• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım biliyoz ama benim eşimde olduğu için acaba kısa prokotolmu uygulandığını sordum ben ilk defa başladığım için tecrubesizm:14::14::14::17: canım ne biliyim ilaçları canım inşallah rabbım ilk seferde hamile kalmamı sağlar

DOSTUMA SEVGİLER (canım seninle uyraşmasam olmuyo ya ) ama sende beni sormadan edemiysunu:1::emir_bebek:

:5::5::5::5:çok duygulandım ne güzel sizi böyle görmekkkk...
aman sürekli olsun bulaşmayın birbirinize...
bunu kutlayayım hemen:7::7::8::8::24::24::32::32:

öncelikle hoşgeldin aramıza:71::71::71:
tedavin hayırlı ve bebişli olsun inşallahhh...
iğneler şişme yaparlar karın bölgesinde aşırı bi durum ve rahatsızlık verirse doktorunla görüş...

sağol inşallah hayırlı olur,kolumdan yapıyorum ben iğneyi karnımdan değil,karnımdanda iğne yapıcakmısım ama daha sonraymış onlar,sanki ellerim şişti gibi benim

Sana telefonunu örtünün altına koy demiyorum zaten cicimmmm.Hem ben aradığımda ulaşamzzsammmm Ankaraya gelirimm biikeremmmmmmmmm..Kocişlerde hakklı ne yapalımm..Çok fena kakşamda arıza çıkarıyordu bizimkiii.Gelldi bir bakktı pembe sayfalardayım geneeee..Çık çıkk yapıp sinir olduuu..heheheh:34::34::34::34::34:

slm cnm nbr benım kocamda bizim ceza aldığımz gün çok sevinmişti b u duruma:9: dun akşam da açmama izin vermedi zaten yüzünü zor görüyrm bırak allah aşkına dedi ipad almıştı bana hediye arabaya götürdü 5 gundur arabada geziyor laptopta saklıcam diyor gıcık oldu artık adam bana amambilmiyorki ben arkadaşlarımı özlüyorum ayrı kalınca:38:sen nasılsın bakalım

sağol inşallah hayırlı olur,kolumdan yapıyorum ben iğneyi karnımdan değil,karnımdanda iğne yapıcakmısım ama daha sonraymış onlar,sanki ellerim şişti gibi benim

iğneleri yeni vurmaya başladıysan vücut alışık olmadığı için bi tepki vermiş olabilir...şimdilik çok takılma uzun protokoldesin belliki daha çok iğne vurulacaksın...dediğim gibi çok rahatsız ediyorsa ilk randevunda doktoruna söyle ya da ara...yan etkisi çok bu iğnelerin...

erva nerelerde ya

sen acayıp birşeysin ya :52::52:biz ne kadar birbirimizi sevdiğimizi gösteriyoz ayıda yavrusunu severken öldürmşya

hemen kutlamaya hazırsın sende :52::52::52::52:haerşeyi kutluyon

ooooo bugun perşembe kutlayalım:52::52:

oooo istanbulda kar yağıyo hadı bunuda kutlayalım:52::52::52:

arkadaşlar ben çıkıyorum hoşçakalınn :54::54:

canım nereye gidiyosun ya :47::47::47:gitmek yok

kaçıp kaçıp gel sen topiğe topikte koşmuyoz hoplayıp zıplamıyoz:122: oturmuş yazı yazıyoz :126:
kocişin iletişimimizi koparmasın valla yürüyüş düzenler kınarız kendisini:113::113::113:

yürüyüşün başını ben çekecem ama ona göre...

çok bunalttı beni ya....

sağa dönüyom aman diyo .. sola dönüyom aman diyo....

tam kaynana olacak adam walla....

:2::2:

evet cnm benım de gözüm yaşardı ben şimdi su benm yazdığım yazıya da laf atar diye bekliyorumdum ama çok duygulandım kutlamaya ben de katılıyorum kardeşim benmle dost artık:64::64::64:
canım biliyoz ama benim eşimde olduğu için acaba kısa prokotolmu uygulandığını sordum ben ilk defa başladığım için tecrubesizm:14::14::14::17: canım ne biliyim ilaçları canım inşallah rabbım ilk seferde hamile kalmamı sağlar

DOSTUMA SEVGİLER (canım seninle uyraşmasam olmuyo ya ) ama sende beni sormadan edemiysunu:1::emir_bebek:

aynen ben de seni merak ettim tamam tamam uğraş hadi tabi yine de sen çok uğraşma şekerim:20::20:
anladım zaten cnm yeni başladığını benım tecrübesiz cadım:10::10:rabbim inşallh ilk ve son olmasını nasip etsin tedavinin buarada su kardeşim madem ilk tedavin yediklerine dikkat et çünkü insan birden şişebiliyr kişiden kişiye değişiyor ama sen dikkatli ol ben tedavide3 kilo aldım bu sadece tüp bebekte ama aşılamalar hariç tabiki eşine çinko ve evicap e vitamini versene cnm senin yumurtalar toplanana kadar

çok bunalttı beni ya....

aslında bayanların dı çıkmış erkekler daha beter bence benim eşim okadar değil ama kayınpeterin bize gelsin hemen evdeki bazı şeylerin yerini değiştirir mesala lavabodoki sıvı sabunluğu ben sağa koyarım o sola koyar bakalım ne zaman pes edecek derim am a hiç pes etmez:52::52::52:

ya bu tüp bebekde ilaçların ismileri ve sırası nasıl bana yazarmısınz benimki erkek faktörü bunda uzun ve kısa prokotol varmış

canım ben tedavimi devlet hastanesinde oldum ilaçlerım toplam 550 tl ye geldi.

ilk önce decapeptyl adlı bir iğne kullandım koldan

adet olduktan sonra menagona başladım kalçadan ..

yumoşlar istenilen olgunluğa ulaşınca da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum göbekten...

uzun ve kısa protokol ne onu bende bilmiyorum....

canlarım ben çıkıyorum akşam üstü yine gelicem inşallh annemi bekliyrm alşverişe gidicez evde hiçbirşey kalmadı ben yattığımdan beri insan kendi alınca başka oluyor gerçi benm annemde egunalim senın koca gibidir inşallh bugun gidebiliriz inşllh öptümm hepiniziiii

satıcı seni :19::19::37::37::47:
atarım tabi gittin kendine sayfa kurdun ama bak kimse gelmedi ne oldu çıcım gene burdasın :52::52::52::52:
yaparım ben yaramazlık kimse beni tutamaz :27::27::37::37:

aaaaa ne satmışlığımı gördün ayollll...ben sevdiklerimi korurum ve bunu karasuuuuu çoooook iyi bilir:34::34:

erva nerelerde ya
sen acayıp birşeysin ya :52::52:biz ne kadar birbirimizi sevdiğimizi gösteriyoz ayıda yavrusunu severken öldürmşya

hemen kutlamaya hazırsın sende :52::52::52::52:haerşeyi kutluyon

ooooo bugun perşembe kutlayalım:52::52:

oooo istanbulda kar yağıyo hadı bunuda kutlayalım:52::52::52:
canım nereye gidiyosun ya :47::47::47:gitmek yok

karasuyu bıraktın bana sardırdın sen anladım...hadi bunu da kutlayalımmmm:60::7::21::32::24:

çok bunalttı beni ya....

yok anacım kaynana sayısı bi kadının hayatında 1 i geçmemeli...
seviyo seni napsın...ya da paralar boşa gitmesin diye titizleniyooo...

evet cnm benım de gözüm yaşardı ben şimdi su benm yazdığım yazıya da laf atar diye bekliyorumdum ama çok duygulandım kutlamaya ben de katılıyorum kardeşim benmle dost artık:64::64::64:

aynen ben de seni merak ettim tamam tamam uğraş hadi tabi yine de sen çok uğraşma şekerim:20::20:
anladım zaten cnm yeni başladığını benım tecrübesiz cadım:10::10:rabbim inşallh ilk ve son olmasını nasip etsin tedavinin buarada su kardeşim madem ilk tedavin yediklerine dikkat et çünkü insan birden şişebiliyr kişiden kişiye değişiyor ama sen dikkatli ol ben tedavide3 kilo aldım bu sadece tüp bebekte ama aşılamalar hariç tabiki eşine çinko ve evicap e vitamini versene cnm senin yumurtalar toplanana kadar

duygulanma canım arkadaşım sen hamile bayansın üzülmemn lazım sen bizim şirine annemizsin ay çok kilo alırmıyım ya acaba ben rejimemi başlasam acaba tedevi başlayana kadar eşim vitamın kullanıyoda çinko kullanmıyodu dur onuda alıyım

bu arada erkek problemli olanlar tedaviye başlamadan önce kullandığız ilaçlar varmı yazarsanız sevinirim

canlarım ben çıkıyorum akşam üstü yine gelicem inşallh annemi bekliyrm alşverişe gidicez evde hiçbirşey kalmadı ben yattığımdan beri insan kendi alınca başka oluyor gerçi benm annemde egunalim senın koca gibidir inşallh bugun gidebiliriz inşllh öptümm hepiniziiii

anacığın evini kızı hamileyken gıdasız bırakırmı hiiiçççç gidersiniz siz...biz de akşam gittik neysekiii...bi de aç karnımızı doyurduk dışarda:56:
geç kalmaaaaaa:10:

aslında bayanların dı çıkmış erkekler daha beter bence benim eşim okadar değil ama kayınpeterin bize gelsin hemen evdeki bazı şeylerin yerini değiştirir mesala lavabodoki sıvı sabunluğu ben sağa koyarım o sola koyar bakalım ne zaman pes edecek derim am a hiç pes etmez:52::52::52:

yok canım bende eşim için ilk zamanlarda pes eder diyordum ama pes eden ben oldum.... :2:

arkadaşlar test sonucumu bugun aldım malesef gebe değilim :(((((((((( eşimin spermlerinde sorun vardı. zaten 4. kalite spermle oluşmuştu embriyouz ve 1. kalite deniliyordu. şimdi napcaz ne etcez hiç hiç birşey düşünemiyorum. bütün hayalerimiz gitti. acaba bundna sonra eşimin üstünde yogunlaşıp sperm sorununumu çözlim diyorum. çünkü o iyi olmadna olmuyo. tavsiyelerinizi bekliyorum...

aaaaa ne satmışlığımı gördün ayollll...ben sevdiklerimi korurum ve bunu karasuuuuu çoooook iyi bilir:34::34:

karasuyu bıraktın bana sardırdın sen anladım...hadi bunu da kutlayalımmmm:60::7::21::32::24:

aşk olsun ne demek bana sordın ben sulukmuyum :19::19:

canım nereye gidiyosun ya dostlugumuz pekiştiriyoduk:1::1:

Son düzenleme:

bilmez miyim egunalcim.... para meselesi değil onun farkındayım.... olumsuz olacak diye çok korkuyor onun titizliği dikkati ondan... hak veriyorum adamcağıza ama bende bunalıyorum bazen.. boşuna dememişler insanoğlu nankördür diye :23:

cnm msnden yazdım ama yoksun burdanda yazayım bilginiz olsun. prolaktini yüksek olanlar incir kürünü denemesin ve yumurtası olupta gelişmeyen büyümeyenler rahatlıkla incir kürünü denesin dedi ibrahim saraçoğlu bugün saba tümerde

Back