yok yetmez 3 gün 3 gece...ben kutlama planını çoktan yaptım...etkinlikler şöyle başlıyor...
1- haber alınınca bir kaç saat şoku yaşanacak...
2- şoktan çıkınca bi süre ağlanacak...
3- ağlama bitince önce topik tarafından tebrik edilecek...
4- sonra yakın arkadaşlar tarafından topik topik gezilip bu mutlu haber verilecek...aynı zamanda kutlama partisi için topiğimize davet edilecekler...
5- topikte kutlamalar başlayacak 40 gün 40 gece...
şu anki halimmm
sen gönlünü ferah tut.. elbet dualarının, dualarımızın bi karşılığı vardır....Ayyyy gözlerimm dolu dolu olldu..Sana seda sayan misali kurbaneeeee kurbaneee lelelelelele kurbaneeee..diyerek kokulu öpücüklerr yolluyorummm..Ne diyimm kii inş Rabbim o günleri gösterir bize..
gecenin 2 sinden sonra topikte yalnız olman normal tabiiiakıllıca bi davranış valla...
eski topikte vardiyalı yazışıyoduk bi dönem...hamileleri gece uyku tutmuyodu topiğe doluşup muhabbet ediyolardı benimle beraber bi kaç kişi sabahın köründe topiği açıyorduk...sabah öğle akşam gece vardiyalarımız vardı seninki biraz sabaha karşı vardiyası olmuş:13:
aynen canım yaa gecenin bi saati zombi gibidolaşıyorum. ben kendi kendime yazarım artık napayım (
inşallah hamile kalınca bana katılaırsın uyku tutmaz da:))
tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun.... şişme normal canım benim karnım davul gibiydi tedavi sürecinede...
küskün papatyam geri gelde barışalım:)))
aman bu kocişler hep aynı... benimkide hadi benle ilgilenmiyon bebişedemi acımıyon pc sürekli kucağında diye demogoji yapıyo...
şekerim duymamazlıktan geleceksin.. ne dese tamam aşkım diye diye oyalayacaksın adamı... bi süre sonra o da kendi kendine söylenmeye başlıyo
canım benim eşimde uzun süre keçi boynuzu içti, polen bal karışımı tüketti sonra dr. proxeed verdi o zaten reçetesiz 130tl civarı onu içti sonra klomen e başladı.
rabbim sabrını versin umarım tez zamanda meleğine kavuşursun... benim eşimde ydi problem neler kullandığımı yukarda su arkadaşıma yazdım.
oh be.... şükürler olsun... bak boşa üzdün hem kendini hem şehzadeni... gözün aydın arkadaşımrabbim sanada oğluşuna da sağlık sıhhat versin...
ya bi duysan.. kadın anlatırken benim başım dönüyo.. takip ederken zorlanıyorum
oh... öpücüğümüzüde aldık keyfimiz yerinde artık
nazar değmesin muhabbetimize
Ayyyy gözlerimm dolu dolu olldu..Sana seda sayan misali kurbaneeeee kurbaneee lelelelelele kurbaneeee..diyerek kokulu öpücüklerr yolluyorummm..Ne diyimm kii inş Rabbim o günleri gösterir bize..
ay çok şükür okuma faslını bitirebildim...... bidaha kapıyı kimseye açmıcam
aynen canım yaa gecenin bi saati zombi gibidolaşıyorum. ben kendi kendime yazarım artık napayım (
inşallah hamile kalınca bana katılaırsın uyku tutmaz da:))
slm kızlar, ne kadar hızlı ilerliyo bu topikte sayfalar yetişemiyorum size. ben dün işe başladım ama malesef çalışmak bana yaramadı ve yine kanamam oldu. bugünde yine dr daydım. rapor aldım yine 45 gün daha evdeyim. ama çok güzel birşey oldu. bebeğimi ilk kez hareket ederken gördüm :))))) elini kaldırdı önce sonrada döndü. çok ama çok güzel bir his çok mutlu oldum :)))
millistone hamile kalınca yapılacak olan maddelere bayıldım:))kesin siz hamile kalın yaparız bunları canlarım
slm kızlar, ne kadar hızlı ilerliyo bu topikte sayfalar yetişemiyorum size. ben dün işe başladım ama malesef çalışmak bana yaramadı ve yine kanamam oldu. bugünde yine dr daydım. rapor aldım yine 45 gün daha evdeyim. ama çok güzel birşey oldu. bebeğimi ilk kez hareket ederken gördüm :))))) elini kaldırdı önce sonrada döndü. çok ama çok güzel bir his çok mutlu oldum :)))
ay çok şükür okuma faslını bitirebildim...... bidaha kapıyı kimseye açmıcam
arkadaşlar içinizde eşi şiddetli oat olan yani hem morfolojisi, sayısı ve hareketi kötü olan varmı? gördügünüz yada duydugunuz ?? bu şekilde olup tüp bebekte başarıya ulaşan varmı? tüp bebek bile olmadı biizm(((
canım o kadar sayfayı okuduktan sonra bu hale geldim güldenimyoksa bugün banyomu yaptım,sacımı başımı taradım,mis gibi oldum yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?