• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canikolarim ne dersiniz Kararsiz kaldim bu aymi basliyayim yoksa geleckt ay mi cooooook kararsizim Ben yahuuuuuuu gecmisi Daha okuyamadim Gene ucmus sayfalar:9::nazar:

kociş yoğurt çorbası istedi onu koyup geleyim başında durmam lazım malum karıştırmazsan kesiliyo yoğurt buralardayım döncem ben size...

slm kızlar, ne kadar hızlı ilerliyo bu topikte sayfalar yetişemiyorum size. ben dün işe başladım ama malesef çalışmak bana yaramadı ve yine kanamam oldu. bugünde yine dr daydım. rapor aldım yine 45 gün daha evdeyim. ama çok güzel birşey oldu. bebeğimi ilk kez hareket ederken gördüm :))))) elini kaldırdı önce sonrada döndü. çok ama çok güzel bir his çok mutlu oldum :)))

hoşgeldin.... evet ya o hareketleri görmek muhteşem bi duygu rabbim herkeze nasip etsin.. rapor alman iyi olmuş bol bol dinlenirsin...
cnm peki kullandıgınız ilaçlar kür işe yaradımı? şuan nasıl oldu? ve tekrar tüp bebek yaptınızda olumlumu sonuclandı ? ayrıca gıttıgınız doktorun adınıda soylersen cok sevınırım

arkadaşlar içinizde eşi şiddetli oat olan yani hem morfolojisi, sayısı ve hareketi kötü olan varmı? gördügünüz yada duydugunuz ?? bu şekilde olup tüp bebekte başarıya ulaşan varmı? tüp bebek bile olmadı biizm :((((

canım herkezde rakamlar yada sorunlar değişebilir bizim sayımız düşüktü hatta kürlerden önce 2milyonlara kadar düşmüştü. ve ileri hızlı hareketlimiz %0 enfazla %1 e çıktı. zaten %50 ye yakını hep hareketsiz çıkıyodu. ileri doğru hareketli%30 civarı yerinde hareketli %20 civarı. kürlerin faydası var eşin sigara içiyosa bırakmasınında faydası var tabi dr.un verdiği ilaçlarıda unutmamak lazım.. ben ankara başkent üniv. hastanesinde prof. hulusi bülent zeyneloğluna tedavi oldum ve çok şükür hamileyim. sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin bana.

Arkadaşlar merhaba,
39 yaşındayım. Bizde sorun morfoloji %1 :( aslında sperm sayısı fena değil ml'de 17 milyon. Eşimin ilk eşinden 1 çocuğu var ( ilk eşinde problem varmış, aşılama yapmışlar, o zamanlar bizimkinde sorun yokmuş). Önce 3 ay önce negatif bir aşılama sonra da geçen ay negatif sonuçlu ilk tüp bebek denememizi yaptık. 14 yumurta elde edildi, hepsi döllendi, 9 tanesi iyi gelişti, 2 adet 1.kalite 3.gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı işte. Negatifi görünce genetik test yapıldı. Allahtan temiz çıktı. Şimdi 2 ay bekleyip martta 2.denemeye başlayacağız. Tabii bu arada mucize merkezinden bir hediye gelirse başımızın üstünde yeri var :)
Eşim proxeed kullandı, arginine ve bir ara da keçi boynuzu kullanmıştı. Ama hep 3. kalite sperm bulmuşlar. Dr. proxeed e devam dedi bir de evicap verdi. Bakalım kısmetimizde ne var,
herkese sağlıklı güzel bebişler diliyorum :)

ervaaamm hiççç sorma hayalii bilee güzellll yaaaaaaaaaaaaaaaa..:43::43::43::43::43::43::43:

sen ağlamaaaa dayanamam ağlama gözbebeğim sana kıyamam demiş sezen aksu ne de iyi etmiş bak hemen sözleri telif hakkını ödemeden çaldım sana yazdım...şimdi ağlamak yok o gün gelince beraber ağlayacaz:70:

Evet yakalanmışızzzzz..söylediklerine den den koymak istiyorummm..Şimdi sana duyduğum aşkı,sevgiyi kelimelere dökersemm,karasu ve suda kıskanıp aralarındaki ilişkiyi anlatmaya falan başlarlarr işin içinden çıkamayızzzzzz..:9::9::9::9::9::9::9::9::32::32::32::32::32::32:

Ama evettt ecrincimm doğru tespitt kk ya binlerce teşekkürrr bana böyle dostluklar kazandırdığı içinnnnnnnnnnnnn..Dostluk diyorum çünkü güldenimle biz artık inş.. ömür boyu iyi günde kötü günde birbirimize destek olma yolunda ilerliyoruzz.AMinnnnnnnnnnnnn Rabbim bozmasınn..Onu çooooooookk seviyorummmmmmmmmmmm..:70::70::70::70::70::70::70::70:

su kadar kafanıza taş düşsün emi hamilelierin değil egunal ve millstonenin :19::19::19::19::19::19:

ha ha haaaa demek kıskanırlar...karasu bi kaşık SU (1838) da boğulur anacım...su ya güven olurmu hiç cadı ooooo...yazık karasu bebişim mülayim...2 güne kalmaz başlarlar yine...bizim gibi olamazlar bi kerem...kk sayesinde beraberiz rabbim bozmasın ömürlük olsun inşallah...:38::70:

ben canım arkdaşım karasuyu suların içinde taşırım yoruldum da demem cadı sensin sarı cadı ay aş olsun ne kadar kötüsünüz kalbımı çok kırdınız be artıkın gelmiyom buralara küstüm karasu sadece seni seviyorum sanada özeldem msj atara haber verrim

canım kocanın haline ben de güldüm desem yalan olmaz:))yazık adama ya,niye izlediniz netten,aslında ne böyle işlemleri,ne dogumu izlemiycen insan cok etkileniyo ozaman ve korkuyo..canı tatlı gelmiştir şimdi ona ama bebek için olmaktan başka care yok:))tekrardan gecmiş olsun,en kısa zmaanda hayırlı tedavi ve bebek diliyorum:)

Izlemis kendi baya korkmus Sagol Canim hepimize insallah:emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar içinizde eşi şiddetli oat olan yani hem morfolojisi, sayısı ve hareketi kötü olan varmı? gördügünüz yada duydugunuz ?? bu şekilde olup tüp bebekte başarıya ulaşan varmı? tüp bebek bile olmadı biizm :((((

canım bizde de sorunlar aynı ve bende tüp bebek deneyeceğim nisan ayında.. ama şimdiden gittim kent hastanesine... en azından o zmanna kadar eşime ilaç tedavisi felan verirler diye...en azından ilaçlarla düzelmişti biraz daha değerler.. ilaç tedavisi görmüştü 1 yıl kadar..

Canikolarim ne dersiniz Kararsiz kaldim bu aymi basliyayim yoksa geleckt ay mi cooooook kararsizim Ben yahuuuuuuu gecmisi Daha okuyamadim Gene ucmus sayfalar:9::nazar:

ne zaman regli olucan tatlım? ben bu ay sonunda bekliyorum.
martta transfer olur diyorum (bi aksilik olmazsa inşallah)
seninde öyle olursa birlikte doğururuz belki:1:

selo26, honeymooner, akasya1978, nehir35, rbalaban, orkide45, su1838, egunal, baharkus, millstone, 35izmir, ecrin_mert, cann82, nillla

merhaba kızlar bir dün nete girmedim sayfalar uçmuş valla.. okuyabildiğim kadarını okuyacağım...

ama ama sız topiğimizin en güzelleri en neselı ınsanları oyle uzulmek yok ama yaaaaaa hergun bır umut canlarımmmmm:43::43::43::43::43::43:

Sağol bitanemmmmmmmmmm,inankii çok sağolllllllll..İşte kk ya gene teşekkür etmeden geçemiyorum burada içimizi döküppp,kimsenin anlayamadığı konuları paylaşıyoruzz..Bizi bizden başka kimse anlamıyorrrr..

kociş yoğurt çorbası istedi onu koyup geleyim başında durmam lazım malum karıştırmazsan kesiliyo yoğurt buralardayım döncem ben size...

bende bende bende ıstıyommmm :)))) ohhhh ohhhh masallah kocısne bakarımıstaaaa bızım hamarat arkadasımız yawww :)

Son düzenleme:
canım çok sevindim iyi olduğuna
inşallah bebeişini sağ salim kucağına alırsın
ohh ne güzel evde dinlen bol bol

Arkadaşlar merhaba,
39 yaşındayım. Bizde sorun morfoloji %1 :( aslında sperm sayısı fena değil ml'de 17 milyon. Eşimin ilk eşinden 1 çocuğu var ( ilk eşinde problem varmış, aşılama yapmışlar, o zamanlar bizimkinde sorun yokmuş). Önce 3 ay önce negatif bir aşılama sonra da geçen ay negatif sonuçlu ilk tüp bebek denememizi yaptık. 14 yumurta elde edildi, hepsi döllendi, 9 tanesi iyi gelişti, 2 adet 1.kalite 3.gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı işte. Negatifi görünce genetik test yapıldı. Allahtan temiz çıktı. Şimdi 2 ay bekleyip martta 2.denemeye başlayacağız. Tabii bu arada mucize merkezinden bir hediye gelirse başımızın üstünde yeri var :)
Eşim proxeed kullandı, arginine ve bir ara da keçi boynuzu kullanmıştı. Ama hep 3. kalite sperm bulmuşlar. Dr. proxeed e devam dedi bir de evicap verdi. Bakalım kısmetimizde ne var,

herkese sağlıklı güzel bebişler diliyorum :)

Back