arkadaşlar test sonucumu bugun aldım malesef gebe değilim((((((((( eşimin spermlerinde sorun vardı. zaten 4. kalite spermle oluşmuştu embriyouz ve 1. kalite deniliyordu. şimdi napcaz ne etcez hiç hiç birşey düşünemiyorum. bütün hayalerimiz gitti. acaba bundna sonra eşimin üstünde yogunlaşıp sperm sorununumu çözlim diyorum. çünkü o iyi olmadna olmuyo. tavsiyelerinizi bekliyorum...
canım ben tedavimi devlet hastanesinde oldum ilaçlerım toplam 550 tl ye geldi.
ilk önce decapeptyl adlı bir iğne kullandım koldan
adet olduktan sonra menagona başladım kalçadan ..
yumoşlar istenilen olgunluğa ulaşınca da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum göbekten...
uzun ve kısa protokol ne onu bende bilmiyorum....
alllahtan beniş eşimde değil kayın validem düşünsünyok canım bende eşim için ilk zamanlarda pes eder diyordum ama pes eden ben oldum.... :2:
arkadaşlar test sonucumu bugun aldım malesef gebe değilim((((((((( eşimin spermlerinde sorun vardı. zaten 4. kalite spermle oluşmuştu embriyouz ve 1. kalite deniliyordu. şimdi napcaz ne etcez hiç hiç birşey düşünemiyorum. bütün hayalerimiz gitti. acaba bundna sonra eşimin üstünde yogunlaşıp sperm sorununumu çözlim diyorum. çünkü o iyi olmadna olmuyo. tavsiyelerinizi bekliyorum...
Doktora gittik. Kan sonuçlarım iyi dedi.1 değer ense kalnlığının yine fazla olduğunu gösteriyor dedi. Ama çk değil sınırda şimdi kafana takma. keyfine bak dedi.
16.haftada tekrar bakarız olumsuz birşey olursa amniyosentez yaparız dedi .Sağlıklı bir bebek dedi.Biraz olsun rahatladım.İnşallah daha iyi olurr.
Doktora gittik. Kan sonuçlarım iyi dedi.1 değer ense kalnlığının yine fazla olduğunu gösteriyor dedi. Ama çk değil sınırda şimdi kafana takma. keyfine bak dedi.
16.haftada tekrar bakarız olumsuz birşey olursa amniyosentez yaparız dedi .Sağlıklı bir bebek dedi.Biraz olsun rahatladım.İnşallah daha iyi olurr.
cnm msnden yazdım ama yoksun burdanda yazayım bilginiz olsun. prolaktini yüksek olanlar incir kürünü denemesin ve yumurtası olupta gelişmeyen büyümeyenler rahatlıkla incir kürünü denesin dedi ibrahim saraçoğlu bugün saba tümerde
......
......
EGUNAL-ECRİN MERT-EKİN0486-MİLLSTONE
Kıslar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...inşallah kucağıma alıp sevmeyide nasip eder Allahım.
benim abimin çalıştığı fabrikanın sahibi var adam 50 yaşında.eşide 40 ın üstündedir ama kaç olduğunu bilmiyorum.şu an bebekleri yeni doğdu isviçrede yapılmış tüp bebekleri.ve 20-25 yıllık evliler.izmir istanbul kıbrıs hep denenmiş olmamış ama vazgeçmemişler .5. denemesiymiş sanırım.abim anlatıyo nasıl mutlularmış.....
slm kıslaaaaarrrrrrrrrrrr............
ben geldim naparsınız bakem
duyurulur aralarında gızlı ask var :)))))))))))
ne demek canımmmm benımmmm hayat herseyı duyar ama basımıza gelınce daha ıyı analrızzz ....
selam canım nasılsınnnnnnnnnnn
selam cnm nasılsın naparsın beee :)))
cnm benımmm cok uzuldum rabbım sabır versın bır kac gune kadar alısırsın ama basta bunu duymak cok zor .....daha zamanı gelmemıs demekkı
bilmez miyim egunalcim.... para meselesi değil onun farkındayım.... olumsuz olacak diye çok korkuyor onun titizliği dikkati ondan... hak veriyorum adamcağıza ama bende bunalıyorum bazen.. boşuna dememişler insanoğlu nankördür diye
duyurulur aralarında gızlı ask var :)))))))))))
napalım be ya çalışıyoz sen naparsın
kızlar ben kaçar işlerim çok birikti çıkmam lazım öpüldüzüz çocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
millstone yakalandıkkkkk
evet bizim aramızda dostluğumuzun verdiği büyük bir aşk var...ben ve SEN ilişkisi bununda bi hikayesi var tabii...canım o benimmm...kardeşim dostummm....
topiğe girdim ama daha geçmişi okuyamadan kapı çaldı ve çok çeneli komşumla uğraştımşimdi dönüp geçmişi kaldığım yerden okuyacağım...
Aynen yawwww iş güç ugrasıyoruz be yaaa
rabbim dostugunuz bozmasın ısn canım benımmmmm :))))
gez ekincim gez.... ben arkandayımgünaydınnn...bugün ben yokum kızlaryarım saat sonra çıkcam.görümcemin haziranda düğünü war mobilya falan bakmaya gidioz aklım sizde olcakk.herkesin günü güzel olsun mutlu olsunn
tamam cicim sen günlerdir evdesin bi gez dimi rahatlarsın iyi gelir
günaydın güzel arkadaşım......günaydınnn arkadaşlar mutlu huzurlu birgün olması dileğiyle hepinizi öpüyorummmm
vet tatlım bu bade diye bi arkadaşın hikayesi bu başlıkla topiğ var..ay bu başkasının hikayesimiş bende kendimi kaptırmışım bildiğin allahım neler yaşanıyor yaaa gerçekten umarım bu kadar olmazz ....çok zor çoook
bende isterimmmmmm......ohhhh misss gibiii kokulu kokulu tşk ederimm canım benimmm
ne güzel annenin huzurlu kollarına teslim ediceksin kendini....günaydın arkadaşlarr nasılsınızzz şekerler ben iiyim anneme gidiyorum bi kaç gün kalmaya ordan da takip ederim bırakmam topiğimisi :)
canım o ilk zamanlar bende de vardı geçiyo sonra...bahçeciyi aradık bize dr tavsiye ettiler 18 ocakta gidicem keseyi gören dr 18 de gel demişti bizde 18de başkadr gidicez ne zaman gitmeliyiz ben erken gitmemiş olsaydım 14 ü gitme tarihimdi belim ağrıyor sağ bacağımın üzeri karnımla bacak arası sanırım kasıl bölgem çok kötü ara ara batma oluyor normalmidir acaba korkuyorum tabi bende aşağıdanda zaman zaman böyle com com çekme oluyor böyle olan arkadaşlarda varmı acaba normalmidir
6.haftadan sonra görebilirsin tatlım...Canım benim transferimde 14 ocak bende de hiçbir belirti yok, akşamları iş çıkışı bir uyku basıyor o kadar. Kesenin içini gördün mü sen? Kesenin içini ilk ne zaman göreceğiz bilen var mı?
ha..ha..ha.. aslında ne güzel olurdu:)))) heralde işi gücü bırakır sürekli bebişlere bakardık...normal olduğuna sevindim o kadar merak ediyorum ki sabah eşime dedimki valla böyle olmuyo ben çok merak ediyorum eve bir ultrason alalım ben girip çıkıp bakim dedim eşimin bakışları yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?