Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ayyyy gözlerimm dolu dolu olldu..Sana seda sayan misali kurbaneeeee kurbaneee lelelelelele kurbaneeee..diyerek kokulu öpücüklerr yolluyorummm..Ne diyimm kii inş Rabbim o günleri gösterir bize..

canım kocanın haline ben de güldüm desem yalan olmaz:))yazık adama ya,niye izlediniz netten,aslında ne böyle işlemleri,ne dogumu izlemiycen insan cok etkileniyo ozaman ve korkuyo..canı tatlı gelmiştir şimdi ona ama bebek için olmaktan başka care yok:))tekrardan gecmiş olsun,en kısa zmaanda hayırlı tedavi ve bebek diliyorum:)

Ayyyy gözlerimm dolu dolu olldu..Sana seda sayan misali kurbaneeeee kurbaneee lelelelelele kurbaneeee..diyerek kokulu öpücüklerr yolluyorummm..Ne diyimm kii inş Rabbim o günleri gösterir bize..
sen gönlünü ferah tut.. elbet dualarının, dualarımızın bi karşılığı vardır....

aynen canım yaa gecenin bi saati zombi gibi dolaşıyorum. ben kendi kendime yazarım artık napayım(
inşallah hamile kalınca bana katılaırsın uyku tutmaz da:))

canım cok üzüldüm,rabbim tez vakitte meleginize kavuştursun sizi inş.bencede önce eşinin sperm sorununu çözün,bu konudaki iyi dr lara gidin,araştırın,inş.sonra herşey yolunda gider kavuşursunuz bebeginize..biraz daha sabır..

beni merak etmişsin canım,ben burdayım da sen nerdesincanım ben genelde günde bi defa giriyorum topige,cünkü hem sandalyede oturmaktan her yerim agrıyo hemde radyasyondan etkileniyorum ben yani bunu bil in başında fazla kaldımmı hissediyorum..zaten cogu zamanda dinleniyorum,,ama hergün burdayım:))

slm kızlar, ne kadar hızlı ilerliyo bu topikte sayfalar yetişemiyorum size. ben dün işe başladım ama malesef çalışmak bana yaramadı ve yine kanamam oldu. bugünde yine dr daydım. rapor aldım yine 45 gün daha evdeyim. ama çok güzel birşey oldu. bebeğimi ilk kez hareket ederken gördüm :))))) elini kaldırdı önce sonrada döndü. çok ama çok güzel bir his çok mutlu oldum :)))

cnm peki kullandıgınız ilaçlar kür işe yaradımı? şuan nasıl oldu? ve tekrar tüp bebek yaptınızda olumlumu sonuclandı ? ayrıca gıttıgınız doktorun adınıda soylersen cok sevınırım

canım o kadar sayfayı okuduktan sonra bu hale geldim güldenimyoksa bugün banyomu yaptım,sacımı başımı taradım,mis gibi oldum yaniii

millistone hamile kalınca yapılacak olan maddelere bayıldım:))kesin siz hamile kalın yaparız bunları canlarım

arkadaşlar içinizde eşi şiddetli oat olan yani hem morfolojisi, sayısı ve hareketi kötü olan varmı? gördügünüz yada duydugunuz ?? bu şekilde olup tüp bebekte başarıya ulaşan varmı? tüp bebek bile olmadı biizm (((

valla bende hem yazdım hem de gözlerim doldu yaşamış gibi oldum...ağlayarak bana hamileyim diye telefon edeceksin birgün ve karşılıklı zırlayacaz inşllahhh..

ay çok şükür okuma faslını bitirebildim...... bidaha kapıyı kimseye açmıcam

ben şişko teyzoşlardan hala niye kaçıyorum...sizin için tabiki...valla komşum arkadaşım oldunuz...asosyal bi insan olma yolunda ilerliyorum sayenizde

aynen canım yaa gecenin bi saati zombi gibi dolaşıyorum. ben kendi kendime yazarım artık napayım(
inşallah hamile kalınca bana katılaırsın uyku tutmaz da:))

ah inşallah canım uykularım kaçsın sabahlar olmasın meleğim gelsinde...

ohhhh süppperrrrrr bebiş el kol hareketi yapmış annesine
şaka bi yana MAŞALLAH canım...riskli bi dönemdesin çalışmaman çok daha iyi olmuş...bebekten önemli hiçbirşey olamaz...

rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayıda nasıp etsın ıns canım benımmm oh neguzelll masallahhhh sıze aman dıkkat et cnm yat evde 45 gun daha bızey olmaz :)
ay çok şükür okuma faslını bitirebildim...... bidaha kapıyı kimseye açmıcam

sayfalar o kadar hızlı ılerlıyorkı masllah bızeee :)))

canım bizim morfoloji çok kötü değilmiş ama ileri doğru hareketlilik çok az varikosel var eşimde ayrıca meni iltihaplı. tüp bebek deneyeceğiz bu ay. msjını okuyunca korktum şimdi. acaba bizim tutarmı. deneyip göreceğiz artık.

canım o kadar sayfayı okuduktan sonra bu hale geldim güldenimyoksa bugün banyomu yaptım,sacımı başımı taradım,mis gibi oldum yaniii

heeee ondan yaniii naparsın cicim bizim topiğin yan etkileri bunlar....
bende diyom bizim erva bakımlı temiz hatundur noldu buna demek topiğin sayfaları arasında bu hale geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…