bende herşeye razıyım.hamile kalalım bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi mühim değil
aynen öyle valla...yakıt paralarınıda kocişler düşünsün artık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende herşeye razıyım.hamile kalalım bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi mühim değil
millistone hamile kalınca yapılacak olan maddelere bayıldım:))kesin siz hamile kalın yaparız bunları canlarım
slm kızlar, ne kadar hızlı ilerliyo bu topikte sayfalar yetişemiyorum size. ben dün işe başladım ama malesef çalışmak bana yaramadı ve yine kanamam oldu. bugünde yine dr daydım. rapor aldım yine 45 gün daha evdeyim. ama çok güzel birşey oldu. bebeğimi ilk kez hareket ederken gördüm :))))) elini kaldırdı önce sonrada döndü. çok ama çok güzel bir his çok mutlu oldum :)))
cnm peki kullandıgınız ilaçlar kür işe yaradımı? şuan nasıl oldu? ve tekrar tüp bebek yaptınızda olumlumu sonuclandı ? ayrıca gıttıgınız doktorun adınıda soylersen cok sevınırım
arkadaşlar içinizde eşi şiddetli oat olan yani hem morfolojisi, sayısı ve hareketi kötü olan varmı? gördügünüz yada duydugunuz ?? bu şekilde olup tüp bebekte başarıya ulaşan varmı? tüp bebek bile olmadı biizm (((
kociş yoğurt çorbası istedi onu koyup geleyim başında durmam lazım malum karıştırmazsan kesiliyo yoğurt buralardayım döncem ben size...
ervaaamm hiççç sorma hayalii bilee güzellll yaaaaaaaaaaaaaaaa..
Canikolarim ne dersiniz Kararsiz kaldim bu aymi basliyayim yoksa geleckt ay mi cooooook kararsizim Ben yahuuuuuuu gecmisi Daha okuyamadim Gene ucmus sayfalar
ervaaamm hiççç sorma hayalii bilee güzellll yaaaaaaaaaaaaaaaa..
Evet yakalanmışızzzzz..söylediklerine den den koymak istiyorummm..Şimdi sana duyduğum aşkı,sevgiyi kelimelere dökersemm,karasu ve suda kıskanıp aralarındaki ilişkiyi anlatmaya falan başlarlarr işin içinden çıkamayızzzzzz..
Ama evettt ecrincimm doğru tespitt kk ya binlerce teşekkürrr bana böyle dostluklar kazandırdığı içinnnnnnnnnnnnn..Dostluk diyorum çünkü güldenimle biz artık inş.. ömür boyu iyi günde kötü günde birbirimize destek olma yolunda ilerliyoruzz.AMinnnnnnnnnnnnn Rabbim bozmasınn..Onu çooooooookk seviyorummmmmmmmmmmm..
ha ha haaaa demek kıskanırlar...karasu bi kaşık SU (1838) da boğulur anacım...su ya güven olurmu hiç cadı ooooo...yazık karasu bebişim mülayim...2 güne kalmaz başlarlar yine...bizim gibi olamazlar bi kerem...kk sayesinde beraberiz rabbim bozmasın ömürlük olsun inşallah...
canım kocanın haline ben de güldüm desem yalan olmaz:))yazık adama ya,niye izlediniz netten,aslında ne böyle işlemleri,ne dogumu izlemiycen insan cok etkileniyo ozaman ve korkuyo..canı tatlı gelmiştir şimdi ona ama bebek için olmaktan başka care yok:))tekrardan gecmiş olsun,en kısa zmaanda hayırlı tedavi ve bebek diliyorum:)
arkadaşlar içinizde eşi şiddetli oat olan yani hem morfolojisi, sayısı ve hareketi kötü olan varmı? gördügünüz yada duydugunuz ?? bu şekilde olup tüp bebekte başarıya ulaşan varmı? tüp bebek bile olmadı biizm (((
Canikolarim ne dersiniz Kararsiz kaldim bu aymi basliyayim yoksa geleckt ay mi cooooook kararsizim Ben yahuuuuuuu gecmisi Daha okuyamadim Gene ucmus sayfalar
ama ama sız topiğimizin en güzelleri en neselı ınsanları oyle uzulmek yok ama yaaaaaa hergun bır umut canlarımmmmm
kociş yoğurt çorbası istedi onu koyup geleyim başında durmam lazım malum karıştırmazsan kesiliyo yoğurt buralardayım döncem ben size...