öncelikle hoşgeldin aramıza
tedavin hayırlı ve bebişli olsun inşallahhh...
iğneler şişme yaparlar karın bölgesinde aşırı bi durum ve rahatsızlık verirse doktorunla görüş...
arkadaşlar ben çıkıyorum hoşçakalınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğneler şişme yaparlar karın bölgesinde aşırı bi durum ve rahatsızlık verirse doktorunla görüş...
canım biliyoz ama benim eşimde olduğu için acaba kısa prokotolmu uygulandığını sordum ben ilk defa başladığım için tecrubesizm canım ne biliyim ilaçları canım inşallah rabbım ilk seferde hamile kalmamı sağlar
DOSTUMA SEVGİLER (canım seninle uyraşmasam olmuyo ya ) ama sende beni sormadan edemiysunu
Sana telefonunu örtünün altına koy demiyorum zaten cicimmmm.Hem ben aradığımda ulaşamzzsammmm Ankaraya gelirimm biikeremmmmmmmmm..Kocişlerde hakklı ne yapalımm..Çok fena kakşamda arıza çıkarıyordu bizimkiii.Gelldi bir bakktı pembe sayfalardayım geneeee..Çık çıkk yapıp sinir olduuu..heheheh
sağol inşallah hayırlı olur,kolumdan yapıyorum ben iğneyi karnımdan değil,karnımdanda iğne yapıcakmısım ama daha sonraymış onlar,sanki ellerim şişti gibi benim
çok duygulandım ne güzel sizi böyle görmekkkk...
aman sürekli olsun bulaşmayın birbirinize...
bunu kutlayayım hemen
kaçıp kaçıp gel sen topiğe topikte koşmuyoz hoplayıp zıplamıyoz:122: oturmuş yazı yazıyoz :126:
kocişin iletişimimizi koparmasın valla yürüyüş düzenler kınarız kendisini:113::113::113:
evet cnm benım de gözüm yaşardı ben şimdi su benm yazdığım yazıya da laf atar diye bekliyorumdum ama çok duygulandım kutlamaya ben de katılıyorum kardeşim benmle dost artıkçok duygulandım ne güzel sizi böyle görmekkkk...
aman sürekli olsun bulaşmayın birbirinize...
bunu kutlayayım hemen
canım biliyoz ama benim eşimde olduğu için acaba kısa prokotolmu uygulandığını sordum ben ilk defa başladığım için tecrubesizm canım ne biliyim ilaçları canım inşallah rabbım ilk seferde hamile kalmamı sağlar
DOSTUMA SEVGİLER (canım seninle uyraşmasam olmuyo ya ) ama sende beni sormadan edemiysunu
aslında bayanların dı çıkmış erkekler daha beter bence benim eşim okadar değil ama kayınpeterin bize gelsin hemen evdeki bazı şeylerin yerini değiştirir mesala lavabodoki sıvı sabunluğu ben sağa koyarım o sola koyar bakalım ne zaman pes edecek derim am a hiç pes etmezyürüyüşün başını ben çekecem ama ona göre...
çok bunalttı beni ya....
sağa dönüyom aman diyo .. sola dönüyom aman diyo....
tam kaynana olacak adam walla....
:2::2:
ya bu tüp bebekde ilaçların ismileri ve sırası nasıl bana yazarmısınz benimki erkek faktörü bunda uzun ve kısa prokotol varmış
satıcı seni
atarım tabi gittin kendine sayfa kurdun ama bak kimse gelmedi ne oldu çıcım gene burdasın
yaparım ben yaramazlık kimse beni tutamaz
erva nerelerde ya
sen acayıp birşeysin ya biz ne kadar birbirimizi sevdiğimizi gösteriyoz ayıda yavrusunu severken öldürmşya
hemen kutlamaya hazırsın sende haerşeyi kutluyon
ooooo bugun perşembe kutlayalım
oooo istanbulda kar yağıyo hadı bunuda kutlayalım
canım nereye gidiyosun ya gitmek yok
yürüyüşün başını ben çekecem ama ona göre...
çok bunalttı beni ya....
sağa dönüyom aman diyo .. sola dönüyom aman diyo....
tam kaynana olacak adam walla....
:2::2:
evet cnm benım de gözüm yaşardı ben şimdi su benm yazdığım yazıya da laf atar diye bekliyorumdum ama çok duygulandım kutlamaya ben de katılıyorum kardeşim benmle dost artık
aynen ben de seni merak ettim tamam tamam uğraş hadi tabi yine de sen çok uğraşma şekerim
anladım zaten cnm yeni başladığını benım tecrübesiz cadımrabbim inşallh ilk ve son olmasını nasip etsin tedavinin buarada su kardeşim madem ilk tedavin yediklerine dikkat et çünkü insan birden şişebiliyr kişiden kişiye değişiyor ama sen dikkatli ol ben tedavide3 kilo aldım bu sadece tüp bebekte ama aşılamalar hariç tabiki eşine çinko ve evicap e vitamini versene cnm senin yumurtalar toplanana kadar
canlarım ben çıkıyorum akşam üstü yine gelicem inşallh annemi bekliyrm alşverişe gidicez evde hiçbirşey kalmadı ben yattığımdan beri insan kendi alınca başka oluyor gerçi benm annemde egunalim senın koca gibidir inşallh bugun gidebiliriz inşllh öptümm hepiniziiii
aslında bayanların dı çıkmış erkekler daha beter bence benim eşim okadar değil ama kayınpeterin bize gelsin hemen evdeki bazı şeylerin yerini değiştirir mesala lavabodoki sıvı sabunluğu ben sağa koyarım o sola koyar bakalım ne zaman pes edecek derim am a hiç pes etmez
aaaaa ne satmışlığımı gördün ayollll...ben sevdiklerimi korurum ve bunu karasuuuuu çoooook iyi bilir
karasuyu bıraktın bana sardırdın sen anladım...hadi bunu da kutlayalımmmm
yok anacım kaynana sayısı bi kadının hayatında 1 i geçmemeli...
seviyo seni napsın...ya da paralar boşa gitmesin diye titizleniyooo...
canlarım ben çıkıyorum akşam üstü yine gelicem inşallh annemi bekliyrm alşverişe gidicez evde hiçbirşey kalmadı ben yattığımdan beri insan kendi alınca başka oluyor gerçi benm annemde egunalim senın koca gibidir inşallh bugun gidebiliriz inşllh öptümm hepiniziiii
aaaaa ne satmışlığımı gördün ayollll...ben sevdiklerimi korurum ve bunu karasuuuuu çoooook iyi bilir
karasuyu bıraktın bana sardırdın sen anladım...hadi bunu da kutlayalımmmm
yok anacım kaynana sayısı bi kadının hayatında 1 i geçmemeli...
seviyo seni napsın...ya da paralar boşa gitmesin diye titizleniyooo...