kimse kalmamış bir ben kalmışım sap gibi (eşim geç geldiği için) yalnız takılıyorum öyle işte. kızlar sabah açınca ilk onu görsünler dedim.
bugün de geç gireceğimi bildiğim için zamanı geçmeden günaydın diyim dedim:)) az uyanıklık oldu kabul ediyorum. gece yazarım yine en son

kuzum bizim burada tipi var resmen sizin oralar nasılll???
dışarı çıkma nolur nolmazzzz...
topikten çıkma diye havayı bahane ediyom da

canım boşuna üzülmüşsün bak,oglun maşallah gayet iyi..tekraradan gecmiş olsun diyorum,rabbim bu korkuları kimseye yaşatmasın inş..içini ferahlat artık,rahat ol,bişey olmaz allahın izniyle:))

gecenin 2 sinden sonra topikte yalnız olman normal tabiii akıllıca bi davranış valla...
eski topikte vardiyalı yazışıyoduk bi dönem...hamileleri gece uyku tutmuyodu topiğe doluşup muhabbet ediyolardı benimle beraber bi kaç kişi sabahın köründe topiği açıyorduk...sabah öğle akşam gece vardiyalarımız vardı seninki biraz sabaha karşı vardiyası olmuş:13:

kuzum bizim burada tipi var resmen sizin oralar nasılll???
dışarı çıkma nolur nolmazzzz...
topikten çıkma diye havayı bahane ediyom da
burada felaket sabahta yağdı zaten... az önce kociş aradı balgat tarafı felaketmiş... geliyom ama yollar çok fena diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…